Makkelijker vrouwen versieren? Leer hoe je onuitputbare motivatie krijgt om elke avond te scoren

Je bent niet altijd gemotiveerd om vrouwen te versieren. Af en toe zal je een motivatie dip krijgen. Je zoekt dan naar een bron van motivatie. Je wil een nieuwe bron aanboren. Maar waar moet je beginnen? Wat is motivatie eigenlijk? En wat is goede motivatie om vrouwen te versieren?

Hieronder zal je aan de hand van een waargebeurd verhaal meer inzicht krijgen in het onderwerp motivatie. Je zal leren:

  • Welke vormen van motivatie er zijn;
  • Welke vormen goed zijn;
  • En waarom uitgaan met hele goede versierders demotiverend kan werken.

Ain’t nobody fuckin with my clique

Berucht zijn is niet slecht. Bekend staan om je strenge selectieprocedure werkt in je voordeel. Elke keer weer.

Je ziet ze nerveus het huis binnenstappen. Sommige kunnen nog een glimlach opzetten. Maar de spanning is altijd van hun gezicht af te lezen. Alsof ze op hun knieën zitten voor een ISIS strijder.

Ze proberen hun emoties te verbergen. Maar het lukt ze niet. Hoe sadistisch het ook klinkt, ik geniet ervan.Makkelijker vrouwen versieren

Ik geniet omdat ze op het punt staan uit hun comfortzone te stappen. Ze gaan beginnen aan glorie. Stiekem voelen ze dat zelf ook. Mits ze de selectie doorkomen. Selectie van wat? Van de meest notoire groep versierders in Nederland. Mijn groepje van de Groningen Inner Circle.

Deze groep mannen is de schrik van iedere vader en beschouw ik als mijn kindje. Mijn kindje verdedig ik met hand en tand.

Ouders die overbeschermend zijn op hun kindjes. Ik vind het maar irritant. Je belemmert een kind in zijn groei en nieuwsgierigheid. Tegelijkertijd moet je als ouder beschermend zijn. Je genetische tijdcapsule riskeert gevaar.

Hetzelfde voel ik met de Groningen Inner Circle. Niemand mocht mijn baby kwaad doen. Het moest gezond en sterk opgroeien. Zodat het een baasje kan worden als papa. Alleen heeft dit kindje drie papa’s. Mama hield erg van zaad. Wij leverden graag.

Wie komen erin?

Wat voor mensen mogen er in mijn kindje komen? Hmmm. Ik besef me hoe lichtelijk pedofiel dit klinkt. Laten we het anders proberen. Wat voor mannen mogen er in de Groningen Inner Circle? We selecteren maar op één criterium. Het belangrijkste, en bepalende, criterium tot manslut-ness: motivatie.

Maar wat is motivatie? Hoe meet je dit? En hoe bepaal je welke motivatoren goed zijn en welke niet? Het antwoord is: Kaas.

Vooral tijdens de oprichting was dit moeilijk. Wij (de drie oprichters) waren zelf ook geen rocksterren. We deden ons best. We waren gedreven. Maar is onze vlam dezelfde vlam die anderen moeten hebben? De één is een Charmander en de andere een Charizard. Wat moeten we precies als minimale eis stellen voor nieuwe leden?

Het duurde anderhalf jaar voordat we de selectieprocedure hadden geperfectioneerd. We hadden eerst alleen een intakeformulier en -gesprek.

Op het intakeformulier schreef iedereen dat ze het graag beter wilden worden. Tijdens het gesprek zei iedereen dat ze beter wilden worden. De praktijk?

Sommige mensen zag je nooit. Sommige leden kenden elkaar nauwelijks. Anderen hadden elkaar nooit gezien. Dus schoppen we er regelmatig wat mensen uit.

Je valt vrij snel door de mand als je niet gemotiveerd bent

Tijdens het intakegesprek zagen we af en toe iets dat we niet helemaal konden plaatsen. Het was een uitstraling. Een vorm van optimisme. De term die we ervoor hebben bedacht is: de fire-flame.

Een diep en brandend verlangen. Het vloeit in elke vezel van zijn lichaam. Alsof het één van de bouwstenen van de mens is.

Deze fire-flamers werden snel goed. Belachelijk goed. Het waren net sponzen. Alles wat je ze vertelden deden ze. Alles wat je voordeed kopieerden ze.

Maar niet iedereen is zo gedreven. Daar kunnen meerdere redenen voor zijn. Er zijn ook verschillende drijfveren om je te motiveren. Daar hebben we het zo over.

Kwik, kwek en kwak

Ik ben niet fan van mensen die hun vrienden vertellen over vrouwen versieren. Dat het een vaardigheid is die je kan leren. Dat je producten hebt op Versiercoach.nl die je kunnen helpen. Mensen moeten een pijn hebben gevoeld. De pijn van alleen zijn. Geen seks hebben.

Uitgelachen worden omdat je nooit een chick hebt. Je hebt een strenge opvoeding gehad. Je hebt een etnische achtergrond die de omgang met vrouwen niet stimuleert. Herken jij je in één van deze? Mooi zo. Ik herken me in ze allemaal. Ik weet hoe jij je voelt.

Onlangs kwamen er drie Duitsers zich aanmelden bij de Groningen Inner Circle. Geen idee waarom ik hun afkomst erbij betrek. Wellicht is het mijn passie voor Duitse auto’s. Enfin. Er kwamen drie dudes zich aanmelden.

Kwik, kwek en kwak. Ze waren vrienden van één super gedreven lid. Als ze half zoveel passie hebben zoals hij, dan kwamen ze erin.

Het intakegesprek

Tijdens de intake voelden we de bui al hangen; “I never really go out”. “I like house parties, because you know the people already”. “I want to join to have cool friends to hang out with.”

Vrouwen versierenZe gaven dezelfde antwoorden. Alsof het ingestudeerd was. Zat geen onsje oprechtheid in. Nepper dan de persoonlijkheid van Kim Kardashian.

Je voelt het misschien zelf wel aan. Ze kwamen er niet door. Ze gaan nooit uit. Ze gaan liever naar feestjes thuis, omdat ze bang zijn om wildvreemde vrouwen aan te spreken. Ze willen nieuwe vrienden. Alsof we een fucking studentenvereniging zijn.

Ten eerste drinken wij minder dan een studentenvereniging. Ten tweede gaan er minder soa’s rond bij ons. Ten derde heten we niet allemaal Roderik of Constantijn. Ten vierde, als wij over onze papa beginnen benoemen we zijn Porsche niet.

We benoemen eerder onze emotionele blokkade door hem…huilie huilie:'(

Waarom de zoektocht naar motivatie demotiverend werkt

We hebben er allemaal zo’n vriend. Hij is niet de knapste man op aarde. Hij doucht zich drie dagen niet. Toch versiert hij de mooiste vrouwen. Ja, ook jij kent een equivalent van Tim Veninga.

Je voelt je een bitch wanneer jij besluit een avond thuis te blijven. Anderen zetten hun gezondheid, studie of financiën op het spel. Jij bent lekker in je warme huisje gebleven. In je comfort zone. Dan begint het stemmetje in je hoofd aan je ziel vreten.

“Waarom ga ik niet zo hard?”, “Als hij het kan, kan ik het ook…toch?”. Je gaat eindeloos met jezelf praten als een eerste klas schizofreen. Je wordt er vaak niks wijzer van. 9 van de 10 keer ontstaan er deuken in je zelfbeeld.

Te goede versierders kunnen je demotiveren

Het maakt niet uit hoe gemotiveerd je bent. Als de mensen om je heen harder gaan en sneller groeien, gaat het je raken. Je gaat gedemotiveerd raken. Terwijl je wellicht een fucking casanova was voordat je die mensen leerde kennen.

Dit is een fenomeen wat ook in de Groningen Inner Circle onstond. Het wetenschappelijk begrip hiervoor is ‘relative deprivation theory’

Ik kan je uitleggen wat relative deprivation theory is. Ik laat het liever doen door mijn favoriete auteur. Lieve en trouwe fans….dit is Malcolm Gladwell. Malcolm Gladwel….dit zijn onze trouwe en awesome fans:

“So the name given for this phenomenon amongst psychologists is relative deprivation theory. And it describes this exceedingly robust phenomenon which says that as human beings we do not form our self-assessments based on our standing in the world. We form our self-assessments based on our standing in the — in our immediate circle, on those in the same boat as ourselves, right? So a classic example of relative deprivation theory is which kind of country — which countries have the highest suicide rates? Happy countries or unhappy countries? And the answer is happy countries. If you are morbidly depressed in a country where everyone else is really unhappy, you don’t feel that unhappy.” – Malcolm Gladwell

De oplossing

Ga om met mensen die niet VEEL beter zijn dan jij. Ga met mensen om die vooral van je eigen niveau zijn. Je heb moeite om vrouwen aan te spreken. Toch besluit je op stap te gaan met mannen die regelmatig vrouwen mee naar huis nemen.

Hoe denk je dat je avond eruit zal zien? Je vrienden zullen met vrouwen spreken zodra ze in de club staan. Jij voelt je alleen. Je voelt je niet op je gemak. Je probeert wat oncomfortabel te dansen. Je gaat in je hoofd zitten. Je gaat vroeg naar huis terwijl je vrienden scoren.

Je voelt je hierdoor als een bitch. Als dit elke keer zo gaat, ga je twijfelen. Je gaat twijfelen aan je kennen en kunnen. Je kan zelfs helemaal stoppen met vrouwen versieren.

Daarom is het beter voor jezelf om met mensen te stappen die op je eigen niveau zijn. Tips vragen aan mensen die beter zijn dan jij moet je altijd doen. Af en toe met ze op stap is heel goed. Met de nadruk op ‘af en toe’.

Ze kunnen je pushen. Ze kunnen je in de praktijk corrigeren. Net als bij onze coaching.

De drie vormen van motivatie

Je weet nu hoe je jezelf kan demotiveren. Je weet nu ook wat slechte vormen van motivatie zijn. Kwik, kwek en kwak van hierboven gaven je een voorbeeld van slechte motivatie. Maar hoe kan jij jezelf goed motiveren? Iedereen heeft hier een andere mening over.

Sommige zeggen dat je motivatie puur seks moet zijn. Een enkeling zal een argument dat het om liefde gaat. Andere zeggen dat je vooral moet genieten van je verandering als man. Dat je zelfverzekerder wordt.

In sommige gevallen zul je zelfs mannen hebben die het puur doen om stoer te doen bij hun vrienden.

Door welke van de bovenstaande zou jij je moeten laten motiveren? Allemaal. Pak wat je pakken kan.

The butt hurt vorm

Je wil wraak op je ex omdat je liefdesverdriet hebt. Je relatie is uit en je wil aansletten. Je vrienden lachen je versierskills uit. Je wil ze het tegendeel bewijzen. Je wil dat mensen denken dat je een player bent.

De butt hurt stage is bijzonder. Niet alleen omdat het woord butt erin zit. Het kenmerkt zich doordat je versiert vanuit een pijn. Dit komt overigens niet omdat je iets in je kont hebt gedaan. Laten we de pijn vooral spreekwoordelijk houden;)

Anyway, we gaan door.

De meeste mensen gaan de stad in om lol te hebben. Jij gaat in deze fase de stad in om jezelf (of anderen) een punt te bewijzen.

Grappig genoeg is motivatie door pijn verrassend sterk. Een mens probeert altijd pijn te vermijden. Je vermijdt liever pijn dan dat je genot verkrijgt. Daarom spreken mannen liever geen vrouw aan.

De pijn van een afwijzing weegt zwaarder mee dan het genot van de seks. Daarnaast ervaar je een afwijzing op dat moment en ligt seks (te) ver in de toekomst voor je gevoel.

Pijn is goed. Het heeft veel mensen gemotiveerd. Pijn van armoede heeft gezorgd voor miljardairs. Kijk naar Oprah Winfrey. Pijn door het verlies van dierbaren door ziektes heeft voor medicijnen gezorgd. Pijn door gebrek aan vrouwen heeft voor Versiercoach.nl gezorgd;)

Het gevaar ligt in de lengte van de fase. Blijf er niet te lang in hangen. Je kan er een verschrikkelijke persoonlijkheid door krijgen. Je wordt narcistisch. Je krijgt grootheidswaanzin.

Je gaat mannen uitlachen die geen vrouwen durven aan te spreken.”Haha, ik kan iets wat al deze sukkels niet kunnen!”. We hebben allemaal deze fase gehad. Stiekem betrap ik mezelf er af en toe nog steeds op. Eerlijk is eerlijk, het zijn sukkels. Gelukkig jij niet.

Gebruik de pijn tijdens deze fase om heel veel vrouwen aan te spreken. Deze fase zal enkele maanden duren. Maak er gebruik van. Anders kan je butt hurt motivatie vervangen worden door een ego. Een ego die gebaseerd is op een waan.

Je gaat denken dat je een player bent omdat je nummers kan scoren. Als je nummers wil, pak dan een telefoonboek. Je moet chicks scoren.

Zodra je chicks begint te scoren moet je door naar de volgende fase.

De Ballotelli vorm

Makkelijker vrouwen aansprekenNee. Dit is geen fase waar je zwarte smink op moet doen. Ook niet een blonde hanenkam moet nemen. Ook niet dat je een agressieprobleem moet hebben. Ballen is een straat term voor seks hebben. Ballotelli is een woordspeling tussen mij en een goede vriend/cameraman/wingman.

Je zal goed worden. Als je maar je best blijft doen. Als je maar hard blijft werken. Zolang je kritisch blijft kijken zal je vooruitgang boeken. En wanneer de eerste chicks in je bed belanden, zal je veranderen. Je zal (waarschijnlijk) door andere dingen gemotiveerd worden nu. Niet meer indruk maken op mensen. Maar juist genieten van de chicks die je versiert.

Deze vorm van motivatie is goed. Het is verdomde goed. Hoe gek het ook klinkt. Als je over je initiële angst heen kan komen, ga je verslaafd raken. Je raakt verslaafd aan ‘Het Spel‘ zoals we dat noemen. De spanning van het spelletje is met niks te vergelijken. De variabelen die elke keer anders zijn. Het blijft in je aderen kleven alsof het drugs is.

Als ik zou stoppen met vrouwen versieren zou ik ontwenningsverschijnselen krijgen.

De grap is het volgende. Zodra jij echt begint te genieten van vrouwen versieren, ga je veranderen. Het staat vast dat je persoonlijkheid veranderd. Of beter gezegd. Het staat vast dat je een persoonlijkheid krijgt. Die breder en dieper is dan je ooit had gedacht. Je begint te merken dat je ‘anders’ wordt.

Normaal gesproken heeft ‘anders’ een negatieve lading. Niet dit keer. Dit keer moet je juist blij zijn dat je ‘anders’ wordt. Je zal beter gebekt worden. Je ontwikkelt een intuïtie als Spiderman, je ziet dingen gebeuren voordat ze gebeuren. Je durft mensen op hun plek te zetten als ze over de streep gaan. Je vrienden zullen jaloers op je worden.

De ‘Higher self’ vorm

Je hersenen veranderen volgens Tim. We hadden gesprek hierover toen Tim twee weken lang bij me verbleef voor het schieten van video’s voor zijn manslutmeesterschap.

Je begint de wereld met een hele andere bril te zien. Je realiseert je dat heel veel dingen onzin zijn. Dat de dingen die er echt toe doen, mensen graag vermijden. Je zocht in eerste instantie seks en liefde.

Je vond dat. Maar het had een fantastische bijwerking. Serendipiteit noemen ze dat. Iets vinden zonder dat je er naar zocht. Net als mannen die het ‘vrouwen versieren’ ontdekken. Je bent er vaak niet bewust naar opzoek. Je komt het vaak zomaar tegen.

Viagra was eigenlijk bedoelt als bloeddruk middel. Het zet de vaten in het lichaam open waar de bloeddruk daalt. Het bleek de bloedvaten in een bepaalde regio extra goed open te zetten.

Er waren genoeg bloeddrukmiddelen al op de markt. Er was nog geen één erectiestoornissen pil. Pfizer verdient nu meer dan één miljard per jaar aan Viagra alleen.

Jij zal net al Pfizer een ontdekking doen. En dat is het volgende: Vrouwen versieren heeft je onbewust veel vaardigheden geleerd. Vaardigheden die op andere vlakken van toepassing zijn.

IJskoud zelfvertrouwen. Doorzettingsvermogen. Een niet oordelende houding. Een sterke mening. Communicatievaardigheden. Zelf liefde….al dan niet behoorlijk narcistisch;).

Je ‘Higher self’ begint het te snappen. Hij snapt dat je avonturen met vrouwen een deel zijn van jou compleet maken als man. Het versieren van vrouwen is niet meer alleen voor de seks.

Het is nu ook een manier geworden om de bovenstaande vaardigheden scherp te houden. Stephen R. Covey noemt het Sharpening the Saw in zijn boek The Seven Habits of Highly Effective People.

Stel je besluit een bedrijf te openen. Alle bovenstaande kenmerken zijn daarvoor van belang. Van ijskoud zelfvertrouwen tot zelf liefde.

Makkelijker vrouwen versieren

Je zal nooit door één vorm gemotiveerd zijn

De bovenstaande vormen komen niet achtereenvolgens op elkaar. Het is niet dat je met de butt hurt vorm begint en met de higher self eindigt. Je motivatie zal constant veranderen.

Eerst ben je butt hurt. Je scoort chicks. Ineens ben je ze weer kwijt. Je wordt dan misschien weer butt hurt. Daarna krijg je weer chicks.

Je komt in je ‘higher self’ vorm. Je komt een leuke chick tegen. Begint er iets mee. Ze gaat vreemd. Je bent weer butt hurt.

Zoals je ziet, is je motivatie niet altijd even stabiel. Het is soms net een rollercoaster. Het heeft ups en downs. Net als het leven. Niks is zeker. Het enige wat consistent is, is dat je actie onderneemt.

Hoe meer je vrouwen versiert. Hoe meer je gedreven zal zijn door de Ballotelli en higher self vorm.

Mocht je ooit in een discussie met iemand komen. Of met jezelf. Over wat de beste vorm van motivatie is om vrouwen te versieren. Denk dan terug aan deze blog.

Er bestaat geen goede of slechte vorm. Gebruik welke vorm van motivatie dan ook om vrouwen aan te spreken.

 

Liefde,

 

Ali

 

PS: Wil jij meer tips over motivatie om vrouwen te versieren ? Check dan Tim’s boek op www.manslut.nl en bestel hem daar via bol. Ik heb zelf de hardcover die erg vet is.

PPS: Wat is jou motivatie om vrouwen aan te spreken? Wat is jouw drijfveer? Laat het me weten hieronder, laat een reactie achter.