Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).

Als je wilt blijven leven in een fantasiewereld waarin vrouwen niet poepen, laat deze blog dan voor wat het is. Als je de waarheid wilt weten over vrouwen en als je wil ontdekken welke sappige informatie je nooit is verteld, lees dan verder.

Zonder deze informatie ben je gedoemd tot enkeltjes friendzone en middelmatige (lees: dikke en wanhopige) chicks.

Wat vinden vrouwen ECHT aantrekkelijk? Je bent voorgelogen.

Als je ooit antwoord hebt gekregen op de vraag: “Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?”, dan heb ik slecht nieuws voor je.

Je bent waarschijnlijk voorgelogen.

Misschien door je ex, je zusje, je moeder of iemand anders. Je hebt geen idee, maar de hele maatschappij neemt je al jaren in de zeik. De maatschappij heeft je een overgeromantiseerd plaatje van “de vrouw” voorgeschoteld.

Maar er is een andere waarheid die je nooit wordt verteld. Een waarheid waar vrouwen over zwijgen – om aan de maatschappelijke eisen te voldoen – en mannen bijten hun tong af, omdat ze anders als vrouwonvriendelijk of seksistisch worden bestempeld. Hierdoor blijf je overspoeld worden met leugens en bullshit over vrouwen.

 

Schermafbeelding 2014-10-08 om 18.28.26

Typisch gevalletje onzin

…en als je in deze leugens trapt, word je nooit goed met vrouwen.

Hier heb je de keiharde waarheid over vrouwen. Ik zal de leugens ontmaskeren. Het schrijven van dit artikel zal me wel weer een hoop gezeik opleveren, maar dat is dan maar zo.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man?

Het volgende is wat de maatschappij je wil laten geloven:

Bij een groot gedeelte van de mannelijke populatie zijn leugens over vrouwen met de paplepel ingegoten. Om maar een paar voorbeelden te noemen: Je moet aardig doen, complimentjes geven en dat soort dingen. Ook wil je voorkomen opdringerig over te komen. Vrouwen zouden gaan voor de aardige jongens.

Ze waardeert alle dingen die je als man voor haar doet en hoe je het allemaal met haar eens bent. Vooral moet je haar behandelen als een gelijke. Door dit soort belachelijke door de maatschappij opgelegde denkbeelden, behandelen veel mannen vrouwen als delicate prinsesjes.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Wanneer je zegt, ‘u kijkt zo lief’, dan ben je al seksistisch…

Wat ze aantrekkelijk zegt te vinden, is niet wat ze doet

De gemiddelde vrouw gedraagt zich in een club als een omhooggevallen draak. Ze heeft een attitude waar je u tegen zegt. Haar grootste prioriteit is het te laten lijken alsof ze niet geneukt wil worden. Tegenover haar vriendinnen beweert ze niet van one night stands te houden.

Ze staat voorop met haar grote bek om te oordelen over andere vrouwen die dit wel doen. Maar…vijf keer per jaar drinkt ze teveel goedkope witte wijn en slikt ze het zaad van een willekeurige lamlul (mij) in een steegje. Vervolgens liegt ze er glashard over tegen al haar vriendinnen. Schermafbeelding 2014-09-20 om 10.57.22

Haar acteertalent is weergaloos

Ze laat zich keihard nemen na uren te hebben gedaan alsof ze een gast (mij) niet leuk vindt. De volgende dag liegt ze zichzelf voor dat het gewoon gebeurde. Haar omgeving vertelt ze dat het “niks voor haar is” en tegen mij zegt ze: “Dat ze dit normaal nooit doet.” En een maand later doet ze hetzelfde.

Ze houdt grote betogen over hoe ze een gelijkwaardige relatie wil met een man die haar respecteert. Om vervolgens in een onzeker vogeltje te veranderen die niets liever wil doen dan het haar “scharrel” (mij) naar de zin te maken.

Ze heeft een relatie

Ze heeft een relatie en is megagelukkig. Iedere vent die haar aanspreekt wordt weggestuurd. Iedereen die het maar horen wil vertelt ze dat ze geen behoefte heeft aan ander mannenlichaam.

Ze is immers verliefd. Op vakantie komt ze een random dude (mij) tegen na een paar shots. Als hij een condoom omdoet, protesteert ze zelfs. Zonder vindt ze immers lekkerder. wat vinden vrouwen aantrekkelijk aan een man

Tegenover haar aseksuele mannelijke vrienden presenteert ze zichzelf als lief en schattig

Op feestjes verdedigt ze deze pseudomoralen met een passie waar je bang van wordt. Ze vertelt keihard dat ze niks wil met een gast die uit is op one night stands. Ze zet het zelfs op haar datingprofiel, om vervolgens zich op de eerste date helemaal te laten gaan met een of andere kwal (mij).

Achteraf beweert ze dat het niet de bedoeling was. Dat ze zich van te voren had geschoren was toeval. Ze zal je niet vertellen hoe fijn ze het vindt om aan haar haren getrokken te worden. Ze zal zelden bekennen dat ze niks fijner vindt dan keiharde anale seks. Ze onthult niet hoe geil ze het vindt om in het openbaar een wildvreemde te pijpen.

Ze hebben praatjes voor tien. Luister daarom nooit naar datingadvies van vrouwen. Wil je echte weten hoe vrouwen werken? Besteed 2 dagen aan het doornemen van Sperm Wars, en de Kinsey Reports en ontdek hoe vrouwen echt werken. Het doet evenveel pijn als ontdekken dat Sinterklaas niet bestaat, maar je komt er wel overheen.

Schermafbeelding 2014-10-08 om 18.22.55

Eerst doen alsof je braaf bent, dan zeuren.

Nee, ze zegt het nooit. Soms weet ze niet eens wat ze aantrekkelijk vindt in een man.

Een vrouw vertelde me dat dit maar een bepaald soort vrouwen is, dat er een hele hoop vrouwen niet zo makkelijk zijn. Dezelfde avond duikt ze met mij het bed in.

De volgende ochtend zegt ze: “Ja maar, dit was anders”.

Ze zegt het belangrijk te vinden dat een man attent en lief is. De lieve jongens negeert ze straal, omdat ze “te lief zijn”. Ze blijft al twee jaar bij haar vriendje die aan de lopende band vreemdgaat. Ze wil zogenaamd een man die over zijn gevoelens kan praten. Als een man over zijn gevoelens praat, vindt ze hem een softie.

Maar Tim? Ik ben een vrouw die dit toevallig leest en ik ben het er totaal niet mee eens!

Ja, ik begrijp het. Je hebt ongetwijfeld gelijk. Schermafbeelding 2014-10-07 om 20.53.46 Nee, ff serieus. Niet alle vrouwen zijn zo. Jij bent anders. Jij bent speciaal.

Boks,

Tim

PS: Heb jij een leuk voorbeeld van een vrouw die liegt over wat ze aantrekkelijk vindt? Laat hieronder dan een reactie achter.

PPS: Wat je hier gelezen hebt is een soort crash cursus om aantrekkelijker te worden voor vrouwen als man.

Als bonus heb ik mijn 7 beste ‘hacks’ om aantrekkelijker te worden opgeschreven op een klein spiekbrief. Dit zijn de 7 hacks die jou het SNELST aantrekkelijk maken voor vrouwen.

Download hem (gratis) hieronder:

Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).

 

Meer artikelen over wat vrouwen willen in een man: