Welkom bij de Tim Veninga Show #11. Deze gaat over de versierlessen van Floyd Mayweather.

Je leert:

– Wat klappen uitdelen en incasseren in de ring te maken heeft met vrouwen versieren.

– Waarom je onder-de-rader vrouwen wil versieren in plaats van uitbundige en gekke dingen doen in de club.

– Het insider geheim waarom Mike Tyson partij na partij begon te verliezen.

– Waarom je als klootzak veel verder komt in het leven – zo ver dat je zelfs de beste betaalde bokser ooit kan zijn.

– De reden waarom Floyd Mayweather de legendarische bokser Muhammed Ali strategisch onder de bus gooide.

– Waarom het beter is om gehaat te worden dan geliefd.

– Wat het geheim is van winnen – het is niet wat je denkt dat het is

Beluister de Tim Veninga Show ook op Itunes (gratis).

Notes & Links:

http://www.manslutmeesterschap.nl/

De Versierlessen Van Floyd Mayweather – TVS #11

Tim Veninga: What’s up, welkom bij de Tim Veninga Show nummer 11. Vandaag gaan we het hebben over mijn held, mijn grote held. Bijna jou, hij lijkt er op, Floyd Mayweather en gisteravond was natuurlijk het gevecht, het gevecht van de eeuw.

Ali Mohammed: Fucking vijf uur ’s ochtends.

Tim Veninga: Ja, oh, daar wil ik het niet eens over hebben. Ik zat gewoon te wachten om dat gevecht te checken en ik ben gewoon in slaap gevallen.

Ali Mohammed: Ik heb het nog in mijn agenda gezet: Opstaan, torrenten. Die shit moet je zien.

Tim Veninga: Ja dat is ook het eerste wat ik gedaan heb; shit torrenten,proberen alle nieuwswebsites te vermijden zodat je niks ziet, maar wat een held is die gast. Het klinkt misschien een beetje maf, weet je, dat we dan praten over boksers sowieso. Wat heeft dat dan met vrouwen versieren te maken? We deden er laatst ook eentje met rappers of andere gekke dingen. En dat is niet zozeer omdat we denken: “We moeten weer een podcast bouwen.”

Ali Mohammed: Laten we het maar weer over negers hebben.

Tim Veninga: “Het is komkommertijd. Laten we weer eens wat gaan vinden waarover we het kunnen hebben.” Helemaal niet. Het punt is juist van; ik haal dat soort voorbeelden en ideeën erbij,omdat je met je hoofd veel makkelijker kan leren als  je een verhaaltje krijgt. Je onthoudt dingen veel makkelijker als je er een beeld bij hebt, een verhaal. Dingen zijn vaak veel makkelijker uit te leggen aan de hand van een metafoor.Dus daarom heb je af en toe van die situaties die gewoon supermooi zijn in het leven algemeen.Van die situaties waarin het heel erg lijkt op vrouwen versieren. Er zijn heel veel dingen die universeel zijn in heel veel situaties en Floyd Mayweather is er echt het typische voorbeeld van. Ik bedoel, kijk die man nou. Die man is inmiddels 48 partijen in zijn carrière ongeslagen. Hij heeft nog nooit een boksgevecht verloren sinds ’95, het is de ideale perfecte bokser.

Ali Mohammed: Zijn motto is: “Hard work, dedication.” En dat straalt hij ook uit. Ik bedoel, “hard work, dedication” is precies hetgeen wat je zoekt als je beter wil worden met vrouwen.

Tim Veninga: Dat is precies wat je nodig moet hebben en je moet leren, als je beter wil worden met vrouwen,je moet leren om door te zetten. Wat daarnaast boksen en vrouwen versieren gemeen hebben, is…

Ali Mohammed: Klappen uitdelen.

Tim Veninga: Je maakt een fout, je krijgt een klap op je neus. In jouw land is het ook klappen uitdelen, maar in de rest van de wereld is dat niet zo. Maar dat betekent dus, als je ’s nachts voor een vrouw staat, in een nachtclub en alles gaat snel en alles is ontzettend uitvergroot. Je zegt één dom ding en ‘boem’ het is voorbij. Nou, hetzelfde geldt met boksen. Je ziet het ook heel erg in de manier waarop ik mannen coach,of de manier waarop we producten maken. Neem nou het programma Manslut Meesterschap waar ik het heb over vrouwen versieren in de club. Schaamteloze plug trouwens; Manslut Meesterschap. Maar wat ik in dat programma doe, is niet zozeer dat ik iemand per se leer om alles heel erg goed te doen, maar simpelweg om geen fouten te maken. Dat klinkt heel grof en heel negatief, maar wat ik eigenlijk bedoel, als dat als mensen zouden kappen, als gasten zouden kappen met domme dingen doen, als ze het niet meer zouden verneuken, dan ben je eigenlijk al 80% daar.”Hou op met die stomme dingen doen.” Hetzelfde geldt met boksen. Het grootste gedeelte is je kan het een hele partij 11 ronden lang goed doen,en in de 12e partij een domme fout maken en boem…

Ali Mohammed: Lig je knock out.

Tim Veninga: Ja, en daarin is Floyd Mayweather, als een vechter, een genie in. Die gast; hij maakt geen fucking fouten.

Ali Mohammed: Die wedstrijd, die gast is amper aangeraakt. Ik bedoel, die Pacquiao sloeg hem wel, maar af en toe…Het waren schrammetjes, het was allemaal op zijn handschoen of op gebieden die er niet eens toe deden.

Tim Veninga: En dat vind ik dan ook zo mooi, want dan zie je typisch weer de domheid van mensen. De volgende dag, overal op Facebook…

Ali Mohammed: Ik zag het inderdaad.

Tim Veninga: Zie je al die mongolen…

Ali Mohammed: Fucking losers.

Tim Veninga: Mijn hele Twitter feed zat er vol mee. Allemaal mongolen die allemaal zeggen: “Ja, maar hij rent de hele tijd weg en is het een hardloopwedstrijd, is het een marathon.”

Ali Mohammed: “Forest Gump.”

Tim Veninga: Nee, jongen, dan snap je het niet sukkel. Boksen is niet…het ziet er heel spectaculair uit. Zo’n Pacquiao ziet er echt super spectaculair uit, omdat hij altijd vol in de aanval gaat en er als een debiel in komt en maar zoveel mogelijk klappen en flashy dingen wil doen. Maar goed boksen is niet die flashy shit doen.Een goede bokser ziet er niet eens uit alsof het een goede bokser is. Een goede bokser is gewoon een slimmerik, die gewoon rustig zijn kansen afwacht en zijn klappen uitdeelt op de momenten dat het telt en die aan het eind van de rit als winnaar uit de strijd komt. Dat is een goede bokser. Niet die gast die heel veel spektakel bouwt. En dat is ook wat meer met vrouwen, dat vrouwen zich hieraan irriteren. Want je ziet van die datingcoaches die dan binnen drie minuten een vrouw proberen te zoenen, of je ziet van die gasten die wilde door de club heen rennen en de meest awesome verhalen vertellen, of voorbij rennen en vrouwen aan hun arm sleuren en die allemaal maar de meest fantastische en geweldige dingen willen zien. En dat is namelijk voor de buitenstaander, de domme kijker…Het is als een domme kijker naar het gevecht kijkt en niet snapt wat boksen is.

Ali Mohammed: Die wil bloed zien.

Tim Veninga: Die wil bloed zien, die wil spektakel, die is alleen maar daarvan onder de indruk. Net als dat mensen kijken naar een filmpje van een gast die op een vrouw afstapt op de dansvloer en haar binnen drie minuten zoent. Ja ’tuurlijk, het lijkt heel stoer, het ziet er heel flashy en heel mooi uit. Maar echt goede game ziet er niet uit alsof je goed bent met vrouwen. Als je echt goed bent met vrouwen is er niemand die van een afstandje staat te kijken en denkt:”Oh, wat ben jij een player.”Het is het tegenovergestelde van dat. Je valt niet op, je bent onder de radar. Op sommige momenten is het zelfs bijna saai en dat is, zeker als je in het begin komt, ben je misschien heel erg geneigd om op zoek te gaan naar die super magische truc, om haar binnen tien minuten te verleiden. Het lukt bijna nooit. Mike Tyson was zo’n vechter en Mike Tyson was een fucking beest. Hij was hondsdol, totaal doorgeslagen. Zodra hij inderdaad de ring in stapte, wat gebeurde er: Hij ging gewoon los op je. Hij beukte met alle kracht die hij had en hij had de mazzel dat hij een sterke kop had. Dus hij kon veel klappen incasseren en binnen drie, vier ronden sloeg hij je knock out. Dat was zijn game plan.Totdat op een gegeven moment boksers door begonnen te krijgen: “Hij overleeft het niet langer dan vier ronden.”En hij begon de ene na de andere partij te verliezen. Waarom? Omdat hij er als een mongool, debiel in gaat, al zijn kracht in één keer verschiet en dan is het te laat.

Ali Mohammed: Hetzelfde wat Muhammad Ali eigenlijk deed met Joe Frazier, volgens mij, toch? Die ging gewoon acht ronden lang in een hoek staan, klappen incasseren, totdat die gast moe was en dan…Bam. Gewonnen.

Tim Veninga: Ja, dat is een slimme vechter en hetzelfde geldt met vrouwen versieren; je moet gewoon slim zijn, je moet het handig aanpakken, je wil je kansen afwachten en op het juiste moment toeslaan. En het maakt niet uit hoe spectaculair het voor de buitenwereld eruit ziet. Het maakt niet uit hoe episch de versierpoging is. Als je aan het eind van de avond,al is het maar met één puntje, wint, dan heb je het goed gedaan. Als je aan het eind van de avond met een chick mee naar huis gaat, dan heb je het goed gedaan,dan maakt het niet uit hoe stoer of flashy het eruit heeft gezien.

Ali Mohammed: Wat ik het meest echt waardeer aan Floyd Mayweather is misschien, los van zijn skills die sowieso beter zijn dan wie dan ook of wat dan ook. Die gast kan kogels ontwijken zeggen sommige mensen, zo goed is hij,maar meer zijn attitude. Hij is letterlijk iemand die zoveel schijt heeft aan alles en iedereen om zich heen, en niks van aantrekt wat mensen over hem zeggen, dat hij gewoon alles in de ring zelf doet en er omheen.Hij promoot zichzelf, hij doet alles zelf.

Tim Veninga: Pak die attitude. Waarom is hij inderdaad, als het gaat om pay per view wedstrijden bekijken,waarom is hij de meest lucratieve bokser ooit? Die gast is de rijkste atleet ter fucking wereld, en heeft niet eens een sponsordeal. Er is niemand die iets met die gast te maken wil hebben. Maar dat komt omdat hij zo’n ontiegelijke lul is dat mensen hem willen zien verliezen. En dat is ook met vrouwen versieren weer zoiets, je moet af en toe je wens om aardig gevonden te worden, moet je inruilen voor iets anders en als je dat kan…Kijk, je hebt zeg maar twee soorten van zelfvertrouwen, om het even te zeggen; iemand die onzeker is en dan heb je iemand die zelfverzekerd is en dan heb je iemand die nog een level daarboven kan gaan en dat is die zo, zeg maar…De ene persoon doet arrogant en die andere persoon is zo arrogant, dat het hem niet een meer uitmaakt wat mensen van hem vinden. Hij is zelfs bereid om dat laatste stukje te slachtofferen om iets te krijgen. Bijvoorbeeld als je op een vrouw af stapt, dan moet je bereid zijn om jezelf soms voor lul te zetten. Je moet bereid zijn om uitgelachen te worden door mensen.Je moet dat stukje van “mensen moeten mijn aardig en leuk vinden,”opgeven voor een hoger doel om iets te krijgen. Dat is wat hij doet; hij wil dat die mensen kijken. Dus wat doet die gast; die lul die gewoon een week voor zijn gevecht, een interview laat lekken met de opmerking dat hij beter is dan Muhammad Ali. Hup, jacht hij de hele bokswereld over de kling. Iedereen haat op hem. Maar wat gebeurd er, meer en meer marketing en promotie voor het gevecht. Meer en meer mensen willen hem zien en dat legt hem bepaald geen windeieren. En tegelijkertijd wat het doet is, het polariseert heel erg. Het maakt heel erg twee groepen. Je hebt mensen die hem of geweldig vinden, die hem er juist om bewonderen en je hebt een groep die hem haat.

Ali Mohammed: Dat is precies hetzelfde dat je eigenlijk met vrouwen wil hebben.

Tim Veninga: De middelmatigen van: “Ik vind je wel aardig, maar je bent mijn vriend.” Dat is de friend zone.Dat is het kutste waar je in kan zitten. Je kan veel beter met een vrouw zitten die een hekel aan je heeft, want dat kost niet zoveel pijn die verdwijnt wel weer, dan dat je bij zo’n vrouw in die friend zone in die middle zone zit. Nou, Floyd zit met niemand in de friend zone. Je houdt van hem of je haat hem. Zelf zijn beste vrienden gingen hem op een gegeven moment haten. Zo’n eigen mening had hij.

Ali Mohammed: Met 50 Cent was hij hele goede vrienden. Die gasten waren echt elke dag bij elkaar thuis, totdat ze op een gegeven moment zoiets hadden van: Floyd wou niks meer met 50 Cent te maken en dan was het “Fuck jou.” En toen kreeg je die hele ruzie online dat Mayweather niet kon lezen en shit. Ik weet niet of je dat had mee gemaakt.

Tim Veninga: Nee dat wist ik echt niet, maar ik weet wel dat ondanks dat 50 Cent nog steeds heel veel geld…

Ali Mohammed: 1,6 miljoen had hij ingezet op hem om te winnen.

Tim Veninga: Ook daarin weer is het van: “Nou, hij is misschien niet geliefd maar hij is wel gerespecteerd. “In heel veel situaties, ook met chicks: het is veel beter om gerespecteerd te worden door een chick dan om geliefd te zijn. Die gast zegt zoveel fucked op dingen, maar dit is echt eentje die gewoon raak is dat gewoon telt. Ook als je arrogant bent als je jezelf presenteert als de beste, heeft dat zo zijn voordelen. Niet alleen per se omdat één; mensen gaan je veel leuker vinden als je jezelf zo presenteert. Twee; als je het talent hebt waarbij je bereid bent om aardig gevonden te worden te slachtofferen, krijg je zoveel meer voor elkaar. Ik bedoel dat zie je. Als laatste is het ook zo dat, als je zo’n houding hebt, als je zo arrogant bent, dan moet je het ook waar maken. Je kan niet anders,dan dat je dat waar moet maken, want je staat voor lul.Automatisch ga je daar naar leven, je gaat je gedrag daar aan aanpassen. Je gaat je reputatie proberen hoog te houden. Ik bedoel; mijn reputatie als de gast die aan de lopende band chicks bangt, zeker nog toen ik nog in Friesland in Leeuwarden woonde. Op een gegeven moment; je krijgt echt zo’n reputatie waarbij iedereen weet wie jij bent.

Ali Mohammed: Je hebt toch op een gegeven moment van die shit gekregen dat als jij de club in komt en dat gasten chicks gingen waarschuwen van: “Met die jongen moet je maar niet praten, want dat is zo en zo.” Toch?

Tim Veninga: Hoe meer je van dat soort shit krijgt inderdaad, letterlijk dat gasten zeggen: “Kijk uit, dat is Tim dat is die en die gast.” of dat soort onzin of vriendinnen die elkaar waarschuwen.

Ali Mohammed: “Ik ben al gebangt door hem.”

Tim Veninga: Je moet totaal niet denken dat het tegen je werkt. Sterker nog, die reputatie werkt heel vaak voor je, want iedereen wil een player. Niemand wil een loser. Weet je, mensen die losers zijn werken aanstekelijk. Niemand wil er iets mee te maken hebben. Dus ook daar in is het weer van: een slechte reputatie is niet per se een slechte reputatie. En wat is het risico van iemand die dan heel veel grootspraak heeft en zich voordoet alsof hij de shit is, maar niet kan leveren. Als dat gebeurd, dan ben je fucked. Maar ja, omgekeerd; zou ik ten eerste ervoor zorgen dat het je niet overkomt,maar dat is natuurlijk heel lastig zeker met dit soort dingen. Omgekeerd werkt het als zo’n motivator dat je juist harder gaat. Als je veel wil winnen,moet je gewoon een teringhekel hebben aan verliezen. Serieus, echt, flikker al je Anthony Robbins boeken in de WC alsjeblieft en flikker al je positief denken boeken gewoon even weg en een negatieve motivator is net zo’n goede motivator.

Ali Mohammed: Je laten drijven door je ego is ook prima.

Tim Veninga: Ja, als dat voor je werkt waarom niet? Ik bedoel; mensen hebben hele steden gebouwd op hun ego.

Ali Mohammed: Landen veroverd.

Tim Veninga: Wereldrecords gezet. Hoe groter je ego is, hoe beter. Mits je het inzet op de goede manier. Als je het zo inzet op een narcistische manier, van: “Iedereen moet mij aardig en leuk vinden. “Ja, prima, als je als Manny Pacquiao het publiek een showtje wil weg gaan geven, door wild, dom en ongecontroleerd aan te gaan vallen; het is prima,maar in beide gevallen loop je als een loser met een beurs geslagen kop de ring uit. Dat is je eigen keus en op de lange termijn heeft dat geen zin dus…Wat je sowieso van deze gast kan leren denk ik is dat het gewoon prima oké is om een lul te zijn.Dat je absoluut niet mooi hoeft te doen.

Ali Mohammed: Degene die het meest schijt heeft, wint altijd eigenlijk, in elke onderhandeling of situatie.

Tim Veninga: Degene die het meest schijt heeft aan de deal die wint eigenlijk iedere onderhandeling.Daarom pakt die vent ook 60%…

Ali Mohammed: Precies, ik wou net zeggen; hij is én een eikel én hij pakt 60% van alles.

Tim Veninga: Ja, maar ja, waarom? Hij zal waarschijnlijk de grootste lul aan tafel zijn en niet toegeven. En of hij dan echt gelukkig is en of je zo’n man moet verheerlijken. Laten we niet vergeten dat hij ook zijn ex in elkaar had getimmerd. Dat gaat wat ver. Laat ik dat even voorop stellen, van: neem het wat dat betreft niet te letterlijk, zo wil ik het ook helemaal niet zeggen. Maar wel dat er aan dit gedrag,wanneer je het op de juiste manieren toe past, wanneer je het in de juiste situaties gebruikt,dat het je ontzettend veel kan helpen.

Ali Mohammed: Cool, ik denk dat we deze maar even moeten afronden Tim. Waar gaan we het de volgende week over hebben,want volgens mij heb jij iets leuks binnen gekregen in je inbox.

Tim Veninga: Ja, daar heb je gelijk in. Ik had zo’n mail gekregen, ik wil er nu nog niet teveel over zeggen, maar ik had zo’n mail gekregen van iemand die op zoek was naar vrouwen, maar die was dan op zoek naar vrouwen die geen slet waren. Althans, niet van alles en nog wat had geneukt en die gewoon een lief en schattig meisje was, dus de volgende video gaan we het erover hebben: over hoe je die het beste kan vinden. Dat wordt wel een grappige.

Ali Mohammed: Dus dat wordt een chille. Oké, cool. Tot volgende week iedereen.

Yo, bedankt voor het luisteren naar deze podcast. Wil je meer tips over vrouwen versieren, check dan deze website voor meer versiertips.

Vooral dit artikel is een goede om te starten.

En ben je benieuwd naar Tim’s werk, wil je er meer over weten check dan www.manslut.nl voor zijn boek.