Geweldige uitdrukking is dat ook. Het betekent eigenlijk dat brutale mensen meer krijgen dan mensen die bescheiden zijn. Oftewel, de mensen die het lef hebben om te vragen om iets wat ze willen.

Brutaal zijn heeft zo zijn voordeel en laten we eerlijk zijn er is af en toe een staaltje bravoure nodig om iets gedaan te krijgen. Ook al heb je het meest geweldige product ter wereld, dan nog zul je het op een gegeven moment moeten gaan aanbieden aan andere mensen.

Dus ook al ben jij de leukste en charmantste man ter wereld op een gegeven moment zul je brutaal moeten zijn en jezelf gaan promoten.

Bescheidenheid is vaak gewoon een ander woord voor lafheid en wordt als een excuus gebruikt hiervoor. Als jij nog steeds denkt dat jij niet het type man bent dat op een vreemde vrouw afstapt, of die leuke collega mee uitvraagt. Denk dan eens goed na, ben je bescheiden of laf?

Waarschijnlijk weet je het antwoord zelf al.

Je zult op een gegeven moment op die leuke vrouw af moeten stappen en haar mee uit vragen. Je zal op bepaalde momenten even brutaal moeten zijn en het lef moeten hebben om achter de dingen aan te gaan die jij wilt.

Vaak lopen mensen leuke dingen mis simpelweg omdat ze zich niet in de positie hebben geplaatst om die dingen te bereiken. Ze hebben niet gesolliciteerd op de baan die ze graag wilden, of ze hebben niet gevraagd om die leuke date.

En het is heel jammer want de mensen die zogenaamd bescheiden zijn diskwalificeren zoveel mogelijk dingen die nu eenmaal

Zorg dat jij jouw kans op geluk niet mist, simpelweg omdat je er niet om hebt gevraagd.

Tenslotte, hebben brutalen de halve wereld.

Lees hier meer over zelfvertrouwen vergroten met vrouwen.

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim