Ben jij  iemand die na een date (of meerdere) alles gaat analyseren op het moment dat iemand niet meer af wil spreken? Bespreek jij uitgebreid ieder moment om te kijken wanneer het fout ging?

Analyseer je ieder momentje en kijkt wat je daar beter had kunnen doen? Wat je anders had moeten doen. Denk jij dingen als: Had ik dit maar gezegd? en had ik dat andere maar niet gezegd?

Als ze mijn grapje maar had begrepen… Dan was ze nog wel een keer met mij uit gegaan. Of had ik haar maar eerder gebeld nu heeft ze misschien wel weer een ander.

Nou laat ik het zo zeggen, al die analyses zijn verneukeratief en zinloos. je hebt er niks aan en het slaat nergens op. Het is nooit één specifiek moment waar het aan ligt waardoor iemand niet meer met je af wil spreken. Het klikte gewoon niet tussen jullie. Misschien valt ze op mannen met een andere haarkleur. Misschien doe je haar denken aan haar ex waar ze een hekel aan heeft.

WEET JIJ VEEL

Misschien was jij wel te druk in je hoofd en was je gewoon niet in een goede bui op die date.

Ik ben een grote fan van zelfreflectie maar in dit soort situaties ben je gewoon niet objectief. Bovendien heeft de andere persoon ook nog mening en allerlei redenen waar je geen flauw idee van hebt.

Het is eigenlijk nooit 1 dingetje dat het probleem was. Waarschijnlijk is er niks wat je had kunnen doen of zeggen dat de situatie had gered.

Kap dus met jezelf te mindfucken, je schiet er niks mee op.

Volgende keer beter!

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim

Ps. Bekijk dit filmpje=>