Is jouw huis een goede weerspiegeling van jouw persoonlijkheid? Ben jij er klaar voor om vrouwen thuis te kunnen ontvangen?

Kijk, jouw huis zegt veel over wie je bent. Althans dat denken vrouwen in ieder geval.

Is jouw huis slordig, rommelig, kil, knus? Het zegt wat over je. Als een vrouw bij jou thuis komt en ze ziet dat het een bende is dan gaat ze er vanuit dat jij jezelf net zo slecht verzorgt als jouw huis. Als er veel foto’s hangen van leuke vakanties en reizen met veel vrienden kom je over als iemand met een leuk leven.

Hangen er foto’s van jouw familie dan concludeert ze daaruit dat jij een liefhebbend persoon bent die geeft om zijn familie.

Terecht of niet? – Doet er niet toe.

Vrouwen trekken nu eenmaal conclusie uit de inrichting van je huis of je dat nu leuk vindt of niet. De manier waarom jij je huis decoreert en behandeld wordt vaak gezien als een spiegel hoe jij de rest van jouw leven behandelt. Je ziet de voordelen van een leuk ingericht en goed verzorgt huis.
Hoe jij jouw huis wil decoreren en er uit wilt laten zien laat ik aan jezelf over. Maar besteed er in iedergeval genoeg aandacht aan en zorg dat jouw huis uitstraalt wat jij wilt dat het uitstraalt. Wij mannen hebben de neiging het te laten versloffen dus vandaar dat ik het even aankaart.

Wat meer tijd en zorg aan jouw huis zal door vrouwen 100% zeker gewaardeerd worden.

Ook voor jezelf kan het een psychologisch duwtje in de rug geven. Als jouw huis een bende is voordat je uit gaat dan ben je er onderbewust niet op voorbereid een leuke vrouw mee naar huis mee te nemen.

En daar wil je natuurlijk TE ALLEN TIJDE op voorbereid zijn!

Veel liefde en succes toegewenst,

Tim

Ps. je schrijft het echt “te allen tijde”, heb het opgezocht:)