Welkom bij de Tim Veninga Show #13. In deze leer je:

– Wat het onvermijdbare gevaar is van ontzettend goed worden met vrouwen

– De juiste frequentie van vrouwen smsen per dag – het is minder dan je zou denken

– Waarom een boek lezen om 10 uur s’avonds beter is dan naar de club gaan om chicks te fixen

– Waarom je warming ups moet bewaren voor in de sportschool en niet moet doen in de club

– De drie cruciale vragen die je vrouwen moet stellen om ze aan de lopende band mee naar huis te kunnen nemen

– Hoe je meer tijd met vrouwen door kan brengen zonder dat je er ‘netto’ gezien tijd aan kwijt bent

– Wat de twee criteria zijn van date locaties van Tim – de reden zal je verbazen

– En meer…

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Bitch Time Management: Hoe Je Meer Vrouwen Kan Doen In Minder Tijd- TVS #13

Ali Mohammed: What up, Ali hier van Versiercoach met aflevering nummer 13 van de Tim Veninga Show.Tim, waar gaan we het vandaag over hebben.

Tim Veninga: We gaan het vandaag hebben over meer bitches neuken in minder tijd.

Ali Mohammed: Klinkt goed. Vertel.

Tim Veninga: Ja, bitch time management, met een mooi woord. Het komt neer op, zeker als je meerdere vriendinnen hebt, of over het algemeen als je meerdere vrouwen aan het daten bent, dan op een gegeven moment merk je dat vrouwen hele grote hompen van je tijd op beginnen te slokken. En dat sowieso vrouwen versieren op zichzelf heel veel hompen van je tijd op gaan slokken. En als je daar niet wat aan doet, merk je dat andere aspecten van je leven eronder gaan lijden. Waardoor je eigenlijk steeds meer tijd kwijt bent aan dezelfde hoeveelheid vrouwen. En dat gaat heel snel en dat wordt steeds erger en daarnaast is het ook gewoon totaal niet efficiënt. En er zijn een aantal hele simpele manieren om jezelf efficiënter te maken met vrouwen,waardoor je niet al je tijd daar in kwijt raakt, of dat je niet constant bezig bent met het managen van al die vrouwen dat je er helemaal gek van wordt. Laten we een heel makkelijk voorbeeld pakken, laten we daarmee beginnen, dat is: Als je een chick hebt die je aan het daten bent, sms haar max. 1 keer per dag. Begin daarmee. Je ziet gasten die echt de halve dag aan het whatsappen zijn. Op een gegeven moment als je één chick hebt,die je vijf berichtjes per dag stuurt, dat is nog wel redelijk te managen, daar kan je nog wel redelijk mee om gaan. Maar ik had op een gegeven moment periodes waarbij ik zoveel chicks had, dat ik echt gewoon constant iedere vrije minuut achter mijn telefoon als een autist zat te typen, om al die berichtjes te beantwoorden. En als je een vrouw er eigenlijk al vanaf het begin af aan erin traint dat je maar één keer per dag reageert, dat is heel simpel; je gaat één keer per dag een half uur zitten en je beantwoord al je berichten in je inbox…Nou moet ik heel eerlijk zeggen, ik beantwoord niet al mijn berichten, ik beantwoord alleen degene die ik die avond wil neuken, maar dat is een beetje next level shit. Maar in het begin als je er nog niet zoveel hebt, ga er een half uurtje voor zitten, en antwoord gewoon alles eventjes kort. En na een tijdje kan je dat misschien wel wat opschroeven naar,dat je maar één keer in de twee dagen erop gaat reageren. Heel veel gasten raken gewoon zoveel tijd kwijt aan het stomweg berichten uitwisselen met chicks. Ik krijg ook weleens van die e-mailtjes van gasten: “Ik heb haar nummer gekregen blabla, en nu wil ik eerst rustig een beetje vertrouwen opbouwen en dan toewerken naar de date.”

Ali Mohammed: Fuck die shit.

Tim Veninga: Nee lul, luister nou; stuur gewoon een bericht dat je met haar af wil spreken, punt. En als ze dan nee zegt, dan kan je altijd nog dat andere ding nog wel doen. Maar het hele idee van…als je vrouwen heel veel tijd geeft, als je twee keer per week met ze af gaat spreken en dat je dan, bij wijze van spreken, met ze afspreekt om 3 uur ’s middags en dan met haar blijft zitten tot 12 uur ’s middags en dan nog seks met haar hebt en ’s ochtends uitgebreid ontbijt met haar hebt, ik bedoel: als je je tijd zo goedkoop maakt,want daar komt het op neer; je geeft al die chicks je tijd gewoon weg. En dan iedere keer als ze een berichtje sturen dan heb je altijd tijd om antwoord te geven.

Ali Mohammed: Ik haat het bijna om bij chicks te zijn. Je bent zoveel tijd kwijt. Doen alsof je het leuk hebt.Ah, het is gewoon super irritant. Het liefst had je zo’n knop, dat je ze kan teleporteren in je huis,je ding doen en dan weer weg teleporteren. Dat zou het ideaalste zijn.

Tim Veninga: Het klinkt heel heftig maar daar komt het wel op neer. Je hebt echt heel veel tijd slurpende chicks, die…Het laatste wat je wil, is op het moment dat die chick ruzie heeft met haar vriendin, dat ze denkt dat ze jou op kan bellen om dat te bespreken. Dat is echt het laatste wat je überhaupt wil. Daarmee bedoel ik niet dat je niet klaar hoeft te staan voor mensen of wat dan ook. Het punt is meer van; je moet niet altijd klaar staan voor mensen, want dan gaan ze jouw tijd niet meer waarderen en dat schiet niet op. Dat is één, dat is dan met chicks die je date. Laten we een ander voorbeeld nemen: Als je ’s avonds op stap gaat en je gaat ’s avonds om tien uur op stap om chicks te fixen. Als je ’s avonds om tien uur op stap gaat om chicks te fixen ben je een fucking loser. Dan ben je een mongool. Moet je gewoon niet doen. Je hebt om tien uur ’s avonds niks te zoeken in die hele club. Die vrouwen komen net binnen, ze zijn met al hun vriendinnen. Die gaan niet om kwart over tien met je mee naar huis. Nee, want die willen eerst nog een hele avond hebben waarin ze in een cirkeltje kunnen staan dansenen doen alsof je niet geïnteresseerd bent. Op dat moment zijn ze er nog helemaal klaar voor. Er is geen één chick die…op meer dan vier uur voor sluitingstijd weg gaat.

Ali Mohammed: Plus, de chicks die je om tien uur aanspreekt dat zijn waarschijnlijk die chicks, die hebben besloten om om twaalf uur al naar huis te gaan. Dus waarschijnlijk ben je je energie en moeite aan het stoppen in chicks die toch niet van plan zijn te blijven.

Tim Veninga: En ze zijn nog nuchter ook. Dus alles is min, min, min…Als je om tien uur in de club staat ben je een fucking sukkel. En je hebt er niets te zoeken. Wacht tot het gewoon één uur ’s nachts is en ga dan uit. En die drie uur die je over hebt. Lees een goed boek. Doe iets nuttigs met je tijd. Het heeft totaal geen punt. Hele grote time saver als het gaat om chicks mee naar huis nemen.

Ali Mohammed: Wij staan niet eens voor 1 uur ergens in de club. Niet eens, we doen niet eens de moeite.

Tim Veninga: Nee, ik zou ook niet weten wat ik daar moet doen dan.

Ali Mohammed: Wat doen normale mensen in de club?

Tim Veninga: Weet je wat dit biertje kost? Ik bedoel; er is geen enkele reden om daar te zijn. Dus je wil dat eigenlijk gewoon koste wat het kost vermijden. Kijk, er zijn een aantal uitzonderingen. Ik bedoel Bevrijdingsdag, Koninginnedag; oké, daar kun je om 1 uur ’s middags een chick bangen. Carnaval; ga helemaal los. Ga voort en rand aan. Maar buiten die dagen dan moet je dat gewoon niet doen. En je ziet dat gasten daar gewoon heel veel tijd aan kwijt raken. Ik heb nog wel een ander voor je.

Ali Mohammed: Ik heb het gevoel dat je heel veel voor me hebt. Soort van Tim’s klaagmuur podcast is dit.

Tim Veninga: Nee, helemaal niet, maar het is gewoon…de reden dat ik er zo bruut over kan zijn, is omdat ik zelf die dingen allemaal gedaan heb, dus…

Ali Mohammed: Ja, ik wou zonet nog wat voorbeelden aanhalen. Een paar maanden terug in Nederland,was ik op een gegeven moment met 15 chicks tegelijkertijd aan het appen. Het voelde geweldig om met 15  chicks tegelijkertijd te appen, maar als het 8 uur ’s avonds was en ik op dat moment ging kijken van: “Oké, wat heb ik vandaag gedaan?” Had ik letterlijk niks gedaan. Ik kreeg echt de aandachtsspanne van een fucking goudvis op dat moment. Het is bijna alsof je een soort van pornoverslaving hebt; elke keer als je van een andere chick een bericht binnen krijgt, krijg je weer: “Ah, fijn, en fijn.” Maar uiteindelijk gaat het nergens heen. Je bent zo scattered dat je niet meer weet ‘wie studeerde wat nu’ en op een gegeven moment haalde ik ze letterlijk door elkaar.

Tim Veninga: Sowieso, gewoon niet appen of weinig appen en het is meer dan logisch dat je dat moet vermijden, want op een gegeven moment word je helemaal gek. Een andere is bijvoorbeeld; je hebt van die gasten en dit is serieus waar; als het op vrouwen versieren aan komt, heb je zoveel coaches en dan komen die allemaal met ideeën en logica dat heel logisch klinkt. Het klinkt zo volslagen logisch, natuurlijk werkt het zo. Dan hebben ze het bijvoorbeeld over een warming up doen aan het begin van de avond. Dus de eerste tien vrouwen die je aan spreekt zijn voor de ‘warming up’. Luister als je vrouwen aanspreekt die je niet wil neuken, ben je een mongool. Moet je gewoon niet doen. Heel genuanceerd gebracht. En dan zeggen ze: “Je hersenen zijn als een spier, die moet je opwarmen.”Nou, er zijn heel veel onderdelen van je lijf spieren, maar de hersenen is daar niet één van. Ik bedoel, als je nu hoort dat je een miljoen gewonnen hebt, dan ben je ‘boem’ blij en als je tien seconden later hoort dat je vader dood is, dan ben je ‘boem’ depressief. Tenzij je een hekel hebt aan je vader. Hoe is het met je vader? Je hersenen kunnen van blij naar depressief naar boos in een paar seconden gaan. Als je een vrouw niet wil neuken, heb je absoluut geen enkele reden om met haar te gaan praten, maar die mannen denken: “Mijn avond moet ik opwarmen, en aan het begin van de avond doe ik tien vrouwen aanspreken die ik niet wil neuken. “Ik weet niet hoe het exact werkt, maar dat is blijkbaar wat ze doen. Nou op een avond spreken ze misschien dertig vrouwen aan, dan hebben ze zo een derde van hun avond weg gegooid. Moet je voorstellen hoeveel tijd je aan het opwarmen bent voor de rest van je leven. Ik bedoel; een derde van al je avonden voor altijd. Aan het eind van het jaar wordt het pijnlijk. En na een paar jaar wordt het echt heel pijnlijk. Het is zo’n verspilling van je tijd. Als je er in gaat, ga er dan ook goed in en ga er echt in en ga er vol overtuiging in.

Ali Mohammed: Plus, als je gaat opwarmen met chicks die je toch niet mooi vindt en dik en lelijk vind en dik en lelijk vindt, dan telt het voor je gevoel toch niet, omdat je al van tevoren had besloten: “Ik wil ze toch niet neuken. “Het is anders dan een vrouw aanspreken die je echt lekker vindt en echt wil, want dan kan je je misschien een beetje zenuwachtig of bang voelen. Maar bij een chick waarbij het toch niks boeit, heb je toch zoiets van: “Wat er ook gebeurd, het boeit me toch geen kut.”

Tim Veninga: Als je gaat opwarmen op lelijke chicks, dan kom je op een soort van heel nieuw niveau zeg maar.

Ali Mohammed: Een heel nieuw laag niveau.

Tim Veninga: Ja, zeg maar wat een mongool een mongool zou noemen. Dan ga je nog een stukje verder. Het is zo’n verspilling van tijd. Heb een beetje respect voor je eigen tijd, deel je eigen tijd een beetje respectvol in en ga er op een goede manier mee om. En als je dat kan doen is het al een stuk zinvoller. Hetzelfde geldt voor chicks die je niet kan neuken. Hier zijn een aantal uitzonderingen op, ik zal hier iets genuanceerder over zijn. Maar stel je spreekt een vrouw aan. Die vrouw die slaapt die avond thuis en die heeft twee vriendinnen die langs komen om te logeren.Logistiek is dat een nachtmerrie. Dat soort dingen wil je gelijk weten.Je wil gelijk weten aan het begin van het gesprek: “Heb je een vriend? Waar slaap je vanavond? En wat doe je morgen?” Als ze de volgende ochtend om 7 uur op het werk moet zijn, wegwezen, doei. Die drie dingen maken het zoveel lastiger om haar te neuken. Die drie dingen kan je in de eerste vijf minuten uitvogelen in een gesprek. Krijg je een antwoord die je niet aan staat? Wegwezen. Ga niet eerst 3 uur staan praten met een vrouw om er dan achter te komen, dat ze de volgende ochtend om 7 uur weer aan het werk moet en…voor niks. Maar zoals ik zei zijn daar een aantal uitzonderingen op. Trouwens, voor alles wat ik zeg; alle regels wanneer ik zeg van: “Nu moet je even ophouden. Eén zo’n hele harde uitzondering is als ze fucking lekker is. Als ze fucking lekker is, dan is alles geoorloofd. Ga er drie uur mee staan praten. Regel haar Facebook. Hoop het beste ervan. Maar dat is alleen dan en dat is alleen in die specifieke situatie.

Ali Mohammed: Ik heb het echt zo vaak meegemaakt dat gasten echt uren met een chick in de club staan en voor hun gevoel ziet het er goed uit en gaat het goed. En op het eind van de avond als het moment daar is dat je haar dan mee naar huis moet nemen, dan komt hij naar me toe en zeg ik: “Dude, what the fuck is er gebeurd? Oh ja, ze is hier met haar broer, haar verloofde, haar zus en ze moeten allemaal weer terug met de auto en zij is de Bob. “Dan denk ik: “Gozer, dit had je toch 15 minuten in de interactie toch kunnen uitvogelen? What the fuck kom je daar drie uur later mee?”, “Oh ja, ik heb het niet gevraagd. Ik vond het zo leuk.” Dan vraag je ook wel om fucking problemen.

Tim Veninga: Dan ben je je tijd een beetje aan het uitdelen en dat schreeuwt ook wel een beetje: “Ik ben een loser blablabla.” En dates voor 9 uur ’s avonds plannen, gewoon niet doen. Wat ik dan nog wel doe als een soort van middenweg, is dat ik gewoon om vijf uur ’s middags met mijn chicks afspreek en samen met ze naar de sportschool ga. Dan ben ik toch aan het trainen. Hebben zij het gevoel dat ze iets langer tijd met mij door kunnen brengen, maar in werkelijkheid raak ik geen netto tijd aan het eind van de dag kwijt. Zo kan je ook heel vaak met chicks dingen gewoon multitasken. Je hebt bijvoorbeeld toch je zaterdagavond dat je met je vrienden zit. Multitask die shit. Zet er gewoon een chick naast. Ze kan zitten grinniken, terwijl jij met je vrienden aan het praten bent en aan het eind van de avond heb je nog iemand om te neuken. Maar effectief ben je geen tijd kwijt. Terwijl als je bewust hele avonden uit gaat trekken voor een chick, of naast haar gaat zitten film kijken. Het is geen goed plan. Dus probeer het op één of andere manier, als je dan toch meer tijd met een chick door wil brengen; ga het multitasken. Neem haar mee naar de sportschool. Als je toch nog even iets moet doen, ga dat doen. Ga samen met haar eten, je moet toch eten. Wees wat slim er in. Je kan daarin heel veel tijd besparen. Over tijd besparen met chicks gesproken, is nog wel een goede. Als je afspreekt met een chick en je hebt een date, ik heb echt een harde regel. Ik heb alleen maar dates op locatie waar ik Wifi en ik neem altijd mijn laptop mee naar een date. Waarom? Er is een bepaald punt geweest in het leven van chicks, waarin ze een soort van verbond hebben gesloten. Ik was niet bij de vergadering, maar het is alsof ze samen besloten hebben dat ze te laat op gaan komen dagen voor een date. En 90% procent van alle chicks komt te laat opdagen op een date. Heel simpele manier; als je je laptop bij je hebt, je kan nog wat werk doen. Je bent gewoon aan het werk. Je komt 20 minuten te laat. I don’t care, ik heb mijn tijd nuttig besteed. Dus spreek alleen af op locaties met Wifi, neem je laptop mee, dan kun je nog wat nuttigs doen tussendoor.

Ali Mohammed: En hoe zit het met chicks recyclen en je nieuwe theorie over chicks recyclen in plaats van chicks in de club. Dat is overigens iets dat we net hebben besproken, dus tot zover; dat moet hij met jullie delen.

Tim Veninga: Nou dat is nog wel een goeie. Het kan geen kwaad om af en toe gewoon chicks te recyclen. Het kost veel minder tijd om een chick te hergebruiken dan om weer helemaal overnieuw te beginnen. Dus, af en toe als je op zo’n avond denkt: “Ik heb het een beetje druk. “Kijk gewoon even je telefoon door van: “Wie heb ik gebangt de afgelopen maand?” “Wie is recyclebaar en herbruikbaar en pak haar nog een keer.” Dat kost anderhalf uur. Terwijl een nieuwe chick fiksen in een bar, dat kost gemiddeld vier, vijf uur. Dus je wil eigenlijk altijd…Het is niet zo goed als een volstrekt nieuwe chick bangen, maar als je tussendoor alweer een aantal andere chicks gebangt hebt, dan is het bijna alsof je een chick weer voor eerst bangt zeg maar. Het is net niet helemaal maar…

Ali Mohammed: Het is een soort van half coolage effect. Het is net niet helemaal, maar het kan er net mee door.

Tim Veninga: Het kan er net mee door en zeker als dat twee, drie weken laten is en je bangt haar een paar keer, je kan dan nog steeds gewoon chicks neuken zonder dat je allerlei tijd er aan kwijt bent. Bij twijfel recyclen.

Ali Mohammed: Oké, cool. Tijd om af te ronden denk ik. We zijn inmiddels dik over onze tijd heen. Waar gaan we het de volgende keer over hebben Tim?

Tim Veninga: Dat durf ik nu op dit moment nog niet te zeggen. Klinkt wat overdreven, maar ik moet eerst even met onze advocaat overleggen of het wel toegestaan is. Ik kom er volgende week op terug. Als je volgende week een hele brave podcast hebt, dan heb ik mij bedacht. Anders dan wordt het wel cool.

Ali Mohammed: Oké, je hebt het van Tim gehoord. Het is een verrassing. Eerst met de advocaat om de tafel. Wij checken jullie volgende week. Peace.

Tim Veninga: Ik bang mijn advocaat trouwens. Ik zeg mijn advocaat, maar het is mijn fuck buddy die rechten heeft gestudeerd. Komt op hetzelfde neer toch?

Ali Mohammed: Komt op hetzelfde neer. Later.

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan deze website voor meer tips.

 

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.