Leer 15 Jaar Aan Schokkend Effectieve Technieken Om Vrouwen Te Versieren IN EEN DAG

Revolutionaire Cursus Vrouwen Versieren Met 100% Succes Garantie

LET OP: Cursus vrouwen versieren vanaf nu alleen ONLINE verkrijgbaar.

Deze cursus is nu GRATIS verkrijgbaar online.  Klik hier om te starten.

Afzender: Tim Veninga – “Versiercoach & Datingcoach sinds 2008”

Leuk dat je er bent.
– Wil jij makkelijk vrouwen versieren?
– Wil jij meer vrouwen versieren?
– Wil jij mooiere vrouwen versieren?

Flauw om dat te vragen… Natuurlijk wil je dat. Maar, dat is niet de echte vraag natuurlijk. De echte vraag is:

Wil Jij Een Rockstar Liefdesleven?

Iedere vrijgezelle man wil dit: VROUWEN. Veel dromen er van om een eindeloze reeks mooie vrouwen in hun leven te hebben. Ze willen de rockstar worden. De man die moeiteloos vrouwen verleid en een wild en dynamisch liefdesleven heeft. De droom van succes met vrouwen is iets wat in onze genen zit gegoten.

Natuurlijk, door de jaren heen zijn we beter geworden in het wegstoppen er van en het ontkennen. Maar stiekem, kijken we allemaal wel eens jaloers naar die mannen die alle vrouwen lijken te hebben.

Maar voor veel mannen is een vrouw versieren een bijna onneembare horde. We hebben angst om vrouwen aan te spreken, weten niet wat we moeten zeggen en hebben eigenlijk geen FLAUW IDEE hoe we het aan moeten pakken.

Andere mannen hebben een aangeboren talent en lijken het moeiteloos te kunnen. Deze mannen noemen wij de ROCKSTARS. Ze spreken vrouwen met een zelfverzekerd en soepel gemak, laten vrouwen giechelen als kleine meisjes en trekken ze aan als een magneet. … en als je toevallig niet beschikt over dit talent dan heb je meestal twee frustrerende keuzes.

FRUSTRERENDE KEUZE 1. Je denkt dat je niet goed genoeg bent en neemt genoegen met een vrouw die minder is dan je droomvrouw.

FRUSTRERENDE KEUZE 2. Je blijft maar vrijgezel en je gaat je steeds meer afvragen “is er misschien iets mis met mij” MAAR STEL JE NU EENS VOOR….


Hoe zou je liefdesleven eruit zien als…

Je een vrouw aan kunt spreken zonder gebruik te maken van vreemde smoesjes of openingszinnen – maar je een manier had om dit makkelijk, zelfverzekerd en succesvol te doen – iedere keer weer.

Je – binnen 2 en een halve minuut – haar geïnteresseerd maakt in jou – Je leert de techniek waardoor ze na 6 zinnen zich afvraagt: “Wie is deze leuke man?”

Je nooit meer met je mond vol tanden hoeft te staan. – Maak een einde aan het gevoel van: “Wat moet ik nu zeggen” en wees NOOIT meer bang voor ongemakkelijke stiltes.

Jij gelijk ziet wanneer een vrouw geïnteresseerd is – Je leert de signalen herkennen die een vrouw afgeeft als ze geïnteresseerd is en je vraagt je nooit meer af: “Vind ze me nou leuk?”

Jij op een makkelijke en natuurlijke manier haar nummer scoort EN met haar afspreekt. – Jij leert de manier die je 78% meer telefoonnummers oplevert, en belangrijker nog: Hoe je er voor zorgt dat ze niet anders kan dan met je afspreken, het liefst zo snel mogelijk.

Jij vrouwen kunt verleiden overdag, op straat en in de supermarkt – Je leert hoe je een vrouw op straat aanspreekt en hoe je haar met een klein trucje gelijk mee kunt nemen op date.

Je haar kunt zoenen met drie WATERDICHTE afwijzing-bestendige manieren – Jup, je leert hoe jij “de move” kunt maken met deze onder-de-radar techniek en zo kunt testen of je haar kunt zoenen. ZONDER dat ze het zelf doorheeft.

Jij het ONE NIGHT STAND geheim weet – Je weet exact wat je moet doen om vrouwen mee naar huis te nemen binnen enkele uren (of soms zelfs minuten) na dat je haar hebt ontmoet.


cursus vrouwen versieren

Er Is Een Manier Waarmee IEDERE Man Belachelijk Goed Kan Worden Met Vrouwen

Als jij bovenstaande wil leren dan kan dit wel eens het meest belangrijke bericht zijn dat je ooit hebt gelezen…

Dit is waarom: De afgelopen 15 jaar hebben wij het bovenstaande lijstje aan honderden mannen geleerd. We perfectioneerden methodes en technieken voor het maken van een ECHTE doorbraak in het liefdesleven van ons en van anderen. Deze technieken hebben wij nu gebundeld in een krachtig eendaags programma. Oftewel jij kan NU in een dag je liefdeleven voorgoed veranderen…


In 1 Dag Is Dit Voor Jou Veranderd:

– Je overwint je angst om een vrouw aan te spreken: We leren je hoe jij rustig kalm en NATUURLIJK vrouwen aan kunt spreken zodat je geen angst meer hoeft te hebben om afgewezen te worden.

– Je ontwikkelt de vaardigheid om aantrekkelijk, mannelijk en zelfverzekerd te zijn bij vrouwen: Terwijl je spreekt met vrouwen waarvan je altijd had gedacht dat ze te knap voor je waren.

– Je leert bovenal hoe je een romantische en seksueel geladen connectie opbouwt met vrouwen:Zodat ze je vaker wil zien en met je af wil spreken… en deze keer weet jij hoe je ervoor kan zorgen dat dit uitdraait op meer, of dit nu een nacht, een maand of voor de rest van je leven is…


veranderingen

Welkom Bij Nederlands Meest Geavanceerde Versiercursus

KLANTERVARING: Ik weet ook nog dat hij een techniek leerde aan ons hoe je een vrouw meteen kunt zoenen, binnen de 10 seconden. Een student bij ons paste dit toe en hij kon die zelfde avond nog bevestigen dat het werkte. Dit klinkt ook heel erg hocus pocus, maar hand op mijn hart dat ik niet aan liegen ben. Is gewoon echt gebeurd.

De cursus vrouwen versieren is het revolutionaire programma waarin we je in een dag alles leren wat je moet weten over versieren en verleiden. Een gestroomlijnd programma waarin je volgens de 3M methode (Meer, Mooier, Makkelijker) leert om vrouwen aan te spreken, te ontmoeten en te verleiden. Jij leert op een natuurlijke manier meer vrouwen versieren – zonder gedoe. Deze cursus geeft je een geoptimaliseerde verhouding van theorie en praktijk.

LET OP: Cursus vrouwen versieren vanaf nu alleen ONLINE verkrijgbaar.

Deze cursus is nu GRATIS verkrijgbaar online.  Klik hier om te starten.


Bootcamp3

Review Tom Bootcamp Versieren

Theorie

We leren je de theorie van het versieren. Deze theorie is een combinatie van psychologie, communicatiewetenschap en de praktijk.

Wat denk je dat er gebeurt als je duizenden vrouwen aanspreekt.. en dat iedere dag?

Wij hebben het gedaan en zagen een opvallend patroon, een duidelijke rode draad van wat WEL werkt bij vrouwen en wat absoluut NIET werkt.

Als je het zo vaak doet dan is het bijna niet meer te missen!

Maar we deden niet alleen dat. We hielden logboeken en transcripten bij. We maakten verborgen audio en video opnames om onszelf te kunnen analyseren.

We lazen ieder denkbaar boek wat er te krijgen was over zelfvertrouwen, vrouwen versieren en lichaamstaal.

Vervolgens trainden wij in 3 jaar meer dan 370 mannen in het beter worden met vrouwen zodat we niet alleen leerden wat voor ons werkt, maar ook wat voor andere mannen werkt.

Het resultaat: Wij leren jou in één keer de theorie zodat je GELIJK de juiste dingen leert en geen jaren hoeft te verspillen om hetzelfde te leren.


Dit Zijn Geen Duffe Trainingen In Een Zaaltje

Wij hebben niet geleerd om zoveel vrouwen te versieren door in een zaaltje te zitten en we verwachten ook niet dat jij dat wel doet.

Vrouwen versieren leer je in de praktijk en door de JUISTE dingen te oefenen. Daardoor gaan wij de geleerde technieken samen met jou in de praktijk toepassen.

Zodat je gelijk ERVAART dat het werk en wij je rechtstreeks feedback kunnen geven.

We gaan met je de straat op en helpen je vrouwen aan te spreken. We staan naast je en ondersteunen je. Je krijgt rechtstreeks feedback zodat je precies weet wat je goed doet en wat je beter kan doen. Op deze manier krijg je precies de informatie die je nodig hebt op het moment dat je die nodig hebt.

Dat is het mooie, je hoeft je niet meer onzeker te voelen… Je weet namelijk precies waar je mee bezig bent. Zo niet? Dan helpen we je gelijk. Je kunt immers direct vragen stellen.

Review Simon Versiercursus

Is Deze Training Iets Voor Jou?

Net zoals bijna elke andere man wil je snel leren vrouwen versieren.

Bootcamps zijn de snelste manier om goed te worden met vrouwen. Vooral door de ongelofelijke nadruk die er ligt op actie ondernemen en echt aan de slag gaan leer je in een dag meer dan van honderden boeken.

Omdat wij alle fouten al hebben gemaakt, kunnen wij jou ondersteunen in het proces en op die manier jouw groei stroomlijnen. Op deze manier haal je snel resultaten in een zo kort mogelijke tijd .

Een andere goede reden kan zijn dat je moeite hebt om in je eentje vrouwen aan te spreken. Deze reden horen we ook heel vaak. Stiekem heb je gewoon die ‘schop onder de kont nodig’ om er voor te zorgen dat jij de weg vrij maakt voor die leuke vriendin(nen).

Misschien is bovenstaande wel niet van toepassing maar wil je juist naar “het volgende level”. Je hebt onze producten al gecheckt of je hebt eerder een training van een ander bedrijf gevolgd. Je wilt nu weten: ‘hoe maak ik die volgende stap‘. Kijk, ook daarbij helpen we je. Omdat onze bootcamps gekenmerkt zijn door een intieme sfeer en directe feedback en ondersteuning kunnen wij jou helpen om ‘het plafond’ te doorbreken. Maar nu een belangrijke vraag…


Wie Zijn Wij En Waarom Zou Je Ons Vertrouwen?

Dit is waarom mannen naar ons komen voor advies:

 • Sinds 2008 ervaring in het trainen van vrouwen versieren
 • SNELLE resultaten. 83% van onze studenten scoort een nummer op de bootcamp, en 57% zoent met een vrouw. 
 • We zijn Nederlands meest gevraagde trainers in vrouwen versieren
 • We hebben een track record succesverhalen van DOORSNEE mannen die BUITENGEWOON succesvol zijn geworden

LET OP: Cursus vrouwen versieren vanaf nu alleen ONLINE verkrijgbaar.

Deze cursus is nu GRATIS verkrijgbaar online.  Klik hier om te starten.

Hoe Ziet Zo’n Dag Eruit?

Theorieles overdag:

 • Leer ons en andere cursisten op je gemak kennen onder het genot van een bak koffie op de plaats waar jij coaching wil.
 • Identificeer samen met ons waar jouw persoonlijke problemen met vrouwen liggen zodat je weet waar je aan moet werken en jouw training op maat gemaakt kan worden voor maximaal resultaat.
 • Leer in twee uur tijd uitvoerig de regels over hoe je vrouwen aan moet spreken en met ze om moet gaan in een uitgebreide gedetailleerde persoonlijke uitleg – waarin we onze 15 jaar lange ervaring met jou delen.
 • Leer wat jij moet zeggen om een afspraak te maken met een vrouw die jij wil – zonder lastige zinnen – direct nadat je haar ontmoet hebt, of in de dagen daarna.
 • Ontdek de 12 fouten die bijna alle mannen maken (zonder dat ze het zelf doorhebben) en maak die fouten nooit meer.
 • Kom erachter hoe je je huis inricht dat het makkelijk en natuurlijk is om een vrouw die je op bezoek hebt te zoenen en seks met haar te hebben.
 • Krijg een uitvoerige uitleg over hoe je een diepe klik krijgt met vrouwen door je open te stellen, en een connectie met ze te bouwen – zodat zij zich bij jou op hun gemak voelen.
 • VERNIETIG jouw angst om met vrouwen te praten door alle technieken te oefenen in rollenspellen – waardoor jij goed voorbereid de rest van de dag ingaat.
 • Ontwikkel de mindset van een echte alfaman door speciale oefeningen te doen om jou een onweerstaanbaar zelfvertrouwen voor vrouwen te geven – en VERPLETTER voorgoed jouw afwijzingsangst.

Praktijkles op straat:

 • Zie ons voor jouw neus alle tips, trucs & technieken die jij zojuist geleerd hebt in actie brengen door in een druk winkelcentrum bloedmooie vrouwen te versieren–zodat je met eigen ogen ziet wat werkt en hoe het moet.
 • Na zelf zo vaak als je wil gezien te hebben hoe het moet en je er klaar voor bent, stap jij zelf op vrouwen af en leer je met eigen handen hoe je altijd en overal een leuk gesprek met een vrouw kan hebben.
 • Krijg het extra zetje in de rug dat je nodig hebt om VOORGOED over jouw angsten heen te komen – van jouw persoonlijke coach, die elke seconde van de de middag vlakbij je is om jou te helpen.
 • Ervaar voor jezelf hoe makkelijk en leuk het is om direct op vrouwen af te stappen en met ze te flirten.
 • Spreek meer vrouwen aan in één middag dan dat je het hele afgelopen jaar gedaan hebt, en kom er zelf achter dat je het nog leuk vind om te doen ook!
 • Krijg directe feedback van ons op alles wat je zegt, doet en laat met vrouwen – zodat jij binnen no-time beter word en jezelf ontwikkelt met vrouwen en de specifieke dingen leert die vrouwen onweerstaanbaar vinden!

Theorieles Avond:

 • Krijg een gedetailleerde uitleg over hoe hoe je ’s avonds vrouwen aanspreekt– en leer bewezen technieken van de coaches zodat jij weet hoe je vrouwen in een bar of club kan versieren (en kan zoenen binnen 60 seconden).
 • Leer hoe je andere mannen met 6 simpele trucjes te slim af kan zijn, waardoor vrouwen voor jou kiezen in plaats van hen.
 • Ontdek welke succesvolle technieken de coaches gebruiken om seksueel te escaleren om met een vrouw te zoenen of haar mee naar huis te nemen – die je net 15 minuten hebt ontmoet.

Praktijkles Avond

 • Ga samen met ons op stap, zodat je precies kan zien wat de coaches doen om vrouwen te versieren (zodat jij het precies na kan doen).
 • Ontdek welke openingszinnen wel werken op de soort vrouwen die jij wil.
 • Spreek zelf vrouwen aan in een kroeg onder begeleiding van de coaches . – zodat je geen fouten kan maken.
 • Laat de coaches je leren om non-stop met vrouwen te praten en krijg persoonlijke feedback na elke interactie, zodat jij met elke vrouw die je aanspreekt beter wordt en aan het eind van de avond tevreden met een vrouw naar huis gaat.
 • Ontdek hoe je met nieuwe trucs ervoor kan zorgen dat vrouwen op jou afstappen en je niks meer hoeft te doen.
 • Ontdek hoe de beroemde ’threesome zoen’ werkt, waarbij je met twee vrouwen tegelijkertijd zoent – soms zelfs vriendinnen.
 • Feest door tot in de vroege morgen en ga naar huis met een gevoel van euforie en de kennis dat je NOOIT MEER bang hoeft te zijn dat je geen vrouwen kunt versieren.
 • Ga naar huis met de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn met vrouwen en het liefdesleven te krijgen waar je van droomt – of overnacht alleen of met een vrouw die je net hebt ontmoet op een locatie die wij voor je kunnen boeken in het centrum van Rotterdam.

garantie

100% succesgarantie

Wij zijn zo zeker dat deze training een radicale verbetering in je liefdesleven gaat geven dat wij bereid zijn om je een KEIHARDE garantie te geven.

Ben je na afloop niet tevreden? Geef het aan en je krijgt je geld terug. Zonder vragen of gezeur.

Meedoen aan deze training is dus volledig risicovrij. 

Schrijf je dus vandaag in. Je hebt niets te verliezen.

LET OP: Cursus vrouwen versieren vanaf nu alleen ONLINE verkrijgbaar.

Deze cursus is nu GRATIS verkrijgbaar online.  Klik hier om te starten.