Te belachelijk voor woorden dat ik dit statement moet maken.

Maar hier komt hij dan. Een statement over de normen en waarden van versiercoach:

Vreemde stem: Hallo dit is het NOS-journaal
Ik: Laat me raden? Julien Blanc?
Vreemde stem: Ja haha we maken een item.
Ik: O, god daar was ik al bang voor….

Voor het geval je het niet weet.

Julien Blanc is een datingcoach die voor een Amerikaans datingcoaching bedrijf werkt. Via een #takedownjulienblanc valt de ene na de ander kattenbezitter hem aan. Oh, ja ik heb nu twitter, volg me, ik zeg awesome shit.

In een opzettelijke poging om feministen boos te maken -een nobel streven op zich – heeft hij een video geupload waar hij Japanse vrouwen bij hun hoofd pakt en met hun gezicht naar het kruis drukt.

Dat is walgelijk, dat is aanranding en dat veroordeel ik keihard.

Dat de ene na de ander journalist, facebookfeminist en weetikveelwie nu aan mij vraagt wat mijn mening daarover is?

op joop.nl

op joop.nl

Ik vind aanranding fout. Ik vind vrouwen doelbewust kwetsen fout. Ik vind mishandeling fout. Ik vind het fout om wie dan ook slecht te behandelen.

Wat had je anders verwacht?

Maar omdat het blijkbaar toch nodig is… Hier komt hij.

1. We zijn tegen verkrachting, aanranding en mishandeling van mensen (man of vrouw).

2. Daarnaast zijn we tegen volkerenmoord, tasjesdiefstal en discriminatie. Eigenlijk zijn we tegen iedere vorm van misdaad.

3. We hebben geen problemen met homoseksuelen. We hebben gemengde gevoelens bij hele mooie lesbiennes, maar zolang ze het af en toe filmen, stellen we ons tolerant op.

4. We zijn geen vegetariers, maar vinden dierenmishandeling fout. Wanneer we zeggen “seks met een of andere koe” doelen we op iets forsere dames en niet op dierenseks.

5. Wat betreft de zwarte pieten discussie, zijn we er nog niet helemaal uit. We overleggen op dit moment of Ali in zijn volgende blogs witgeschminkt zal verschijnen.

We behandelen vrouwen als mensen. Vermoedelijk omdat ze dat zijn.

[magicactionbox id=”10306″]

Om toch even kort in te gaan op mijn mening zal ik mezelf even citeren:

Hi Bunny,

Natuurlijk mag dat. Om je eerste vraag te beantwoorden.

Nee, ik vraag niet altijd om toestemming. Wel zorg ik dat de vrouwen niet verkeerd in beeld komen. Ook wil ik voorkomen dat ze belachelijk gemaakt worden. Als ze een vriend heeft, zorg ik dat het niet online komt, als ze in de politiek zit zorg ik dat ze niet online komt enzovoort.

Het is heus niet zo dat iemand zijn of haar baan verliest als ze met een jongen zoent. Het is een beetje een slachtofferloze misdaad.

Toch heb ik gemerkt dat sommige vrouwen, het vervelend vinden (de meesten lachen er gewoon om). Daarom heb ik inmiddels ook mijn leven gebeterd en zoals je kan zien zijn de vrouwen in mijn nieuwste video geblurred. De vrouwen die ik niet blur hebben toestemming gegeven.

Als ik over vreemdgaan spreek. Dan uit ik trouwens geen mening. Statistieken zijn lastig debateerbaar. Hier heb je een recent onderzoekje: ​http://expatshaarlem.nl/half-dutch-cheat/

Wat betreft alle methodes en technieken. Daar ben ik het ook niet altijd mee eens en snap dat je tegen sommige bezwaar maakt. Wanneer je doelbewust een vrouw haar grenzen overschrijdt, ongepast aanraakt, bewust kwetst dan verdien je het om in de diepste kerker weggesmeten te worden.

De ironie, van al deze reacties, is ook dat de “afgrijselijke dates” die jullie beschrijven allemaal voortkomen van mannen die niet weten hoe ze zich moeten gedragen. Jullie klagen over het onvermogen van mannen om jullie te verleiden. De dingen die jullie beschrijven zijn juist de dingen die ik mannen vertel dat ze niet moeten doen.

Dat een man niet weet hoe hij zich moet gedragen rond vrouwen betekent trouwens niet dat het een loser is. Er komen een hele hoop hele leuke mannen bij mij op training. Mannen die er uit zien als een model, schatrijk zijn, soms met doctorstitel op zak. Maar ook hele normale doorsnee jongens.

Het kan zijn dat ze hun hele pubertijd een relatie hebben gehad. Dat ze op een it opleiding met alleen maar mannen hebben gezeten, dat ze geen mannelijk rolmodel hebben gehad of totaal iets anders. Ze zijn zo bang om iets fouts te doen met vrouwen, dat ze verlammen. Je hebt geen idee hoe sommigen trillen als een rietje bij de gedachte dat ze alleen maar op jullie af moeten stappen.

Vaak tast dit hun hele zelfbeeld en gevoel van eigenwaarde aan. Wanneer ik ze dan laat zien dat ze het wel kunnen, worden ze ineens leuker en automatisch ook zelfverzekerder.

Deze mannen zijn niet geboren met een natuurlijk charisma. Maar betekent dat, dat ze geen recht hebben op een leuke vrouw?

Dan geef ik ze een manier om vrouwen aan te spreken en help ik ze. En om eerlijk te zijn – zijn we daar verdomd succesvol in.

… en dat ik mannen leer hoe ze beter over kunnen komen, is helemaal waar. Net zoals een vrouw hakken draagt om langer te lijken, make-up op doet om mooier te lijken en een outfit aantrekt waarin ze er goed uitziet.

Als ik dan voor je val, betekent het niet dat ik voor je make-up val. Nee je helpt ons door jezelf zo goed mogelijk te verkopen, om in te zien hoe leuk je bent.

Het enige wat ik doe, is dat ik mannen loods door die akelig oppervlakkige eerste ontmoeting. Zodat hij een eerlijke kans heeft om die vrouw te ontmoeten en zodat die vrouw een eerlijke kans heeft om hem te leren kennen.

Toen een bijdehante radiopresentator me vroeg hoe ik het zou vinden als iemand mijn technieken op mijn zus toepast kon ik ook eerlijk antwoorden dat ik daar geen bezwaar tegen zou hebben. Want ik wil dat ze gelukkig wordt en een leuke jongen leert kennen.

Als mijn technieken die jongen het vertrouwen geeft om haar aan te spreken. Dan zou ik megatrots zijn. Dan worden er namelijk twee mensen gelukkig.

En dat is mij, alle internethaat meer dan waard…

Liever dat dan een lomperik die na 15 bier pas de moed heeft om met een dubbele tong een vrouw aan te spreken.

(einde citaat).

Toen een stel dames op het Elle Girl forum openlijk de aanval op mij openden. Met creatieve scheldwoorden, commentaar op mijn uiterlijk en weetikveel wat ging ik rustig met ze in gesprek.

Redelijk duidelijke verklaring toch? Integenstelling, tot veel van mijn critici heb ik namelijk wel fatsoen.

Oh, en een onderbouwde mening.

Maar Tim je vergelijkt vrouwen toch met honden? Hoe kan je dan nu ineens beweren dat je vrouwvriendelijk bent?

Ja, en met autistische hertjes en weet ik veel meer. Ik doe hetzelfde bij mannen. Heeft niks met mannen of vrouwen te maken.

Zie onderstaand filmpje waarbij ik mannen vergelijk met ratten en geen vrouw die protesteert.

En nu het andersom is, mag het niet?

Rot op.

Ik leg gedragspsychologie uit en maak overduidelijk een grap.

Zo hebben we dat maar weer gehad.

Oh ja en we zijn ook tegen mensen die zeggen dat paardrijden een sport is. Dit vinden wij een verwerpelijk statement.

Heeft iemand nog een vraag?

Nee?

Mooi, kunnen we nu weer over naar de orde van de dag en bitches fixen vrouwen verleiden.

bobdijkgraaf

Boks

Ps. Julien Blanc, je hebt het eindelijk voorelkaar. De wereld haat je, goed bezig sukkel.