Deze mail kreeg ik van een klant.

Normaal geef ik dit soort mailtjes altijd de hoge eer om gefeatured te worden in de nieuwsbrief, maar omdat dit is zo’n verschrikkelijk lang epistel (nog voorzien van screenshots ook) dat het in de mail onleesbaar werd.

Maar omdat ik het toch belangrijk vond dat je een een klein monstertje van de mogelijke resultaten krijgt, heb ik hem voor je in een blog gezet.

We hebben namen en foto’s geblurred voor de privacy, en verder het bericht gelaten zo als het is.

Lees de mail van T. hier:


Yo Tim!

Het is een paar maanden geleden dat ik met Van Chat Naar Bed ben begonnen en ik wou je mijn resultaten tot nu toe laten weten. Dus vandaar dat ik je bericht. Bro, deze shit is echt vet awesome! Ik had nooit verwacht dat het zo makkelijk was om chicks te regelen door middel van chatten. Ook had ik nooit verwacht dat deze shit te leren valt. Afgelopen juli ben ik op kamers gegaan in […]. Voordat ik op kamers ging verwachte ik dat ik veel chicks zou bangen omdat ik eindelijk op mijzelf woonde, de realiteit was echter anders. Ik ging maar één keer per week op stap waardoor ik amper met vrouwen in aanmerking kwam. Dus ik dacht dat Tinder mijn oplossing zou zijn, haha ook dit was in eerste instantie een teleurstelling. Op Tinder kreeg ik genoeg matches maar nooit dates! Ik begon shit te denken als van: Vrouwen die op Tinder zitten die zijn toch niet uit op dates (Dit dachten mijn vrienden ook).  Op dat moment kwam ik Van Chat Naar Bed tegen op jullie website. Als dit mijn ticket is naar meer chicks in mijn leven dan is het, het €250 meeer dan waard.

De cursus bevatte kant en klare knip en plak zinnen op die je op bepaalde situaties kan gebruiken  waardoor het voor mij heel makkelijk toe te passen was. Na de cursus doorgenomen te hebben besloot ik Tinder opnieuw te installeren. Binnen 24 uur had ik een chick die met mij wou afspreken hahaha! Op die date heb ik haar mee naar huis kunnen krijgen door de stappen van de bonus module te volgen.  Zijn wij binnen 40 min in mijn huis beland. Oh en zij was trouwens mijn aller eerste fuckbuddy.

Ik weet nog dat ik tegen al mijn Tinder matches hetzelfde gesprek aan het voeren was, het was zoo makkelijk. Ik realiseerde door VCNB eindelijk hoe ik moest communiceren met vrouwen en dat ik voorheen geen flauw benul had hoe ik met vrouwen moest praten. Oh en overigens, mijn dates gingen van never naar 3-5 per week… Ik weet niet of je leuk vindt, maar hé hier heb je een paar foto’s van mijn gesprekken.;)

Ik had nooit verwacht dat chat skills cruciaal zijn in het regelen van een date met een chick. Na twee weken bezig te zijn geweest met Van Chat Naar Bed dacht ik, weet je wat. Ik bericht wel één van de heetste chicks die ik ken uit […]. Echt waar, ik was nog nooit zo blij om een date. Zij was de heetste chick die ik op dat moment ooit mee op date heb kunnen krijgen, hier is het bewijs:

Ik weet nog dat voordat ik Van Chat Naar Bed had ik zo vaak het gesprek met een chick op gaf nadat zij mij antwoorden gaf als van ‘Ik weet niet of tijd heb’. Nadat ik haar uitvroeg. Keer op keer kreeg ik dit soort antwoorden, Van Chat Naar Bed leerde mij hoe ik om moest gaan met dit soort testjes. Dit zijn één van mijn resultaten. Bruh, echt waar als ik geen Van Chat Naar Bed had. Had ik haar pantser nooit kunnen doorboren.

Eerst was ze vaag over afspreken

Maar het lukte toch omdat ik nu weet hoe ik ermee om moet gaan

Één van de tofste dingen die ik geleerd heb van Van Chat Naar Bed is dat je rollenspellen kan doen met chicks. Hierdoor wordt het makkelijker om een gesprek met ze te voeren en is het gesprek zo speciaal in hun ogen waardoor ze meer gaan investeren in het gesprek. Deze chick die ik ontmaagd heb op onze eerste date kon niet wachten mij in het echt te ontmoeten terwijl ik haar alleen maar kende van Tinder.

Ja I know, ik stuur je wel heel veel foto’s maar dat komt omdat ik vet enthousiast ben over VCNB. Het is dat ik sinds kort een nieuwe telefoon heb, anders had deze email misschien wel de 25MB limiet overschreden. Anyway Tim, waarschijnlijk heb je het al door dat ik je dankbaar ben voor dit programma. Maar ik wil het alsnog even melden. Tim you’re the best!

Boks,

T.


Meer weten? Check de cursus hier.

(Let op, de prijs gaat 100€ omhoog op maandag om 23:59).