Een film kijken op de eerste date is OF heel stom OF een geweldig succes. Hangt er vanaf hoe je het aanpakt. Dit is de Versiercoach manier.

Je leert:

 • Hoe je een ‘saai filmavondje’ laat uitdraaien op seks;
 • Welke 5 films zo saai zijn dat jij super interessant lijkt;
 • En waarom film-dates makkelijk leiden tot succes.
 • 6 Beste date locaties als je geen film wil kijken op de eerste date

Waar Ga Je Film Kijken Op De Eerste Date?

Een film kijken doe je thuis. Niet in de bioscoop.

Waarom?

De afstand bioscoop/tv => bed.

Misschien dat je doorhebt dat die bij de bioscoop een stuk groter is dan bij de ander.

Serieus. Het is zonde om in de bioscoop af te spreken als je ook thuis kan afspreken. Je kan eten en drinken wat je wil, je bent in een privé ruimte waar je kan doen ‘wat/wie’ je wil. Je hoeft de deur niet eens uit.

Zie het als dit: uit eten gaan in een restaurant, versus eten laten thuisbezorgen. Wie wil z’n date nou niet laten thuisbezorgen?

Film kijken op de eerste date

Hoe Je Bij Jou Thuis Afspreekt

Thuis afspreken is iets wat mannen niet altijd durven te doen. Ze zijn bang dat de vrouw ‘nee’ zegt of zelfs helemaal afzegt, omdat een eerste date bij je thuis een ’te grote stap’ zou zijn.

Dat is een kwestie van ‘niet geschoten, is altijd mis’. Als een vrouw met je op date wil, kan je het altijd proberen. Het is mij en Tim nog nooit overkomen dat een vrouw afzegt om die reden.

Let daarnaast goed op de berichten die je stuurt. Als je via online dating afspreekt of als je via Tinder een date afspreekt, is het heel belangrijk dat je de juiste sfeer weet te zetten. Als je uberhaupt moeite hebt om dates te regelen, check dan deze blog met Tinder tips, daarin vindt je wat van mijn ervaringen over Tinder.


Voorbeeld Berichtuitwisseling:

Ok. Dus romantische filmdate. Bij jou of bij mij. Jouw kookkunsten kennende koken we samen. Nou ja. Ik geef aanwijzingen;)

Haha meneertje, dat zou je wel willen hè, zo snel!

Nou. Als je daarmee bedoelt dat je het zonder aanwijzingen wil doen.. natuurlijk dat is ook goed

Haha nee laten we eerst in de stad afspreken. Misschien dat we later koken:)

Natuurlijk. Je bedoeld dat we eerst boodschappen moeten halen! Is goed. Half 6 bij de AH bij straat 123

Haha, okee dan :) tot dan xx


Wat er daarna gebeurde met deze vrouw was apart. Maar dat komt later.

Het ergste wat kan gebeuren, is dat ze ECHT niet bij je thuis wil afspreken. Spreek dan gewoon op je normale ‘date’ plek af. In de andere gevallen vindt ze het wel gewoon goed, of ga je bijvoorbeeld eerst boodschappen halen.

Wat nu als ze niet bij je thuis wilt afspreken?

Hier is een artikel met 13 tips om haar vanaf de eerste date in bed te krijgen. Aanrader.

Probeer altijd bij jou thuis af te spreken. Dan heb je meer controle over de situatie (misschien heeft ze huisgenoten etc). Eerlijk gezegd spreek ik liever thuis af. Dan hoef ik niet te reizen en in die tijd kan ik nog andere dingen doen.

Wat je doet zodra ze aankomt

Zorg altijd eerst voor de basis:

 • Ruim je huis op;
 • Maak je bed netjes;
 • En zorg dat alles fris ruikt (raam open).

Dan belt ze aan. Doe persoonlijk de deur open. Doe dat in een t-shirtje (ook in de winter). Begroet haar en loop naar binnen.

Het t-shirtje is belangrijk, maar dat komt straks.

Als je binnen bent vraag je haar wat slijmerige dingen (OP EEN GRAPPIGE MANIER)  zoals: “Heb je mij net zoveel gemist als ik jou mijn liefste?” en “Wat heb je je mooi opgedost, en dat helemaal speciaal voor mij!

Nu komt de grote t-shirt truc. Ik zeg altijd het volgende:

Wacht even hoor, dit is een beetje koud, ik doe even een ander t-shirt aan.” Zorg dat het  t-shirt dichtbij ligt en wissel het voor haar neus om. Je gunt haar nu even een blik op jouw halfnaakte – en natuurlijk goddelijke – lichaam. Zo laat je zien dat je comfortabel bent om dat te doen in haar bijzijn. Dit simpele trucje zorgt voor een seksuele spanning vanaf de eerste minuut.

Koken op de eerste date – of niet?

Als je een film gaat kijken op de eerste date, doe je dat meestal in de avond. Koken hoort er dan ook een beetje bij. Ik doe het meestal, al is het alleen maar omdat ik honger heb. Bovendien, het is hartstikke leuk is om samen te koken op een eerste date.

Haal van te voren (samen) boodschappen en kook wat simpels. In de supermarkt stop ik het mandje in haar handen en zoek uit wat ik lekker vindt. Het is namelijk vreselijk om te onderhandelen over wat je vanavond gaat eten. Jij bent de man, dus jij maakt de keuze. Als ze het echt niet lust zegt ze het wel.Ingewikkelder dan dit wil je het niet maken.


Doe wat klassieke ‘moves’ wanneer jullie gaan koken. Ga achter haar staan en help haar met groente snijden. Raak haar ondertussen wat aan, of voer haar een stukje eten. Maak er wat speels van. Je staat namelijk dicht bij elkaar. Het is de perfecte gelegenheid om haar alvast wat op te winden.

Ondertussen praat je met haar en versier je haar. Bekijk deze blog van Tim om te leren hoe je haar versiert zonder veel te praten.

Een film kijken op de eerste date

Laten we het hebben over WAT je moet doen om haar te versieren tijdens de film.

Eerst het doel van de date neerzetten:

 • Je hebt plezier;
 • Zij heeft plezier;
 • En het is zo leuk dat jullie het bed in duiken

Om dat laatste te bereiken wil je dus geleidelijk de spanning opbouwen en ervoor zorgen dat ze comfortabel is bij je.

De spanning opbouwen doe ik altijd door vrouwen verliefd te maken. Een ander punt wat belangrijk is, is haar aanraken. Check het artikel over vrouwen verliefd maken voor een kleine introductie daarover.

Wat je nodig hebt voordat je een film gaat kijken op de eerste date

 • Een fles wijn (gouden tip #1);
 • Een dekentje (om samen onder te knuffelen);
 • En wat romantisch licht.

Dat heb je allemaal nodig. Daarna is er nog maar een ding over…een film om te kijken…

De beste films voor een eerste date

Toen ik met dat meisje (van eerder in de blog) afsprak bij de Albert Heijn ging alles perfect. We haalden eten. Om een volle mailbox te voorkomen: Geen geheim versiervoedsel, gewoon pasta en een toetje.

We kwamen thuis, kookten en grapten wat. Ik vroeg haar wat voor film ze wilde kijken en ze zei:

Oh ja, ik weet er een! Forrest Gump hoorde ik laatst van, die wil ik graag zien” Stom als ik was, zei ik “Ja cool, die is wel grappig

Als je weet waar Forrest Gump over gaat, weet je dat dit best een goede film is. Hij staat ergens in de top 20 van beste films ooit.

Maar wat er gebeurde was dat we de twee uur daarna een goede film keken. Inderdaad. Daar zit je dan. Je dacht dat de date leuk werd maar opeens zit ze GEKLUISTERD aan het scherm. Omdat de film zo goed is.

Uiteindelijk is het nog ‘goed’ gekomen, maar het heeft me wel een les geleerd:

Koken op de eerste date

Ga nooit een goede film kijken op een eerste date

Nu doe ik het anders…

De slechtste films voor een eerste date

Toen de volgende keer een meisje kwam om film te kijken pakte ik het anders aan. Ze belde aan. Ik deed open. In een t-shirt. Ik zei: “Wow ik vind het zo leuk dat je nu al je beste kleren aandoet om me te versieren, dat had je niet hoeven doen“. Ik wisselde t-shirts om. We kookten pasta…

En ik vroeg:

Wat voor film wil je kijken?

Wat dacht je van een romantische film?”

Natuurlijk. Ik weet er wel een. Hij heet The Room. Ik denk dat je hem heel goed vindt. Ik heb hem een keer in de bioscoop gezien en moest er wel een traantje door wegpinken. Nou ja, nu overdrijf ik een beetje ;)

(The Room is een van de meest slechte films ooit).

We zetten de film aan… na 10 minuten is ze doodverveeld…ze kijkt me aan en we zoenen.

Omdat deze films niet alleen SAAI maar ook GRAPPIG zijn heb ik de beste paar voor je verzameld in een kleine top 5…


De 5 slechtste films die je moet kijken op een eerste date

#5 Mega Piranha

Mega Piranha is een waar meesterstuk. Het is een van de betere films uit de monsterfamilie en laat Crocosaurus, Mega Shark, Supercroc en Mega Python ver achter zich. Vooral de woordgrapjes over vissen zijn een extra plus.

#4 Sharktopus

Een combinatie van een haai en een oktopus gemaakt als geheim militair wapen. Wie wil dat nou niet zien. Vooral de special effects en het goede acteerwerk zullen je versteld laten staan. De film is zo droog dat hij erg grappig is om naar te kijken.

#3 Disaster Movie

Disaster Movie is de saaiste film die je kan kijken op een eerste date. De humor is verschrikkelijk waardoor je na 10 minuten uitgekeken bent op deze film.

#2 The Room

The Room is een unieke film op dit lijstje. Het was namelijk niet de bedoeling om er een slap comedy aftreksel van te maken, maar om er een echt drama van te maken. De film zit vol slecht acteerwerk en scenes, die het verhaal niet verder brengen. Een personage vertelt bijvoorbeeld in het begin van het verhaal dat ze borstkanker heeft, waarna het wordt genegeerd. Later in de film komen ze er nooit meer op terug. Daarnaast zijn de sex scenes ook geweldig, omdat er gelijktijdig een volledig R&B nummer wordt afgespeeld.

#1 Black Sheep

Nieuw Zeelandse film over mensenetende schapen. Minder typisch ‘Amerikaans’ dan de bovenstaande slechte films, en dus wat beter te kijken. Daarnaast ook gewoon grappig én schattig, want schaapjes.


Hoe je een ‘saai filmavondje’ laat uitdraaien op seks

Je hebt de wijn, je hebt de film en een vrouw op je bank. Nu wil je natuurlijk die drie inwisselen voor haar op je bed. Hoe doe je dat?

Wat ik altijd doe is van de hele de hele date een soort ‘satire’ maken. Alles wat cliché is, overdrijf ik gigantisch. Zo is het met de films, maar ook met alles eromheen. Waarom? Het wordt op een bepaald moment saai om serieus te zijn. Het is veel leuker voor jezelf om wat lol te trappen.

Wat je zegt:

[DISCLAIMER: DE VOLGENDE ZINNEN MOET JE NIET OP EEN SERIEUZE TOON UITSPREKEN, MAAR OP EEN IRONISCHE TOON.]

Oh dit is wel speciale wijn: ik heb hem gemixt met vodka zodat je snel dronken wordt, maar daar proef je niks van hoor

Ik vind het zo romantisch hoe we nu samen film kijken, alsof we elkaar al jaren kennen

(terwijl je nep-gaapt)”Oooooeeeh… Ik ben zoooooo moe” (en je legt je arm om haar heen).

Weet je vriendje wel dat je hier bent?” Ze zegt dan bijna altijd:”Maar ik heb helemaal geen vriendje“. Dan zeg jij: “Oooooh. Dus je hebt geen vriendje… komt dat even goed uit...

Versier je altijd mannen zo door dichter tegen ze aan te gaan zitten en ze romantisch in de ogen te kijken… dat is best lief van je hoor

Je krijgt het idee wel een beetje. Voor meer inspiratie, bekijk de blog over vrouwen verliefd maken.

Hoe je haar aanraakt tijdens het film kijken op de eerste date

Zoals altijd is het belangrijk dat je het aanraken opbouwt. Ze gaat niet met je naar bed als je 3 uur lang een meter van elkaar af hebt gezeten.

[Disclaimer: Als ze op een punt oncomfortabel is, stop direct]

Voor de film

 • Tik haar op de schouder en wijs iets aan
 • Geef haar een knuffel
 • Geef haar een duwtje met je kont (biggen) tijdens het koken
 • Help haar met groente snijden
 • Geef haar een kusje op haar voorhoofd
 • Dans met haar in de keuken

Tijdens de film

 • Ga naast elkaar zitten
 • Sla je arm opzichtig om haar heen
 • Ga achteruit liggen en laat haar tegen je aan liggen
 • Ga languit op de bank liggen met je hoofd op haar schoot
 • Pak haar handen en laat haar met je haar spelen of je een massage geven
 • Zoen haar
 • Ga met je handen langs haar lichaam (raak in het begin geen intieme zones aan)
 • Pak haar handen en laat die over je borst glijden

Het laatste stapje is simpel, je zegt: “Doe mijn shirt uit” of zegt “Kom hier” en neem haar mee naar je slaapkamer.

Hoe je verder gaat na de eerste date

Nadat je deze date hebt gehad, is het belangrijk dat je nadenkt of je haar nog vaker wil zien of niet. Als je van plan bent haar vaker te ontmoeten, raad ik je aan om ‘5 Dating Tips Voor Mannen‘ te lezen & dit artikel met versiertrucs om vrouwen verliefd te maken.

Check ook deze video met 8 simpele eerste date tips:

Film kijken op de eerste date… is best cool

Je weet nu hoe ik deze dates aan pak. Slechte films, de date zelf overdreven cliché.

Het werkt voor ons en onze cliënten geweldig. Eentje vertelde me hoe hij op die manier een vriendin heeft gekregen. Ben best trots op hem (boks, als je dit leest).

Als je wil weten wat je moet doen om haar op die date emotioneel in je laten investeren, opgewonden te maken en zelfs verliefd, download dan de 49 zinnen hieronder.