Wel eens opgebeld door een bedrijf dat jer producten probeert te slijten? Iemand die bijna niet lijkt te luisteren en maar niet kan ophouden over de fantastische  voordelen van zijn product.

Kreeg je ook zo’n onaangenaam gevoel er bij? Het gevoel dat iemand iets van je wil en het niks uitmaakte wat je zei.

Iemand praat over het product en heeft het over alle voordelen en de prijs en hij wil dat jij zijn product koopt. Echter, hoe meer het opgedrongen wordt hoe vervelender jij het gaat vinden.

Ze denken dat jij het interessant vindt, om vanalles over het product te horen en ze bedoelen het goed.

Interessant genoeg is dit heel vaak de houding van mannen wanneer ze een vrouw versieren. Ze blijven maar opscheppen over hun leuke hobbies, hun goeie baan enzovoort. Ze willen zo graag laten zien dat ze een leuke vent zijn dat ze helemaal vergeten dat de vrouw met wie ze spreken misschien ook wat wil zeggen.

Ze blijven maar doorgaan met het vertellen over hun geweldige leven en hopen op deze manier indruk te maken. Als de vrouw iets verteld over haar hobby dan vertelt de man vervolgens over zijn hobby. Vertelt de vrouw over een leuke gebeurtenis dan hebben ze precies hetzelfde meegemaakt maar dan nog spectaculairder.

Wat er ook gebeurt de man grijpt iedere gelegenheid aan om over zichzelf te vertellen en om te vertellen hoe leuk hij wel niet is.

Uiteraard met de beste bedoelingen maar met een tegenovergesteld resultaat.

De drang om indruk te maken heeft een averechts effect omdat ze de vrouw het gevoel geven dat ze iets van haar willen en dat haar mening niet belangrijk is. Deze man komt dus over als de verkoper. Een egocentrisch iemand die de vrouw probeert over te halen iets te doen wat HIJ wil.

Probeer daarom ook eens iets te geven zonder iets terug te verwachten. Bijvoorbeeld een onverwachts compliment of simpelweg iets wat je doet om haar op te fleuren.

Probeer eens er voor te zorgen dat ze de tijd van haar leven heeft en maak haar dag goed. 

Het beste compliment dat je kunt geven is oprechte interesse, luister naar haar en vraag goed door. Luister naar haar verhalen over de grappige eigenschappen van haar kat, de leuke cursus die ze volgt of wat haar dan ook bezig houdt.

Het is veel belangrijker om je te focussen op een gezellig gesprek en een leuk moment dan je te focussen op het zo goed mogelijk verkopen van jezelf. De vrouw zal je vele malen leuker vinden.

Kortom doe je best en probeer vandaag eens een vrouw een topdag te bezorgen simpelweg door een compliment te geven en zonder er iets voor terug te verwachten. Je zal versteld staan van de resultaten.

en, zoals altijd…

Veel liefde en succes toegewenst!

Tim

Stop met ploeteren en moeizame gesprekken met vrouwen.
Mijn Gratis Insider's Kit leert je hoe je eenvoudig vrouwen versiert.
 • Overwin aanspreekangst en krijg zelfvertrouwen met vrouwen(audio)

  Ontdek in 42 minuten de meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen en hoe deze te overwinnen.

 • De 10 SMSjes die altijd werken (eBook)

  10 ‘knip-en-plak’ smsjes die leiden tot meer reacties, aantrekkingskracht en dates.

 • Zo krijg je haar in bed (video)

  Leer in 80 minuten hoe je vrouwen ontmoet, op date krijgt en vanaf daar in bed. Met live voorbeelden!

 • Wetenschappelijk bewezen versiertips

  Ontvang op regelmatige basis datingadvies en uitgebreide casestudies van mannen zoals jij.