Je doet al die moeite om haar te versieren. Maar je raakt haar snel kwijt. Ze moet over haar ex heen komen, of andersom ;)

Ze reageert niet op je berichtjes en ze komt niet halsoverkop midden in de nacht bij je langs om je een uurtje te ‘zien.’ Dan plotseling, lijkt het alsof ze je ineens niet leuk meer vindt.

Het probleem?

Ze is niet verliefd (genoeg) en daarom raak je haar snel kwijt. Net wanneer je haar leuk begint te vinden.

Zonde en volstrekt onnodig.

Want als een vrouw verliefd genoeg is, doet ze alles voor je. Ze kan zelfs ontwenningsverschijnselen krijgen als ze je niet ziet.

Maar weet je wel dat het niet zo moeilijk is om vrouwen VOLSLAGEN verliefd op je te maken? Check deze 5 trucs en daarna is vrouwen verliefd maken een EITJE voor je….

Nee. “Een high value man” zijn is niet het enige

Veel datingcoaches zullen je tegenwoordig vertellen dat je niet aardig moet zijn, dat je mannelijk moet zijn etc.

Duh.

Sommige zullen zich er zelfs vanaf maken door gewoon maar te zeggen dat je een ‘high value man’ of een aantrekkelijke man moet zijn.

Lekker makkelijk. Maar in de praktijk heb je er niet veel aan.

Sommige van die dingen zijn inderdaad belangrijk. Je moet inderdaad je aantrekkelijk eigenschappen ontwikkelen en je moet inderdaad ervoor zorgen dat je een man wordt waar vrouwen voor vallen.

In plaats van je daar een ellenlang epistel te geven, klik op een van de bovenstaande links, en dan kan je precies lezen hoe je dat doet. Of kijk deze geweldige podcast van Tim Veninga (de schrijver van Manslut).

Goed opgelet?

Laten we het nu dan gaan hebben over “the dark side”.

De 5 Manieren om haar verliefd te maken

Hoe zorg ik dat vrouwen verliefd op mij worden? Onze inbox staat echt vol met deze vraag. Vorige week kreeg ik zowaar een halve roman van een man. Hij had er uren ingestoken om een simpele vraag te stellen: “Hoe zorg ik dat vrouwen langer bij me blijven?”

Ik mocht hem gelijk. Minder dan een jaar terug had ik hetzelfde probleem. Dus gaf ik hem een (zo mogelijk) nog langer antwoord.

Zoals ik al zei…Ik had hetzelfde probleem. Versieren ging best aardig (lees: ik was een manslut). Zorgen dat vrouwen lang bij me bleven, dat was iets heel anders.

Zoals afgelopen december. Recente pijn dus ;) Ik ontmoette een leuk vriendinnetje. Twee maanden later was het ‘uit’.

Het is lastig om scharrels langer dan twee of drie maanden vol te houden. Misschien weet je dat wel. Best frusterend; doe je al die moeite, is het voor niks. Gewoon een hoop gedoe als het uitloopt op dat ze allemaal maximaal drie maanden blijven hangen.

Bovendien, het is een hoop gedoe om steeds weer een nieuwe fuckbuddy te krijgen ;)

Daarom besloot ik te gaan voor iets ‘duurzaams’. Dus ging ik leren hoe ik ze langer kon houden. Het helpt dan als ze verliefd op je zijn.

Hoe je voorkomt dat ze niet verliefd wordt

Eerste openbaring: er zijn 2 dingen die je kan doen om dit te voorkomen:

 1. Geen stomme fouten maken (zoals voor haar neus iemand anders zoenen of ‘beste vrienden’ worden met haar tweelingzusje)
 2. Haar halsoverkop verliefd maken (duh)

Toen ik eenmaal doorhad dat dit de sleutel was tot langere en betere relaties, ging ik me hier meer in verdiepen. Nerd als ik ben, ontdekte ik veel theorieën en later ook wetenschappelijk bewijs over vrouwen verliefd maken.

Zo ben ik het afgelopen half jaar steeds deze dingetjes blijven testen en heb ik nu ongeveer ontdekt wat je moet doen om vrouwen verliefd te maken.

Update: Van hele veel mannen hoor ik dat de 5 trucs hieronder érg goed werken. Daarom heb ik een extra artikel erbij geschreven wat gaat over de 7 stappen van verliefdheid.

Voordat je dat artikel checkt, lees eerst de 5 manieren om haar verliefd te maken hieronder:


1: Vertel haar dat ze verliefd op je is (zo overdreven mogelijk)

Schokkende ontdekking nummer 1. En wel door met Tim uit te gaan. Tim is ongeveer de laatste man aan wie je je zusje voor wil stellen. Geen vrouw is veilig.

Tim is zo succesvol, omdat hij op een specifieke manier vrouwen verleidt. Hij vertelt OVER DE TOP hoe verliefd hij op een vrouw is. Het werkt belachelijk goed. Serieus. Probeer die techniek een keer uit. (Het stappenplan vindt je in GespreksNinja)

Het werkt. Maar grappig genoeg, het tegenovergestelde ook: Je vertelt haar dat ZIJ verliefd op JOU is.

Je hoeft niet zo te blozen. Ik kan echt wel zien dat je verliefd op me bent.

Volgens mij ben je echt een meisjes meisje. Zo’n lief schattig dingetje dat heel ondeugend kan zijn.

Coole zinnen? Natuurlijk. Dankjewel.  Maar belangrijker;

Waarom Haar Laten Doen Alsof?

Kijk. Mensen kunnen echte dingen niet onderscheiden van neppe. Tenminste, de gevoelens erbij niet.

Wel eens gehoord van het Pygmalion effect?

Het werkt zo. Stel, je hebt een klas vol met kinderen. In het experiment waren het jonge kinderen, omdat ze dan vormbaarder zijn.

Aan het begin van het schooljaar laat je alle kinderen een IQ test doen. De test blijft geheim voor de leraar.  Je vertelt de leraar van de leerlingen dat een paar leerlingen slimmer zijn dan de rest (20% die willekeurig zijn uitgekozen).

Aan het eind van het jaar neem je dan nog een IQ test af. Wat blijkt? De leerlingen waarvan de leraar denkt dat ze slimmer zijn, scoren hoger.

Pygmalion Effect uitslagenHelaas mogen dit soort onderzoeken niet meer worden uitgevoerd


Conclusie: 
Alleen al de verwachting, die een leraar heeft van een kind, kan ervoor zorgen dat het kind beter presteert.

Oftewel: Als je laat zien dat je hoge verwachtingen hebt van mensen, voldoen ze vaker aan die verwachtingen.

Dit betekent dat het andersom ook werkt. Als je verwacht dat iemand gaat falen (en hem dat ook vertelt) gebeurt dat ook vaker.

Dus: Laat zien wat je verwacht van mensen en ze voldoen vaker aan die verwachtingen.

Yes, je snapt al hoe je dit kan toepassen.

Hoe Train je Haar om Verliefd te Zijn?

We stoppen nu het Pygmalion effect even in een hoekje van ons hoofd. Moeilijke woorden waar we later op terug komen.

BF Skinner (een Amerikaanse psycholoog) deed in 1931 een paar experimenten (helaas niet met kinderen…grapje).

Een cool experiment daarvan is de Skinner Box. Hij ontdekte daarmee de theorie van operante conditionering.

Samengevat: Een dier (dus ook een vrouw) legt een verband tussen de situatie waar hij in zit en zijn gedrag, mits er consequenties voor gelden.

Skinner BoxAfbeeldingscredit

Voorbeeld: Een rat zit in een doos. Als het groene licht aan is en hij op een knop drukt, krijgt hij eten. Maar hij krijgt een stroomstoot als het rode licht aan is. Na een aantal keer heeft hij geleerd dat hij alleen bij het groene licht op de knop moet drukken.

Vanuit het de theorie van Operante Conditionering zie je dat als je gedrag A beloont (je begrijpt ‘m al), dat gedrag A vaker wordt uitgevoerd.

Dus stel: Als je haar beloont voor goed gedrag, voert ze dat vaker uit.

Stel je combineert het.

Pygmalion Effect + Operante conditionering = ??

Slimme mannen snappen dat je dit voor meer kan gebruiken dan vrouwen verliefd maken.

Voorbeeld:

Je stuurt een bedankmail naar (een werkgever/collega/klant/docent) waarin je het volgende zet: “Ik vind het fijn dat je altijd zo snel reageert, bedankt daarvoor!

Het resultaat? Ze reageren sneller – ook al waren ze eerst tergend traag met het antwoorden.

Je geeft ze een compliment op een eigenschap die ze niet hebben.
Operante Conditionering = Door een compliment te geven conditioneer je ze.
Pygmalion Effect: Ze zien zich als een persoon die snel antwoord.

Wil je meer van dit soort super effectieve versiertrucs? Check deze blog.

Hoe je Vrouwen Verliefd Maakt met Operante Conditionering.

Deze versiertruc is geweldig. Zelfs de meest bitchy vrouwen krijg je hiermee klein. Slecht gedrag straf je (omdraaien, negeren, met iemand anders praten) en goed gedrag beloon je.

Vrouwen verliefd maken

Zo werkt het

Je gaat haar ook belonen op gedrag dat ze (nog) niet heeft.

Voorbeeld:
Ik was 3 weken geleden op een date. De vrouw was bitchy en afstandelijk aan het begin van de date. Omdat ze niet echt gezelliger werd, probeerde ik het volgende. Elke 15 minuten zei ik iets als:

Je komt best stoer over, maar eigenlijk lijk je me een heel lief meisje“. “Oh, je zegt nu wel dat je aan jiujitsu doet, maar daaronder ben je volgens mij best schattig.

Een half uurtje verder, toen ze een foutje maakte, deed ik er nog een schepje bovenop:

Ik begrijp het, je bent verliefd en daardoor een beetje nerveus, dat is goed hoor.

Ik had niet verwacht dat onze relatie al zo snel zou gaan. Ik dacht dat we eerst nog 3 dates moesten hebben en dán pas zouden gaan zoenen. Maar ik begrijp het, je bent gewoon een beetje verliefd op me.

Bonustip:
Terwijl je zegt dat ze verliefd is of als je haar een complimentje geeft, raak haar dan even aan. Mensen worden meer tot je aangetrokken door aanrakingen.

Probeer het zelf eens. Niet alleen om vrouwen verliefd te maken. Deze versiertrucs werken ook gewoon op je werk/school en zijn dan niet zo fucked up als ze nu lijken.


2: Doe Alsof je Haar Vriendje Bent (Ook al Ben je dat nog Niet)

Dit is misschien wel de krachtigste psychologische truc ooit. Toen ik dit toepaste werd versieren (en vrouwen verliefd maken) MAKKELIJK.

Als je een rijles hebt gehad; weet je nog die eerste keer? Voordat je een kruispunt oversteekt moest je remmen, in de achterspiegel kijken, links kijken, rechts kijken en dan kon je oversteken. Maar als je nu een groen licht ziet, rij je gewoon door.

Totdat je een keer geramd wordt door een idioot die door rood rijdt :)

Waarom is dat? We gebruiken een afsnijweg in ons hoofd. We hebben het groene licht geassocieerd met doorrijden.

Nu nog iets. Stel dat je een artikel leest over investeren. Wie vertrouw je dan meer? Als je ziet dat de schrijver Warren Buffet is, of als het iemand van een schoolkrant is?

Warren Buffet natuurlijk. We VERTROUWEN  de schrijver waarvan we weten dat hij bekend is. Ook al is de inhoud van de schoolkrant misschien beter dan het artikel van de bekende schrijver.

Zo werkt het. We hebben geen tijd om tientallen boeken over investeren te lezen, dus beoordelen we iets door zo’n afsnijweg. Zo’n afsnijweg is vaak iets wat je hebt geleerd uit een vorige ervaring (je hebt eerder een keer van Warren Buffet gehoord).

Stel, je loopt door een druk stadscentrum (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam) en je wordt aangesproken door een jong meisje. Misschien dat je denkt: “Oh fuck. Een Greenpeace trut, die me een abonnement aan probeert te smeren“. Je reageert daardoor kortaf of loopt door. Je weet uit vorige ervaringen wat er gaat gebeuren. Je gebruikt dus een afsnijweg en bepaalt daarop SNEL je gedrag.

Hoe gebruik je deze versiertruc op een vrouw? Voorbeeld:

Op de eerste date loop je hand in hand met een meisje. Later op de date haal je en ijsje en voert het haar.

Wanneer is ze voor het laatst een ijsje gevoerd? Met wie liep ze nog meer hand in hand?

Ja inderdaad. Dat was haar laatste vriendje. Welke afsnijweg gebruikt ze, denk je?

Je begrijpt het nu. Doe dezelfde dingen die haar vorige vriendje met haar deed (hand in hand lopen, haar eten voeren, ouders ontmoeten etc.). Door de afsnijweg die haar hersenen gebruiken, wordt ze verliefder op je.

boyfriend material meme
Ben je een vrouw en vind je deze manier van vrouwen verliefd maken manipulatief, slecht, verdorven en ben je héél boos?

Je hebt misschien wel gelijk. Heel netjes is het niet. Maar hier; een quote van een vrouw zelf:


220px-Kate_millet_1

The concept of romantic love affords a means of emotional manipulation which the male is free to exploit, since love is the only circumstance in which the female is (ideologically) pardoned for sexual activity.
Kate Millet, 


Lees hierover meer in deze post van Tim.


3: Maak Haar Verslaafd (zoals je crack verkoopt aan schoolkinderen)

Deze versiertruc leerde ik van mijn crackdealer. Grapje, mijn crackdealer kent geen trucjes.

Maar weet je hoe je mensen verslaafd maakt aan drugs?

Je biedt ze eerst wat gratis aan, zodat ze proeven hoe lekker het is. Ze proberen het. Ze willen meer. Ze komen terug om meer te kopen.

En 3 maanden later verkopen ze hun moeder nog om crack te krijgen.

Spongebob Crack

Dus hoe kunnen we deze briljante marketingstrategie gebruiken voor onze doeleinden?

Voorbeeld #1:

We gaan weer even terug naar de date met het afstandelijke meisje.

Wat ik doe is direct aan het begin van het gesprek veel praten. De volgende drie dingen noem ik GIRLCRACK:

Over de top versieren  (“Ga je nu serieus zeuren dat je 5 minuten moest wachten? Ik wacht al m’n hele leven op jou“).

Kans om over zichzelf te praten (stel een vraag als: “Je lijkt alsof je een beetje een combinatie bent van stoer…en ook wel aardig…Hoe komt dat?“)

Luisteren naar ‘boeiende’ verhalen (“Ik heb zo’n goede band met mijn paard, we voelen elkaar echt aan“)

Andere tips om te voorkomen dat het gesprek stil valt vind je hier.

Door dit te doen raakt ze geïnvesteerd. Ze heeft wat crack geproefd en wil nu meer. Ze gaat betalen.

Op de date gebeurde nu dit. Ze ging langere antwoorden geven, zelf verhalen vertellen en zelf vragen over mij stellen. Dat is het punt vlak voordat ze overdosed.

Het Overdosis Punt

Het overdosis punt is wanneer je zoveel praat dat ze er gek van wordt. Het wordt too much. Vlak voordat ik dat punt bereikte, deed ik dit:

Ik leunde wat meer achterover, liet haar meer aan het woord. Ze baalde. Ze wil weer dat gevoel terug wat ik haar eerst gaf (de grapjes etc). Ze gaat haar best doen om mij aan het praten te krijgen.

Op dat punt deed ik dit: Ik pak haar hand vast en knijp erin. Dat doe ik omdat je zo haar een complimentje geeft. Een soort aai over de bol, die je aan een kind geeft als hij z’n kamer heeft opgeruimd (Operante conditionering).

Het Girlcrack Effect in Relaties

Als je in een relatie zit, is dit de manier om vrouwen verliefd te maken. Omdat je elkaar zo lang ziet, is ze alleen maar meer gewend aan je persoonlijkheid. Als je dan opeens iets wegneemt, zal ze er ALLES aan doen om dat terug te krijgen.

Voorbeeld: 

Aan het begin van een relatie ontmoet ik haar vaak (2x per week). Na een tijdje is ze het gewend en bouw ik het langzaam af (3x per maand), totdat ze steeds meer en meer haar best gaat doen. Zie het als een soort hard-to-get spelen wat vrouwen doen. Laat je door een Vrouw Versieren-  als een Baas!

Bonustip: Als ze goed gedrag vertoont, beloon haar dan. Maar niet altijd. Ongeveer de helft van de keren. Liefst 50/50. Uit dit onderzoek blijkt dat mensen beter hun best doen als ze de ene keer wel en de andere keer niet beloond worden.

4: Laat Je Zachte Kant Zien (Ook Al Heb Je Die Niet)

Veel mannen die op date gaan met een vrouw, praten over bullshit. Bla bla bla. Koetjes en kalfjes. Dat soort dingen zijn niet belangrijk. Je kan met iedereen praten over hoe koud of warm het weer is.

Stel je voor: Je zit op een date. Is het interessanter om te praten over of je blauw of geel een mooiere kleur vindt, of praat je liever over wie zij is en wat voor dingen ze doet?

Je krijgt haar makkelijk aan het praten over die dingen. De truc is dat je altijd eerst jezelf kwetsbaar opstelt of persoonlijke verhalen vertelt. Zij volgt wel.

“Vrouwen willen een man die sterk is in de buitenwereld, maar speciaal voor hen kwetsbaar is.”

Bonustip: Doe alsof je ontdaan bent nadat je een (kwetsbaar) verhaal hebt verteld. Sta op of zeg zelfs: “Ah, dit is lame. Laten we over wat cools praten“.  Zo komt het heel oprecht over. Ze denkt daardoor: “Wauw, hij is eigenlijk best lief“.

Blijf dus niet te lang hangen in een sentimentele sfeer.

Tip: Als je hier wat meer over wilt weten, check dan tip #6 van dit artikel over hoe je een vrouw gek op je maakt.

5: Vrouwen Verliefd Maken Door Aanraking

Een van de meest onderzochte manieren om ervoor te zorgen dat mensen verliefd op je worden, is aanraking. En grappig genoeg is dat niet het enige.

Met aanraking bedoel ik niet alleen vingeren. Als je het goed doet kan ze best verliefd worden, laten we daar eerlijk over zijn.

Maar het kan ook op andere manieren.

Prof. Burgoon, sociaal psychologe, heeft bijvoorbeeld in 1992 bewezen dat aanraking  ervoor zorgt dat je ouder, langer, aardiger en aantrekkelijker wordt ingeschat.

Best cool voor zoiets simpels.

De 11 Moves om haar gek op je te maken (zodra je haar ontmoet)

 1. Schud haar hand wanneer je haar ontmoet
 2. Geef haar een knuffel
 3. Tik haar KORT aan als je praat (tikje aan de binnenkant elleboog of schouder
 4. Geef haar een boks
 5. Duimpje worstelen
 6. Geef haar een zijwaartse knuffel (als je naast elkaar zit)
 7. Pak haar hand vast (en speel met haar vingers)
 8. Wrijf over haar arm
 9. Speel met haar (haren)
 10. Geef het puntje van haar neus een vaderlijk tikje
 11. Zoen haar  (Hoe moet je een vrouw zoenen)

Dit is trouwens een mooi moment om dit artikel over seksueel escaleren te pluggen. Is een aanrader dat wat dieper ingaat op hoe je met aanrakingen een vrouw kan verleiden.

Als je haar al langer ziet, of zelfs al in een relatie zit, kan je dit ook toepassen.

 • Knuffel haar vaak
 • Zoen haar (niet alleen een kusje, maar echt)
 • Loop hand in hand met haar

Meer tips over vrouwen aanraken.

Tot slot: Vrouwen Verliefd Maken. Is het Goed?


Vrouwen verliefd maken met bob marley

The biggest coward is a man who awakens a woman’s love with no intention of loving her.

– Bob Marley


Kies zelf hoe je dit gebruikt. Dat mag iedereen. Ook sociopathen.

Deze versiertrucs kan je best gebruiken om vrouwen verliefd te maken. Verliefdheid is natuurlijk vaag te onderscheiden van aantrekking.

Stel je voor dat je vrouwen op commando verliefd kan maken. Is dat geen krachtig wapen om te hebben? Het is de macht en controle die heerlijk voelt. Maar natuurlijk moet je het alléén gebruiken als je écht verliefd op haar bent.

(En dat blijft het officiële verhaal).

– Sander

PS: Wat je hier gelezen hebt is een soort crash cursus vrouwen verliefd te laten worden.

Soms is het best moeilijk om daar wat concreets van te gebruiken. Daarom heb ik 49 voorbeeldzinnen die je kan gebruiken om haar verliefd op je te laten worden.

Gebruik ze in gesprekken en zie haar nat haar voor je smelten.