In dit artikel leer je:

  • Wat ik echt vindt van blowen, waarom ik het niet doe en waarom ik je afraad er mee door te gaan.
  • De nummer 1 drug om er voor te zorgen dat je het beter doet met vrouwen.
  • Waarom je nog steeds bitches kan fixen als je in een rolstoel zit (of hondslelijk bent).
  • Dat het vinden van een passie vergelijkbaar is met het zoeken van harde stukjes in een hondendrol: je vindt het ongetwijfeld, maar het is eerder per ongeluk dan express.
  • …en nog veel meer.

Luister, player.

In de podcast van deze week geef ik antwoord op een paar lezersvragen. Daarnaast geef ik mijn perspectief op drank en drugs.

Omdat jullie weten dat ik wel van een slokje hou, en ik regelmatig opmerkingen krijg over hoe ik er uit zie als een crackjunk, ga ik er deze week extra diep op in.

Om er voor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen als 1 van je lijpe vriendjes je wiet, coke of een andere drug aanbiedt.

Ben je er klaar voor?

Komt ie:

wiet roken maakt je minder succesvol en slechter met versierenTip 1: Stop met blowen.

Ok.

Als jij een paar keer per jaar flink wilt stomen met je vriendjes, vooral doen.

Als je mij vraagt of het je succes met vrouwen positief beïnvloedt als je elke dag een flinke lange sjaan bouwt?

Dan is het antwoord “Nee.”

“Hoe blowen je kansen met vrouwen verpest.”

Wiet is bitchheid in een zakje, wat je in een vloeitje stopt en oprookt.

Laat me je een aantal retorische vragen stellen, om dit punt te illustreren.

1. Hoeveel hoog-functionerende blowers ken je?

En nee, ik bedoel niet Wiz Kalifa of Tupac (die is trouwens dood). Ik heb het over Elon Musks, Mark Zuckerberg en ander volk dat met kop en schouders boven de rest uit steekt.

2. Als je op dit moment elke dag blowt: hoe gaat het met je leven?

Met je studie of werk? En met de vrouwen?

Zou het beter gaan als je niet zou blowen?

3. Als je hebt geblowt, heb je dan minder zin om actie te ondernemen in de dingen die je ongelukkig maken?

Ja, er zijn wetenschappelijke argumenten waarom wiet minder schadelijk is dan alcohol. Ik ken ze allemaal.

Maar er is ook zoiets als de keiharde realiteit:

En die is dat vrijwel alle gasten die elke dag blowen, niet vooruit te branden zijn.

Blowen zorgt ervoor dat je de “status quo” accepteert.

Is je leven kut, dan leg jij je daar als een mak lammetje bij neer wanneer je een flinke toeter met OG Kush draait. Dan kan jij je nog zo cool voelen, maar er zijn simpelweg geen mannen die het ver schoppen terwijl ze op hetzelfde moment ongoddelijke hoeveelheden wiet wegwerken.

En nee, begin niet over rappers.

Die zijn over het algemeen financieel succesvol “despite themselves”. Ze besteden de zakelijke kant van hun carriere uit aan managers en platenbazen. Maar als je geen muzikant bent, dan doe je die shit meestal zelf homie.

“Blowen fokt met je hoofd.”

Laat me een simpel voorbeeld geven wat blowen met je beoordelingsvermogen doet:

Een tijdje geleden kwam naar buiten dat de airplay opbrengsten van de Jeugd van Tegenwoordig – die behoorlijk zijn opgelopen – vrijwel volledig in de zakken van de platenmaatschappij komen in plaats van die van henzelf. Waarschijnlijk komt het omdat WiWa en P. Faberge iets te stoned waren tijdens de contractonderhandelingen om op te merken dat ze zo hard genaaid werden dat het leek alsof ze in Tim zijn bed lagen.

Anyway.

Kijk naar de gasten die elke dag blowen en dat het een aantal jaren hebben volgehouden.

Ze:

  • vergeten dingen
  • glijden psychisch af
  • zijn er mentaal verslaafd aan

Hoe aantrekkelijk denk je dat dit voor vrouwen is? Hoe aantrekkelijk vind je het zelf om met zo’n gast om te gaan als je nuchter bent?

I rest my case.

Tip 2: Alcohol is mwoah.

how-to-deal-with-jealousyJe hebt misschien wel gehoord dat drinken niet goed voor je is. Vooral fysiek.

Maar tijdens het versieren kan het een aantal voordelen hebben waar men niet zo vaak over praat. Daarom vind ik het belangrijk om je daar een beetje inzicht in te geven.

“Alcohol is een sociaal smeermiddel.”

In een ideale wereld ben je niet afhankelijk van welke substantie dan ook om sociaal met mensen om te gaan. Maar ja. In een ideale wereld heb je ook geen aanspreekangst [LINK}. En zijn alle mensen die je aanspreekt enorm interessant.

Maar in de echte wereld is vrouwen aanspreken gewoon spannend, en verkopen de meeste met wie je praat een berg onzin waar Jordan Belfort zijn zak van zou open splijten. Ik merkte dat dit laatste mij parten begon te spelen toen ik niets anders deed dan vrouwen aanspreken. Je krijgt dan op een avond honderd keer hetzelfde saaie verhaal over haar laatste vakantie te horen, met dezelfde saaie observaties als de vrouw daarvoor.

Een paar shotjes wodka, en ik kon het opbrengen om wat langer naar dit soort dodelijk saaie verhalen te luisteren.

“Helpt het je om wat socialer te doen?”

Dan is dat niet vreemd. Alcohol zorgt ervoor dat het monoloog in je hoofd stopt, of in elk geval een stuk minder wordt. In plaats van dat je tegen jezelf praat over wat er voor je neus gebeurt, ben je veel meer “in het moment”.

Dat wil niet zeggen dat je nu naar de Gall&Gall moet rennen voor een dikke fles wodka. Beter haal je een paar keer adem en denk je na over wat je met jezelf doet als je elke dag drinkt. Het is simpelweg niet gezond.

Maar als je 1 keer per week uit gaat, en je drinkt dan lekker met je vrienden omdat je het amusant vindt, dan hou ik je niet tegen.

Het gaat je niet per se helpen om beter te worden met vrouwen, maar het kan je in het moment “die extra push” geven die alles wat makkelijker maakt.

En omdat ik je vader niet ben, kan ik best zeggen dat het hartstikke gezellig is om een lekker potje te zuipen met je vrienden.

Tip 3: Manipuleer niet je eigen ervaring met harddrugs.

coke snuiven is geen goed idee homieIk krijg regelmatig opmerkingen van mensen die denken dat we bij Versiercoach HQ een berg cocaine hebben liggen waar Tony Montana een hartinfarct van zou krijgen.

Niets is minder waar. Toen Ali ontslag nam bij Versiercoach, heeft hij die berg cocaïne namelijk meegenomen.

Nee, geintje.

Harddrugs zijn niet bevorderlijk voor je succes met vrouwen, of voor succes in de rest van je leven.

Hoe dit komt?

“Het verandert je perceptie – zonder dat er wat in de realiteit verandert.”

Als jij coke snuift of XTC neemt en daarna vrouwen aanspreekt, kan je na een paar uur het gevoel hebben dat het fantastisch ging. Je voelt je de koning van de club en komt mij blij vertellen hoe een vrouw die je leuk vond geen genoeg van je kreeg.

Maar in feite wisselde die vrouw een paar beleefde zinnen met je, om daarna verder te praten met haar vriendinnen. Je hebt het alleen niet gemerkt, puur omdat je aan de drugs zit.

“Ja maar, ik heb ontzettend veel chicks gebanged door XTC.”

Ik geloof je, vriend.

Ik zeg niet dat het onmogelijk is om chicks te neuken als je high bent. Maar laten we wel wezen. Het merendeel van de players die ik ken, doet het zonder deze harddrugs. Het is dus verre van nodig.

Bovendien is de kans groot dat jij jezelf voor de gek houdt. Drugs beïnvloeden je gemoedstoestand, waardoor het moeilijk wordt om objectief naar jezelf te kijken. Zelfreflectie wordt erg moeilijk als je onder de coke zit.

En ik denk ook niet dat je dat moet proberen.

Tenzij je het af en toe amusant vindt om drugs te nemen, zou ik er verder uit de buurt blijven.

Het doet namelijk niets voor je succes met vrouwen.

Bonus: Het vragenrondje.

Kan iemand in een rolstoel vrouwen versieren?

Ja. Ik heb mannen gecoacht die in een rolstoel waren, spastisch waren of anderszins gehandicapt waren. Ik heb goed en slecht nieuws.

Ja, in het begin van het gesprek wordt je vaak denigrerend behandeld. Vrouwen zullen je niet zien als “een sexy man” maar als een zwak iemand. De wereld is niet eerlijk. En dat is kut.

Heb je hier hard om gehuild, je afgetrokken terwijl Celine Dion een ballad kweelt en je hoofd een paar keer tegen je bedrand geslagen? Mooi, dan gaan we nu naar het goede nieuws.

“Vind een andere ingang.”

Zit je in een rolstoel, leer dan omgaan met de reacties die je krijgt. Realiseer je dat je in de meeste gevallen minder bedreigend bent dan andere mannen. Gebruik dit in je voordeel.

Als mensen je in een bepaalde rol schuiven, kan je hem beter goed spelen en het vervolgens op hen flippen. Een man met een gebrek aan ogen in zijn hoofd, wat er niet heel charmant uitzag, leerde ik om een ooglapje te dragen als hij uitging. Binnen no time bangde hij de ene na de andere chick.

Zorg er daarnaast voor dat alles wat je wel onder controle hebt, perfect geregeld is. Draag de beste kleren die je kan dragen. Doe je haar alsof je een eigen salon hebt. Zorg dat je de spieren traint die je wel kan trainen.

Wees niet bang om je ego aan de kant te zetten en er alles aan te doen om die vrouw wel te krijgen. Dat werkt een stuk beter dan het jezelf enorm aantrekken, en huilen totdat je geen snot meer in je kop hebt.

“Hoe ontdek ik wat mijn passie is?”

Laat ik 1 ding duidelijk maken. Het hebben van een passie is overrated.

Als je bijvoorbeeld 22 bent, en je hebt geen idee wat je moet doen met je leven. Dan kan je wel in je hoofd graven naar wat je leuk lijkt om de rest van je leven mee bezig te zijn. Maar ik kan je vertellen dat dit je geen spat gelukkiger gaat maken.

Dit idee wordt verkocht door zelfontwikkelingsguru’s die niets anders doen dan boekjes schrijven en seminars geven over hoe belangrijk het hebben van een passie is. Maar de realiteit is dat de meeste mensen geen passie hebben. Niet gehinderd door enige common sense bedelven ze de massa dat ze net zo moeten zijn zoals zij.

Sterker nog: ik denk dat passie tegen je werkt. Er is niets mis mee om hard te werken. Maar een overschot aan passie maakt dat je als een hyperactieve ADHD’er je in iets vastbijt en weigert los te laten. Terwijl als iets niet meer bij je past, het beter is om het te laten gaan.

Hoe je wel moet bepalen wat je doet met je leven

Stel jezelf de volgende vragen:

– Over welke onderdelen ben ik ontevreden? Gooi deze er uit. Zorg dat je deze dingen niet meer hoeft te doen, en doe het werk wat er voor vereist is om dit te bereiken. Mijn doelen zijn bescheiden, maar voor mij persoonlijk erg belangrijk. Elke dag wodka drinken, opstaan wanneer ik wil en er voor mijn familie kunnen zijn waar nodig is waar het op neer komt.

– Wat vind je leuk om te doen? Hou je van schilderen maar ben je op dit moment op weg om advocaat te worden, dan is het tijd om een vuist te maken en je hard in je eigen ballen te meppen. Waarom ga je in godsnaam iets doen waar je niet blij van wordt, om het ding waar je wel blij van wordt voor gezien te laten?

Het bovenstaande heeft te maken met smaak en flexibiliteit, niet met passie. De leidraad wat je wel fijn vindt om te doen en wat niet, zorgt ervoor dat je een leven krijgt wat elke dag leuk is – en niet als je 1 of ander doel in de verte hebt bereikt.

“Hoe je ontdekt wat je leuk vindt om te doen.”

Dit werkt hetzelfde als uitvinden wat je lievelingseten is. Ga elke dag naar een restaurant, en probeer alles uit wat er op de kaart staat. Zo is het in het leven ook. Probeer alles uit wat je interessant lijkt. En als je dat hebt gedaan, mag je pas een mening hebben of het echt leuk is en of het bij je past.

“Vrouwen roddelen over me: ze vinden me een player.”

Dit is hetzelfde als dat ze de laatste merktassen bespreken. Ze kunnen het zich niet veroorloven, toch zijn ze er geobsedeerd mee.

Je krijgt misschien negatieve dingen te horen van de mensen om je heen. Ze vinden je een boefje, en de vrouwen doen alsof ze niets van je willen weten.

Er is alleen 1 probleem hier mee.

“Ze liegen dat ze barsten.”

De definitie van een player is dat hij veel vrouwen heeft.

Als vrouwen een hekel hadden aan players, dan waren er geen players.

Dus als vrouwen zeggen dat ze geen player willen, lullen ze uit hun nek.

Ik heb jaren geleden bijna half Leeuwarden afgewerkt, simpelweg omdat ik daar de reputatie van player kreeg. Het beste wat je kan overkomen is als je met een vrouw staat te praten, en een man er bij komt te staan om haar voor jou te waarschuwen. Gratis reclame, mijn vriend.

Iedere vrouw wil een man waar alle andere vrouwen ook achter aan zitten. Alle psychologische principes – schaarste, sociale bewijslast, pre-selectie) die maken dat iemand interessant wordt, worden getriggerd als je de reputatie van een player krijgt. Hou je mondje dicht over je veroveringen, maar wees niet bang om een dergelijke reputatie te krijgen. Het werkt je alleen maar in de hand.

Zo. Dit was de podcast van deze week.

Heb je vragen, laat ze dan achter onder onze YouTube-video’s.

Tim kiest er elke week een paar uit om antwoord op te geven. En bonuspunten als je het doet onder een account naam die gericht is op het strelen van zijn ego. Een instant classic was de accountnaam “Tims zuigsletje” van een paar weken geleden.

Boks,

Sander