Ik wil beter worden met vrouwen. Daarnaast wil ik me verder ontwikkelen als man. Zowel fysiek, intellectueel, spiritueel, zakelijk als seksueel. Ik wil de beste versie van mijzelf worden. Ik laat mij door niks of niemand tegenhouden.

“It takes a deep commitment to change and an even deeper commitment to grow.” – Ralph Ellison

Af en toe kom je dingen tegen, die je hoofd bezig houden. Als een gedachte te lang in mijn hoofd zit, moet ik er iets mee doen. Zo ook het volgende:

Ik ontmoet veel mannen die goed willen worden met vrouwen

Ik ontmoet mannen die beter willen worden met vrouwen. Ze zeggen het heel graag te willen. Ze zeggen er alles voor over te hebben. Dezelfde mannen kom je dan na een jaar of 2 weer tegen. Denk je dat ze rocksterren zijn geworden?

Vraag het ze voor de grap.

Geen gekke verhalen, geen zelfvertrouwen en geen verandering. Het enige waar ze goed in zijn geworden is het aanspreken (maar nog steeds niet kunnen versieren). Ze zijn beter geworden in het rationaliseren van situaties. “Het ging niet lekker omdat ik geen zin in haar had omdat ze saai/lelijk/dik was”. Of nog beter: “Ik had bijna een chick mee naar huis genomen als het niet aan [VUL BULLSHIT REDEN IN] lag.”

Wat mij verbaast, tot ergernis aan toe, is dat deze mannen door blijven gaan met wat ze doen. Ze proberen niks nieuws. Altijd maar hetzelfde. Einsteins definitie van waanzin is:

“Waanzin is altijd hetzelfde blijven doen en toch een ander resultaat verwachten”

Achter je computer word je niet goed met vrouwen

Wat doen deze mannen als je ze vraagt hoe ze beter proberen te worden met vrouwen? Ze lezen een keer een blog. Ze bekijken een keer een video. Ze gaan misschien één keer per week op stap. Daten een lelijke chick door gebrek aan beter.

Maar dat is nog niet eens het ergste van alles. Ik lees ook wel eens een blog. Ik kijk ook wel eens een video. Ik heb zelfs periodes dat ik helemaal niet uit kan gaan.

Het ergste is dat ze doorgaan met iets waar ze slecht in zijn. In veel gevallen worden ze helemaal niet beter. Dag op dag, avond op avond afgewezen worden. Als dit lang doorgaat kan je zelfs haat krijgen voor vrouwen.

Op stap gaan is niet meer leuk en gezellig. Je ziet het als een strijd die gestreden moet worden. Je stapt met een negatieve instelling op vrouwen af. Je wordt afgewezen en de moed zakt in je schoenen. Bij elke vrouw die je aanspreekt word je harder en harder afgewezen.

Het ‘mezelf ontwikkelen is belangrijker dan vrouwen versieren’ excuus

Uiteindelijk kan het zover komen dat je als man het opgeeft. Je stopt met leren. Je stopt met actie ondernemen. Maar je stopt vooral met geloven dat vrouwen versieren iets is dat je kan leren. Je gaat je focussen op je ‘carrière’. Je doet alsof het onmogelijk is om zowel aan je carrière als aan je versierskills te werken. Je ‘zet het even opzij’. Omdat er andere ‘dingen’ in je leven opgelost moeten worden.

Iedereen heeft een ‘speciaal’ verhaal waarom hij nog steeds niet goed is. In werkelijkheid is het heel simpel. Je valt in één van de 4 categorieën die hieronder staan. Vaak is het een combi van meerdere.

Categorie 1: Je perceptie en omgang met value die geleverd wordt

Er zijn verschillende manieren om het wereldje van vrouwen versieren te ontdekken. Je realiseert je door de videoblogs of het boek Het spel van Neil Strauss dat vrouwen versieren een vaardigheid is. Het is een vaardigheid net als fietsen. Je zal veel op je bek gaan in het begin. Maar als je het eenmaal goed kan, verleer je het niet.

Je begint als een neuroot alles te downloaden en te lezen wat je kan vinden. Je hebt immers veel gaten die je moet opvullen met tips en trucs. Ik besef me nu hoe dubbelzinnig de laatste zin is;)

Op het YouTube kanaal van versiercoach zijn bij het schrijven van deze blog 85 video’s gratis beschikbaar. Ze leren je allemaal om, in welke vorm dan ook, beter te worden met vrouwen. Op de website van Versiercoach.nl zijn er 171 verschillende blogs beschikbaar. Er hebben vele uren gezeten in het bedenken, schrijven, filmen van deze content.

Mijn vraag aan jou: wat doe je hiermee?

Uit ervaring weet ik dat mannen in de beginfase veel informatie tot zich nemen. Het ondernemen van actie is mondjesmaat of ontbreekt volledig. Vervolgens worden ze iets beter. Toch blijven ze veel tijd spenderen aan de theorie. Waardevolle tijd die je beter kan doorbrengen in de clubs.

Omdat de content gratis voor het oprapen ligt, is het makkelijk om je antwoorden in video’s of blogs te zoeken. 9 van de 10 keer lossen al je problemen zich automatisch op als je maar vaak genoeg op stap gaat. De meeste mannen zoeken echter de ‘magic pill’. Net dat ene trucje waardoor ze niet uit hun comfortzone hoeven gaan.

Betaal me 50 euro voor deze blog

Wat nou als je voor elke blog of video moet betalen? 50 euro van je rekening bij elke klik. We zouden bij Versiercoach.nl dan nooit meer hoeven te werken.

Mensen waarderen producten (of andere mensen) niet waar ze niet in hebben geïnvesteerd. Dit kan emotionele of financiële investering zijn. Je gooit eerder een gratis broodje weg dan eentje waarvoor je hebt betaald.

Doe alsof je voor elke blog geld hebt moeten betalen. Doe alsof elke video die je ziet eentje is die je live tijdens een evenement bekijkt. Hij komt dus nooit op YouTube. Hoe zou je er dan mee opgaan? Ik zit altijd met een boekje achter mijn laptop als ik iets kijk.

Behandel alle content die je krijgt alsof je er geld voor hebt betaald. Doe alsof het de laatste keer is dat je het ooit gaat zien. Wat zou je dan allemaal opschrijven?

De paradox van gratis informatie

Door de gratis content die er geleverd wordt, ontstaat er een grappig fenomeen. Doordat mensen heel veel handige informatie kunnen halen uit die gratis content, zien ze de waarde van betaalde content niet in. Stel je vindt de gratis content fucking goed. Wat denk je dat je gaat vinden van de betaalde producten? Daar heeft nog meer werk in gezeten dan gratis content.

Wat zijn een paar tientjes in vergelijking met een leven vol vrouwen, seks en zelfvertrouwen?

Hoofden exploderen bij mensen als je over coaching begint. Wat zijn de smoesjes die ik hoor? Het is te duur. Ze hebben het niet nodig. Ze willen het eerst zelf proberen. Allemaal bullshit.

Coaching is zo goedkoop als jij jezelf wijsmaakt

Is coaching goedkoop? Hangt er vanaf hoe je het bekijkt. Je kan het zien als een groot bedrag in één keer, maar stel dat je er 5 jaar plezier van hebt. Dat zijn 5×12 maanden. dikke kans dat het minder is dan dat je elke dag aan koffie uitgeeft. Daarnaast vindt jij ook nog je droomvrouw. Waarmee jij je hele leven gaat spenderen. Is het dan nog steeds duur? Ik ken mensen die het dubbele betalen voor hun telefoonrekening. Die rekening kan je niet eens neuken.

Coaching is op maat gemaakt

Wanneer je gecoacht wordt, krijg je een op maat gemaakt programma. Alles is op jou aangepast. Het is niet een gegeneraliseerd product zoals een blog of Alles wordt gedaan om jou problemen op te lossen. Alles wordt gedaan om je door je plateau te laten breken.

Wil je de echte reden weten waarom mensen geen coaching nemen? Ze zijn te gierig. Ze geloven niet dat er zoveel waarde in coaching zit. Ze denken dat ze het zelf allemaal kunnen oplossen.

Als je na twee jaar struggle nog steeds slecht bent, moet het duidelijk zijn. Je kan het niet zelf oplossen. Je hebt hulp nodig.

Ik heb een advies voor je. Shut the fuck up. Stop met liegen tegen jezelf. Investeer in jezelf. Vraag NU coaching aan.

Ik draai nu twee jaar mee. Enig idee hoeveel ik in die jaren in mezelf heb geïnvesteerd? Mijn spaarrekening is er 8000 euro lichter van geworden. Heb ik het alleen kunnen doen? Vast wel. Maar ik ga geen tijd verspillen. Ik heb geen garantie dat ik morgen nog leef. We gaan allemaal dood. Dus liever vandaag goed worden in plaats van morgen.

Categorie 2: In it to win it of wil je een paar trucjes leren?

De echte manslut die dit leest kan het beamen. Goed zijn met vrouwen is iets wat je bent, niet iets wat je doet. Je hebt de hardware van de oude ‘ik’ weggegooid en de nieuwste onderdelen geïnstalleerd. In je hoofd heb je het softwarepakket van Versiercoach.nl genaamd van Bitch naar Baas geïnstalleerd.

Je bent een baas geworden. Vrouwen versieren is niet meer iets waar je bewust bij moet nadenken. Hoe het niet moet? Lees mijn verhaal: van bitch naar baas. Het verhaal van een ondode.

Wanneer je begint met vrouwen versieren heb je allemaal slechte hardware en software. De emotionele en financiële investering lijkt op dat moment te groot voor je. Je zou teveel moeten doen of betalen om goed te worden met vrouwen. Het liefst leer je een paar hacks om de computer van de vrouw te kraken. Het liefst leer je een paar simpele trucjes om in haar bed te belanden.

Manipulatieve tricks werken helaas

Het verneukte is dat deze simpele trucs en hacks je resultaat opleveren. Ze zorgen ervoor dat je vrouwen versiert. Je gaat naar je vrienden om je verhalen te vertellen. Zij genieten er net zo van als jij. Je krijgt van hen de bevestiging dat wat je doet goed is. Je voelt je goed.

Je hoeft nu minder energie te besteden aan het versieren van vrouwen. Je manipuleert er gewoon op los. Alles lijkt smooth te gaan. Lang leven de hacks en tricks die je hebt geleerd.

Je kan het zelf ze ver schoppen dat je een leuk vriendinnetje krijgt. Heel vaak zie je dat iemand die recent coaching heeft gekregen, best snel een vriendin krijgt. Een jaar later komen die mensen weer een coaching sessie bij je doen. Reden? Relatie liep stuk.

Goed zijn met vrouwen is iets wat je bent, niet iets wat je doet

Je vraagt ze wat er is gebeurt. Dan hoor je dat ze één week na de coaching een leuke dame tegen kwamen. Daarmee zijn ze snel een relatie aangegaan. Ik wil graag geloven dat je één week na gecoacht te worden door ons, de ware ontmoet. Dat zou hele goede marketing zijn voor ons. Helaas acht ik die kans niet heel groot. Er is iets anders dat er speelt.

Dit gebeurt allemaal omdat je het volgende niet doorhebt: goed zijn met vrouwen is iets wat je bent, niet iets wat je doet.

Fout #1: Je wil niet aantrekkelijk worden maar aantrekkelijk lijken.

Je wil (lees: durft) niet te veranderen als man. Je wil trucjes om aantrekkelijk te lijken voor vrouwen. Je wil niet je leven over de kop gooien en aantrekkelijk worden. Wanneer je als man niet door hebt dat je op een diep en fundamenteel niveau moet veranderen. Zal je ook nooit goed worden met vrouwen. Je zal altijd de onzekere man zijn die goed kan acteren. Hij kan acteren dat hij zelfvertrouwen heeft.

Binnenkort schrijf ik een blog over wat het is om een echte man te zijn. Iemand die aantrekkelijk IS en niet aantrekkelijk probeert te doen. De man die je moet zijn als je een relatie wil. De man waarmee elke vrouw een relatie wil hebben.

Fout #2: Je wil de rockstar lifestyle niet omarmen.

Je tweede fout is dat je weerstand biedt tegen hetgeen wat onvermijdelijk is: de rockstar lifestyle omarmen. Deze tweede fout vloeit voort uit de eerste.

Hoe weet je of je weerstand biedt tegen de rockstar lifestyle? Je zal dan waarschijnlijk veel aan internet daten doen. Af en toe op straat of op stap een paar vrouwen spreken. De nummers die je krijgt ga je zoveel mogelijk uit proberen te melken. Ook al gaan de gesprekken nergens heen. Elk denkbaar excuus verzinnen waarom je niet uit zou moeten gaan. Dit komt allemaal door het feit dat jij weerstand biedt.

Stap uit je comfort zone

Je biedt weerstand wanneer een idee te veel buiten je comfort zone ligt. Je houdt het niet voor mogelijk dat het kan. Je lichaam gaat tegenstribbelen. De rockstar lifestyle is zo ‘anders’ dan je huidige leven. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Stiekem weet je lichaam wat het moet doen. Alleen is het bang om de controle los te laten. Wil je de rockstar lifestyle? Geef je dan volledig over aan het proces.

Daarnaast weet je lichaam dat jij je ook moet overgeven aan hard werken. Je zal heel veel energie in iets gaan steken waarvan je lichaam niet zeker weet of het tot resultaat zal leiden. De grap is: hoe harder je gaat werken, hoe kleiner de kans is dat je opgeeft. Je hebt al zoveel energie in het proces geïnvesteerd.

Mensen hebben de neiging om consistent te blijven. Je zal niet opgeven voordat je resultaat ziet. Het begin is daarom ook altijd het moeilijkst. Je hebt dan alle reden om niet te beginnen. Je hebt alle redenen om te stoppen na je eerste stap. Je hebt niet zoveel geïnvesteerd.

Zodra je over die ‘buy-in’ drempel bent, is er maar één resultaat: manslutmeesterschap.

“The harder you work, the harder it is to surrender.” – Vince Lombardi

Beter worden met vrouwen als ‘hobby’

Wat misschien nog erger is dan mensen die niet vol voor de rockstar lifestyle gaan. Is dat sommige mannen ‘beter worden met vrouwen’ als hobby nemen. Vroeger waren ze helemaal weg van World of Warcraft (ik ook). Ze wisten alle in’s and out’s en de beste builds voor elke klasse. Nu ze het vrouwen versieren hebben ontdekt willen ze ook alle in’s and out’s. Helaas blijft het vaak bij het weten van de in’s and out’s van het vrouwen versieren in theorie. In de clubs of op straat vind je deze mensen niet.

Ze klikken van de ene video naar de andere. Ze volgen je content als een soapserie. Ze gaan naar elke seminar over vrouwen versieren. Ze schrijven aandachtig mee. Ik ben blij dat je dat doet, hopelijk steek je er elke keer wat van op. Mijn vraag aan jou is echter: wat doe je uiteindelijk met deze kennis?

“Knowledge is not power. Knowledge is only potential power. Action is power.” – Anthony Robbins

Actie is macht

Het hebben van kennis is goed. Het ondernemen van actie is veel beter. Natuurlijk is het leuk om met je vrienden te praten over hoe vrouwen versieren in theorie het beste kan. Maar als je het niet in de praktijk gaat uittesten zal het alleen maar bij theorie blijven.

Hoe cliché het ook klinkt: Beter worden met vrouwen is een lifestyle, niet een hobby. Niet omdat je met veel vrouwen naar bed moet gaan. Dat is eigenlijk een leuke bonus. Het proces van het aantrekkelijk worden voor vrouwen, is een proces waarbij je jezelf heel erg goed leert kennen. Je gaat de hoogste hoogtepunten van je leven meemaken en de diepste dieptepunten.

Soms zal je precies weten waar je heen gaat in het leven. Andere keren denk je dat je compleet verloren bent. Soms zal je heel onzeker zijn over jezelf. Je zal onzeker zijn over je toekomst. Doordat je dit allemaal meemaakt krijg je juist ijskoud zelfvertrouwen met vrouwen. Je maakt de ups en downs mee omdat jij jezelf durft uit te dagen. Je neemt niet genoegen met dingen. Je gaat vraagtekens zetten bij alles.

Als je in je comfortzone blijft maak je geen rollercoaster mee. Dat vinden de meeste mensen wel prima. Totdat ze op hun sterfbed liggen. Dan geven ze toe dat ze van alles hadden willen doen. Het is niet te laat. Neem nu actie.

En hoe ongeloofwaardig het misschien voor jou nu klinkt: het meemaken van al het bovenstaande is beter dan het krijgen van welke vrouw dan ook. Het mooiste aan de rockstar lifestyle is dat je al het bovenstaande overwint. Het maakte je sterker en completer als man. Wat is het resultaat van het sterker en completer worden als man? Een leven van plezier, geluk, zelfvertrouwen en een berg mooie vrouwen.

Stel jezelf de volgende vragen:

Stop even met het lezen van de blog. Beantwoord voor jezelf deze vragen:

  • Hoe ga jij om met de blogs van Versiercoach.nl? Wat doe je ermee tijdens het lezen/bekijken?
  • Hoe kijk jij tegen onze betaalde producten? Waarom heb je tot nu nog niet in jezelf geïnvesteerd?
  • Als jij naar je dagelijkse bezigheden kijkt, concludeer je dan dat je weerstand biedt tegen de rockstar lifestyle of heb je het omarmt? Hoe weet je dat zo zeker?
  • Ben jij steeds opzoek naar dat ene trucje of dat ene zinnetje om een vrouw te versieren of ben jij de manier aan het zoeken om een aantrekkelijk en complete man te worden?

Categorie 3: je bent het gemiddelde van de 5 personen met wie jij je omringd

Fout #1: Geen (goede) wingmans om je heen hebben

Er zijn maar een paar uitspraken die elke persoon op aarde, die zichzelf aan het ontwikkelen is, kent. Zo ook de volgende uitspraak.

“You are the average of the five people you spend the most time with”– Jim Rohn

Wil je een goddelijk lijf? Ga niet met mensen om die dik zijn. Wil je een succesvolle ondernemer zijn? Ga niet met uitkeringtrekkers om? Wil je goed worden met vrouwen? Ga niet met mensen om die zeggen: “Dat het vanzelf wel komt.”

Aantrekkelijk worden voor vrouwenDe enige manier om goed te worden met vrouwen is door actie te ondernemen. Al is het maar één procent verbetering per dag. Over een jaar betekent dit 3780 procent groei. Actie creëert namelijk momentum. Momentum creëert glorie.

The Daffodil Principle

“The principle her daffodil garden taught is one of the greatest principles of celebration. That is, learning to move toward our goals and desires one step at a time – often just one baby-step at a time – and learning to love the doing, learning to use the accumulation of time. When we multiply tiny pieces of time with small increments of daily effort, we too will find we can accomplish magnificent things. We can change the world.” – Jaroldeen Edwards, Chicken Soup for the Gardener’s Soul

De groei van je wingman is ook jouw groei

De drang om goed te worden met de juiste mensen om je heen is goud waard. Niet alleen kunnen ze steunen wanneer het niet goed gaat. Ze kunnen je ook indirect helpen door fouten te maken. Van hun fouten kan jij weer leren. Je hoeft het wiel namelijk niet twee keer uit te vinden.

Een vriend in Groningen zegt altijd het volgende: de groei van je wingman is ook jouw groei.

Alles waarbij je wingman de fout in gaat, is weer een wijze les voor jou. Wanneer het tegenzit kan je wingman je motiveren. Wanneer je ego te groot wordt, kan een wingman je weer met beide voeten op de grond zetten.

Omcirkel jezelf met de juiste mensen

Als ik ergens anders in Nederland woonde, was ik niet zo snel goed geworden. Niet zozeer omdat vrouwen versieren in Leeuwarden en Groningen anders is. Het komt doordat ik de juiste mensen om mij heen had. Tim woonde in Leeuwarden. Andere gasten die hard gingen woonden in Groningen.

Ik leerde veel door naar ze te luisteren. Door met ze te stappen zag ik hoe zij vrouwen versierden. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede wing is. Wie moet anders de dikke vriendin bezig houden? ;)

Fout #2: Niet reflecteren op je acties

Op een consistente basis uitgaan en niet beter worden met vrouwen is onmogelijk. Je wordt altijd beter dan hoe je begon. Je krijgt wat meer zelfvertrouwen. Je krijgt wat meer telefoonnummers. Misschien neem je soms een vrouw mee naar huis.

Sommige mannen groeien helaas tergend langzaam. Of nog erger. Ze groeien helemaal niet. Na die initiële sprong vooruit zijn ze snel vastgeroest.

Dag in dag uit iets doen en niet vooruit komen betekent één ding: Je doet iets verkeerd. Dag in dag uit iets doen en niet vooruit komen betekent dat je niet reflecteert op wat je doet. Je staat niet stil bij het ‘resultaat’ dat je krijgt.

In mijn vorige blog over de tien meeste voorkomende beginnersfouten had ik het hier kort over. Daar kan je lezen dat ik met iemand uitging die niet reflecteert op wat hij doet. Keer op keer hetzelfde doen en hopen dat er een vis hapt.

‘Aha’ momenten krijg je door te reflecteren

Door niet te reflecteren weet je niet wat het oorzaak-gevolg verband is van je daden. Soms krijg je een ‘aha’ momentje als je iets maar vaak genoeg meemaakt. Dit is helaas niet de manier om goed te worden met vrouwen.

Van mijn wingmans leerde ik al snel al mijn avonturen op te schrijven. Het was niet bedoelt om veel lof te krijgen van up coming meesterversierders. Ik schreef omdat ik structuur wou zien. Waarom de dingen liepen zoals ze liepen als ik op stap ging. Als je dingen opschrijft, kan jij je progressie bijhouden. Je kan jezelf vergelijken met je wingman de dag na het stappen.

Schrijf, Schrijf, Schrijf!

Schrijvers zijn namelijk blijvers. Ik schreef niet alleen hoeveel vrouwen ik aansprak. Ik schreef letterlijk alles uit. Hoe ze stond. Hoe ik haar aansprak. Wat ik allemaal zei in het gesprek.

Vervolgens ging ik kijken wat ik beter had kunnen doen. Ik ging betere comebacks verzinnen voor testen van vrouwen.

Alles wat ik vreemd of onbegrijkelijk vond, schreef ik op. Sommige reacties kon ik niet plaatsten. Het is altijd makkelijk om de schuld te geven aan de vrouw. “Ze is saai” of “Ze is weird”. Ik legde de schuld altijd bij mezelf. Zo kon ik er altijd een les uithalen. Of in ieder geval er een les uit proberen te halen.

Fout #3: Niet luisteren naar kritiek

Je zal bepaald gedrag van vrouwen niet kunnen verklaren. Je zal niet altijd weten wat je moet doen. Je zal fouten maken. Je zal avonden constant afgewezen worden. Je zal vrouwen uit frustratie hierdoor willen uitschelden. Als je dit laatste ervaart, doe het dan binnensmonds. Je hoeft haar avond niet te verzieken;)

Je wingman weet misschien het gedrag wel beter te verklaren. Je wingman weet misschien beter wat je had kunnen doen. Je wingman heeft je fouten wellicht al begaan in het verleden. Je wingman kan je kalmeren wanneer je gefrustreerd bent.

Een goede wingman is je maatje door dik en dun

Wees open voor je kritiek van je wingman. Denk er eens goed over na. Waarom zou je wingman je advies willen geven? Hij heeft, als het goed is, het beste met je voor. Je groei wordt ook zijn groei. Je drive wordt ook zijn drive.

Vaak zal je ego in de weg zitten. Het wil niet aanhoren dat je niet goed bent. Het wil niet aanhoren dat je iets beter zou kunnen doen. Je zal het advies van je wingman misschien afwimpelen omdat het niet bij je ‘past’.
“Dat is niet mijn stijl man” of “Ja ik wist wel wat ik deed hoor”. Ik heb het allemaal gehoord. De grap is dat deze uitspraken allemaal uit de mond komen van één type mannen. Namelijk de mannen die nooit goed worden met vrouwen.

Waarom zou je trouwens passief afwachten tot je kritiek krijgt? Als je iets wil, moet je er voor gaan. Vraag je wing actief om kritiek aan het eind van de avond.

Stel je kwetsbaar op

Uit mijn ervaring maakt dit jullie beide alleen maar beter met vrouwen. Door om kritiek te vragen, stel jij je kwetsbaar op. Door jezelf kwetsbaar op te stellen maakt jij jezelf sterker. Je laat mensen zien dat je niet bang bent voor hun mening.

Door het vragen om kritiek laat jij je wingman ook zien dat je geen superman bent. Je laat hem zien dat je een mens bent die het ook niet altijd weet. Hij zal daardoor jou ook vragen om kritiek. Jullie zullen samen brainstormsessies hebben. Je gaat samen uitvogelen wat beter zou kunnen. Elke avond.

Daarnaast maakt kritisch zijn naar elkaar je avonden met je wing alleen maar beter. Jullie band wordt sterker. Je bent bereid elkaar meer te pushen.

Elke avond als ik geen vrouw naar huis neem ga ik thuis nazitten met mijn wingman. We reflecteren die avond waarom we beide chickloos in de woonkamer zitten. Het is op dit soort tijdstippen waar ik veel ‘AHA’ momenten heb gehad. Door de volgende dag met je wingman hetgeen toe te passen wat je hebt besproken kan je heel snel groeien.

Categorie 4: Hoe graag wil je het?

De dubbel D van vrouwen versieren

Ik heb het belangrijkste punt als laatst bewaard. Hoe goed je de bovenstaande punten doet. Het heeft geen zin als je de dubbel d niet hebt. Geen goed gevulde BH bedoel ik. Ik bedoel dat je een DOEL en DISCIPLINE moet hebben.

“The universe doesn’t give you what you ask for with your thoughts – it gives you what you demand with your actions.” ― Steve Maraboli, Life, the Truth, and Being Free

Hoe krijg je een doel en discipline?

Wat je probleem ook is. Je bent alleen. Je bent ongelukkig. Je vriendin is te lelijk. Je vriendin is te dik. Je wil een rockstar lifestyle. Het kan allemaal. Begin met een verandering in jezelf. Je bent je huidige situatie zat en wil verandering. Die verandering komt in de vorm van een visie.

Beter worden met vrouwenJe droomt misschien wel van een Dan Bilzerian lifestyle. Lekkere vrouwen om je heen…al dan niet gehuurd;). Je begint voor jezelf een doel te formuleren. “Ik wil zoveel mogelijk wijven neuken.” Hierbij maak je geen verschil tussen lekkere of minder mooie vrouwen. “Ik wil een leuke vriendin, rockstar lifestyle hoef ik niet.” De meeste mensen willen deze laatste.

Wat is een goed doel en wat is een slecht doel? Geen idee. Iedereen heeft andere wensen en behoeften. Kom daarom ook niet bij ons aankloppen met de vraag “wat denken jullie wat ik moet doen.”

Als het aan ons ligt ben je het meerendeel van je salaris kwijt aan condooms en vodka. Maar of jij dat wil is nog maar de vraag.

Hoe specifieker je doel, hoe beter

Ik weet wel dat de doelen die hierboven staan slecht geformuleerd zijn. Het diende puur als illustratie. Lees Sander’s blog over waarom 92% van de goede voornemens zinloos zijn en leer hoe het wel moet. Goede voornemens zijn niks anders dan doelen.

Eén ding kan ik je wel vertellen uit eigen ervaring. Zonder duidelijk gedefinieerd doel zal je als kip zonder kop rond lopen. Je zal avond op avond uitgaan maar niks bereiken. Je zal vrouwen maar half aanspreken. Je zal waarschijnlijk bijna geen vrouwen versieren. Niet omdat je het niet wil.

Het komt puur doordat je niet weet waar voor je het doet. Praat je met chicks om socialer te worden? Praat je met ze om ze gelijk mee naar huis te nemen? Praat je met ze omdat je puur op zoek bent naar die ene waar je een speciale klik mee hebt? What the fuck do you want?

“Setting goals is the first step in turning the invisible into the visible.” – Anthony Robbins

Gebruik het OPA systeem

Een goede manier om doelen te stellen is het OPA systeem van Anthony Robbins. Het systeem wordt uitgebreid behandeld in zijn boek awaken the giant within. De korte versie is als volgt:

  • O = Outcome. Begin altijd met het resultaat dat je wil bereiken. Wat wil je? Hoeveel wil je daarvan? Wanneer wil je het? Hoe gedetaileerder geformuleerd, hoe beter.
  • P = Purpose. WAAROM wil je het?
  • A = Action. Welke actie moet je hiervoor nemen?

Raad eens welke van de drie letters het belangrijkst is? Het is de P. Je ‘waarom’ is alles bepalend. Als je ‘waarom’ sterk genoeg is, ga alles doen om het te halen.

“He who has a why to live can bear almost any how.” – Friedrich Nietzsche

Waarom moest ik van mezelf goed worden met vrouwen? Anders zou ik eindigen als een dikke ongelukkige half uitgehuwelijkte ondode. Lees hier meer over de ondoden: waarom mannen dik, ongelukkig en slecht met vrouwen zijn.

Wat is jou waarom?

Discipline is brandstof

Als jij je doel als een auto beschouwt dan is discipline je brandstof. Zonder discipline kom je nergens. Maar zonder goed gedefinieerde doelen kom je ook nergens, ondanks je discipline.

  • Wel disicpline hebben maar geen doel: Je gaat elke avond als een gek uit maar eindigt altijd alleen thuis.
  • Wel een doel maar geen disicpline: Je hebt periode waar je veel chicks regelt, andere periode waar je helemaal niks (nieuws) regelt. Je fluctueert in de actie die je neemt en de resultaten.

Discipline is dat ene wat ervoor zorgt dat je net over de streep gaat. Dat je toch je huis uit gaat. Dat je toch die ene vrouw aan gaat spreken. Dat je toch de trekker overhaalt en haar zoent. Discipline is hetgene wat je door zal laten gaan wanneer je 50 keer op een avond bent afgewezen.

Vrouwen versierenHet daffadil principe wat eerder is beschreven is discipline op z’n best. Elke dag een kleine taak doen zonder smoesjes te verzinnen. Het is juist wanneer je geen zin hebt om iets te doen dat je het juist MOET doen. Je discipline zal je ervoor zorgen dat je het doet.

Discipline ben jij als persoon

Ik benoem discipline hier in de derde persoon alsof het ‘iets’ is. Alsof het een wezen of een hormoon is. Dit is allemaal niet waar. Discipline ben JIJ als mens. Het zijn je woorden en vooral je daden. Daarom kan je het ook niet kweken of leren. Ik kan je zijwielen geven maar je moet zelf fietsen. Hoe snel je leert fietsen hangt af van hoe graag je het wil.

Uit eigen ervaring kan ik je het volgende melden. Elke keer als ik iets niet wou doen wat ik eigenlijk MOEST doen, zei ik het volgende tegen mezelf. “Face your fear” of “How bad do you want it” of “Je gaat dood”.

Als geen van deze drie je motiveert, moet je zelf iets verzinnen. Het moet een ‘now or never’ moment voor je creëeren.

Soms zal je niet gemotiveerd zijn. Soms zal je slacken. Je hebt altijd smoesjes voor jezelf. Maar vergeet één ding nooit: je gaat fucking dood.

Daarom heb ik deze video als wekker in de ochtend. Hopelijk heb jij er ook wat aan.

Liefde,

Ali

P.S: Wil jij net als ons Versiercoach.nl een echte manslut worden? Check dan het nieuwe boek van Tim op www.manslut.nl.