We naderen het einde van het jaar en het is misschien een goed moment om even te reflecteren. Stel jezelf eens eerlijk de volgende vragen:

Heb jij het afgelopen jaar bereikt wat je wilde bereiken?
Heb jij de doorbraak gemaakt die je wilde maken?
Ben jij in staat om op een leuke vrouw af te stappen en haar te ontmoeten?
Ben je gaan sporten om jouw lichaam te verbeteren en je beter te voelen?
Heb jij ACTIEVE stappen ondernomen om jouw doelen te bereiken?

En stel deze vragen nu eerlijk aan jezelf terwijl je in de spiegel kijkt en vraag je af wat jij daadwerkelijk voor ACTIE hebt ondernomen om jouw doelen te bereiken…

Of heb je jezelf misschien verscholen achter excuses? Had je het te druk ofwas de gelegenheid er nog niet of was je er eenvoudigweg nog niet aan toe?

In dat geval is het goed om jezelf te realiseren dat je maar een leven hebt. Een kans, een leven van ongeveer 75 jaar waarvan je nu al op een derde bent of misschien zelfs langer!

Onafhankelijk van je religieuze overtuiging is het aardse mensenleven er maar een en heb je maar een kans om het te leven.

Dus bij deze is het misschien tijd om eens terug te kijken en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen succes. Misschien is het tijd voor een schop onder je kont of een verbintenis.

WAARSCHUWING: het jaar is bijna afgelopen, het word tijd om jouw doelen te gaan halen.

Ben je al bezig met volgend jaar en hoe volgend jaar jouw jaar gaat worden? Stop dan nu gelijk en ga er NU voor zorgen dat het nieuwe jaar jouw nieuwe jaar wordt. Wil je beter worden met versieren? Dan is het belangrijk dat jij jouw ‘versierspier’ gaat trainen en gaat gebruiken.
Stel geen dingen uit, wacht niet op een beter moment. Wacht niet op jouw nieuwe outfit, nieuwe huis of nieuwe opleiding of wat voor moment dan ook je geplant hebt.

IK ZAL JE UIT DE DROOM HELPEN 

Als jij jezelf VANDAAG niet tot actie kunt dwingen dan kan je dat morgen ook niet, over een maand ook niet en over een jaar zeker niet.

Wees eerlijk, hard en ga ervoor zorgen dat je krijgt wat je verdient en zet NU een eindsprint in zodat je de feestdagen optimaal benut!

wil ej jouw droomvrouw vinden? Krijg dan eerst meer zelfvertrouwen met vrouwen.

Veel succes toegewenst,

Tim