Natuurlijk vraag ik me niet af of je een op dit moment zwanger bent. Ik richt me ook zeker niet op de incidentele vrouw die hier wel eens komt kijken. Hoe dan ook mocht je zwanger zijn; GEFELICITEERD. Maar daar gaat de blog van vandaag niet over.

Met verwachting bedoel ik: VERWACHT jij veel van de vrouwen met wie je spreekt. WIL jij iets van de vrouw met wie je spreekt.

Misschien denk je nu wel: ‘duh Tim, natuurlijk wil ik wat van haar ik ben een gezonde man’.

Toch is niks onaantrekkelijker dan een man die constant wat wil van een vrouw en constant op. een reactie wacht. Toch is het wel wat de meeste mannen doen, op een vrouw afstappen met de verwachting een telefoonnummer te scoren, te zoenen, of een andere vorm van bevestiging.

Wanneer de man dan een leuke opmerking maakt kijkt hij de vrouw vol verwachting aan om te kijken of ze hier ook om lacht.

Deze mannen zijn ‘in verwachting’. Op deze manier subcommuniceren ze constant; “vindt me alsjeblieft leuk”.

En ja dan bereik je het tegenovergestelde resultaat. Vrouwen willen een man waar ze voor moeten werken die ze niet het gevoel geeft dat hij iets van haar moet maar haar juist iets te bieden heeft.

Daarnaast, werkt het ook nog eens jezelf hard tegen. Je vergeet plezier te hebben als je alleen maar met je doel bezig bent.

Daarom wil ik je adviseren om de volgende keer dat je op een vrouw afstapt voor de verandering eens NIETS van haar te verwachten. Gewoon maar zien hoe het uitkomt zonder je te druk te maken over of je wel of niet iets gaat bereiken bij deze vrouw.

Geen verwachtingen gewoon plezier:)

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim Underdoc