Als je van plan bent om niet beter te worden met vrouwen versieren maar de voorkeur geeft aan het eindeloos weggooien van je tijd. Klik weg en haal een Subway sandwich (mijn advies Italian B.M.T. met Chipotle saus)

Als je niet de ellende wil hebben van mannen die tijdenlang bezig zijn om beter te worden met vrouwen… Bekijk dan onderstaande video. Besteed 50 minuten aan deze video en bespaar jezelf jaren.

SAMENVATTING:

Ik zal niet alles herhalen wat ik zeg in de video, want ik hou niet van herhalen. Echt. Ik hou er niet van om mezelf te herhalen, maar hier heb je een korte samenvatting van de tips in deze video.

pow!#1 Geen killer instinct

Je stapt op een vrouw af. Je zegt: Hoi. Ze reageert niet gelijk positief. Je geeft maar op. Ze geeft aan een vriendje te hebben, de volgende ochtend vroeg op te moeten of er is een andere reden waarom het allemaal niet perfect is.

Als toeschouwer bij andere mannen en bij mezelf heb ik tienduizenden versierpogingen gezien. Nog nooit heb ik een perfecte poging gezien. Er zijn altijd beren op de weg. De mannen die het constant met de mooiste vrouwen hebben allemaal dezelfde kwaliteit: Het zijn pitbulls die niet los laten.

Dus hier is mijn advies => Geef nooit op.

#2 Vrouwen versieren vermijdendit ben ik niet

Je instinct wil niets liever dan vrouwen niet aanspreken. Het is de grondslag voor dingen zoals Tinder.

Maar goed. Je wilt beter worden met vrouwen. Je hebt mijn boek gekocht (zo niet, doe het!) en gaat voor het eerst uit. Natuurlijk gaat het in het begin niet gelijk perfect. Je moet werken aan je rockstar liefdesleven. Het is lastiger dan je denkt.

Je vlucht in andere dingen. Gaat een relatie aan met de eerste de beste chick. Gaat naar de sportschool omdat je denkt dat het helpt. Focust eerst op je carrière. Ik kan dagenlang doorgaan over de de onnozele dingen die mannen doen om te voorkomen dat ze echt op een vrouw af hoeven te stappen.

De tijd die ik je hiermee bespaar? Levenslang

willekeurig gekozen foto#3 Luisteren naar fout advies over vrouwen versieren

Als je vrouwen wil leren versieren dan zijn er gigantische bergen aan versiertips beschikbaar. De meeste zijn volledig onwetenschappelijk en nergens op gebaseerd. Veel coaches zijn uitblinkers op het gebied van marketing en zelfpromotie. Van vrouwen versieren in de praktijk weten ze bijna niks.

Sommige van die coaches zijn zo oud dat ik het vermoeden heb dat ze hun eerste liefdesbrieven per postduif verstuurden. Maar ongetwijfeld is hun meest recente flirtervaring van twintig jaar geleden relevant.

Wanneer een advies wordt gegeven dat mooi klinkt, maar totaal geen onderbouwing heeft. Ren weg!

Tijd die je mogelijk kan verpesten met fout advies? Eindeloos (In mijn geval 4 jaar).

#4. Geen logboeken bijhouden

Oh god, oh god… je instinct zuigt. Als je wil weten of je vooruitgang boekt in je vaardigheid met vrouwen, dan moet je weten wat je resultaten zijn. Hoeveel vrouwen die je aanspreekt gaan uiteindelijk met je op date? Hoeveel belanden er uiteindelijk bij je in bed?

Soms heb je gewoon pech. Ze heeft al een vriend, heeft net een slechte bui enzovoort. Je kan soms tijdenlang alles goed doen en alleen maar afwijzingen krijgen.

Je wordt dan al snel onzeker of hebt een rotavond. Door de tijd heen heb ik ontdekt dat mijn instinct en dat van mijn klanten zuigt. We gaan twijfelen aan onszelf.

Plaats daarom deze tegenslagen en “schommelingen in succes” altijd op een grotere tijdlijn dan een enkele avond. Hou logboeken bij en neem steekproeven over 150 of meer vrouwen. Evalueer dan je prestaties. Je zal versteld staan hoeveel makkelijker het wordt om met een slechte avond om te gaan als je hem in perspectief ziet met je goede avond.

Ook voorkom je dat je nieuwe technieken toepast die een negatief effect hebben. Je signaleert snel genoeg dat je resultaten achteruitgaan.

Cijfers zijn meedogenloos en liegen niet. Je instinct daarentegen zuigt. Hoppa, hier heb je weer anderhalf jaar:)

Wat je wel moet doen om beter te worden. Lees onze artikelen over vrouwen versieren en pas ze toe. In godsnaam. Pas ze toe.

Voor nu is het hem wel.

Ik hou van je. Serieus.

Tim

Ps. Hieronder kan je gratis toegang tot een aantal trainingsvideo’s krijgen. (oh en ik stuur je af en toe ook videobeelden van mij in de praktijk). Vul je e-mail adres in en download ze. Voordat ik me bedenk.

PPS: Lees ook wat je moet weten om een meesterversierder te worden