Hee! Sander hier.

Ik heb een blog voor je over een wat serieuzer onderwerp. Namelijk hoe je een vrouw versiert door even serieus te zijn.

Laten we snel naar de video gaan.

Hoe Versier Je Een Vrouw Door Ff Serieus Te Zijn

Je leert in de video:

– Hoe je ervoor zorgt dat vrouwen vaker de telefoon opnemen of terug smsen

– Hoe meer vrouwen je daadwerkelijk herinneren als ze thuiskomen

– Hoe je een overgang maakt van lollig gesprek naar een serieus gesprek

Klik nu op de video om erachter te komen hoe je een vrouw versiert door echt een indruk op haar achter te laten.


(http://www.youtube.com/watch?v=OAb0F1wX9rY)

Dat is ‘m!

Hoe versier je een vrouw door SAAI te zijn

Alright, dit is een lekker simpel onderwerp, maar wel belangrijk dus.

Ik had het vroeger vaak dat ik GEWELDIGE gesprekken had met vrouwen, en met een stapel nummers naar huis ging. Klinkt leuk, maar wanneer ik dan ging bellen kreeg ik nooit veel antwoord. Ik had minder dates dan je zou verwachten met zoveel nummers.

Wat ik leerde is dat wanneer je in elk gesprek met een vrouw, ook al heb je zo’n leuk gesprek, toch even een KLEIN beetje serieus bent, je veel meer dates etc. hebt uit de telefoonnummers die je regelt.

Waarom is dat zo?

Als een vrouw je niet kent, onthoud ze je ook gewoon slechter. Zeker als je een heel emotioneel stimulerend gesprek hebt kan je gewoon de ‘grappige man uit de kroeg’ zijn, maar niet meer. Verder weet ze niks van je en zal ze je dus weinig herinneren.

Als je haar net een paar dingentjes geeft waardoor ze jou beter kan onthouden, zal dat je dus veel helpen met verder dates etc.

Hoe doe je het?

Je hebt een leuk gesprek waarin je veel moet lachen, en er is spanning tussen jullie beiden. Dan doe je dit, je zegt heel simpel: ‘Hee even serieus, hoe oud ben je eigenlijk?” “Hee wees eens eerlijk, waar kom je vandaan?”

Zoals je ziet zijn de voorbeelden korte zinnetjes. Vaak gewone vragen waar je daarna op verder kan gaan (“Waarom?”) of je kan ervoor kiezen weer terug te gaan naar het leuke gesprek (met spanning).

Wat je ook kiest om erna te doen, je hebt haar in ieder geval het gevoel gegeven dat ze je kent. Zo kan ze voor zichzelf rationaliseren dat je een normale man bent (geen creep die in z’n moeders kelder woont) en zal ze dus sneller met je mee naar huis gaan of op date gaan.

Zo. Nu weet je dus hoe je een vrouw versiert door even SAAI te zijn, pas het toe en laat me weten hoe het gegaan is in een reactie hier beneden.

Verder lezen: In tip 10 van dit artikel over hoe ik een vrouw versier, leg ik je verder uit hoe je ‘saai’ zijn kan gebruiken om haar uiteindelijk te verleiden.

Boks,
Sander

PS:Als je voortaan de video’s eerder wilt zien voordat ze hier op de site staan, abonneer je dan op beide youtube kanalen hieronder…

Youtube.com/Versiercoach