DISCLAIMER: Dit artikel is een oud artikel door een gastschrijver geschreven en bevat *niet* de visies van Tim en de rest van het Versiercoach team.


 

stripperEr bestaan allerlei soorten Game, en je hebt van de meeste al wel gehoord.

Game in’t algemeen is zowiezo een (prettig) gestoord principe. Als een man Game heeft, is hij goed in vrouwen versieren.

En als een man aan Stripper Game doet, welliswaar is hij dan een Pickup Artist (PUA). De naam Stripper Game zegt’t al een beetje, en de inhoud is heel simpel.

STRIPPERS VERSIEREN !

Het is wat anders dan vrouwen versieren met liefde, je gaat nu wat harder zijn.

Het is een ander type vrouw en heeft dus specifieke versier technieken nodig.

Met Daygame (vrouwen overdag versieren) bijvoorbeeld, komt eerlijkheid en congruentie in’t spel. Bij bijvoorbeeld Nightgame (vrouwen tijdens het uitgaan versieren, meestal in discotheken) heb je de keuze om ook indirect te gaan en werkenroutines wel wat beter.

Alhoewel met Stripper Game, werkt geen van beide. Direct houden ze niet van, ze weten dat ze mooi zijn (sommige dan).

Indirect heeft geen nut want ze zijn direct met jou in wat ze willen, geld voor een lapdance of een drankje.

Strippers versieren is uitgevonden (denk ik) als eerste gebruikt en door meester versierder Erik von Markovik aka Mystery, afkomstig van Hired-Gun Game.

Hired-Guns zijn serveersters, barvrouwen, strippers, eigenlijk vrouwen die zijn ingehuurd voor hun baan omdat ze er zo mooi uitzien.

Hired-Gun Game is dus vrouwen versieren die aan het werk zijn. Alhoewel strippers zijn toch wel een graadje moeilijker en ook anders.

Hired-Gun Game is zeer populair in Amerika omdat er ten eerste ook veel mooie vrouwen zijn, en ten tweede, de Stripclubs daar zijn gigantisch !

En er werken veel bloedmooie vrouwen…
Net zoals Game (vrouwen versieren) in het algemeen moet je het vaak gedaan hebben om het goed te kunnen begrijpen.

Het is ook een beetje duur om elke keer entree te betalen voor de Stripclub en de drankjes zijn ook uiterst duur !

Eén colatje alleen al kan 5 tot 6 euro kosten ! Onthoud dat het een Stripclub is en geen gewone club, dus de regels zijn ook anders inclusief de prijzen van de drankjes.

Waarom strippers versieren ?

Strippers zijn natuurlijk ook vrouwen, en vaak kunnen ze heel erg mooi zijn, zo zie je maar altijd in films dat een aantal van de meest bloedmooie strippers zijn.

Het zijn ook vrouwen met emoties, gevoelens, geschiedenis, persoonlijkheid, in’t kort, het zijn ook mensen, het zijn ook vrouwen die zeer versierbaar zijn !

En hoe cool zou het nou zijn als je met een bloedmooie stripper mee naar huis kan ? Zonder geld uit te geven !

En je verbreid je horizon nog’s met de type vrouwen die je kan versieren, hoe meer types en soorten Game je voor open staat, hoe meer vrouwen tot jou beschikking. Je hebt ook groter kans om mooie vrouwen te vinden in Stripclubs want, ze worden voor hun schoonheid aangenomen !

Over een Strippers ‘’Mindstate’’ en hoe ze jou ziet;

 • Een stripper is daar om te werken, haar baan is dat ze zou fantasiën laat waarmaken, jou helemaal opgeilen en hypnotiseren met haar lichaam. Ze zult heel erg lief en aardig voor je zijn, ze zult je vragen als je een lapdance wilt.
  Alles wat ze doet is puur om geld ! Tuurlijk gaat ze je aardig vinden, in die club ben je haar beste vriend, dit natuurlijk als je genoeg geld hebt. Ze zullen je vragen om drankjes, cocktails vooral. Maar wat ze doet is niet fout want, het is haar werk om jou goed te laten voelen.
 • Ze ziet jou als een klant, meer niet. Ze werkt voor jou zodra jij een tientje of meer aan haar geeft voor een lapdance.
 • In principe, haar ‘’mindstate’’ is dus, werk werk werk. Kan je nagaan hoe hetvoelt om de hele nacht vriendelijk te blijven voor viezerikken die ook de hele nacht naar je zitten te staren en op je zitten te geilen. Dronken touristen die haar alleen als een stuk vlees zien en niet als de vrouw die ze is. Strippers werk is zwaar, ze kunnen hun lol erin vinden, maar het is en blijft… Werk !

Wat is er nodig ?  

 • Je moet er goed uitzien, en hier komt ‘’peacocking’’ goed van toepassing. (1 van mijn lievelings theoriën) Peacocking is een kledingstuk of voorwerp die je kan dragen dat leuk is en opvalt, het kan van alles zijn. Een ketting, aparte sjaal, sjieke jas, abstrakte shirt, noem maar op. En je wilt er natuurlijk scdhoon uitzien, nagels kort, haar gedaan, fris of lekker ruiken met een goeie parfum, geschoren of gestijdle snor en of baard(je), en eigenlijk 1 van de meest (of dé)
  belangrijkste aspect van je kledingstijl…. Schoenen !
  Schoenen zeggen veel over een man, nette schoenen betekent dat je goed voor
  jezelf zorgt, en dus ook goed voor haar kan zorgen.
 • Het klinkt niet zo handig, maar het is wel zo. Een beetje geld, maar niet voor haar…
  Maximaal 20 euro voor jezelf, dit is genoeg voor entree en 1 á 2 drankjes voor jezelf.
 • NIKS kan jou dag ruineren ! Je hebt de beste dag van je leven en je nodigt haar uit om samen met jou fantastier te voelen, er komen zoveel sagarijnen langs in die club en ze zult het zeer op prijs stellen waneer jij kan laten zien dat je leuk en spontaan bent.

Hoe strippers te versieren

Vanaf hier, gaat het interesant worden en ga je erachter komen dat Stripper Game, toch wel heel anders is dan hoe je normaal een vrouw verleid.

Het Frame

Zodra je de club binnenloopt, hebben ze je echt wel in de gaten, ongeacht wat ze aan’t doen
zijn. En zodra ze je zien denken ze -> € !

En strippers, gaan niet naar bed met klanten, dus wat je ook doet, betaal NIET voor een lapdance en koop haar GEEN drankjes, het KAN wel, er is een specifieke manier hoe, dat leg ik later uit. Maar voor nu, je wilt ervoor zorgen dat ze
jou niet als klant ziet en dat kan op een aantal manieren.
~ Strippers benaderen jou meestal als eerst, want ze willen werken. Waneer je haar ziet aan komen lopen, verbreek haar frame [een frame is een setting of staat waar zij in zit] door als eerste wat te zeggen ! Hierbij verbreek je haar frame en haar standaard aanpak en zit je al goed. Gewoon een simpel ‘’Hi, ik ben [naam]’’ is al genoeg, en voor een nog effectiever ‘’frame-busting’’ begin je een gesprek
alsof je er al midden in zit, je ziet haar aan komen lopen en voordat zij wat tegen jou zegt, zeg jij;

‘’Weetje, ik vind het hier zo cool, de muziek, de club, ik geniet er nu al van, wat is je naam ?’’

Waar je voor wilt zorgen is dat zij in JOU frame terecht komt, zodra jij in haar ‘’verkoop’’ frame zit, is het heel lastig om eruit te komen, of je komt er niet uit en ben je de verleidings proces kwijt.
~ Strippers hebben een vaste programma die ze hebben, de vragen die ze aan jou stellen en de gesprek met jou voeren hebben ze al duizenden keren gedaan, waarschijnlijk net nog een paar keer voordat je de club binnenkwam. Een goeie manier om haar programma af te sluiten is wat ik noem de ‘’Beep Gambit.’’ [Gambit = Versier truc] En de ‘’beep’’ houd in wat je zegt en hij gaat als volgt; waneer jullie bij elkaar zitten, en 2 á 3 minuten in het gesprek druk je met je finger zachtjes en speels op haar neus en zeg je;

‘’Beep…’’ zij zult dan antwoorden met een waarom houding, en jij vervolgt met;

‘’Dat is jou uit knopje, ik heb net dat programma van je uitgezet, en nu kunnen we een gemeend conversatie voeren..’’

En ze zult dit begrijpen, en jou warderen omdat je de regels en haar werk kent, en het maakt jou anders
dan all die andere mannen in de club.
~ Om haar in je frame te behouden, wil je natuurlijk interesante vragen stellen.
Vragen zoals;

 • Waarkom je vandaan ?
 • Hoelang werk je hier nu al ?
 • Waarom doe je dit ?
 • Hoelang bestaat deze club ?
 • Hoe oud ben je ?

zijn vrij saaie vragen en houd de conversatie niet boeiend.

Effectievere Vragen;

 • Wat heb je altijd willen worden als klein kind ?
 • Wat is het verste dat je ooit gerezen hebt ?
 • Naar welk land zou je het liefst heen willen gaan ?
 • Waar is iets dat je veel passie voor hebt ?
 • Wat is het meest romantische dat een man ooit voor je heeft gedaan ? (killer)
 • Als iemand met een toverstok jou kon geven wat je altijd al wilde hebben, wat zou
  dat zijn ?

Deze vragen wekken haar interesse en fantasie, en het maakt jij ook interesant, iemand die ze dan graag wilt zien buiten de club. Met deze vragen zet je haar aan’t denken, je lijd haar af van haar bezigheden en nodigt haar uit in JOU wereldje, laat haar de daglicht zien, de donkere nacht zie ze altijd. Want strippers………….Zijn nachtwezens…

Begrip & Emoties

Waar je voor wilt zorgen is dat jullie een emotionele band creëren, en zodra je door haar frame en emotionele barriere bent heengebroken, kan je voor haar nummer gaan.  Waneer je echt interesse in haar toont voor de mooie persoon die zij is, zult ze dit warderen, en omdat je begrijpt wat ze doet, voelt ze zich ook comfortabel met jou, vertrouwd ze jou en wilt ze dan zelfs graag met jou afspreken na het werk.

Om begrip te tonen kan je het volgende verhaal aan haar vertellen;

‘’Zie je die mannen daar, ze denken dat de vrouwen hier gewoon een stuk vlees zijn, natuurlijk heb jij daar schijt aan en is dit je werk. Maar wat de meeste mannen niet begrijpen is precies dat, het is je baan, je werk, het is werk om hun goed te laten voelen. Voor hun is
het een fantasie trip en voor jou is het brood verdienen.’’

Met deze verhaal laat je zien dat je begrijpt wat zij aan het doen is.

Ook een goeie die je aan haar kunt vertellen, in het begin van’t gesprek is;

‘’Oh excuseer mij als ik niet in de
sexuele staat ben, ik ben hier gewoon om lol te hebben.’’

Dit laat ook merken dat je geen sexuele interesse in haar toont, dit is goed want wat je niet wilt zijn is als alle andere mannen die wel op haar geilen, jij bent niet geintimideerd door haar schoonheid en ziet haar als een PERSOON !

Om te demonstreren dat je GEEN klant bent;

‘’Hey, jij bent een best cool persoon, laten we even gaan zitten en na een minuutje of vijf en dan ga je teurg aan’t werk..’’

Wat demonstreert dit ?

 1. Je bent geen klant, je gaat geen lapdance van haar kopen, ze heeft even pauze van haar bezigheden om alleen met jou te praten.
 2. Je isoleert haar, neemt haar even weg van alles om een gesprek met haar te voeren.
 3. Je blijft niet lang, dus kan je voor haar nummer gaan.

En wat jij vooral wilt laten zien is dat jij anders bent dan andere mannen, bijzonder, cool, spontaan en begrip voor haar werk.

Vergelijkenis speelt ook een grote rol. Het volgende verhaal werkt ook goed, en deze kan je overal in de conversatie in gooien;

‘’Weetje, soms voel ik me net een
vampier…Want waneer de zon ondergaat, ga ik naar buiten, en waneer de zon
weer opkomt, kruip ik weer in m’n grot…’’

Deze verhaal demonstreert dat ook jij een nachtwezen bent en haar leven begrijpt. Dit is zeer belangrijk als van de verleiding een succes wilt maken.

Strippers hebben ook artiesten namen, ze gebruiken NOOIT hun eigen naam wegens veiligheids en privé redenen. Dus wat je kunt vragen om een betere connectie op te bouwen is;

”Heb je ook zo een grappig daners naampje ?”

Ze zegt dan bijvoorbeeld, Mercedes (ik noem maar wat), dan kan je vervolgen met;
”Oke, en je echte naam ?”

Dit laat ook zien dat je haar aanziet voor een echte vrouw, voor wie zij echt is als persoon. Dit is heel belangrijk om een gemeend connectie met haar op te bouwen.

Ik zelf ben van beroep een danser, dus waneer ze aan mij vraagt wat ik voor werk doe, zeg ik dat ik een danser ben en dat we praktisch collega’s zijn. Dit bouwt een connectie op dat wij iets in gemeen hebben, en ik zie wat zij doet als een kunstvorm, niet als een, geilmaak dans (ookal is het wel zo).

Strippers houden er ook eigenlijk niet van waneer je ze strippers noemt, waarom ? Voor hun is het een denegrerende statement. Oh dat is een stripper dus ze is dom en doet alles voor geld. Nee. Noem haar eerder danseres, of een betere, exotische danseres. Ik vraag ook soms; ‘’Hoelang ben je nu al exotisch danseres ?’’ Het gaat ook niet zo zeer om het antwoord, maar eerder wat ik haar noem, ik heb
respect voor haar, dus zult ze dat ook aan mij tonen.

Strippers gaan uit met ruige mannen, tatoeage artiesten, rock sterren, drugs dealers en noem maar op, dus wat je ook wilt laten zien is dat je een echte MAN bent. Zelf rook ik, drink ik, blow ik niet en doe ook geen drugs dus mijn verhaal is dit waneer de stripper mij verbaasd aankijkt omdat ik een Jus d’Orange bestel.

‘’Tsja, ik rook niet, ik drink niet want ik hou ervan om gezond te blijven. Ik doe ook geen drugs……… Maar ik neuk wel veel.’’

Dit laat aan haar zien dat ik wel een beetje een bad-ass kant heb, en dat ik van sex hou, zij natuurlijk ook !

Gemeend Interesse

Een welbekende versier term is IOI, en dat staat voor; Indicator Of Interest. Dit zijn indicaties dat de vrouw toont waneer ze echt interesse in jou heeft. Maar met een stripper is het best lastig om te zien want het is haar werk om IOI’s aan jou te tonen, ze houd je voor de gek zodat jij geld aan haar kan spenderen. Dus hoe merk je dan dat ze écht interesse in jou toont, voor wie je bent anders
dan een klant.

De meest belangrijkste indicaties waar je op kunt letten bij strippers is;

–    Hun  haar vaak aanraken

–    Hun bovenhand, borstkast en zelfs soms wang krabben. Deze komt uit de oertijd, waneer vrouwtjes (mens)apen luizen hadden gingen ze krabben en dat was een indicatie voor’t mannetje om naar haar toe te gaan en haar te verzorgen. Deze indicatie is dus bijgebleven in de biologische bedrading van de vrouw. En waneer ze zich dan aangetrokken voelt tot een man, zult ze zichzelf, onbewust,
krabben.

–    Waneer zij wat meer diepzinnerige vragen aan jou gaat stellen om je beter te leren kennen.

–    Als ze NIET het onderwerp van de lapdance naar boven haalt tijdens de hele conversatie, dan doe je het zeker goed.

Indicaties die strippers overduidelijk doen zijn;

–  Oogcontact maken/behouden

–  Veel lachen

–  Aanraken. Je arm, hand, ze komen zelfs op je schoot zitten. Het beste positie is als ze naast jou zit, en waneer ze je wel aanraakt kan je zeggen; ‘’Heeeey dame, even rustig aan he..’’ (speels vertellen, met glimlach)

–  Verleidelijk praten, met troetelnaampjes komen, extra lief doen, overdreven vriendelijk. Je kunt zien of iemand echt glimlacht door aan de zijkanten van hun ogen te zien of ze een beetje hoekjes of rimpels hebben. Als ze dat niet heeft maar wel haar lippen breed en haar tanden laat zien, dan is’t nep. (Geld voor mannen zowel als vrouwen in’t algemeen)

En als ze je toch om die lapdance vragen, kun je het de eerste keer negeren en gelijk met een ander onderwerp komen, en daarmee in verder gaan. Als ze erin trapt, goed, als ze er nog over doorvraagt, kan je antwoorden met;

‘’Haha, ik heb hartstikke arm, ik woon in een kartonnen doos midden in de stad. Ken je die standbeelden op de Dam ? Zo verdien ik m’n geld..’’

Dit zeg je natuurlijk als grapje, strippers daten geen dakloze. Een speels antwoord werkt altijd goed, zoals;

‘’Ik heb net mijn penis laten
verwijderen, en de hechtingen gaan echt pijn doen waneer je er bovenop rijdt.’’

Voor de nummer gaan

Waneer je haar isoleert en rustig met haar ergens zit, kun je met het volgende verhaal komen;

‘’Ik ga ervandoor want ik spreek nog met wat vrienden af hierna, weetje… Jij bent best een cool persoon, laten we
nummers uitwisselen en dan gaan we iets knetter geks doen !’’

Zij zal dan vragen; ‘’Zoals wat ?’’

Jij antwoord met;
‘’Bungee Jumpen, paintballen, motorcross rijden, sky-diven… Noem maar op !’’

Onthoud dat strippers adrenaline junkies zijn, ze doen graag dingen die ze een rush geven !
En je laat zien dat je ook prettig gestoord bent, en anders, en dat vinden ze cool.

Trouwens, je vraagt ook NOOIT om haar nummer, je zegt het, breng het als een statement.

Mag ik je nummer ?
Is een gegarandeerd nee.

Laten we nummers uitwisselen.
Betekend dat jullie dat ook gaan doen.

Het beste is eigenlijk om gelijk diezelfde avond met haar af te spreken. Dit kan je doen met het volgende;

‘’Oke, laten we zeggen dat als je rond 4 uur klaar bent met werken, dat ik dan denk ik nog in de buurt ben, laten we na het werk wat te eten gaan halen of ergens een drankje te gaan doen om deze avond mooi af te sluiten, je hebt hard gewerkt en dus heb je het verdiend.
Ik ga er nu vandoor, laten we nummers uitwisselen voor de zekerheid.’’

Waneer jou verleidings process goed is gegaan, dan is dit de laatste stap en gaat ze mee, als ze niet meekan of wil, heb je toch haar nummer en kan je altijd een andere dag afspreken. Als  jullie wel na het werk afspreken is het volgende stap bij jou thuis !

Voilá !
Je hebt een stripper versierd…

Take Care,

Mark Arellius

*Kleine side-note:

Dit is best wel wat gevorderd informatie, ik raad aan voordat je Stripper Game daardwerkelijk gaat oefenen, om eerst veel aan lichaamstaal, oogcontact, stemgeluid/tonen en aan het overbrengen van verhalen te werken. Strippers zijn sterke dames, en dus moet je sterk in je schoenen kunnen staan waneer je hun aan het verleiden bent. Moeilijk is het niet, het is alleen anders.