He Man,

Thanks voor je e-mail…Fijn dat je om vier uur ’s nachts als ultieme wanhoopsdaad me een e-mail hebt gestuurd.

Ik begrijp dat je probleem ernstig is. Je wilt je ex terug…Thanks voor het bijvoegen van haar foto, nu zie ik ook dat ze heel speciaal is.

Fijn ook dat het je allereerste grote liefde is. Jeweetwel, die ene chick die bereid was om je meer dan één keer te neuken.

Dat het pas voor de derde keer in zes maanden uit is tussen jullie, ze niet meer op je appjes reageert en aangeeft geen contact te willen doet me deugd.

Natuurlijk heb ik daar als datingcoach de perfecte tips voor. En natuurlijk stop ik gelijk met het bedienen van mijn betalende klanten om iemand die nog nooit heeft geprobeerd om beter te worden met vrouwen de magische tip te geven.

Kijk, sommige mensen zouden misschien denken dat ik er ben om mannen te helpen zichzelf te ontwikkelen. Ze help met speciale struikelblokken en dan help hoe ze aantrekkelijker kunnen worden als man.

Maar niets is minder waar…

 

Ik ben een superman, de verlosser, een tovenaar.

Nadat je vijf jaar lang de verkeerde dingen hebt gedaan, kan ik dit met een magisch trucje in een keer oplossen.

Die 25 door wanhoop overgoten regels van je zijn genoeg voor mij om de juiste diagnose te kunnen stellen.

Leuk ook dat je zegt dat ik “je laatste hoop ben,” dat maakt mij nog fanatieker om dit varkentje onmiddellijk te wassen.

Maak je geen zorgen over je vrienden die zeggen dat je “gewoon verder moet gaan,” dat is onzin.

We kunnen dit eenvoudig oplossen en haar voor eens en voor altijd bij je terug brengen.timsuperheld

Daar gaan we dan, hier is mijn befaamde ex-terug systeem.

Neem een glas en vul het met water. (wel eerst koken, het moet bacterievrij zijn).

Voeg drie drupjes citroensap toe.

Spreek 3 keer achter elkaar heel langzaam uit:

Tim is mijn held.
Ik zal geen andere Tim aanbidden dan de echte Tim.
abracadoeswrahTimiszomooi (uitspraak is even oefenen, maar leg de klemtoon op oes).

Gedaan?

Cool.

Staar dan nu intens naar de voordeur. Laat je niet afleiden.

Wacht tot ze binnenkomt en spontaan op je pik springt. Maak je geen zorgen als het lang duurt, het kan maximaal 48 uur duren.

Lukt dit niet, dan heb ik slecht nieuws voor je…

Ex-terug systemen zijn pure oplichterij.

Je vraagt je misschien af, waarom ik geen misbruik maak van jouw ellende door hier trainingen over aan te bieden.

Tenslotte zijn er zat cursussen te vinden die je beloven dat ze je op een magische, geheime manier weer terug gaan brengen bij je ex.

Wat is er voor nodig om een ex-terug systemen te vinden?

Als ik zo’n product zou willen maken dan zou ik in eerste instantie duizenden relaties aan moeten gaan.

Vervolgens zou ik duizenden keren gedumpt moeten worden. Dan zou ik verschillende methodieken op verschillende soorten vrouwen moeten testen.

Dan kijken welke statistisch gezien beter werkt. Het verschil moet significant zijn. Het moet bewezen beter werken dan andere manieren.

Stel je voor: ik zou tien relaties tegelijkertijd hebben en gemiddeld na zes maanden gedumpt worden.

Dan zou ik voor de 3000 benodigde relaties, zo’n 150 jaar oud moeten zijn om een methodiek te vinden. Dan ga ik er wel voor het gemak even vanuit dat ik op de kraamafdeling 10 bitches fix.

ex terug krijgen

Maar waarom zijn er dan zoveel ex-terug systemen?

Oplichter…of eeh…ik bedoel coaches als Michelle vd Berghe willen niets liever dan geld uit je zak kloppen.

Het zijn aasgieren die jouw wanhoop uitbuiten. Ze weten dat je op dit moment “alles” doet om je ex terug te krijgen.

Ook flinke bedragen overmaken dus.

Nu vraag je jezelf misschien af, hoe komen ze dan aan deze “succesverhalen”?

Ook dit is redelijk simpel rekenwerk. Kijk relaties gaan heel vaak ‘even uit’. Het is niet ongewoon dat mensen die al tien jaar bij elkaar zijn een stuk of 3 breakups hebben gehad. Als het dan een vierde keer echt uit gaat, dan betekent dat in 75% van alle gevallen het koppel weer bij elkaar komt.

Dat zijn een hoop succesverhalen. Mijn water en citroensap systeem zal in dit geval al 3 op de 4 keer werken. Ik zou prachtige succesverhalen kunnen laten zien.

Maar in werkelijkheid, is het pure oplichterij. Een trucje gejat van gebedshelers, homeopaten en ander tuig.

Drie mogelijke redenen waarom je je ex terug wilt

Als coach heb ik honderden verhalen mogen aanhoren van mannen over hun ex, liefdesleven en relaties.

Het doet pijn als een relatie uit gaat. Daar twijfel ik niet aan.

Maar voordat je hoteldebotel, gaat proberen haar terug te krijgen. Kijk uit dat je niet aan de volgende drie ziektes leidt.

Je wil je ex niet terug, maar je wil niet alleen zijn

Je hebt al jaren een relatie en je hele identiteit is afhankelijk van jullie samen zijn. Al je vrienden hebben ook een relatie en je wil niet de enige single zijn. Het idee van een vriendin hebben staat je zo aan, dat je er niet zonder kan. Het gaat niet echt om haar, maar om het hebben van iemand.

Je wil je ex terug, maar hebt geen idee waarom

Je zegt dat het je grootste echte liefde is, maar bent in werkelijkheid een onervaren groentje met vrouwen. Je denkt dat je nooit beter zult kunnen krijgen, maar hebt nog nooit echt om je heen gekeken.

Je weet nooit wanneer je weer iemand zult krijgen

Jup, dit is een onbewuste angst van veel mannen. In een relatie zitten is lekker veilig. Het idee van dat je misschien wel maanden zonder vrouwelijke waardering en seks zult zitten maakt je bang. Dit is een groot gevaar voor mannen die nooit geleerd hebben wat wij hun leren.

Als je weet dat je genoeg andere vrouwen kunt krijgen, dan had je al haar driftbuien over de afwas nooit getolereerd. Maar je hebt het al die tijd gedaan en de angst dat je die grote boze datingwereld in moet stappen maakt je bang. Dus zit er niks anders op, je moet beslist je ex terug krijgen.

ex terug systeem

Wat kan je dan wel doen om je liefdesverdriet te verwerken of je ex terug te krijgen?

Ik zal je wat gezond advies geven. Heb geen idee of je haar terug krijgt, maar het is in ieder geval een manier om met de situatie om te gaan.

Stop met slachtoffer spelen en ga sporten

Het is ok om verdrietig te zijn, het is ok om pissig te zijn, maar doe in godsnaam iets nuttigs met die emoties. Gebruik ze op een positieve manier. Ga nu eens keihard aan jezelf werken. Gebruik je pijn als motivatie om te gaan sporten. Geloof me, je gaat je gelijk beter voelen. Ga iedere dag sporten een uur lang, word een beest.

Dit is veel nuttiger dan zwelgen in zelfmedelijden en fantaseren over een verzoening.

Ga actief beter worden met vrouwen

Je hebt waarschijnlijk nog nooit actief geprobeerd om beter te worden met vrouwen. Lees er eens een boek over. Probeer actief beter te worden met vrouwen. Ga op stap en spreek mega-veel vrouwen aan. Probeer je eerst eens te verdiepen in wat vrouwen echt willen. Leer hoe je vrouwen aan je kunt binden en hoe je het beste met ze om kunt gaan.

Date eerst met 5 andere vrouwen

Ontwikkel je smaak in vrouwen. Probeer eerst eens vast te stellen of het echt deze specifieke vrouw is die je wilt, of dat je gewoon een vriendinnetje wilt. Neem de tijd om te ontdekken wat je echt zoekt in een vrouw.

Ga los

Ga daten, ga leuke dingen met je vrienden doen. Geniet van je vrijheid. Relaties kosten heel veel tijd. Je hebt nu alle vrijheid om te doen wat je zelf wilt. Ga die ene cursus volgen die je wilde volgen, ga op vakantie in je eentje. Doe gewoon waar je zelf zin in hebt. Nu kan het allemaal.

Ga twee maanden lang keihard aan jezelf werken

Lees boeken, volg cursussen. Probeer jezelf op allerlei manieren te ontwikkelen. Zorg dat je sterker en slimmer uit deze periode komt. Zorg dat je geen relatie meer nodig hebt om je goed over jezelf te voelen.

Krijg een beetje perspectief

Man, komop! Je bent een volwassen vent. Mensen gaan elke dag failliet, mensen sterven van de honger, er zijn oorlogen en weetikveel meer. Iedere dag worden er honderden mensen gedumpt…en nu ga jij tegen mij beweren dat je niet weet hoe je zonder haar verder moet? Dat je niet weet hoe je verder moet leven?

Doe normaal!

Zo dit waren de zes tips…Doe ermee wat je wilt. Het is niet de bedoeling om je verder de grond in te trappen of lullig te doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat je vrienden en familie het allemaal heel zielig voor je vinden en dat niemand het lef heeft om je de waarheid te vertellen.

Maar dat geeft niet. Daar heb je mij voor.

Boks,

Tim

Ps. Als je vandaag echt wilt leren hoe je vrouwen verleidt, verliefd op je maakt en in bed krijgt. Download hieronder de gratis kit met 4 gratis cursussen.