Maak Vrouwen Vandaag Gek Met Deze Producten

Als je nog niet bekend bent met mijn versiercursussen, begin dan vooraan bij het Manslut Boek. Gespreksninja is daarna een goede keuze, als derde Manslut Meesterschap. Dit is de ideale volgorde om de cursussen te volgen. Daarna kan je eens kijken naar cursussen als Van Chat Naar Bed, Van Bitch Naar Baas of de Daygame Academie (als ze beschikbaar zijn).

Als je twijfelt, dan kan het ook helpen om hier verhalen van andere mannen te lezen en hoe zij een vriendin/meer zelfvertrouwen/scharrels hebben gekregen.

manslut boek ebook van tim veningaManslut

Boek of eBook: Een enkeltje naar een ongelukkig leven vol vrouwen, seks en bewondering. Al meer dan 15.000 exemplaren verkocht. 3 Jaar op rij wekelijks in de top 5 bestverkochte self-published boeken in Nederland.

Lees meer over Manslut

Gespreksninja logoGespreksNinja

Video Cursus + eBook: Hoe je een vrouw aangetrokken tot je maakt met simpele voorbeeldzinnen – zelfs als je niet weet wat je moet zeggen.

Lees meer over GespreksNinja

Van Bitch Naar Baas Boek

Van Bitch Naar Baas Boek

eBook: Leer hoe je in 2021 meer vrouwen krijgt, meer geld verdient en er beter uitziet met dit underground handboek voor een bazenleven.

(Tijdelijk beschikbaar)

Lees meer over het Van Bitch Naar Baas Boek

Manslut Meesterschap

Manslut Meesterschap

Video Cursus: Leer hoe je de vrouwen krijgt die jij wil. Het stap-voor-stap-systeem met verborgen camera beelden om haar te ontmoeten en te verleiden.

Lees meer over Manslut Meesterschap

Van Chat Naar Bed Logo

Van Chat Naar Bed

Video Cursus: Ontdek het simpele systeem om vanavond een hete vrouw in bed te krijgen met je telefoon – gegarandeerd.

Lees meer over Van Chat Naar Bed

droomvrouw formule

Droomvrouw Formule

Video Cursus: Ontdek hoe je haar laat smeken om jouw vriendin te zijn. Leer ook hoe je haar alles laat doen wat je wilt in bed, hoe je gezeur en ruzie voorkomt en hoe je jullie relatie laat slagen op de lange termijn.

Lees meer over de Droomvrouw Formule

daygameacademie

Daygame Academie

Video Cursus: Leer vrouwen versieren op straat met behulp van verborgen camerabeelden. Leer hoe je zonder concurrentie de mooiste vrouwen kunt verleiden.

Bekijk De Daygame Academie

Van Bitch Naar Baas Bom

Van Bitch Naar Baas Bom

Audio Cursus: Het lifestyle programma. Krijg explosief zelfvertrouwen. Leef je droom en reken voorgoed af met onzekerheid.

Bekijk De Van Bitch Naar Baas Bom