Hee! Sander hier

Ik sta op het punt om naar de sportschool te gaan, dus nog even snel een blog voor jullie.

Deze  is opgenomen op een locatie die je waarschijnlijk wel kent.. Scheveningen!

Dit leer je hier:

– Hoe je nooit meer een interview met een vrouw afneemt, en een LEUK gesprek heb

– Waarom “Waarom?” de beste vraag is een connectie te maken met een vrouw

Voordat je verder leest:

Deze blog is verouderd. Ik heb een nieuw artikel geschreven met recentere en beter onderbouwde inzichten over flirten.

Dit is ‘em:

10 Tips Om Succesvol Te Flirten Met Vrouwen

De 3 Essentiële Flirttips Voor Mannen

Zo bam!

De eerste tip die ik jullie gaf was om meer statements te maken. Statements komen zelfverzekerder over waardoor vrouwen beter reageren op jouw versierpoging. Simpele vragen kan je gewoon in statement vorm stoppen. “Met wie ben je hier?” wordt “Jij bent hier zeker met HEM (nu wijs je naar een andere man die ongelukkig tegen de muur aan staat)”

Een stapje daarboven op is een vrouw versieren met een salvo aan statements, waardoor de je haar nog beter laat reageren en meer kans hebt haar te versieren.

Flirt tip 2:

Soms is het WEL handig om vragen te stellen. Juist als je haar ECHT wil leren kennen, is het belangrijk dat je weet hoe je een diepe connectie kan opbouwen. Blijven steken in oppervlakkige zaken betekent game over.

Om dat te doen kan je een paar dingen doen. De beste tip die ik je daarvoor kan geven is om je kwetsbaar op te stellen, zodat zij ook oprecht en eerlijk is.

Dan is het nog steeds belangrijk om de technieken daarvoor te weten. Dat is door te vragen: “Waarom doe je dat dan?” “Waarom studeer je dat, wat wil je ermee bereiken”.

Zo kom je sneller op haar doelen en motivatie uit, en kan je echt een connectie maken. Als je op dat punt aankomt kan je weinig meer fout doen. Dit is ONMISBAAR voor dates.

Cold Reads

Cold reads zijn bijna hetzelfde als statements, maar meer op haar persoonlijkheid gericht. Als je namelijk assumpties (gokjes) maak over haar, zal zij daar GEGARANDEERD op reageren.

Voorbeeld: “Jij bent veel te schattig om uit te gaan”

Slaat nergens op, maar ze zal zich er ZEKER door aangesproken voelen. Of het is waar en ze vind het leuk dat jij dat in een keer door hebt, of het is niet waar en ze zegt wat ze wél is (hee! je leert dus meer over haar ;))

Check dit artikel met 17 versiertips voor mannen om meer te leren over cold reads, gesprekken en horoscoop statements.

Dit waren de drie flirttips, als je meer wil, check dan dit artikel met 10 flirt tips om haar geobsedeerd met je te maken.

Laat me vooral weten in de reacties hieronder waar je graag wat over zou willen horen.