Bekijk eerst deze video hieronder met 4 tips om een vriendin te krijgen, en lees daarna het artikel:

Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).

De snelste manier om een vriendin te krijgen

Er zijn momenten in je leven die voorgoed je leven veranderen. Het missen van bepaalde dingen in je leven is een voorbeeld van zo’n ervaring. Vooral als het gaat om vrouwen.

Misschien komt het omdat je een keer hard bent afgewezen. Misschien zelfs omdat je heel vaak hard bent afgewezen. Zo vaak afgewezen dat de pijn teveel werd.

De pijn van afwijzingen werd op een gegeven moment minder zwaar dan de pijn van toegeven dat je hulp nodig hebt. En daarom ben je hier. (By the way, afwijzingen zijn niet voor sukkels).

Een paar jaar terug had ik ook zo’n pijnlijk moment. Ik werd niet zozeer afgewezen door een chick.

Ik werd juist afgewezen door mezelf. Ik deed nooit de moeite om een vrouw aan te spreken.

Ik wijs mezelf al af voordat hun de kans kregen. Weliswaar in mijn hoofd. Want echt aanspreken durfde ik niet.

“Ik ben niet mooi genoeg voor haar” of “ze is echt boven mijn niveau”. Waarna concludeert dat je zo’n dame niet in je leven ‘verdient’.

“Ik had nog steeds geen vriendin”

Je hebt vast weleens zo’n gedachte gehad. Je zag een hele hete chick op straat lopen. Van die chicks waarbij letterlijk elke man in de straat even moet kijken.

Waarbij zelfs elke chick haar hoofd omdraait. Vaak om hele andere redenen dan ons. Wij mannen denken ‘dat wil ik hebben’. Vrouwen denken eerder ‘dat wil ik zijn’.

Dat moment was voor mij dus een paar jaar geleden. Ik had nog steeds geen vriendin. Het was voordat vrouwen versieren een gewoonte van me was, maakt ik mezelf een belofte over chicks.

Want ik zag samen met een vriend van me zo’n dame door Groningen lopen. Hoge hakken. Goede rondingen. Goede make-up laag.

Ze was zo lekker dat ik geïntimideerd was door haar. Ik durfde niet naar haar te kijken omdat ik bang was ‘dat ze het zou zien’. Laat staan dat ik oog contact met haar kon maken.

Jaloezie motiveert

Ik keek jaloers toe hoe mijn vriend haar van afstand groette. Hij had haar ooit ontmoet op stap. Hij had haar nooit kunnen fixen omdat ze ‘arrogant’ deed. Toen geloofde ik het.

Tegenwoordig weet ik dat ‘arrogant’ vaak betekent dat de man gewoon geen versierskills heeft. Dat een vrouw hem intimideert is ook iets wat meespeelt.

De jaloezie hield die dag niet op. En ik beloofde mezelf dat ik ooit zo’n chick zou versieren. Niet alleen versieren…ik zou zo’n chick mijn vriendin maken. Jaloezie is een goede vorm van motivatie om chicks te fixen.

Goed worden met chicks is één ding. Daar kan je genoeg over vinden op versiercoach. Maar als je eenmaal wat beter bent geworden met vrouwen, volgt er een belangrijke vraag: zal ik ooit een vriendin krijgen?

Want ik heb vaak genoeg gedacht “ik ga nooit een relatie krijgen”.

Kan ik een vriendin krijgen die niet dik en lelijk is, maar gewoon heet?

Dat vroeg ik me ook een hele tijd af. Want die geile chick die ik die dag zag bleef in mijn hoofd spoken. Ik wou zo’n chick hebben. Nee. Ik wou DIE ene chick hebben. Want hoe krijg je een mooie vriendin als je verlegen bent? Ik had geen idee.

Nu gelukkig wel.

Want de meeste mannen weten nog steeds niet hoe je een vriendin kan krijgen. Ze kunnen zelfs hun beste vriendin niet in bed krijgen. Ook al gaan ze er elke dag mee om.

Maar de chicks die je elke dag ziet, zijn makkelijk te versieren. Immers, friendzone is de shit.

Een vriendin krijgen: Het stappenplan

In deze blog ga ik je precies vertellen hoe je een vriendin krijgt.

Check eerst deze video waar we nog wat dieper op het onderwerp ingaan, en lees daarna hieronder mijn 10 beste tips om snel en makkelijk eentje te scoren.

1: Zorg dat je een actief leven hebt

Hoeveel maten ben je verloren doordat ze een vriendin hebben gekregen? Over het algemeen verlies je 50 procent van je vrienden elke 7 jaar. Durf te wedden dat een groot deel door vriendinnen komt.

nog steeds geen vriendin

Het verliezen van maten is kut. Maar wat nog k*tter is?

Je maat die verdwijnt zodra hij een vriendinnetje krijgt. En dan ineens weer contact probeert te zoeken als het uit is.

Hoe zielig is dat. Denk er eens over na hoe het volgende zou klinken in de oren van chick:

“Schat. Ik wil zodra ik iets met je heb alles opgeven. Stoppen met mijn hobbies. De vrienden die ik heb zal ik verwaarlozen…verliezen als het moet. Dat allemaal om elke minuut van elke dag met je te kunnen spenderen. Jij moet hetzelfde doen. Zodat we beide niks anders hebben in het leven dan elkaar”

Hoe verwacht je een awesome vriendin te krijgen als je geen awesome leven hebt?

Vrouwen willen een man die actie onderneemt. Die weet wat hij wil. Die zijn passies achterna gaat.

Leuke termen op papier. Maar wat betekent het in de praktijk?

Zorg ervoor dat je een druk schema hebt. Met dingen die nuttig zijn. 5 uur per dag televisie kijken valt daar niet onder. Al helemaal geen games spelen.

Ga de dingen achterna waar jij jezelf in wil zien uitblinken. Waar je een baas in wil worden. Je hoeft er niet eens goed in te zijn. Het gaat erom dat je het doet.

Vrouwen investeren graag in mannen met potentie

Vrouwen zijn best bereid in een man te investeren. Ook al ben je nog niet aantrekkelijk.

Vrouwen kunnen potentieel toffe mannen spotten. Mannen die het ver gaan schoppen in het leven. Dus als een vrouw ziet dat je elke dag sport. Elke dag aan je hobby’s werk. Elke dag aan je toekomst werkt.

Daar zo gepassioneerd mee bezig zijn, dat je er in kan verdwalen.

Ze realiseert zich dat je een man bent die niet bang is om te gaan voor wat hij wil. En als je voor haar kiest betekent het dat je haar met die passie zal behandelen.

Daarom wil je altijd blijven werken aan de volgende gebieden:

 • Financiële middelen/leuk leven. Het is niet dat rijkdom noodzakelijk is, maar rijke mannen hebben vrouwen een leuke leven te bieden dan een zwerver.
 • Gezondheid. Zelfde verhaal. Hoe sterker en fitter jij bent, hoe leuker het is om met je om te gaan. Je hebt de energie voor een leuk leven.
 • Sociaal. Heb vrienden. Geen enkele chick wil dat een man haar doodgooit met appjes omdat hij niemand anders heeft om om te gaan.
 • Je algehele aantrekkelijkheid. Als je chick je niet wil voorstellen aan haar vriendinnen omdat ze bang is dat zij je niet aantrekkelijk vinden, dan kan je het vergeten. Vrouwen vallen nou eenmaal op players. (Lees hier 10 geheimen die vrouwen niet willen dat je weet)

Vrouwen vinden het niet erg als ze je niet altijd kunnen zien. Mits je nuttige dingen met je tijd doet.

Zorg dus voor een actief leven. Dat is de eerste stap om snel een vriendin te krijgen.


2: Maak duidelijk voor jezelf wat je zoekt in een vriendin

Ik realiseer me dat voor veel jonge mannen het enige wat telt, is dat ze knap is. Of nouja, voor veel is ook dat nog wel onderhandelbaar.

Maar als je wat ouder wordt en een serieuze relatie zoekt, dan wil je voor jezelf duidelijk gaan maken wat je wil:

 • Bouw je smaak op. Dit doe je door veel verschillende vrouwen te daten. Op basis daarvan leer je wat je wel en niet fijn vindt. Maar ook wat je eigen zwakheden zijn, zodat je daar rekening mee kan houden bij het uitzoeken van een leuke vriendin.
 • Heb standaarden qua waarden. Het is belangrijk dat jullie over genoeg dingen hetzelfde denken. Samen iets opbouwen wordt lastig als jullie principes te ver uit elkaar liggen.
 • Vinden jullie dezelfde dingen leuk om te doen? Als zij de hele dag op de bank wil zitten en haar dikke lijf vol wil gieten met vloeibaar suiker en jij het liefst de hele dag in de sportschool staat, zal dit niet werken.
 • Hoe behandelt ze je? Hier schreef ik eerder een artikel over dat gaat over standaarden. Ik vind het belangrijk dat een vrouw haar best doet om er goed uit te zien voor mij en me met respect behandelt.
 • Wat wil je dat ze van jou verwacht? Hoewel ik denk dat het goed is om een vrouw uit te zoeken die van je eist dat jij ambitieus bent, zijn er grenzen. Als je een chick hebt die je probeert rond te commanderen is dat natuurlijk een no-go. Iets om over na te denken voordat je een lange relatie aan gaat.
 • Wil je echt een relatie? Als je nog niet zoveel chicks hebt gedaan is het beter om eerst meer vrouwen te bangen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die meer sekspartners hebben gehad gelukkiger zijn in hun relatie. Ze hebben meer vergelijkingsmateriaal en hebben met meer overtuiging voor hun partner gekozen.

Oh.. en nog iets heel belangrijks:

Pas op voor vrouwen met issues


3: Haar ontmoeten

De tweede stap om een vriendin te krijgen, is dat je de juiste vrouw ontmoet. En dat ontmoeten, wil je op de juiste plek doen.

Er zijn verschillende plekken om vrouwen te ontmoeten. Je kan ze grofweg opdelen in 4 categorieën:

1. Je sociale cirkel. Dit is hoe de meeste mensen hun partner ontmoeten. Via via ontmoeten ze iemand. Het is een collega op het werk, een vrouw bij de salsa les of iemand van hun school of studie.

Misschien dat je het ook zelf wel snapt, maar op deze manier heb je niet héél veel keuze. Er zijn maar een beperkt aantal mensen (max 150) in deze kringen.

Het brein van een mens kan maximaal 150 vrienden aan. Mensen leefden vroeger ook in groepen van 100-150.

Het brein van een mens kan maximaal 150 vrienden aan. Mensen leefden vroeger ook in groepen van 100-150.

Oftewel, als je dit doet, kan het maanden dan wel niet jaren duren voordat je een vriendin krijgt. Focus er dus niet op.

Als je er wat meer over wil leren, lees dan dit artikel over collega’s versieren en dit artikel over hoe je een vriendin versiert.

2. Uitgaan. Kijk, nu komen we ergens. Je kan zo veel uitgaan als je wil en er zijn op 1 avond net zoveel vrouwen als er vrouwen op je werk/studie zijn. Je hebt dus veel meer keuze en de meeste vrouwen zijn ook nog single.

De manier waarop je een vriendin krijgt via uitgaan is precies hetzelfde als een fuckbuddy krijgen. Je hebt eerst een one night stand en daarna heb je nog langer contact. Van een scharrel gaat dat dan uiteindelijk door naar een relatie. In de tips hierna leer je hoe je dat doet.

3. Overdag. Vrouwen overdag versieren (daygame) is perfect om je toekomstige vriendin te ontmoeten. Je hebt veel keuze uit vrouwen, geen competitie van mannen en je komt ook vrouwen tegen die niet uitgaan.

Als je wil leren hoe je een vrouw overdag aanspreekt, check dan deze video.

4. Online dating & Tinder. Dit is de tweede ‘mainstream’ manier om een vriendin te krijgen. Deze is een stuk effectiever dan de sociale cirkel manier. Waarom? Er zitten miljoenen vrouwen in Nederland op datingsites en Tinder.

Dat gezegd hebbende, de aller leukste vrouwen kom je hier niet altijd tegen. Voor die vrouwen heb je meer succes overdag en bij het uitgaan.

Als je wat meer hierover wil weten, check dan dit artikel over Tinder en deze tips voor datingsites.

Wat al deze 4 manieren gemeen hebben

Wat deze manieren allemaal gemeen hebben, is dat je uiteindelijk samen op date gaat. Alleen via uitgaan (one night stands) heb je dat niet. Maar nog steeds zal je veel telefoon nummers krijgen via uitgaan.

Het is dus belangrijk dat je weet hoe je dates succesvol aanpakt. Dat leer je in de volgende tip:


4: Hoe je haar versiert op de eerste date

Weet je wat de grootste fout is die de meeste mannen maken wanneer het op dates aankomt?

Ze proberen het ‘cool’ te spelen. Ze flirten niet te veel, of proberen subtiele hints te geven dat ze haar leuk vinden. Ze gaan uit eten – of nog erger – naar de bioscoop.

Het resultaat?

Het is de zoveelste saaie date en ze hebben mazzel als ze aan het eind van de date een zoentje krijgen van haar. En dat is zonde. Want het is héél makkelijk om een leuke eerste date te hebben waarbij je haar ook mee naar huis krijgt (waardoor ze ook sneller je vriendin wordt).

Datelocatie

Het eerste wat je wil doen op de date, is een goede locatie afspreken. Vermijd cliché date plekken. Ga in plaats daarvan naar een cafétje. Dan heb je een veel informelere plek waardoor het makkelijker is haar te versieren.

3 Ingrediënten om haar te versieren op een date

Ingrediënt 1: Aanraken

Aanrakingen zorgen ervoor dat vrouwen je aantrekkelijker vinden. Wetenschappelijk bewezen. Als je dus 2 uur tegenover elkaar zit in een restaurant of naast elkaar in een bioscoop, is het lastig om haar aan te raken.

In een café is het makkelijker. Ten eerste kan je staan, waardoor het aanraken net zoals in een club is. Je raakt bijvoorbeeld eerst haar elleboog aan, dan haar schouder en dan haar nek.

Als je er een stappenplan voor wilt, lees dan dit artikel eens erover.

Ingrediënt 2: Een connectie maken

Als je een vrouw geobsedeerd met je wil maken, is haar aantrekken niet het enige wat je wil doen. Je wil ook dat ze je leuk vindt om de persoon die je bent. En vooral: Ze wil zien dat jij haar leuk vindt om meer dan haar uiterlijk.

Daarom is het belangrijk dat je elkaar op een persoonlijk vlak beter leert kennen. Als je daar een stappenplan voor wilt hebben, lees dit artikel.

Ingrediënt 3: Haar opwinden

Het laatste wat je wil doen is haar opwinden. Dit doe je nadat je haar hebt aangetrokken (met aanrakingen) en nadat je een connectie hebt gemaakt. Doe het *niet* ervoor. Dan komt het raar over.

50 tinten grijs versieren

Helpt mannen vrouwen in bed te krijgen sinds 2011

De beste manier om haar op te winden – het zal je misschien verbazen – is niet door subtiel over een plek tussen haar benen te wrijven.

Nee.

De beste manier om een vrouw op te winden, is door haar mentaal te stimuleren. De fantasie van een vrouw is veel krachtiger dan je denkt. Je weet vast wel dat wij mannen opgewonden worden van een foto, maar vrouwen van het lezen van een boek.

Wat je doet is dit:

Stel haar een vraag waardoor ze na moet denken over seks.

Bijvoorbeeld: “Wat was de laatste keer dat je geweldige seks had?

Als je dat doet, dan denkt ze aan die keer dat ze dat had. Ze speelt het weer af in haar brein. Ze ziet het weer voor haar. Ze voelt weer hoe het voelde.

En wat denk je dat het resultaat daarvan is?

Ze geilt zichzelf op, zonder dat je haar ook maar met een vinger hebt aangeraakt.

Hierna is de stap om ‘nog een drankje bij mij thuis’ te gaan doen, een stuk kleiner.

Maar dan komt het volgende:


5: Wees goed in bed

Je wil niet weten hoeveel mannen mij een berichtje sturen dat ze een vrouw mee naar bed hebben genomen, maar dat ze daarna niet meer met hem af wilde spreken.

Die mannen vraag ik altijd dit:

Hoe goed was je in bed?

Meestal zeggen ze dan iets van “Ja, wel goed” (wie geeft er nou toe dat ze slecht zijn).

In ieder geval, “Ja wel goed” is NIET goed genoeg. Je zou eens moeten weten hoeveel vrouwen erover klagen dat mannen er niks van bakken in bed. En als je dan wetenschappelijke onderzoeken erbij pakt, zie je dat er weinig vrouwen zijn die tevreden zijn met hun seksleven.

vrouwen faken

70.5% kans dat het jou is overkomen

Als je niet goed in bed bent, wil ze geen relatie met je

Wie wil er nou een vriendje dat er niks van bakt? Het zou een beetje hetzelfde zijn als een vriendin hebben die niet kan koken.

Grapje;) Maar je begrijpt wat ik bedoel.

Hoe je beter in bed wordt

Ik ben zelf geen sekscoach, maar ken er wel een… Luuk Zwart. Hier kan je meer over hem lezen.


6: Vraag haar geen ‘verkering’

Nu je haar een keer hebt gezien, is het volgende wat je wil doen haar daten. Als scharrel.

Kijk. Een grote fout die veel mannen maken is dat ze meteen zo snel mogelijk een relatie proberen te krijgen met haar. En dat is fout.

Het schrikt haar af, en je komt wanhopig over.

Hier zijn 3 redenen waarom je wil wachten met haar ‘verkering’ vragen:

 1. Je leert haar pas beter kennen wanneer je haar langer kent. En andersom.
 2. Vrouwen hebben meer tijd nodig om verliefd te worden dan mannen. Totdat zij het idee in haar hoofd heeft dat je haar vriend zou kunnen zijn, is elke ‘wil je een relatie’ te snel.
 3. Seks wordt beter na verloop van tijd. Je hebt meer kansen om een relatie te krijgen wanneer dat stukje perfect is, dan wanneer het nog niet zo is.

7: Doe alsof het de eerste date is

Stel je ontmoet een toffe chick. En die chick vindt jou ook helemaal de shit. Vaak springen mensen niet meteen in het huwelijksbootje. Logisch ook. Je wil elkaar beter leren kennen.een vriendin krijgen

Vaak springen mensen ook niet meteen in de relatie onderzeeër. Ook logisch. Je wil weten of ze een beest in bed is…ooh wacht, dat wil ik alleen weten.

Je wil een chick leren kennen zodat je de ‘echte’ haar ontdekt. En dat duurt even. Je scharrelt wellicht een tijdje met haar. Daarna kan je serieus met elkaar gaan.

Maar wat doen mannen vaak fout nadat ze een chick hebben gebanged?

Doen alsof ze niet meer even leuk is. Haar voor lief nemen. Niet meer hun best doen. Haar in hun pyjama ontmoeten als ze zich helemaal heeft opgedoft.

Mensen verminken zichzelf voor aandacht

Een dame wil zich speciaal voelen. Dat wil eigenlijk elk mens. We willen ons goed voelen. Iemand aandacht geven kan dat gevoel veroorzaken.

Iedereen verlangt naar aandacht. In hoeverre dit is hangt van veel factoren af.

Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze zichzelf verminken om aandacht te krijgen. Dit heet het Syndroom van Münchhausen.

“Het syndroom van Münchhausen is een psychiatrisch syndroom waarbij de patiënt zich herhaaldelijk presenteert bij medische hulpverleners met gefingeerde klachten of zelf toegebrachte verwondingen, om daardoor zorg en aandacht te krijgen” Wikipedia

Sommige gaan zelfs zo ver dat ze hun kinderen dingen aan doen. Zodat ze aandacht krijgen van andere mensen. Münchhausen by proxy heet dat. Wellicht dat je het in één van Eminem’s liedjes hebt gehoord.

“Going through public housing systems, victim of Munchhausen’s Syndrome. My whole life I was made to believe I was sick when I wasn’t” -Eminem, Cleaning Out My Closest

Als een dame zich niet speciaal kan voelen door jou, waarom zou ze dan je vriendin willen zijn? Jij bent tenslotte degene met wie ze haar hele leven wil delen. Pak je het goed aan, blijven jullie bij elkaar. Besluit je toch een bitch te worden?

Wil je dat ik je herinner waarom vrouwen vreemdgaan?

Wil je een vriendin krijgen? Laat haar dan bijzonder voelen

Laat haar voelen alsof ze speciaal is. Dat ze niet ‘zomaar’ een chick is voor je.

Dan zal ze heel blij door het leven gaan. En dan is de afweging om bijvoorbeeld met een andere man er vandoor te gaan niet zo aantrekkelijk meer.

Ze moet immers een toffe dude als jij inwisselen voor een minder toffe gast. Een gast die haar niet zo kan laten voelen als jij. Een man die haar na de eerste date verwaarloosd.

Alleen dat al zal een wereld verschil maken in hoe snel je een vriendin krijgt.

Geef daarom ook de dame op date je volle aandacht. Alsof het elke keer de eerste keer is dat je elkaar ziet. Het is niet altijd even makkelijk. Zeg maar gerust moeilijk. Daarom doe ik in ieder geval mijn telefoon op vliegtuig stand. Wil ej wat meer tips om die eerste date goed te laten gaan? Check dit artikel met 17 versiertips.

Maar er is een speciale manier om ervoor te zorgen dat je echt uitkijkt naar dates met chicks. Het voelt daadwerkelijk voor je als de eerste keer. Daar komen we bij de laatste tip op terug.

8: Neem afstand, zodat zij dichterbij komt

Wanneer je aan het daten bent, wil je jezelf niet te makkelijk opstellen. Je wil niet te beschikbaar zijn en te wanhopig overkomen.

Je wil uitstralen dat je betere dingen te doen hebt dan haar en dat zij niet het middelpunt van jouw leven is geworden.

Mannen die wanhopig of behoeftig zijn, zijn namelijk verschrikkelijk onaantrekkelijk. Wanhopig zijn straalt uit dat je moeite hebt om een vriendin te krijgen.

Waarom je niet goedkoop wil zijn

Stel je voor. Iemand komt naar je toe op straat en die biedt je aan om een klompje goud te verkopen, voor een tientje. Een geweldige deal. Maar nog steeds zou je het waarschijnlijk niet doen.

Omdat het zo goedkoop is, dat er wel iets mis mee moet zijn.

Zo ook in relaties. Als jij te goedkoop, makkelijk of wanhopig bent, geef je haar het gevoel dat er iets mis met je is.

Vrouwen haten het als je dit doet

Een goede manier om dit tegen te gaan, is door wat afstand te nemen. Vrouwen haten dit letterlijk. Omdat ze niet weten hoe ze er mee om moeten gaan.

4 voorbeelden:

 • Je reageert niet direct op haar berichtjes
 • Je gaat niet in op elke mogelijkheid om af te spreken
 • Je chat niet uitgebreid met haar, maar houdt het chatten functioneel en om af te spreken
 • Je laat soms een paar dagen niks van je horen

Als je dit doet en als je tegelijkertijd warm bent wanneer je bij haar bent, wordt ze meer en meer geobsedeerd met je.

En is dus de kans groter dat ze je vriendin wordt.

9: Vraag jezelf altijd af “waarom zou ik mezelf daten?”

Wij mensen zijn grappig. We hebben altijd eisen over van alles en nog wat.

Zo ervoer ik laatst het volgende.

Ik zocht een nieuwe sportschool met een maatje. Hij wilde perse sportscholen met veel cardio apparaten. Want hij haat het als ze bezet zijn.

Op  zich prima. Hij was zelfs bereid er een stukje voor te reizen. En hij was bereid elke dag in de sportschool te staan.

Heb een standaard

Eisen hebben is goed. Een standaard hebben in je leven is heel goed. Maar voor die eisen moet je ook iets kunnen bieden.

Je kan niet veel cardio apparaten eisen en vervolgens één keer per week 10 minuten rennen. Bespaar jezelf de moeite en ren die ene keer gewoon buiten. Misschien kom je nog je droomvrouw tegen ook.

Als mensen zijn we heel goed in zeggen wat we van anderen willen. Wat we van ze verwachten. Wat onze eisen zijn.

Ik ben hier heel erg in wat sportscholen betreft:

 • Ik moet er binnen 15 minuten heen kunnen lopen.
 • Er moeten veel vrije gewichten zijn.
 • Een sauna die in het abonnement zit.
 • Hij moet 7 dagen per week open zijn.
 • Er moeten minimaal twee squat rekken zijn.
 • En er moet een pull-up bar zijn.

En dit allemaal voor een zo laag mogelijk prijs…ik blijf tenslotte Nederlands;)

Versiercoach Ali mohammedHeel veel eisen zoals je ziet. Maar aan mezelf stel ik de strengste eis:

Ik sta elke dag in de sportschool

Deadlines of niet. Spierpijn of niet. Dates met chicks of niet. Niks gaat voor op de lat die ik voor mezelf heb gelegd.

Waarom vertel ik je dit? Omdat ik natuurlijk vol van mezelf ben.

Nee grapje. Het heeft met iets anders te maken.

Vaak eisen mannen van alles van een vrouw. Maar kunnen daarvoor heel weinig teruggeven.

Eis realistische eisen

Sommige mannen zijn dik. Spelen computerspelletjes de hele dag. Doen hun studie of werk met een zesjes mentaliteit.

Hebben 6 maanden niet geneukt…maar willen wel een chick die eruit ziet als Miranda Kerr.

Daarnaast moet de dame slim zijn. Een beest in bed. Goed in de keuken. En weet ik veel wat nog meer.

Is dit realistisch? Nee.

Ga ook niet de uitzonderlijke gevallen noemen die je kent waarbij het wel zo is. Jij bent niet uitzonderlijk. Je mama heeft het je misschien wel wijsgemaakt.  Dat je een ‘speciaal’ kindje bent.

Maar de kans is heel klein dat je een ‘outlier’ bent.

“Outlier” is a scientific term to describe things or phenomena that lie outside normal experience. In the summer, in Paris, we expect most days to be somewhere between warm and very hot. But imagine if you had a day in the middle of August where the temperature fell below freezing. That day would be outlier Malcolm Gladwell

Je bent niet speciaal. De kans dat je het wordt is heel klein. Maar er zijn wel dingen waar je aan kan werken om speciaal te worden.

Eén van de dingen is aantrekkelijker worden voor vrouwen. Dat kan op verschillende manieren. Om een vriendin te krijgen moet je nou eenmaal aantrekkelijk zijn.

Hoe vet is het als je een vrouw onbewust tot je kan aantrekken. Dat ze het niet doorheeft. En jij er weinig moeite voor hoeft te doen.

Ik heb een spiekbriefje hieronder voor je klaar liggen. Met 7 hacks om aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Zonder veel moeite te hoeven doen.

Iets wat je zeker helpt om een vriendin te krijgen.

Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).

Waarom zou je jezelf daten?

Als je nog nooit een relatie hebt gehad, vraag jezelf dan af:

“Waarom zou ik mezelf daten?”

(En ook als je meer ervaren bent of nu zelfs een relatie hebt zou je dit jezelf af moeten vragen).

Ga geen shit zeggen als ‘ik ben lief’ of ‘ik ben grappig’. Doe je regelmatig lieve dingen waarvoor mensen je echt bedanken? Heb je regelmatig de hele kamer schaterlachend op de vloer?

Wees eerlijk tegen jezelf.

Ik heb een hele lange lijst van dingen die ik in een chick zoek. Wederom ben ik hier echt verschrikkelijk in.

Maar in ruil daarvoor krijgt ze iemand wie chicks goed begrijpt. Die actie onderneemt. Passies heeft. Een sterke mening.

Dus ik kan heel veel dingen eisen van chicks. Want ik kan haar op emotioneel en fysiek vlak precies geven wat ze verlangt.

Je moet nooit meer eisen stellen aan andere mensen, dan dat je aan jezelf stelt.

Dus. Waarom zou iemand jou daten?

10: Zeg nooit als eerste dat je haar leuk vindt of van haar houdt

wees-stilEen heel simpele tip, maar wel een belangrijke.

Vertel haar nooit als eerst:

 • Ik vind je leuk
 • Ik ben verliefd op je
 • Ik hou van je
 • Wil je mijn vriendin zijn
 • Ik wil wel een relatie met je

Dat doe je alleen maar NADAT zij het eerst heeft gezegd. Tot die tijd hou je je mond dicht.

11: Date veel vrouwen

Het was al donker. Had net een event gehouden met de Groningse versiercrew. We gingen nog wat eten bij de HEMA. Gotta love een vol bord eten voor 2,50.

Toevallig hadden we het onderweg over vrouwen overdag versieren. De dude naast me had het nog nooit gedaan. Ik had het inmiddels een jaar lang elke dag gedaan.

Terwijl hij tegen me praat wijken mijn ogen uit naar iets in de verte. Hij ziet dat ik afgeleid ben. Ik krijg een hele kenmerkende blik als ik een hete chick spot. Mijn vrienden noemen die blik the eye of the tiger‘.

Ze had hoge hakken aan. Je kon de rondingen goed zien ondanks het koude weer. Maar ze had haar capuchon op en keek in haar telefoon.

Net voordat onze paden kruisen kijkt ze omhoog. Alsof ze mijn ogen kan voelen staren.

Tot mijn verbazing bleek het iemand te zijn die ik kende. Het is de dame die ik begin deze blog beschreef. Ze was nog steeds even lekker. Ze was met haar vriendin. Ik was on top of my game.

Hete chicks waarderen mannen met ballen

Dus er ruste mij op dat moment maar één ding: aanspreken

Ze was overweldigd. Maar ze vond het dapper dat een gast haar zo aansprak.

We wisselde contact gegevens uit. Niet veel later hadden we onze date.

Daar was ik dan. Ik had een date met mijn ‘droom’ dame. De vrouw die ik mezelf een jaar eerder mentaal had toegeëigend. Hoe ging het?

Ik ga niet liegen. Ik heb een hele boel kut dates gehad. Dit was zeker top drie.

Hoewel ze heel lief was en belachelijk mooi, zat er niet veel inhoud in.

Althans, het ging over schoenen, riemen en andere dingen die me aan me reet kunnen roesten.

Ik had haar helemaal opgehemeld in mijn hoofd. De realiteit viel vies tegen.

“The secret to happiness is low expectations.” – Barry Schwartz, The Paradox of Choice

En dat zal met veel vrouwen in je leven zo gaan. Je zal ze in je hoofd helemaal ophemelen. Je begint het sprookje in je hoofd te maken.

Maar als je met veel vrouwen op date gaat, kom je achter dingen. Op date gaan met vrouwen is overigens ook een perfecte manier om ijskoud zelfvertrouwen te krijgen met vrouwen.

Ontwikkel je smaak in vrouwen

Door te daten met vrouwen kom je erachter wat je wil in vrouwen. Deze chick had op papier alle eigenschappen die ik belangrijk vond in een vrouw. Dat dacht ik tenminste.

Wat bleek? Na de date wou ik juist het TEGENOVERGESTELDE van deze chick. Ik maak geen grappen. Op bijna alle vlakken wou ik het tegenovergestelde van wat die chick was.

Oftewel: je denkt vaak te weten wat je wil in een vrouw, totdat je het echt krijg.

Pas nadat je het ervaart kom je er echt achter of je het wil of niet.

Wees daarom ook niet de dude die maar één chick in zijn leven heeft gedate en daarmee trouwt. Als je helemaal weg bent van iemand moet je het vooral doen. Maar je moet jezelf ook altijd het volgende afvragen:

Als ik nu zo’n leuke chick kan krijgen. Wat kan ik dan wel niet over een paar maanden krijgen?

Als je nog nooit hebt gedate, zal je veel vrouwen leuk vinden. Des te meer je date, des te specifieker je smaak wordt.

Dat komt omdat je niet meer in schaarste leeft. Schaarste veroorzaakt tunnelvisie en maakt je letterlijk dommer.

“Scarcity captures the mind. It promotes tunnel vision, helping us focus on the crisis at hand but making us less insightful, less forward-thinking, less controlled. Wise long-term decisions and willpower require cognitive resources” – Sendhil Mullainathan & Eldar Sharif. Scarcity: Why Having Too Little Means So Much. 

Je smaak voor vrouwen is net als wijn

Ik zal je een geheimpje verklappen. Hoe langer je vrouwen versiert, hoe mooier ze worden. Ook grappiger. Slimmer. Ambitieuzer. Zelfverzekerder.

Je standaard zal omhoog gaan met de tijd. Je smaak voor vrouwen begint vorm te krijgen.

Je smaak voor vrouwen is net als wijn. Het wordt beter met tijd.

Ga dus veel chicks versieren. Ga met zo op dates. Bouw je databank op van karaktereigenschappen die je belangrijk vindt.

Je zou niet eens aan een vriendin moeten denken voordat je het bed hebt gedeeld met 10 chicks.

Je ontwikkelt anders je smaak niet voor vrouwen. Je bouwt ook de benodigde ervaring niet op met vrouwen. Waardoor de kans groot is dat je relatie uit gaat. Of ze gaat vreemdgaat. Ondanks het feit dat ze je ‘droom vrouw’ was.

We hebben eerder al gezien dat monogamie een mythe is. Dus die kans zit er best in als niet constant aan jezelf werkt.

Aantrekkelijker worden voor vrouwen

Je hebt nu tips gekregen om snel en makkelijk een vriendin te krijgen. Je kan ze vandaag al toepassen. Of je nou 50 bent of nog op de middelbare school zit.

Het belangrijkste is dat je eerst aantrekkelijker wordt voor vrouwen. Anders ben je überhaupt geen man die vrouwen willen.

Omdat aantrekkelijker worden zo belangrijk is om een vriendin te krijgen, heb ik een bonus bij deze blog gemaakt.

Het heet: “7 Hacks Waardoor Vrouwen Je Aantrekkelijker Vinden – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben.

Je kan aantrekkelijk worden zonder er veel moeite voor te doen. Hoe? Check mijn PDFje hieronder.

Hieronder kan je hem downloaden:

Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).