Een hoop mannen willen wel eens alleen uitgaan, maar durven na (lang) twijfelen toch niet te gaan.

Toch doen ik en de andere versiercoaches hier het al jaren.

En wat me opgevallen is?

Mannen die echt goed zijn met vrouwen doen dit. Degenen die een grote mond hebbenm maar in feite niet presteren gaan het alleen uitgaan schaamteloos uit de weg.

En de rest van de wereld?

Die houdt zich aan de sociale conventie.

“En dat is dat je als je uitgaat, je dat met vrienden doet.”

Het liefst onder het genot van een tsunami aan alcoholische versnaperingen.

Maar ja, het is ook normaal dat 95% van de mannen die op stap gaan alleen naar huis lopen.

In dit artikel leg ik je uit waarom het geweldig is om alleen uit te gaan, hoe je het kan aanpakken en wat valkuilen zijn waar jij niet in gaat trappen omdat je dit artikel gelezen hebt.


Dit stappenplan komt rechtstreeks uit de Tim Veninga Show #23, waarin Tim en Ali alles uitleggen. Check hem als je de tijd hebt.


Waarom alleen uitgaan helemaal niet gek iks

1: Als je vrouwen in bed wilt krijgen zul je alleen moeten uitgaan.

De meeste mensen maken zich in de eerste plaats druk wat de rest van de wereld van hen vindt.

Dat “de rest van de wereld” dit geen snars kan schelen, lijkt hen niet te deren.

Maar als je beter wilt worden met vrouwen, zal dat op de eerste plaats moeten komen. Dat betekent dat je moet leren om de mening van anderen (lees: mannen die geen chicks bangen) moet leren negeren met een glimlach op je gezicht.

Mannen zijn te verdelen in “bitches” en “bazen”.

Het is het makkelijke onderscheid om te maken, om zo te bepalen wat de juiste beslissing is om te nemen.

Een b*tch:

 • Smeekt zijn vrienden of ze met hem op stap willen.
 • Als hij dat niet doet is hij in het geniep boos op hen.
 • Hij spendeert zijn avond voor de TV (of voor niet nader te noemen websites met natuurfilms).
 • En huilt zich daarna in slaap.

Een baas:

 • Gaat naar de club, ongeacht of zijn vrienden daar ook zijn.
 • Realiseert zich dat zijn levensgeluk – wat gevoed wordt door leuke chicks – belangrijker is dan wat mensen die niet kent van hem vinden.
 • Realiseert zich ook dat zijn vrienden die niet op stap gaan omdat zij zich op dingen focussen die hij minder belangrijk vindt dat zijn levensgeluk.
 • Hij veroordeelt zijn vrienden er niet om, omdat hij weet dat wanneer hij met een superhete chick komt aanzetten op een verjaardag zij hem zullen aankijken alsof hij Hercules is.

Ik heb slecht nieuws voor je.

“Niemand kan het schelen of jij een b*tch bent.”

Als je verwacht dat de wereld je gaat steunen, ho maar. Als je verwacht dat ik lieve woordjes in je oor fluister met motiverende spreuken als “freedom of outcome” om je over je bitch-heid heen te zetten, moet ik je teleurstellen. Je krijgt simpelweg geen bonuspunten voor hoeveel je iets kan schelen. Het enige wat telt is dat je aanwezig bent op de momenten dat het er toe doet.

Bijvoorbeeld in de club. Als deze gevuld is met hete chicks. Die op zoek zijn naar een baas.

Ga jij ze ophalen, of hoe zit het?

“Voor een baas is de club als een supermarkt.”

De gemiddelde supermarkt heeft 40.000 producten in de schappen. Toch loop je er heen om daar maar een paar dingen die je lekker vindt van de schappen te trekken, en mee naar huis te nemen.

Nou adviseer ik je niet om een club in te lopen en daar een chick mee te trekken naar huis.

Absoluut niet.

Wat ik je wel aanraadt is om er heen te gaan en ervoor te zorgen dat ze jou versiert. Want als je alleen naar de club gaat wordt dat immers een stuk eenvoudiger.

Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

2: Alleen uitgaan zorgt ervoor dat je meer mensen moet aanspreken

Niet zo lang schreef ik een blog over aanspreekangst. Het is 1 van die onderwerpen waar mijn concurrenten uren over kunnen doorhameren. Gek genoeg had ik in al die artikelen die ik over de jaren heen heb geschreven er nauwelijks aandacht aan besteedt.

De reden hiervoor is dat aanspreekangst ontzettend wordt opgeblazen. De samenvatting over wat aanspreekangst is, is dat je een beetje zenuwachtig bent. De oplossing is vrij eenvoudig, en ik geef hem in bovenstaand artikel.

Dat de oplossing vrij eenvoudig is, wil niet zeggen dat je aanspreekangst je succes met vrouwen niet grondig kan saboteren. Des te belangrijker om niet te lang te wachten met er wat aan te doen. 1 van de “hacks” die er zijn om hier snel vanaf te komen, is alleen uitgaan.

Want stel dat je aanspreekangst hebt. En je gaat uit met je vrienden. En er komt een mooie vrouw voorbij.

Dan kun je heel hard doen tegenover je vrienden alsof je haar niet aantrekkelijk vindt.

Of denken:

“Och, het is toch gezellig….. Waarom zou ik met haar gaan praten.”

En als je vrienden slappelingen zijn, zullen ze het niet nalaten om jou te vertellen dat het niet tof is om een mooie vrouw aan te spreken. Om compleet onnavolgbare redenen.

“Maar wanneer je alleen uit bent, heb je twee keuzes.”

 1. Je ontzettend vervelen. Geloof me, zodra de eerste zenuwen voorbij zijn wordt het heel saai om in je eentje in de club te staan.
 2. Andere mensen aanspreken en leuke gesprekken met ze beginnen. Vooral met boven-aantrekkelijke leden van het andere geslacht.

Merk op dat de optie “tegen je vrienden opscheppen over hoeveel afleveringen van Game of Thrones je gebingwatched hebt” niet op het lijstje staan. Weet je waarom niet? Door alleen op stap te gaan heb je die optie effectief verwijdert.

Als je aanspreekangst hebt, haal je alle variabelen weg die je tegenhouden in het overwinnen ervan. Waardoor het een stuk makkelijker wordt om je er zelf overheen te zetten. Zonder al die mensen die je tegenwerken kan het veel korter duren.

En dat is mooi als je graag Pim Pam Pet wilt spelen met hete chicks die je in een club hebt ontmoet.

3: Alleen uitgaan verleent je superkrachten

Ik heb geen idee waarom alleen uitgaan zo wordt afgekraakt. Ik denk dat men de effecten enorm onderschat. Sterker nog: van alleen uitgaan krijg je superkrachten.

Bijvoorbeeld:

 • Je kan zelf kiezen waar je heen gaat. Geen vrienden die je 1 of andere vrouwloze tent intrekken “omdat het bier daar zo goed is.”
 • Je kan zelf kiezen wanneer je naar een andere club gaat. Staat de muziek je niet aan of zijn er te weinig vrouwen, dan ben je weg. Niets “nog 1 biertje.”
 • Je kan je eigen ritme bepalen in wanneer je wat doet als je in de club staat. Zin om een half uur aan de bar te zitten en een boek te lezen op je telefoon? Geen probleem.

Al met al hoef je dus met niemand rekening te houden behalve jezelf. Zeker als je vrienden hebt waarbij je soms afvraagt waarom ze in godsnaam helemaal losgaan op apres-ski muziek, kan het geen kwaad om je horizon eens te verbreden met een stapavondje alleen.

4: Er is geen groepsdruk

Kijk.

Het kan heel gezellig zijn om met je vrienden uit te gaan.

Er is alleen 1 nadeel.

Zij hebben ideeën over wanneer jij wat moet doen op welk moment. Dat gaat niet bewust. Ze zullen je in de meeste gevallen niet opdragen om die drie ranzige shotjes in 1 keer naar binnen te gieten als je het echt niet wilt. Dat komt omdat in de meeste gevallen jij ze al naar binnen hebt gegoten, puur omdat ze voor je neus worden gezet.

Want als je met een groep op stap gaat, dan is er een mate van groepsdruk. Hier is helemaal niets mis – tenzij die groep dingen doet die contra-productief zijn voor je succes met vrouwen. Geloof me, ik hou van een biertje. Maar zodra je lazerus door de club waggelt kan ik je verzekeren dat het een stuk moeilijker wordt om een leuke chick mee naar huis te nemen.

Dus als je vrienden vooral goed zijn in het naar binnen werken van enorme hoeveelheden alcohol, heb je een probleem.

“Ja maar, ik hoef niet te drinken.”

Nee, dat klopt. Maar waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet. Je bent niet sterker dan je omgeving. En als zij contra-productieve neigingen hebben, dan kan je er donder op zeggen dat je vroeg of laat een keer hieraan gehoor geeft. Je kan niet de hele avond je eigen weg gaan als je met een groep op stap gaat – en dat moet je ook niet willen. Beter is het om een groep te vinden die voldoet aan jouw standaarden.

“Als je met gasten uitgaat die beter willen worden met vrouwen, is dit niet per se beter dan alleen uitgaan.”

Sommige gasten worden zo overijverig dat het je niet helpt. Let goed op van wie je advies aanneemt.

Gasten die proberen beter te worden met vrouwen kunnen vaak over niets anders praten. Ze gooien het ene uit de lucht gegrepen advies na het andere op je. In werkelijkheid zijn zij zelf geen spat verder gekomen.

Al met al is dat een boel afleiding. Iedere gast die probeert beter te worden met vrouwen, denkt dat hij een expert is voordat hij er goed en wel 1 heeft versierd. Hoewel zijn overijverige advies goed bedoelt is, helpt het je niet per se verder. Zeker als hij je probeert aan te sporen om dingen te doen waarvan jij van onze artikelen of producten weet dat het tegen je werkt.

“Wanneer je alleen uitgaat vallen al deze problemen weg.”

Toegegeven, het genoegen van lekker met je vrienden op stap gaan ook. Ik zeg ook niet dat je altijd alleen uit moet. Maar 1 keer in de week zelf de hort op heeft geen enkele man slechter gemaakt met chicks. Elke keer dat je gaat stappen je helemaal klem zuipen wel.

“Er is 1 uitzondering.”

Wanneer je uitgaat met mannen die beter willen worden met vrouwen, zijn een aantal dingen belangrijker:

 • Ze focussen zich op dezelfde methode.
 • Ze doen echt hun best (en staan niet met een biertje in de hand te lullen over hun favoriete guru).
 • Ze zijn bereid te investeren (met tijd en geld) in het beter worden met vrouwen.

Bij Tims videocursus Manslut Meesterschap zit een speciale facebook-groep waar je dit soort mannen kan vinden. Het merendeel van deze mannen heb ik in het echt gezien, en het zijn over het algemeen genomen totaal niet de types waar ik je hierboven voor waarschuw. Waardoor het opeens een stuk makkelijker wordt om een stapmaatje te vinden, om die iets te dikke vriendin bezig te houden wanneer jij een mooi hertje op het oog hebt.

Welke plaats met anderen uitgaan moet innemen in je pickup-arsenaal, lees je later.

Eerst:

Hoe je succesvol alleen uitgaat

De standaard adviezen over hoe je vrouwen aanspreekt en versiert gelden. (Gebruik humor, lichaamstaal, raak haar aan en zeg het juiste om haar aangetrokken tot je te maken)

Een paar extra dingen die je moeten weten zijn:

Drop het hele wingman idee

Heel lang dachten we dat het een goed idee was. Samen met iemand uitgaan, zodat hij de vervelende vriendin probeert bezig te houden terwijl jij die ene mooie dame mee naar huis neemt.

Ik heb jaren lang gedacht dat dit de ideale methode was.

Wat blijkt?

In je eentje uitgaan vormt helemaal geen probleem op het vlak van andere mensen bezighouden. Je kan in je eentje prima twee chicks vermaken. Dat is geen enkel probleem.

Dus voordat je moeilijkheden creëert die er niet zijn: ren alleen naar de club en ga er niet weg voordat je daar een mooie chick aan de haak hebt geslagen.

Sluit tijdelijke allianties

Mocht die andere vrouw nou zo lastig zijn dat het een probleem begint te worden, of je bent relatief lui ingesteld….

Vrees niet. Ook daar heb ik een oplossing voor.

“Sluit tijdelijke allianties met willekeurige gasten.”

Je kan altijd een dude erbij betrekken. Zeker in clubs met veel mannen zijn er altijd wat hongerige wolven die zich op die andere chick willen storten.

Je moet die gast er wel vaak even doorheen loodsen. De meeste mannen zijn niet geoefend in vrouwen versieren en weten ze niet wat ze moeten doen.

Omdat jij al onze blogs gelezen hebt weet jij dat wel. Heb je dat niet, check dan mijn artikel over vrouwen aanspreken en mijn artikel over het krijgen van one night stands.

Je bent niet belangrijk

Wanneer je voor het eerst alleen uitgaat verkeer je in de veronderstelling dat iedereen je in de gaten houdt. “Ze zien dat ik geen vrienden heb,” denk je dan.

“Nu ben ik niet meer cool. In de ogen van vreemde mensen. Die om drie uur ’s nachts in een afgeragde discotheek staan. Compleet onder invloed van weet ik veel niet wat.”

Ik heb slecht nieuws voor je, wat je direct uit dit verkapt narcisme gaat halen.

“Jij bent niet zo belangrijk.”

Hoewel je daar ongetwijfeld zelfs anders over denkt, ben je niet zo belangrijk of speciaal als je zou denken. Wanneer jij alleen in een club gaat staan, wil dat echt niet zeggen dat iedereen spontaan over je begint te roddelen. Of dat mensen denken dat je zielig bent omdat je even alleen staat.

Sterker nog: het is eerder alsof je onzichtbaar bent. Nog zo’n superkracht die je ervan krijgt wanneer je alleen uitgaat. Het is een direct gevolg van dat iedereen te druk met zichzelf bezig is om jou langer dan twintig seconden in de gaten te houden.

Mensen hebben heel weinig gedachten over jou. En als je me niet gelooft, luister dan naar een psychotherapeut die 20 jaar in het vak zit:

“De tragedie is dat mensen ten onrechte denken dat anderen het wat kan schelen. Wanneer jij een enorme pukkel op je neus hebt en over straat gaat, denk je dat iedereen je aanstaart en je lelijk vindt. Maar in feite kijkt er niemand op of om. Ze kennen je niet. Het maakt hen niets uit.”

En nou het mooie:

Wanneer iemand het wel de moeite waard vindt om een mening te hebben over dat je alleen uitgaat of die pukkel op je neus:

“Vraag je dan af of die persoon wel een leven heeft.”

Mannen die toffe shit te doen hebben gaan echt niet in een kringetje staan te vergaderen over wat andere mensen, die zij niet kennen, in een club aan het doen zijn. Dat geldt voor vrouwen ook, trouwens.

In al die jaren dat ik alleen uitga heb ik er heel weinig denigrerend commentaar over gehad. Als dit gebeurde was het meestal een testje, en dus niets bijzonders. En wanneer iemand het serieus bedoelde, wist ik gelijk: “Ok. Deze persoon is zelf onzeker en heeft niets beters te doen. Lekker laten gaan.”

Het vermogen om je schouders op te halen als dingen zoals dit gebeuren is 1 van de zaken die je automatisch beter maakt met chicks. Het maakt je allemaal wat minder uit. Als het niet belangrijk is, dan besteedt je er geen aandacht aan. Hetzelfde met de mensen die commenteer hebben op hoe awesome je bent.

Laat ze maar praten. Voordat jij en zij het weten loop jij de club uit met een chick aan je hand. Ik heb het keer op keer zien gebeuren en altijd tovert het een glimlach op mijn gezicht.

Je bent meer benaderbaar

Weet je nog, toen je net begon met vrouwen versieren?

Het was allemaal heel ingewikkeld, en je was kapot zenuwachtig. Dit loste je op door het jezelf zo min mogelijk te maken. En situaties uit te kiezen waar de angst je het minst naar het hoofd steeg.

Als je een vrouw aansprak, gaf je de voorkeur aan een vrouw alleen. Dat is een stuk minder intimiderend dan wanneer er acht wild dansende vriendinnen omheen staan. Of nog erger: een paar mannen (die natuurlijk allemaal haar vriendje zijn).

Als je wilt weten hoe het voor Tim was om voor het eerst een wildvreemde vrouw op stap aan te spreken, koop dan zijn boek Manslut. Hier lees je hoe Tim op 16-jarige leeftijd zijn eerste versierpoging zag stranden in een enkeltje naar zijn maaginhoud delen met het toilet in de club. Tip: ga niet op je knieën zitten, want het duurt slechts dertig seconden voordat de pis door de knieën van je goedkope spijkerbroek naar binnen sijpelt.

Maar goed. Dat is allemaal erg lang geleden. Maar je kan er wel een belangrijke les uit trekken.

Als iemand heel erg zenuwachtig is, is het makkelijker om op 1 persoon af te gaan (zonder al zijn of haar vrienden er om heen).

Als een vrouw jouw leuk vindt, is de kans veel groter dat ze met je begint te praten als je alleen op het ritme van de muziek heen en weer staat te wiegen, dan dat je met 8 luidruchtige vrienden een wedstrijdje doet wie het hardst kan schreeuwen. Reken er dus maar op dat wanneer je alleen uitgaat en daar rustig gaat staan afwachten, de vrouwen jou beginnen te benaderen. Soms kan het even zo makkelijk zijn.

Wees open dat je er alleen bent

In het begin loog ik nog wel eens over dat ik alleen op stap ging.

Ik verzon een smoesje over dat mijn vrienden in een andere zaal waren, of even iets aan het drinken aan het halen waren. Het maakte het wat minder ongemakkelijk.

Totdat ik merkte dat die ongemakkelijkheid vooral kwam door mijn ongemakkelijke houding.

“Dus besloot ik het eerlijke antwoord te proberen – gecombineerd met onbegrip.”

Er is namelijk een vuistregel. Wanneer jij reageert op onbegrip op iets wat iemand anders tegen je zegt, dan zullen ze het zelf in twijfel gaan trekken. Door bijvoorbeeld je wenkbrauwen omhoog te trekken wanneer ze klaar zijn met een lange uitleg laat je merken dat je niet onder de indruk bent, of het allemaal maar een beetje schimmig vindt. Ditzelfde kan je oppakken als een vrouw begint over het feit dat jij alleen in de club staat.

Hou stug vol dat het de normaalste zaak van de wereld is, en mensen zullen volgen. En vrouwen vinden het alleen maar ontzettend interessant dat jij het aandurft om met je handjes op je rug midden op de dansvloer een beetje te schillen.

Bouw het langzaam op

Kijk.

Als je commando wil worden, dan begin je eerst met push-ups voordat je later met een machinegeweer leert knallen.

Als je het allemaal nogal eng vindt om alleen uit te gaan, neem dan de tijd om er aan gewend te raken. Ali noemt in de podcast hierboven dat het twee maanden duurt om een nieuwe gewoonte op te bouwen. Ik denk persoonlijk dat het sneller kan, maar dit hangt af van hoe zenuwachtig je in het begin bent om alleen uit te gaan. Begin je al te hyperventileren bij het idee, dan zal het voor jou ongetwijfeld wat langer duren.

“Bouw het langzaam op.”

Ga eerst een minuut of zeven en loop dan weer lekker naar huis. Als je die zeven minuten doorkomt bouw je die tijd langzaam op. Je hoeft ook niet strak voor je uit te staren met een biertje stijf tegen je borstkast geklemd. het is belangrijk om van je aanwezigheid een mooie tijd te maken.

“Maak het jezelf makkelijk.”

Ben je ingetogen en vindt je het niet aangenaam om met iedereen te gaan praten, doe dit dan ook niet. Pak je telefoon en lees een boek of speel AngryBirds. Ga in een hoekje staan en drink een biertje. Met mensen praten kost alleen maar energie.

Door die energie op te sparen en die los te laten op een chick wanneer het er echt toe doet, zorg je dat jij 1 van de weinige mannen bent in de club die wel scherp is. Die er wel voor kan zorgen dat een chick hem leuk genoeg vind om met hem mee naar huis te gaan. En waar de chick later wel verliefd op kan worden (met een beetje hulp van jou).

Je leert dat het normaal is om uit te gaan

De meeste mensen bereiden zich een halve dag voor op een stapavond. Ze hebben torenhoge verwachtingen en maken er een enorme gebeurtenis van. Als jij consistent vrouwen wilt meenemen uit de club, is het belangrijk om dit idee zo snel mogelijk bij de prullenbak te gooien.

De reden hiervoor is simpel:

Wanneer het voor jou als vanzelfsprekend wordt dat je in die club staat – wat het tegenovergestelde is van een epische avond – hoe kalmer je wordt. En hoe kalmer je bent, hoe makkelijker het wordt om een chick mee naar huis te nemen.

Als het ware wil je dat jij je zo op je gemak voelt in die club dat het is als je woonkamer. Je voelt je er helemaal thuis en het maakt allemaal niet uit wat er op je pad komt. Net als in je woonkamer weet je daar helemaal op de juiste manier mee om te gaan en maak jij je geen zorgen.

Daarnaast scheelt het ongelofelijk veel tijd op deze manier. Als je met vrienden uitgaat, ben je met hen aan het praten en coördineren. Je zal veel eerder aankomen bij de club dan strikt noodzakelijk is om een chick op te pikken. Je zal je ongetwijfeld laten overhalen om wat meer biertjes te drinken dat goed voor je is. En je wil stiekem toch zorgen dat je goed voor de dag komt, en gaat daarom voor de spiegel staan.

Al die onzin is niet nodig. Loop gewoon netjes verzorgd de club in om een uur of 2, ga daar een beetje staan schillen en wacht tot de eerste chick zich komt melden. Dat is hoe ik het doe – tenzij ik zo’n hete chick zie dat ik er wel op af moet. Succes verzekerd.

“Je leert dat communiceren met mooie vrouwen vanzelfsprekend is.”

Wanneer je om een uur of 1 of 2 naar de club gaat zitten daar een heleboel uren voor waarin je van alles kan doen. Ik wil je aanraden om die niet te besteden aan zoveel mogelijk TV kijken, maar aan iets nuttigs. Iets wat je verder helpt.

Je haalt zo meer uit je dag.

Wanneer je dit doet, en je gaat daarna naar de club, dan moet je snel schakelen. Je zal van “werkmodus” vrij snel naar “socialize-modus” moeten gaan om ervoor te zorgen dat je met mensen door 1 deur kan. Je leert zo veel sneller schakelen, waardoor het vanzelfsprekender wordt om met anderen te praten.

Wanneer je niet dit synchroon laat lopen met wanneer je vrienden toevallig zin hebben om uit te gaan, zul je zien dat je leert dat je onafhankelijk wordt van hen in wanneer je contact maakt met anderen. Deze onafhankelijkheid maakt dat je een stuk sterker staat. Je hebt niemand nodig om met iemand anders te praten, en die zelfverzekerdheid neem je mee de club in.

Het begin van de avond is even k*t. Daarna valt het mee

Heb je dit wel eens meegemaakt?

Je ging uit met vrienden, maar na een paar uur raakten jullie elkaar kwijt. Toch had je het prima naar je zin in je eentje. Je dronk een drankje, danste een beetje of praatte met een mooie vrouw of een paar gasten. Al met al heb jij je prima vermaakt zonder je vrienden.

Toch is er een duidelijke reden waarom mensen met anderen uitgaan. Het is niet alleen de sociale conventie, maar het maakt het begin van de avond ook een stukje makkelijk. Namelijk: wanneer je de club inloopt.

Als je aan het begin van de avond een club inloopt denkt je brein:

“F*ck, ik ken heir niemand.”

Waardoor je zo snel mogelijk afleiding wil zoeken van deze vreemde omgeving. Als jij een paar keer alleen naar dezelfde club gaat, verdwijnt dit vanzelf. De meeste mensen doen dit niet, en lossen dit gevoel van ongemak maar op door met vrienden op stap te gaan.

Maar als je leert om dit over te slaan en gewoon alleen gaat, zul je merken dat dit na een paar keer de gewoonste zaak van de wereld wordt. Je zal niet meer nadenken of andere mensen je zien, en je zal je ook niet meer bekeken voelen. Je zal leren dat het misschien in het begin even kut is, maar dat dit gevoel ook na een tijdje enorm zal verdwijnen.

Het is net als aanspreekangst.

Door je een tijdje met kleine beetjes aan de angst bloot te stellen, zal je merken dat deze een stuk minder wordt.

Het is leuker met vrienden uit te gaan

Dat het in het arsenaal van iedere meesterversierder moet zitten om alleen uit te gaan, staat buiten kijf. Kan je dit niet, dan maak jij het jezelf gewoon een stuk moeilijker. Het is alsof je een vogel uit de lucht probeert te schieten met een postbodelastiek, terwijl je een shotgun in je auto hebt liggen.

Straf jezelf niet door alleen uit te gaan. Het is leuker om met je vrienden uit te gaan. Het is gezelliger, en je kan slap tegen elkaar aan kletsen. Er is helemaal niets mis mee. Maak er gewoon een mooie tijd van.

Maar kunnen zij een keer niet, en wil jij toch uit?

Zeg dan:

“F*ck it”, en ga gewoon. De lekkere chick die jij dezelfde avond fixt, zal je er dankbaar voor zijn.

Zo.

Mijn 13 tips waarom alleen uitgaan awesome is, hoe je het doet en wat het je oplevert.

Als je een stappenplan wilt hebben om een vrouw in bed te krijgen van het uitgaan, download dan hier bij de nieuwsbrief de “Zo krijg je een vrouw in bed” Masterclass van Tim.