Wanneer je net denkt klaar te zijn met je nieuwe Tinder profiel, zie je ineens een akelig wit licht verschijnen. Je Tinder bio is nog helemaal leeg…

Wat kun je hier neerzetten om wél goede veel  matches te krijgen? 

Laat me je ermee helpen. Al sinds 2013 gebruiken we Tinder zelf en schrijven we profielen voor onze studenten. In al die jaren heb ik precies kunnen zien wat wél en niet werkt in je Tinder bio, en kan ik je vertellen welke Tinder bio’s goed voor je werken. 

Hieronder geef ik je tips, voorbeeldzinnen & goede voorbeeld profielen.

Als je lui bent en gewoon wat matches wil, kan je ze 1 op 1 kopiëren, maar als je jouw profiel uniek wilt maken (waardoor je méér matches krijgt en ooit betrapt wordt op gestolen lines), dan geef ik je bij elk setje voorbeelden daar tips voor.

Extra tip: Als je een verzameling wil van de beste appjes die je kan sturen ná de openingszin, download dan “De 10 Knip-enPlak Appjes Die Altijd Werken helemaal gratis.

Tim’s Beste Tinder Bio

Om je uit te leggen wat een goede Tinder bio is, zal ik eerst die van Tim Veninga laten zien. Hij bedacht deze stijl van Tinder bio’s in 2017. Sindsdien is dat profiel door duizenden mannen gekopieerd (dat is de realiteit van goede profielen; ze worden gekopieerd (net zoals Tim’s originele datingprofiel dat duizenden keren gejat is).


Video gezien?

Woke Tinder gooit roet in het eten

Ok. Inmiddels zijn we wat verder, en is Tinder helaas wat meer ‘woke’ geworden. Tinder pusht de ‘rapporteer’ functie meer bijvoorbeeld. Dus ook al vindt 95% van de vrouwen je bio leuk, als 5% zichzelf zo geschoffeerd voelt dat ze je rapporteren, dan wordt je gewoon geband.

En dit brengt me direct bij de dodelijke fouten waar je voor op wilt passen in je Tinder profieltekst.


5 Matchopdrogende fouten

Voordat ik je voorbeeld bio’s zal geven, zal ik je eerst laten zien wat je absoluut niet wilt doen als een hoge kwaliteit matches wilt krijgen. Dit zijn de dingen waar je op wilt letten:

1. Je bio is 1-op-1 gejat van het internet

“Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moeten we nog een keer matchen?” of “Hoe gaan we onze ouders vertellen hoe we elkaar hebben ontmoet?”. Die worden door elke kneus gebruikt, en vrouwen hebben ze echt al heel vaak gezien. Niet doen dus.

ChatGPT dan gebruiken voor je bio?

Ha. Ik heb het geprobeerd, maar na tientallen uren proberen, zijn de profielen nooit zo goed als dat iemand met echte humor ze schrijft. Veel AI / ChatGPT Tinder bio’s hebben bijvoorbeeld altijd deze constructie:

 • “Wanneer ik niet X doe, dan ben ik bezig met Y
  “Swipe naar links om Z te doen en …”

Dus ja, dat kan je dat doen. Maar verwacht niet dat je er matches mee gaat krijgen omdat ook deze profielen allemaal een pot nat zijn.

2. Geen bio hebben

Als je dan denkt: “Ik kan geen bio verzinnen, dus ik doe het gewoon wel met alleen mijn foto’s”, dan heb je het fout.

De grootste fout die mannen maken met hun Tinder bio, is dat ze er niks in hebben staan. Werkelijk alles is beter dan met een leeg Tinder profiel rondswipen. Een lege bio laat namelijk zien dat je:

 1. Lui bent
 2. Niet creatief bent

Deze twee eigenschappen zijn onaantrekkelijk voor vrouwen, waardoor het geen wonder is dat Tinder profielen zonder bio 4 keer zo weinig matches krijgen.

3. Je profieltekst is saai

Wanneer een gemiddelde vrouwen op Tinder zit te swipen, komen ze vaak een profiel tegen als deze:
“Ik hou van voetbal, uitgaan en reizen”.

Is je Tinder bio iets vergelijkbaars? Dan wordt het tijd om dit aan te pakken. Werkelijk elke man houdt wel van reizen, uitgaan, leuke dingen doen, een terrasje pakken etc. waardoor je helemaal niet opvalt. Vermijd dan ook dit soort saaie profielteksten als de pest.

4. Je bio is te lang

Een andere fout die veel mannen maken met hun Tinder bio is dat deze te lang is. Wanneer er staat dat je 500 tekens beschikbaar zijn, betekent dit niet dat je dit letterlijk moet nemen en een heel romantisch gedicht schrijft. De meeste vrouwen lezen namelijk alleen je eerste zin door, dus dit is een verspilling van je energie.

Goede Tinder profielteksten zijn ongeveer 80 woorden lang, dus probeer je aan dat format vast te houden.

5. Je bio schrikt af

De laatste fout die veel mannen maken met hun Tinder profieltekst, is dat de bio afschrikt. Meestal gebeurt dit door te zeggen dat je direct uit bent op seks of zegt dat je erg goed in bed bent.

Het is helemaal niet verkeerd om dat te willen op een datingapp, maar als je het letterlijk zegt, komt je sociaal onintelligent over. Wat een afknapper is voor vrouwen.

Wat voor ons beter werkt, is om dit subtiel door te laten schemeren in ons profiel en in de foto’s. Je trekt dan nog steeds vrouwen aan die daar ook voor open staan, maar je komt niet sociaal onaangepast over. Hoe je het doet zal ik je zo leren.


De perfecte structuur van een Tinder bio

Je weet wat je niet moet doen, maar omdat je ook moet weten wat je wél moet doen, zal ik je hieronder een duidelijke structuur geven. Ik heb ook een oude video & oud profiel van onze ex collega Ali er bij gepakt, omdat hij in deze video perfect de paar belangrijkste dingen uitlegt die je moet weten.

Dit soort profielen werken tegenwoordig nog steeds perfect ALS je ze uniek maakt.

Dit was zijn profiel:

“Verzamel mooie herinneringen, geen mooie spullen. Hou van avontuur, sushi en overmatig gebruik van het woord awesome. Workaholic. Glas is op z’n minst half vol. Heb geen tijd voor pessimisten.

Wereldkampioen knuffelen en professioneel leiding nemer. Passie voor lezen en reizen.

“In the end we only regret the chances we didn’t take

P.S: swipe rechts. Ik ben lief, mooi en reageer altijd:)”

Waarom dit profiel werkt:

Hij legt het duidelijker uit in de video, maar ik zal er mijn 2 cents nog over geven:

Alles wat er staat onderscheid hem van alle andere mannen.

De eerste zin is puur emotie. Het straalt positiviteit uit. Het blijkt dat wij mensen helemaal geen logische beslissingen maken. Al helemaal niet wanneer het komt op het doen van aankopen. Iets moet je prikkelen en goed laten voelen om het te ‘kopen’. Ook met online dating.

“People don’t buy for logical reasons. They buy for emotional reasons” -Zig Ziglar

De tweede zin is dualiteit.

Man-vrouw. Zwart-wit. Sterk-zwak. Bitch-baas.

Alles in het leven heeft twee kanten. Dat maakt het juist zo mooi. Ook voor vrouwen. Ze willen een man met twee kanten.

Geen vrouw wil een man die alleen maar lief is. Ze willen ook niet een man die alleen maar dominant en leiding neemt. Ze willen een combi van de twee. Dus geef ik in mijn profieltekst twee extremen. Enerzijds is hij een knuffelaar en anderzijds wil hij altijd de leiding nemen.

Precies het mengsel waar vrouwen van dromen.

Daarnaast klinkt het altijd goed als je een passie voor reizen hebt (je bent een coole reiziger) en dat je leest (je bent ook slim).

De derde zin is een one-liner. Als mensen houden we van one-liners. Het is makkelijk te onderhouden en makkelijk te delen. “I’ll be back” of “Why so serious?” Of “These are not the droids you are looking for” zijn allemaal one-liners. En je herkent ze vast alle drie.

De one liner benadrukt het niet nemen van risico. Ali plant in hun hoofd dat ze spijt gaan krijgen als ze niet naar rechts swipen.

De laatste zin is een ‘call-to-action‘. Hij geeft ze een bevel om naar rechts te swipen. En drie redenen om dat te doen: Ik ben lief, mooi en reageer altijd.

Online dating is marketing

Je moet jezelf verkopen in een oververzadigde markt. Dat kan maar door één manier: jezelf onderscheiden en mensen prikkelen om de ‘aankoop’ te doen.

Je gaat een verhaal schrijven wat mensen op hun emoties raakt. Wat een tipje van de sluier geeft van hoe je bent. Je profieltekst hoeft niet perfect te zijn, maar het kan geen kwaad om hier zo dicht mogelijk in de buurt van te zitten.

Een perfecte Tinder bio:

 • Gaat 70% over jou en 30% over anderen
 • Gebruikt simpel Nederlands zonder spelfouten
 • Bevat humor
 • Is ongeveer 80 woorden lang
 • Valt op tussen alle andere grijze muizen
 • Bevat dualiteit (sterk & ook schattig)
 • Is origineel
 • Een call to action (optioneel)

Gebruik deze checklist wanneer je bezig bent met het maken van je profieltekst.

Voldoet je bio zo’n beetje aan al deze teksten? Dan zit je goed en kun je meteen swipen homie.

Mist er nog iets? Werk dan nog wat verder hieraan totdat het perfect is.

Wees ook niet verlegen en vraag aan wat van je vriendinnen (don’t bother met mannen) wat ze van je bio vinden. Zo krijg je een beter beeld of bijvoorbeeld je humor begrepen wordt of dat je nog lang geen stand-up comedian kan worden.


50 Goede Tinder bio voorbeelden

Nu je de structuur van een goed Tinder bio goed in je oren hebt geknoopt, wordt het tijd om wat inspiratie te vinden. Hieronder heb ik 50 Tinder bio voorbeeld zinnen voor je op een rijtje gezet.

Je kunt onorigineel en lui zijn en een van deze voorbeelden jatten, maar de kans is groot dat een andere man dit al gedaan heeft en je profiel herkent wordt. Of, dat het te veel lijkt op een standaard profiel en dat je daardoor ook naar links geswipet wordt.

Dus, wees origineel en bedenk bij elk voorbeeld hoe jij dit kan gebruiken.

Belangrijk: Gebruik niet slechts één line, maar gebruik er meerdere zodat je hele profiel iets van ~60 á 80 woorden is.

Herkenbare situaties die grappig zijn

Herkenbare situaties die grappig zijn, doen het goed bij de dames. Dit komt doordat ze meteen een connectie met je voelen omdat ze de situatie herkennen. Zodra ze een beetje glimlachen om deze soort bio, is de kans groot dat het een match wordt.

 • Ben ik de enige die nog steeds verslaafd is aan bubbeltjesplastic?
 • Ik heb een chronisch probleem met het vinden van matchende sokken.
 • Grinnikt nog steeds wanneer je de ketchupfles een raar geluid maakt.
 • Ik heb ernstige trust issues sinds ik per ongeluk rozijnenkoekjes in plaats van chocoladekoekjes had gekocht.
 • Weet je nog dat koffie alleen in klein, normaal of groot besteld kon worden? Nu moet je het halve Italiaanse woordenboek kennen om aan te geven wat je precies wilt bij de Starbucks.
 • Stop touching my face [Vrouwen raken je gezicht aan tijdens het swipen, is een beetje overused dus zou hem niet meer gebruiken]
 • In the end we only regret the chances we didn’t take [typisch herkenbare spreuk]

Je wil zoiets niet als enige gebruiken, maar als onderdeel van je bio. Je kan het als openingszin gebruiken en daarna verdergaan met vertellen over jou.


Woordgrappen

Woordgrappen doen het ook vaak goed in je Tinder bio. Sommige vrouwen hebben er een hekel aan, terwijl anderen het juist geweldig vinden. Met een goede woordgrap match je dus met vrouwen die je humor delen.

 • Heeft een fobie voor drempels… maar ik kom er langzaam overheen.
 • De laatste keer dat ik iemands type was, was ik bloed aan het doneren.
 • No matter who I share my dessert with, there cannoli be one for me (Swipe right if you got the pun).

Op een interessante manier zeggen wat je doet

Veel mannen raken matches kwijt doordat ze simpelweg saai overkomen. Dit doen ze door feitelijk te zeggen wat ze doen, in plaats van dat ze een interessante twist hieraan geven. Hieronder hebben we een paar voorbeelden die je een stuk interessanter maken bij bepaalde studies en banen.

 • Ik krijg betaald om mijn kleren voor mensen uit te doen [Voor modellen]
 • Kan goed praten – het is mijn werk [werkt voor veel verschillende beroepen. Ik hou zelf ook van deze casual manier van dingen benoemen, je maakt het niet mooier dan het is].
 • Ik kan niet (echt niet) dansen – maar doe het toch – het is te leuk.
 • Maakt legaal drugs [Voor farmacie studenten]
 • Iedereen denkt dat ik door mijn studie een expert ben in sterrenbeelden… maar ik wacht nog steeds op een mooi aanbod van de Cosmopolitan.
 • Ik krijg betaald om geld van je te krijgen [Als je werkt bij de instantie van de blauwe envelop]
 • The Sims werd me te saai dus besloot ik als real estate developer aan de slag te gaan
 • On an ego trip to save the world but in the meantime I do stuff like [vul je hobby’s in]. [Handig voor mensen die voor goede doelen of NGO’s werken]

Dus als je op heb gelet, is de “Ik krijg betaald om…” een goede line die je erin kan gooien. Je wil vooral openlaten wat je erna doet, zodat het intrigerend overkomt en je matches meer willen weten.

Zeker hier vind ik het belangrijk om CASUAL te zijn over je beroep. Een line zoals “Kan goed praten – het is mijn werk” is beter dan deze: “The Sims werd me te saai dus besloot ik als real estate developer aan de slag te gaan”.

Dat is omdat de eerste meer ‘down to earth’ en gemaakt overkomt. Zeker in Nederland is dat belangrijker. Als je bijvoorbeeld de Atlantische oceaan overgaat, mag je wat meer ‘opscheppen’, dat is daar normaler.


Pluspunten en minpunten

Iedereen probeert zichzelf op Tinder te verkopen. Daarom is het slim om dit op een grappige manier te doen in de vorm van pros en cons. Wanneer je dit met een leuke humorvolle twist doet, zal dit je zeker matches opleveren.

 • Voordeel: Een hondenfluisteraar. Nadeel: Na onze date ben jij je hond voor altijd kwijt aan me
 • Voordeel: Een masterchef in de keuken. Nadeel: doet nooit de afwas.
 • Voordeel: niet bang voor spinnen. Nadeel: Gilt zodra hij een wesp ziet
 • Pro’s: Great with gods. Cons: I am not a dog
 • Voordeel: boeken nerd. Nadeel: de reden dat je nooit je favoriete boek in de bieb kunt lenen.
 • Voordeel: vloeiend in 3 talen. Nadeel: nog steeds te verlegen om hulp te vragen

Zelfspot, kwetsbaarheid & zwarte humor

Wat niet werkt in de bio, is alleen maar opscheppen. Praten over wat je allemaal goed kan, komt snel zo over. Daar zijn twee manieren om mee om te gaan.

De eerste manier is om op een interessante of sarcastische manier te zeggen wat je doet/kan. De tweede manier is door er wat zelfspot in te gooien en je kwetsbaar op te stellen.

En als je oplet, zie je dat je tegelijkertijd nog steeds interessant over kan komen.

Kijk maar naar deze 3 lines die ui Tim’s datingprofiel komen:

 • Ik ben een dikke nerd en verzamel James Bond boeken (jup, daar zijn boeken van). Verder vooral veel non-fictie over sociale psychologie, communicatie, filosofie. [Komt uit Tim’s originele profieltekst. Pas het gewoon aan naar jouw hobby]
 • Voor ik na bed ga zet ik eerst het nachtlampje aan voordat het grote licht uitgaat. Ben geen held in het donker.
 • Koken is mijn hobby, alhoewel… je dat lastig een hobby kan noemen want zonder eten ga je dood. Maar ik vind het leuk. [ook rechtstreeks uit Tim’s datingprofiel. Als je echt van koken houdt kan je zoiets gebruiken]

Hier is nog wat meer inspiratie voor je:

 • Mijn huidige relatie bestaat uit alvast voor tweeën koken, maar zelf alles opeten.
 •  1.85m met hoge 👠 [voor als je minder lang dan gemiddeld bent] (Pas op: Deze wordt VEEL gebruikt)
 • Lang schepsel [Voor wanneer je langer dan 1.85m bent]
 • Momenteel ambitieus bezig met volwassen worden
 • Ja, sporadisch draag ik iets anders dan witte t-shirts [als je in elke foto bijna dezelfde outfit draagt]
 • Voormalig kind (eigenlijk nog steeds)
 • ADHD got my brain going bzzz 🐝
 • Ik wil niet opscheppen, maar ik blijf gewoon lekker zitten wanneer het vliegtuig net is geland
 • Fluent in: Pig Latin, Spanglish, English, Dutch and other gibberish
 • Op zoek naar iemand die erg geliefd is onder de muggen en zo als afleidingsmanoeuvre kan fungeren
 • Ik ben best lief, maar heb ooit een keer ruzie gehad  met Emile Ratelband

Grappige vragen

Als laatste kun je ook grappige vragen stellen. Vaak zijn dit vragen die voor een kleine mindf*ck zorgen bij degene die ze leest. Zodra je een bepaalde emotie oproept met je Tinder bio, zal een vrouw meer geïnvesteerd zijn in je profiel en naar rechts swipen.

 • Olijfolie komt van olijven, maar waar komt babyolie dan vandaan?
 • Ben ik de enige die zich afvraagt hoe ze bordjes met “Niet op het gras lopen” in het gras zetten?
 • Hebben analfabeten evenveel plezier aan lettertjes in de soep?
 • Hoe gaan we het huishouden verdelen? PS: Ik doe niet de afwas 😉
 • Ben ik de enige die elke keer als iemand me naar rechts swiped medelijden heeft met zijn linkerwang?

Reviews

Een paar jaar terug was dit nog wel origineel, maar ik zou deze stijl van Tinder Bio nu in 2023 afraden. Ik zet het er toch nog even bij als voorbeeld.

Met het review systeem verzin je personen die bepaalde dingen over je zeggen. Daarbij is het beter om dit zoveel mogelijk te overdrijven zodat elke vrouw doorheeft dat je aan het ouwehoeren bent.

 • Een visionair –  Elon Musk ⭐⭐⭐⭐
 • De perfecte achtergrond voor mijn mobiel – moederlief ⭐⭐⭐
 • Mijn inspiratie – de schrijfster van 50 shades of grey  ⭐⭐⭐⭐💫
 • Een betrouwbare sidekick – Batman  ⭐⭐⭐⭐
 • Geen actieve herinnering hoe het met onze pubquiz is afgelopen – Mark Rutte ⭐⭐
 • Laat ijskoninginnen smelten – Wim Hof ⭐⭐⭐⭐
 • Ik moet altijd oordoppen indoen zodra hij gaat douchen -Mijn huisgenoot ⭐
 • De grootste reden waarom ik heb geleerd snel weg te rijden – Max Verstappen ⭐⭐⭐

Uitdagingen

Als laatst kan je ervoor kiezen om een uitdaging in je Tinder bio te zitten. Dit spoort vrouwen aan om een opmerking te sturen of zelfs voor te stellen om op date te gaan. Dit is vaak een goede afsluiter van je profiel.

Vooral de ‘Als je het X aantal berichten volhoudt, dan nodig ik je uit voor Y’ is een klassieker die goed werkt.

 • 2 leugens en 1 waarheid: Ik heb ooit een dief gevangen, ik kan niet schaatsen, ik kan 5 talen spreken.
 • Als je het 30 berichtjes volhoudt, nodig ik je uit voor een romantische date op de kinderboerderij;)
 • Bij mij vind je geen foto met een vis of een halfnaakte selfie, dus zeg maar gedag tegen je volle Tinder bingokaart ;)

Hiermee heb je genoeg inspiratie voor je Tinder bio. Maar er is nog iets wat ontbreekt:


Dit zijn goede Tinder profielfoto’s

De grote dating site OKCupid deed onderzoek naar online dating. Ze waren benieuwd welke foto’s het beste scoren. Ze analyseerden 7000 foto’s. Wat bleken de beste foto’s ? Het antwoord verrast je misschien.

Lachen op foto is niet nodig

Voor mannen is het resultaat wat anders dan vrouwen. Bij vrouwen vinden we wij mannen twee dingen leuk.

 • Als ze een ‘flirterig’ gezicht laten zien, moeten ze in de camera kijken.
 • Als ze glimlachen moeten ze niet naar de camera kijken

Over het algemeen waarderen mannen dat vrouwen in de camera kijken. Waarschijnlijk willen mannen weten hoe mooi een vrouw is. Daarom willen we dat ze in de camera kijkt. Geen artistieke hoeken of wat voor andere onzin.

Bij mannen is het anders. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man NIET in de camera kijkt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met mysterieus zijn. De man blijft een mysterie voor ze. Ze willen meer weten.

Tinder profiel tips

 

Activiteiten op je foto leiden tot een gesprek

Het hebben van een match en het hebben van een daadwerkelijk gesprek zijn twee verschillende dingen. Je zal hebben gemerkt dat je soms matches hebt die nooit wat zeggen. Zijn er foto’s waardoor je meer kans hebt op gesprekken? Ja.

Tinder

Het doen van interessante dingen, reis foto’s en foto’s met dieren doen het goed. Niet zo heel vreemd als je er overna denkt. Het zijn dingen waar je makkelijk over kan praten. Bijzondere hobby’s zijn gespreksstof. Bijzondere locaties voor een foto zijn prikkelend.

Voorbeeld van ex-coach Ali

Op basis van wat ik net beschreef krijg je dit:

Tinder Profiel

Dit zijn Ali’s foto’s toen hij de eerste versie van deze blog schreef.

Alle fotos zijn of activiteiten of reisfoto’s.

Hij kijkt zelden echt in de camera behalve op de 4e foto. Want je gezicht niet goed laten zien, werkt in je nadeel. Vrouwen vinden mysterie leuk maar ze willen wel weten wie ze gaan daten. Dus er moet minimaal één duidelijke foto tussen zitten.

Je merkt misschien ook wel dat zijn foto’s erg licht zijn. Het blijkt dat lichtere foto’s beter bevallen. Het heeft een soort oranje gloed eroverheen. Op de skydive foto na. Dit is om de zogenaamde ‘golden hour‘ na te bootsen. Dit is het uur wat plaats vindt bij zonsopkomt en -ondergang. De lucht wordt rood/oranje.

Foto’s die rond dit tijdstip zijn gemaakt vinden mensen mooi. Met Instagram kan je filters gebruiken om dit na te bootsen. Op de foto eronder kan je twee blauwen pieken zien. Eén bij zonsopkomst en één bij zonsondergang.

Goede tinder foto's


Verder in het Tinder gesprek

De openingszin

Ok, je hebt nu matches gekregen, maar hoe nu verder?

Moet je wachten tot zij iets stuurt? Of stuur jij iets?

Ik heb wat voor je gelukkig. Je kan mijn hele artikel over Tinder openingszinnen hier lezen. Maar sindsdien heb ik nog een openingszin ontdekt die nóg beter werkt dan de openingszinnen die ik daar deel. Hij is arrogant, en werkt enorm goed als je hem gebruikt in combinatie met een goede bio en goede foto’s.

Het is berichtje #1 van de 10 berichtjes die altijd werken.

Je kan die hier gratis downloaden. Je krijgt niet alleen deze ene gouden openingszin, maar óók nog 9 andere berichtjes die ervoor zorgen dat je daarna het gesprek beter gaande kan houden op Tinder en WhatsApp.

Het Tinder gesprek gaande houden

Ik zal hier niet heel uitvoerig over gaan schrijven, omdat ik al een hoop gratis tips heb gegeven in dit artikel over het gesprek gaande houden en dit artikel met tinder versiertips.

Als je ons hele systeem wilt hebben om vrouwen vanaf je telefoon in je bed te krijgen, kan dat. Het heet ‘ Van Chat Naar Bed‘ en al meer dan 2000 mannen hebben het succesvol gebruikt om dates, one night stands en relaties te krijgen.

Hoe je de man wordt die vrouwen willen

Matches krijgen op Tinder, leuke gesprekken hebben en af en toe op dates gaan zijn allemaal hartstikke leuk.

Maar hoe wordt je nou de man bij wie dit allemaal moeiteloos gaat?

Hoe wordt je de man waar vrouwen gek op zijn en voor wie ze in de rij staan?

Dat leren we mannen al sinds 2008. En met succes.

Als je ook de eerste stap wilt maken om onweerstaanbaar te worden voor vrouwen, begin dan met deze 3 dingen:

 1. Lees Tim’s boek Manslut. Het is een geweldig boek waarin je leert hoe Tim zich ontwikkelde van een jongen met meisjeskleren, tot een manhoer die met ~1000 vrouwen naar bed ging voor z’n 30e.
 2. Kijk de afleveringen van de Tim Veninga Show. Awesome podcast die over alle facetten van het vrouwen versieren heeft.
 3. Check de klassiekers. Dit zijn old skool artikelen die Tim’s populariteit lieten exploderen. Niet politiek correct en niet Google vriendelijk, dus je vindt ze alleen op deze manier.

Boks,
Sander