De verleden dater
ken je de verleden dater? Die man die zegt dat hij moeite heeft met vrouwen omdat hij ze slecht kan vertrouwen omdat hij vroeger ooit bedrogen is. De man die iedere vrouw met zijn ex vergelijkt. Die nog niet toe is aan een relatie omdat hij met zijn ex in de knoop zit. Die zijn gevoelens niet durft te tonen omdat hij bang is net zoals een vroegere keer weer afgewezen te worden?

Ben je hem?

Dan ga je vast regelmatig naar hetzelfde restaurant met een vrouw omdat dat eerder ook zo werkte, je voert dezelfde gesprekken met vrouwen omdat dat eerder ook werkte. Je zoekt dezelfde dingen in een vrouw als jouw ex. Misschien heb je wel een zelfde overhemd wat je standaard draagt op de eerste date.

De verleden-dater vergelijkt zaken constant met vroeger en is een dier van gewoontes. Spontaniteit is niet besteed aan de verleden-dater.

De toekomst dater
De toekomst dater date in de toekomst, in zijn dromen. Hij stapt niet op vrouwen af, dat komt later wel als hij:

– een nieuwe baan heeft
– afgevallen is
– tien kilo afgevallen is
– meer tijd heeft om te daten

Kortom, excuses te over. de toekomst dater leeft in de toekomst en leeft in hoop. Hij doet echter niks en stelt het op zoek gaan naar vrouwen uit en denkt altijd dat het in de toekomst anders gaat worden maar dat hij voorlopig nog niet zover is.

De NU-dater
De nu dater onderneemt actie en geniet van het moment. Hij probeert het maximale uit het leven te halen en zoveel mogelijk plezier te beleven aan het moment. De NU dater is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en geniet van alle soorten.

Hij maakt zich niet druk over het feit of hij wel de juiste dingen zegt en of de vrouw waarmee hij date wel de ware is. Hij weet dat het immers toch geen zin heeft m zich daar druk over te maken.

Hij is een heerlijke gesprekspartner voor vrouwen omdat hij niet constant in zijn achterhoofd bezig is met het verleden of de toekomst. Hij lijkt haar de maximale aandacht geven zonder verborgen agenda.

Klinkt goed toch?

Over het belang van in het nu zijn is veel gesproken en geschreven. Ook in jouw liefdesleven speelt dit een grote rol.

Maak je dus niet te druk over het verleden of de toekomst en probeer af en toe te leven in het nu.

Onderneem NU actie en geniet NU.

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim