Als ik je een hint mag geven: Bekijk bovenstaand filmpje. Dat is veel relaxter dan tekst lezen;)

Leuke Ideeën Voor Een Eerste Date

Je wilt graag dat ze je leuk vindt. Je wilt graag in de smaak vallen en je ben bereid daar kneiterhard je best voor te doen.

Snap ik.

Natuurlijk ben je geweldig, heb je hele leuke hobbies, vrienden en een prachtige verzameling postzegels. Ongetwijfeld zijn dat dingen die ze gaat waarderen. Dus wat doe je? Je grijpt iedere gelegenheid om jezelf van je beste kant te laten zien.

Het universum fuckt ons hier weer even. Want wat gebeurt er als een jij honderduit verteld over hoe geweldig je bent? JUIST het tegenovergestelde!

Weet je wat pas echt indruk maakt op een date? Een man die kan luisteren (of op zijn minst doen alsof hihi).

Jup een man die ontspannen is en de vrouw de kans geeft om te praten. Die niet bang is om een stilte te laten vallen en die zo kalm is dat hij er niet eens ongemakkelijk van wordt.

Vrouwen waarderen dit zo, en hoe meer jij bereid bent naar haar te luisteren hoe meer ze haar best gaat doen om indruk te maken op jou!

Grappig he? Hoe makkelijk sommige dingen kunnen zijn.

De simpelste, de beste en de belangrijkste gesprekstechniek om je eerstvolgende date vele malen soepeler te laten verlopen: Gewoon even je mond dicht houden kan zo af en toe helemaal geen kwaad. Sterker nog het motiveert haar om meer te investeren in de date en te praten over de dingen die echt belangrijk voor haar zijn.

Heel flauw gezegd: Ben je op de date gekomen om naar je zelf te luisteren?

Dus ssst boys!

Boks,

Tim UnderDoc