Leuk credo toch?

Beetje cynisch maar een grappige slogan waar Sander en ik in een melige bui mee op de proppen kwamen.

Toch is het een irritant fenomeen. Dat ego van je. Dat stemmetje in je hoofd dat er voor zorgt dat je indruk wil maken op mensen. Dat stemmetje in je hoofd wat ervoor zorgt dat je bang bent om fouten te maken.

Tsja, dat ego kan soms heel vervelend zijn.

Maar nu hebben we het alleen nog over jezelf. Wat denk je dat het doet voor je relaties met anderen?

Daar gaat deze videoblog over…

Jouw relaties met anderen en vooral ook hoe je communiceert met anderen zijn belangrijk onderdeel van jouw leven. Het is van invloed op wat voor vrienden je hebt, wat je gedaan krijgt en zeker ook op de vrouwen die je versiert.

Redelijk belangrijk puntje dacht ik zo;)

In deze video heb ik het over EGOVRIJ communiceren. Dit is namelijk de manier om betere connecties met anderen te maken.

Leuk he? Die tegenstrijdigheden in ons gedrag. Je kan je er uren over verbazen.

Bij deze wil ik je dan ook uitnodigen om dit te proberen. Kijk eens wat er gebeurd als je gaat doen wat ik in deze video uitleg. Zie wat betekent voor conflicten, relaties en connecties.

Ga eens proberen om bewust GEEN INDRUK te maken op anderen. Je zal zien dat dat de manier is om wel indruk te maken. Want als je heel eerlijk bent, het kan niemand wat schelen hoe cool je bent.

Wat mensen wel wat kan schelen is wat voor gevoel jij ze geeft. Als mensen zich fijn voelen in jouw aanwezigheid, wat denk je dan dat ze van jou gaan vinden?

Juist, dan vinden ze jou ook zijn. Dat is maar goed ook trouwens, je bent immers een hele fijne kerel:p

Wil je ECHT leren wat het betekend om een baas te zijn? Ga naar de pre-release pagina van de “Van Bitch Naar Baas” course. Zodat jij kan zorgen dat jij er bij bent als deze training live gaat.

Boks,

Tim