Een manier waardoor je in één keer veel aantrekkelijker wordt voor vrouwen is het ontwikkelen van een aantrekkelijke levensstijl. Wanneer jouw leven, en jouw instelling op zichzelf aantrekkelijk is dan wordt het nu eenmaal veel makkelijker om vrouwen te versieren.

Mensen die positief en open in het leven staan zijn veel leuker om mee om te gaan en krijgen altijd meer gedaan dan de negatievelingen, onthoudt dit goed.
In dit artikel zal ik je vijf tips geven die je VANDAAG nog kunt gaan toepassen om jouw levensstijl te verbeteren en aantrekkelijker te maken. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor jezelf en iedereen in je omgeving.

Vergeet niet deze blog te lezen waarin je leert hoe je aantrekkelijk kan worden als man.

1. Verander jouw omgeving.
De  eerste stap naar een aantrekkelijke levensstijl is dat je je omgeving veranderd. Je kan nog zo hard aan jouw zelfvertrouwen werken en je zult resultaten boeken maar wanneer jij meer zelfvertrouwen opbouwt en vrouwen aan gaat spreken dan zal je huidige omgeving gaan protesteren. Je wordt zelfverzekerder en je doet dingen die jouw vrienden misschien niet meer zullen durven.

Eigenlijk stijg je een niveau als mens en jouw omgeving wil jou het liefst zo houden als je bent. Als jij jouw omgeving de kans geeft om jou weer terug te halen naar je oude niveau dan zal dat ook zeker gebeuren. Wanneer jij je laat omringen door negatieve mensen dan zullen deze mensen je bij de eerste de beste gelegenheid neerhalen.

Ook zullen ze hun eigen negatieve gedachten zoals; “je spreekt geen vrouw op straat aan want dan vindt ze je een creep” op jouw projecteren.

Misschien willen zij het liefst net zoals vroeger iedere zaterdag thuiszitten om het volgende level met wat voor computer spel dan ook te halen. Misschien willen ze de hele avond aan de bar zitten met als doel zoveel mogelijk drank ik je lijf gooien om vervolgens alleen naar huis te strompelen.

De stelregel is ‘waar je mee omgaat wordt je besmet’. Probeer dus ten alle tijde jouw vrienden mee te krijgen naar jouw niveau. Succes moet je delen en doe daar je uiterste best voor.

Maar als ze je iedere keer weer blijven testen en je neer proberen te halen dan wordt het tijd om eens afstand te nemen. Want je zult nooit gelukkig worden zolang je jezelf blijft omringen met negatieve en passieve mensen.

2. Sta open voor nieuwe mensen.
Als je een aantrekkelijke levensstijl wilt moet je beseffen dat aantrekkelijk zijn is niet een knop die je aan of uit zet. Sta dus niet alleen open voor contact met mensen die je aantrekkelijk vind maar sta open voor iedereen. Iedereen heeft wel iets te bieden of op zijn minst één leuk verhaal te vertellen. Mensen die zich omringen met andere leuke mensen zijn per definitie aantrekkelijk en iedereen is potentieel een nieuwe vriend of vriendin.

Voor iedere persoon die je ontmoet gaat een nieuwe deur open. Misschien is het wel een leuke zakenrelatie of kan deze persoon je helpen aan kaartjes voor een geweldig feest. Daarnaast is het goed mogelijk dat deze persoon die je nu ontmoet een andere WEL aantrekkelijke kennis heeft die je via deze persoon kunt ontmoeten.

Als je open staat voor nieuwe mensen dan besef jij je dat iedere persoon er een is en dat iedere ontmoeting weer nieuwe kansen biedt voor de toekomst.

3. Begin met het leven in het nu.
Hoe langer je stil staat bij het verleden en wat er allemaal wel niet gebeurd is in het leven hoe meer dit je zal belemmeren in de toekomst. Probeer het maximale te halen uit iedere dag ondanks tegenslagen of drempeltjes die je moet overwinnen.

Maak er altijd het beste van op het moment zelf en verspil niet je tijd met denken aan het verleden of met het uistellen van plezier.
Mensen die leven in het moment hebben veel meer plezier en zijn vele malen aantrekkelijker.Wacht niet met daten totdat je die ‘laatste vijf kilo bent afgevallen’ denkend dat alle anders zal zijn. Begin NU te genieten en neem NU actie. Hopen op een betere toekomst of gaan zitten mokken over de pech die je gehad hebt in het verleden heeft nog nooit iemand geholpen.

4. Doe leuke dingen!
Mensen maken zich vaak zeel te druk over wat ze ‘moeten’ doen of over wat ze  áltijd al gedaan’ hebben. Als je het niet leuk vindt om op stap te gaan om vrouwen te versieren doe dat dan niet! Er zijn genoeg andere opties om vrouwen te ontmoeten bij dingen die je wel leuk vindt.

Denk bijvoorbeeld aan een sport vereniging of een hobby. Zodra je dingen doet ‘omdat het zo hoort’ maar je ze in werkelijkheid niet leuk vindt dan straal je dit aan alle kanten uit.

Mensen die dingen doen ‘omdat het zo hoort’ zitten vol met negatieve energie en zijn de minst aantrekkelijke mensen die er zijn. Terwijl mensen die ergens gepassioneerd over zijn en de dingen doen die ze wel leuk vinden veel meer op hun gemak zijn en juist een hele positieve energie uitstralen.

Positieve uitstraling = aantrekkelijk. Een vereiste voor ene aantrekkelijke levensstijl. Simpel toch?

Maak een lijsjet met de dingen die je leuk lijken om te doen en kijk hoe je via die dingen vrouwen kunt ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan rotsklimmen, danslessen, tekenlessen of een kookcursus. Steek daar energie in.

Er leiden meerdere wegen naar Rome, kies de leukste!

5. Ga DOEN!
De laatste behoeft bijna geen uitleg: Passiviteit = machteloosheid

Zolang je niks doet en alleen maar nadenkt over wat je zult gaan doen zal er niks veranderen. Bovendien betekent dit altijd dat je afhankelijk bent van de buitenwereld en geluk. Zolang je actie onderneemt dan ben je onderweg zal je vroeg of laat gaan slagen.

En het mooiste is,  je hebt geen  mazzel gehad, je hebt het allemaal zelf GEDAAN

Meer lezen:

5 Dingen Die Vrouwen Onaantrekkelijk Vinden Aan Een Man