Mocht jij je binnenkort gaan vervelen dan kan ik je aanraden om binnenkort een van deze films te bekijken.

Ter inspiratie: 3 films die gaan over vrouwen versieren en meer. Ik heb ze op volgorde gezet en ik heb voor jullie ze ook voorzien van de beschrijvingen van bol.com.

 

1. Hitch
Alex Hitchens (Will Smith), kortweg Hitch, werkt als ‘dating doctor’ met gegarandeerd succes! Hij weet de meest onmogelijke mensen aan elkaar te koppelen en heeft al vele mannen geholpen om de vrouw van hun dromen voor zich te winnen. Zijn nieuwste klant is de saaie accountant Albert, die een oogje heeft op de adembenemende Allegra Cole. Allegra wordt echter overal gevolgd door de mooie en slimme roddeljournaliste Sara (Eva Mendes), die maar wat graag via Allegra en Albert achter de identiteit van de ‘dating doctor’ van New York wil komen. Hitch wordt tot over zijn oren verliefd op Sara, maar wil tegelijkertijd niet ontmaskerd worden.

2. Alfie
Voor Alfie (Jude Law) bestaat het leven uit alles wat met vrouwen te maken heeft – de ene nacht na de andere. Van rijke weduwes die op jongere mannen vallen (Susan Sarandon) tot aan zijn vriendin die alleenstaande moeder is (Marisas Tomei), Alfie heeft alles wat zijn hartje begeert….en is niet op zoek naar meer. Hij leeft als een playboy, maar als dit plotseling gevolgen heeft voor de vrouwen in zijn leven en voor zijn beste vriend (Omar Epps), gaat Alfie zich afvragen of er niet meer in het leven is dan alleen vluchtige romances. En zo ja, wat dan?

3. Roger Dodger
Rodger Dodger is het verhaal met een comische, stedelijke kijk naar het mannelijke ego in de trendy singles scene in het trendy Manhatten. Rodger Swanson (Campbell Scott) is een cynische copywriter op een reclamebureau met een messcherpe geest. Hij is er heilig van overtuigd dat hij de kunst van het manipuleren van vrouwen heeft eigen gemaakt en iedere vrouw dan ook kan versieren. Maar Rogers’ schijnbare waterdichte wereld van gladde praatjes en standaard sex begint te ontrafelen: hij wordt aan de kant gezet door een van zijn scharrels en tevens zijn baas Joyce (Isabella Rosselini) en zijn neefje Nick (Jesse Eisenberg) komt bij hem op bezoek. Nick hoopt zijn maagdelijkheid te verliezen en smeekt Roger om hem de kunst van het verleiden van vrouwen bij te brengen. Die uitdaging neemt Roger aan en leidt Nick door het wilde nachtleven van New York. Niet alleen om een vrouw voor hem te scoren, maar misschien nog meer om erachter te komen wat vrouwen en mannen nu eigenlijk willen…

Je hoeft ze natuurlijk niet in je eentje te bekijken, sterker nog ze zijn uitermate geschikt om met een vrouw te kijken.  Kan je het mooi combineren, leuk toch?

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim