He Man,

Hows Life? Vandaag wil ik het even met je hebben over de eerste date,

Specifiek, waarheen moet je gaan op de eerste date? Veel mannen vragen zich dit af en veel mannen maken hier een CRUCIALE fout.

Er zijn namelijk een aantal dingen die je kunt doen om je leven een stuk makkelijker te maken. Door deze dingen te doen wordt je kans op succes VELE MALEN groter.

Dit ga jij leren:

  • wat is een goede locatie voor een date?
  • wat is een goede activiteit op een date
  • drink je wel of geen alcohol op een date?

BEKIJK HIER DE VIDEO EN LEER DE 3 REGELS VOOR EEN GOEDE EERSTE DATE:

Bonus Download: 6 Eerste Date Locaties Voor Een Succesvolle Eerste Date Die Eindigt In Bed. (Nu downloaden).

Waarom zijn deze 3 regels ESSENTIËEL voor een goede eerste date?

Zorg dat je haar aan kunt raken en zorg dat je kan lopen op deze manier kunnen jullie veel ontspanner en gemakkelijker met elkaar praten. Gaan zitten tegenover elkaar is iets wat je later wel kunt doen. Op deze manier zorg je dat de sfeer ontspannen is.

Daarnaast is het gewoon TE RELAXT als je een date vlak bij je huis in kan plannen. Hoe korter de afstand hoe beter. Je weet immers maar nooit hehe;)

En als laatste wil je dat je dates leuk zijn en afwijkend zijn van de norm. Als de date op zichzelf een nieuwe en leuke ervaring is voor een vrouw en iets anders dan dat ze normaal gewend is zal ze ook meer open staan voor jou. De standaard dingen heeft ze al meegemaakt en de druk op jou om de date lukt te maken zal veel hoger worden.

Dus maakt het leuk, spontaan en heb het naar je zin. Bij voorkeur dichtbij huis;)

Tip: Check ook dit artikel met 13 Tips om 9 van de 10 vrouwen op de eerste date in bed te krijgen.

6 Beste Eerste Date Plekken

Hierboven heb je 3 regels voor een succesvolle eerste date gelezen.

Heb een coole bonus voor je. Heb mijn 6 beste date plekken opgeschreven. Dit zijn de plekken waar je naartoe moet gaan als je een vrouw in bed wil krijgen op de eerste date.

Niet voor moraalridders en vrouwen. Alleen voor mannen die echt succesvol willen worden met vrouwen.

Download ze hieronder:

Bonus Download: 6 Eerste Date Locaties Voor Een Succesvolle Eerste Date Die Eindigt In Bed. Klik hier om het lijstje met de 6 locaties nu te downloaden.