Bam! Ik ben in het land.

Ik hoop dat het goed met je gaat. Zo niet, dan zal de video van vandaag je dag misschien wel beter maken.

Heb je wel eens dat je met een vrouw in de club staat en dat je denkt dat je haar kan zoenen? Heb je dan ook wel eens dat je geen idee hebt wat je moet doen?

Zo ja, dan ben je niet de enige. Veel van mijn klanten vragen me altijd: Wat is nu de beste manier om haar te zoenen?

Nu zoen ik wel eens een vrouw en weet er het een en ander vanaf :p

Nu kan ik het je vertellen, maar – beter nog –  ik kan het je ook laten zien. Omdat ik nu toch met Ali en Sander bezig ben voor een nieuw project in Groningen hebben we snel een nieuwe video voor je geschoten.

Dus als je jezelf wel eens afvraagt hoe je haar kan zoenen, dan is dat vanaf nu afgelopen.

Het is eenvoudig om een vrouw te zoenen

Jij kan dit ook. Als je deze stappen volgt, dan wordt het ontzettend makkelijk om haar te zoenen. Het enige dat je nodig hebt zijn deze stappen en een beetje lef.

Dat lef, ja dat moet jezelf doen. Maar het helpt als je weet waar je mee bezig bent. Daar helpen onze artikelen over vrouwen versieren mee.

Belangrijk detail over vrouwen zoenen…

Dit was de tweede poging dat ik haar probeerde te zoenen en hooguit enkele minuten nadat ze me had afgewezen. Laat je dus niet afschrikken van een beetje weerstand.

In sommige gevallen geeft ze gewoon een beetje tegengas voor de lol. Het is onderdeel van het flirtspelletje. Wanneer het de eerste keer niet lukt om haar te zoenen, kun je het later gewoon weer proberen.

Zoals je ziet kan het geen kwaad.

Zo zoen je een vrouw in 3 simpele stappen

Je begint natuurlijk eerst met een gewoon gesprek en aanraken. Daarna pas je deze 3 stappen toe.

1. Je pakt haar handen vast. Je vlecht jouw vingers in de hare. Zo kun je de afstand tussen jullie controleren en bouw je spanning op.

2. Je verkleint de afstand tussen jullie hoofden terwijl je oogcontact houdt. Zo kan je testen of ze klaar is om je te zoenen. Als ze niet terugdeinst, ga je voor de volgende stap.

3. Je pakt haar haren vast en zoent haar. Daar ga je dan:)

Simpel toch?

Dacht ik ook.

Wil je meer tips en wil je weten wat je na het zoenen moet doen? Lees dan dit artikel over een vrouw verleiden tot seks.

Zo zoen je een vrouw

Als je haar zoent, bouw het dan rustig op. Ga niet overdreven lopen tongen of proberen om heel snel seksueel te worden. Doe het rustig aan. Nogmaals, doe het rustig aan.

Misschien vind je haar wel helemaal geweldig en ben je blij dat je haar zoent. Misschien ben je wel supergeil of iets anders, maar dit is niet belangrijk. Hoe meer je de spanning op kunt bouwen hoe leuker ze het vindt. Je wilt natuurlijk niet dat het maar bij een zoen blijft.

Ga vrouwen zoenen

Dit is een ontzettend leuke vrouw. Maar omdat ik deze video online knal zal ik haar waarschijnlijk nooit meer zien. Dat heb ik allemaal voor je over. Zolang je maar aan de slag gaat. Het zou zonde zijn als ik haar kwijtraak om niks.

Dus ga vrouwen zoenen met deze shit… en rap een beetje;)

Boks,

Tim Veninga

Ps.Vind je dit soort video’s leuk? Laat het me dan in de reacties weten.

Pps. Wil je weten hoe je haar daarna in bed krijgt? Klik hier om ze direct te downloaden.