In dit artikel leer je:Leuke dingen & activiteiten om te doen met je vriendin

  • Welke kleine gebaren ontzettend belangrijk zijn en ervoor zorgen dat je vriendin nooit meer een ander wil.
  • De beste, gekste en meest interessante activiteiten en uitstapjes voor jou en je vriendinnetje. (De beste tips voor activiteiten in verschillende jaargetijden).
  • Maak haar verslaafd aan jou door haar de dag (en nacht) te geven waar ze altijd van droomt.
  • Leer hoe je dagelijkse klusjes leuk kan maken door ze net iets anders te doen dan normaal.
  • Tips voor activiteiten als je geen geld hebt of nog studeert…
  • …en nog veel meer.

Wat leuke dingen zijn om te doen met je vriendin

Ik weet dat je een luie donder bent.

Dat je niets liever doet dan op je rug liggen terwijl je vriendinnetje door je borsthaar kroelt en je bitterballen voert. Jij viespeuk.

Maar hier bij Versiercoach hebben we zaken als “leuke activiteiten met haar”, “romantische dingen doen” en “het niet verkloten” hoog in het vaandel staan. En guess what?

Je vriendin is dat kroelen en bitterballen helemaal zat. Ze wil leuke dingen doen. Ze wil wat vaker een leuke activiteit of leuk en bijzonder uitje.

Sterker nog: als ik nu een kroeg in zou lopen waar zij staat en ik zeg: “Hee, ga je mee?”

Dan zegt ze:

“Tuurlijk Sander. Jij bent immers het toonbeeld van avontuur en inventiviteit.”

Puur omdat jij een saaie sukkel bent.

Maar laten we daar vandaag voor eens en voor altijd een eind aan maken.

Ik begin niet voordat je pen, papier en een glas wodka hebt klaarstaan.

Gedaan? Mooi, laten we van start gaan:

Blijf je vriendin daten

Het maakt me niJe bent saai niet interessantet uit hoe lang je een relatie hebt. Of hij twee uur, twee dagen, twee jaar of twee eeuwen in stand is. Al ben je een necrofiel en graaf je elke avond voor het slapen je liefje uit de grond.

Je blijft je vriendin daten.

Er zijn geen “verzachtende omstandigheden” om het niet te doen.

Tenzij je wilt dat ze naar een andere man gaat om te krijgen wat ze bij jou mist.

Een man die wel bereid is om zo nu en dan eens romantische dingen voor haar te doen en een man die haar zo nu en dan wel verrast.

Een vrouw voelt zich sneller verveeld in een relatie dan mannen.

En ook al is jouw vriendin de saaiste vrouw op aarde: als je leuke dingen voor haar doet en op leuke uitstapjes neemt, zal je zien dat dit snel veranderd.

Daarom geef ik je in dit artikel een uitgebreide lijst om je lief mee op stap te nemen.

Ik geef je niet 10 dingen, maar 78.

Als je ze allemaal doet met je vriendin, de foto’s van elke activiteit op Instagram zet en het Versiercoach logo op je voorhoofd laat tatoeëren, dan repost ik de foto daarvan op Instagram.

Maar voordat we daarmee beginnen.

Check even deze Tim Veninga Show. Daarin legt Tim je precies uit welke gebaren er voor zorgen dat je vriendinnetje nooit meer een ander wil:

En dan nu ter zake:

78 Awesome activiteiten met vriendin om te zorgen dat ze voor altijd bij je blijft


Thuis

Ik ben er een groot voorstander van om leuke dingen te doen voor je vrouw.

Dat zorgt ervoor dat ze alleen maar oog heeft voor jou, in plaats van dat leger aan bankdrukkende kabouters wat in je plaatselijke uitgaansleven op jacht is naar gewillige hertjes.

Maar weet je waar ik een nog grotere voorstander van ben?

bill-anderson-quote-time-is-one-of-my-most-valuable-assetsZo veel mogelijk resultaat in zo weinig mogelijk tijd.

Zie je, ik heb nou eenmaal een flinke sloot aan vriendinnen om te onderhouden.

Als ik elke dag naar Maleisië zou vliegen om met uitsterven bedreigde sprinkhanen te voeren puur omdat één van mijn chicks daarvan een hartinfarct van geluk van krijgt…

…dan had ik niet de tijd om deze geniaal geformuleerde, briljant gestructureerde en bovenal met knetterveel sex-appeal doordrenkte blog voor je te schrijven.

Het is heel leuk hoor, meerdere relaties. Maar je moet al die chicks onderhouden, en het gevoel geven dat zij de enige chick op aarde is die er toe doet.

Totdat ze de deur uit is, en de volgende langskomt natuurlijk.

Dus wat heb ik bedacht?

Een feilloze methode om in zo min mogelijk tijd mijn vriendinnen te vermaken en tot hogere sferen te brengen. (zonder daar grassen voor te hoeven roken, of bedenkelijk smakende paddestoelen te hoeven bikken)

Hier zijn mijn geniale tips voor activiteiten thuis:

1. Ga in bad. Je bent een viespeuk, en je vriendin is het meer dan zat. Maak het leuk met een paar badeendjes á la Bert en Ernie en je favoriete douche-schuim. Ben je de 0,1% van onze lezers die romantisch is, dan kan je proberen kaarsjes om het bad te zetten. (ik ben niet aansprakelijk als het haar van je vriendin in de fik vliegt)erotische massage

2. Geef haar een massage. Neem alsjeblieft van te voren een cursus of zoek filmpjes op op Youtube, want de gemiddelde persoon zonder scholing masseert als een op hol geslagen betonmixer. LUISTER naar de reactie van je vriendin en pas je techniek hier op aan. Voel je vrij om haar een happy ending te geven, maar van je zelf blijf je af. (vandaag draait het om haar)

3. Kijk een zo slecht mogelijke film. Mijn persoonlijke favoriet is MegaShark vs. Crocosaurus. Post je favoriete B-film in de comments, en reserveer nu al je plek in de romige onderbuik van het vliegende spaghetti-monster de hemel.

4. Speel met Lego. Zoek een grote steen, gooi de ruit van de buren in, klim aan een touw naar binnen, sluit je acht-jarige buurjongetje op in zijn kamer en jat zijn Lego. Vind je dat te veel werk, vraag je vriendelijk of je het mag lenen. Maak een groot kleed in de woonkamer en speel met je vriendin alsof jullie twee kleine kinderen zijn.

er is meer dan pizza5. Bouw je droompizza. Ik hou van pizza. Tim houdt van pizza. Je moeder houdt van pizza, heb ik uit betrouwbare bron. Haal een paar pizzabodems en alle willekeurige ingrediënten die je kan verzinnen. Nodig je vriendin uit en bouw een pizza waar Gordon Ramsey stil van zou worden.

6. Maak samen een schilderij. Zorg dat jullie oude kleding dragen, verf over elkaars kunstwerken heen en vergeet niet per ongeluk haar neus rood te verven.

7. De dromenlijst. Neem een groot vel papier en schrijf alle toffe dingen op die je wilt doen in je leven, maar waar je een te grote pussy voor bent. Laat je vriendin hetzelfde doen, en hype elkaar net zo lang op totdat jullie allebei de eerste stap nemen. Als je de volgende dag geen inspiratie meer hebt, lees je mijn artikel over “van bitch naar baas” of mijn artikel over “goede voornemens.”

8. Luister jullie favoriete kinderliedjes van vroeger. Steek je vingers in je oren als je vriendin over kinderen begint. Of als je kind boven aan de trap staat te huilen omdat jullie zonder hem naar K3 luisteren.

vrouwen begrijpen9. Richt de woonkamer opnieuw in. Zet eerst alle meubels op een andere plek. Ziet er niet uit? Schuif net zo lang totdat de inrichting beter is. Laat je vriendin jou commanderen (vrouwen denken dat ze hier verstand van hebben), en als ze keihard heeft gefaald toon je dat een man meer ruimtelijk inzicht heeft dan vrouwen door de perfecte inrichting binnen no-time te laten manifesteren.

10. Maak een fotoboek van alle leuke foto’s in jullie telefoons. Verwijder wel even alle foto’s die je hebt gemaakt tijdens het vreemdgaan. Ik ben niet aansprakelijk voor gebroken vaatwerk, scheidingspapieren en alimentatie omdat jij “vergeten” bent die er uit te knippen.

11. Leer Japans. Japans is de voertaal in de hemel. Het klinkt alsof meerdere engeltjes synchroon klaarkomen. Kijk dit filmpje op YouTube en doe alles na. Beloof je vriendin dat je haar een week niet van de trap zal gooien als ze dirty talk in het Japans leert.

12. Jongleren. Neem een aantal mandarijntjes en zoek een leuk filmpje op YouTube.

kama sutra13. Leer acrobatiek. Is je vriendin geen walvis van 200 kilo? Gefeliciteerd, dan kunnen jullie hier ook aan meedoen. Iedereen kan in een uurtje wat vage acrobatiektrucjes leren die van pas komen als jullie de Kama Sutra besluiten door te werken. En daar over gesproken:

14. Kama sutra. Probeer de meest belachelijke en acrobatische seksstandjes uit. Het liefst met je kleren aan en voor het raam. Hebben de buren ook wat te lachen, jij houten klaas.

15. Kijk de slechtste National Geographic documentaire die je kan vinden. Het paargedrag van de sneeuwbloedganssprinkhaan? De dag en nacht cyclus van de woestijn vlakbij de jungle in dat ene verre land? Eencellige organismes op de bodem van de oceaan, waar Hans Teeuwen “toch nooit komt?”  You got it, tiger.


Zomer

De bovenstaande activiteiten thuis zijn makkelijk te herhalen. Vandaar dat mijn vriendinnen nu allemaal weten wat “lekkere beer” is in het Japans, en allemaal met twee drie ballen kunnen jongleren.

Omdat ik de kwaadste niet ben, en die chicks hun frisse lucht hard nodig hebben, neem ik ze in de zomer mee naar buiten. Je denkt misschien: “Veel werk.”

Hier verwijs ik je dan ook graag terug naar het begin van het artikel, waar ik uitleg dat een gebrek aan vermaak voor je vriendin onvermijdelijk leidt tot buitenechtelijke activiteiten met één of meerdere sportschool-bonobo’s.

Zoo date16. Ga naar de kinderboerderij. Dit was jaren geleden Tims “go-to-date”, maar je kan deze maar één keer doen per chick. (tenzij ze het geweldig vindt om geitjes te aaien)

17. Ga naar het park en maak een wandeling. Neem een zak brood mee, voer de eendjes. Of kaviaar, als je in een gulle bui bent.

18. Ga naar het strand. Laat je door je vriendin ingraven. Bouw een zandkasteel. Maak een wandeling langs de kustlijn en doe heel erg hard of je luistert naar het gebrabbel van je vriendin.

19. Heb seks in het bos. Combineer het eventueel met een piknick en een illegale overnachting. F*ck staatsbosbeheer. Oh, en vergeet de tekentang niet.

20.Ga overnachten in een (te) gek object. Je kan overnachten in de meest bizarre plekken voor weinig geld. Van een hunebed of een iglo tot een vliegtuig. Ook ideaal voor een weekendje weg.

21. Ga op wintersport. Boek een ski-vakantie midden in de zomer. Je moet misschien een eindje vliegen, maar de gezichtsuitdrukking van je vriendin wanneer jullie midden in de sneeuw landen is onbetaalbaar.Zoo date Met een beetje zoekwerk heb je zo een goedkope wintersportvakantie samengesteld.

22. Ga eens aapjes kijken. Een bezoek aan de Apenheul staat garant voor een hoop lol en plezier met je vriendin.

23. Ga samen een potje voetballen/tennissen/basketballen op een buitenplein. Koop een bal, ga naar dat speelveldje dat je altijd ongeïnteresseerd voorbij rijdt en speel eens wat (andere) spelletjes met haar. Vergeet trouwens niet om haar ook eens te laten winnen.


Winter

Ik haat de winter. Het liefst zou ik zes maanden in winterslaap gaan, en wakker worden in mei.

Helaas ben ik geen beer, maar een awesome Versiercoach. En dien ik dit probleem op te lossen door mijn chicks 6 maanden lang te vermaken terwijl het weer me doet denken aan een storm op zee.

Geloof me: na heel wat oefening ben ik er behoorlijk goed in geworden. En chicks schromen niet om je in ruil daarvoor flink warm te houden.bbq date

24. Tijd om te BBQ’en. Je kan het midden in de woonkamer, maar echte bazen doen dit in de voortuin met hun shirt uit. Koop vlees voor 20 mensen en breng wat je over hebt naar de buren. Misschien vergeven ze je alsnog eens de slapeloze nachten die je ze hebt bezorgt wanneer je jouw chick anaal aan het nemen was.

25. Naar de sauna. Ben je nogal verlegen, boek dan een kleine sauna voor jullie tweeën. Kost niet zoveel, en je hebt mogelijkheden om dingen uit te spoken die in een openbare sauna wat lastiger zijn.

26. Maak wintergerechten. Warme chocolademelk, gluhwein, erwtensoep met te veel stukjes worst en andere rotzooi die mensen die de winter niet haten consumeren.

27. Neem een vliegtuig naar een plek waar het warmer is. Dit is mijn favoriete activiteit, maar het kan maar met één chick tegelijk. Voor nog geen 100 euro boek je via een app als “Skyscanner” een retourvlucht naar een uithoek van Spanje waar je wel naar buiten kan zonder dat je ballen eraf vriezen.

Zwemmen eerste date28. Naar het zwembad. Een goede tweede. Samen van de wildwaterbaan is prachtig.

29. Bouw een sneeuwpop. Hier een tutorial op YouTube voor de meest epische sneeuwpop ooit. (Oké, misschien zijn er wat minder slechte tutorials te vinden..)

30. Ga naar een cabaret- of theatervoorstelling. Ik weet dat je geen 80 bent, maar je kan dit ook ironisch doen. Laat je vriendin haar duurste Gala-jurk aantrekken, en neem haar mee naar een vertolking van het Zwanenmeer. Misschien vind je het nog leuk ook.


Sportief

Hsportschool-kijkenet is een triest feit dat de meeste ondoden een paar kilo per jaar aankomen in hun relatie.

Aangezien je vriendin aan het muteren is in een reuzenhamster tenzij ze af en toe van haar kont afkomt, adviseer ik je om onderstaande activiteiten een onderdeel te maken van je repertoire.

31. Ga samen naar de sportschool. Maak het zo gezellig mogelijk, en geef je vriendin complimentjes, vertel haar hoe sexy je het vindt als ze aan het sporten is en geef haar na afloop een beloning. Voorkomen is beter dan genezen, en sterven omdat de vetkwabben van je vriendin voorkomen dat je ademhaalt is geen aangename dood.

32. Hardlopen. Hier heb je helemaal niets voor nodig. Het is zo goed als gratis, en het is gezond. Heb je schoenen? Check. De deur uit en rennen jij.

33. Speel Pokémon Go/Nintendo Wii. Als je dan zo’n sukkel bent dat je computerspelletjes moet spelen, speel dan op zijn minst iets waarbij je naar buiten gaat en LOOPT of op zijn minst binnen in beweging bent. Je zult het niet geloven, maar bewegen is naast gezond eten een prachtige manier om af te vallen.

34. Kook samen een salade zonder koolhydraten. Wil je afvallen? Check de onderstaande Tim Veninga Show over hoe je er goed uit kan zien zonder monnik te leven, en lees deze blog. Train je vriendin om van salades te houden in plaats van Big Macs of ander walvissenvoer.

35. Neem een boksles of een andere vechtsport. Laat je aftuigen door je vriendin. Vergeet er niet bij te lachen. Worstelen is bijvoorbeeld ook bijzonder vermakelijk.

36. Tijd om te bowlen (met shotjes). De stomste activiteit die er bestaat, maar niet met drank. Er zijn namelijk bowlincentra waarbij ze ook de nodige shotjes en cocktails serveren tijdens het bowlen. Dus, regel een taxi, doe de nodige drankjes en maak er iets grappigs van.

37. Hou een cheatdag. Als je aan het diëten en sporten bent, mag je ééns in de week eten wat je wilt. Ga helemaal los, en trek een dag uit om alle rotzooi te eten die jij je maar kan voorstellen. Vergeet aan het einde van de dag niet alles weg te gooien wat niet op is gegaan. Het is goed om af en toe eens geen f*ck te geven om wat je eet, zo blijft het leuk. Vraag maar aan Tim:

38. Zeilen. Er zijn van die dingen die f*cking awesome zijn, waarvan je het in het eerste opzicht niet zo verwacht. Zeilen is zo’n ding. Het kost meer energie en spierpijn in je lachspieren dan je denkt. Google eens “zeilschool” of ‘zeilles”.

39. Waterskiën/kiteboarden/surfen/wakeboarden. Moet je een keer geprobeerd hebben.

40. Ga skeeleren. Koop op marktplaats een paar skeelers voor minder dan 40 euro, zoek een mooie route uit en ga een paar keer per jaar skeeleren. Je maakt het leuker door onderweg op een terras wat te eten of een drankje te doen (buiten je cheatdag om uiteraard wel gezond).


Samen met je vriendenBest friends forever

Ik vind het uiterst verstandig om veel te daten met mijn vriendinnen.

Waarmee ik bedoel: dat ik zoveel mogelijk moeite doe om hen een goed gevoel te geven over henzelf.

Het gevolg is dat ze het leuker vinden om bij mij in de buurt te zijn, en dat is goed voor de relatie.

Maar ik heb daarnaast ook een boel vrienden die onderhouden moeten worden. En uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het vooral belangrijk is dat een vrouw het gevoel heeft lang tijd met je door te brengen.

Dit maakt namelijk dat ze zich closer tot je voelt. Dus niet elke keer dat je haar ziet hoeft een spectaculaire date te zijn.

Maar als het dan niet zo spectaculair is, doe dan in ieder geval iets anders dan de vorige keer. Ga niet samen in bed liggen en naar het plafond staren, maar geef haar de kans om een andere kant van jou te ontdekken. Dingen doen samen met je vrienden en haar daarvoor uitnodigen, is de perfecte manier.

Je kan laten zien dat je een sociale kerel bent. Je kan haar de kans geven om kennis te maken met je vrienden. Je kan dingen doen die veel leuker zijn met een groep dan alleen met haar. Je kan je focussen op je vrienden terwijl zij het idee heeft toch wat langer tijd met je door te brengen.

Komt ie:Karaoke day

41. YouTube-karaoke. Regel eventueel een karaoke setje, ga naar een YouTube-kanaal met een hoop goede karaoke songs, zoek jullie favoriete hits uit en tijd om te brillen. Haal bier van te voren, en wodka aan het eind. Zorg dat iedereen aan de beurt komt. Hoe beschamender, hoe hilarischer.

42. Potluck. Iedereen maakt een gerechtje en dit komt op één grote tafel. Dat is me smullen geblazen!

43. Weerwolven. Een spel voor in groepsverband waarbij hilariteit gegarandeerd is. Check het hier eens.

44. Ga met z’n allen naar een festival of een feestje in een andere stad. Waarom je elk weekend lam zuipen in de dorpskroeg als je dit ook kan doen in één of ander weiland met 50.000 andere verstandelijk gehandicapten?

45. Neem alle restjes mee uit jullie respectievelijke drankkasten en maak deze op.

46. Ga naar het casino. 

47. Huur een zieke locatie voor een weekendje weg. Na een beetje research vind je de meest gekke plekken om te overnachten met een groep vrienden.You rock

48. Organiseer een (drink)spelletjesavond. Ik weet het, mijn obsessie met alcohol komt wat vaak om de hoek kijken.

49. Doe een (extreme) sport. Ga eens een dagje snowboarden/skiën, (indoor) skydiven, bungeejumpen of huur een paar sportwagens als jullie te lui zijn om een echte sport te gaan beoefenen.

50. Organiseer een kroegentocht in – eventueel je eigen – stad. Het kost je weinig moeite en jij bent die toffe gast die awesome dingen organiseert.


Gratis dates: het skere beren festival

Ben je student of zit je in de schuldsanering? Heb je geen geld om aan je vrouw uit te geven? Dan heb ik hieronder een aantal activiteiten die weinig tot niets kosten.

51. Zonnen in het park. Neem een mand met lekkere hapjes en drankjes mee.

52. Een lange (bos)wandeling. Er zijn bizar mooie bossen en andere plekken in Nederland om te gaan wandelen.

53. Bezoek de plekken waar je bent opgegroeid of vaak hebt rondgehangen in je puberteit en neem een rugtas vol goedkoop bier mee. Ga samen met je chick, vrienden / vriendinnen alle plekken af waar je als kind hebt gespeeld of in je puberteit hebt rondgehangen. Drink wat bier, en haal samen alle toffe jeugdherinneringen op. Vertel haar ondertussen je favoriete slechte verhaal. Doe ditzelfde de volgende keer in haar wijk.Picnic date

54. Ga naar de duinen. Het is prachtig om daar met zijn tweeën rond te struinen met jullie favoriete drank. Met wat geluk struikelen jullie toevallig over elkaar heen op een mooi verstopt plekje.

55. Tijd voor een picknick. Het kan in jullie tuin, op het strand, in het park, in het bos of op een plat dak. Ga eens gek met je creativiteit.

56. Badmintonnen/(beach)volleyballen/frisbeeën. Ook dit kan op meer plekken dan je denkt. Ook om de beurt proberen een object te raken met een frisbee kan voor urenlang vermaak zorgen.

57. Ga naar de vlooienmarkt. Jullie zullen verstelt staan van de bizarre dingen waar jullie mee thuiskomen.

58: Ga winkelen bij een tweedehands winkel. In elke grote stad vind je goede tweedehands winkels waar je voor een prikkie merkkleding kan kopen. Het is jullie geheimpje dat haar “nieuwe” dure glitterjurk daar vandaan komt.

59: Vliegeren. Super awesome om te doen. Oefen wat, ga achter haar staan en help haar een paar handjes.

60: Window shopping. Ga eens die peperdure kledingzaak in of die autozaak met de allerduurste sportwagens. Gewoon kijken, nog wat meer kijken alleen meenemen wat gratis is en lekker helemaal niets kopen. Net als 50 Cent:

61: Ga naar een karaoke-avond en zing daar samen het meest romantische duet. Om de spanning wat te killen kan je thuis van te voren de nodige shotjes drinken.


Dates om haar het hoofd op hol te brengen

ChilinEens in de zoveel tijd zal je iets moeten verzinnen om haar het gevoel te geven dat er niemand anders is op de wereld die je zo mooi en speciaal vindt.

Doe dit eens in het half jaar – of vaker als je een goed vriendje wil zijn – en ze zal je geweldig vinden.

Daarnaast hebben vriendinnen ook nog zo’n bizarre dagen als een verjaardag, Valentijnsdag en de kerstdagen waarop ze nog eens extra in het zonnetje willen worden gezet. Op die dagen wil je vaak nog wat specialers doen. Wat dacht je van:

62. Boek een hotelkamer in een andere stad (voor bonuspunten met jacuzzi op de kamer). Zet kaarsjes neer in de vorm van een hart.

63. Volg samen een gave workshop. Er zijn ontzettend coole workshops. Van de heerlijke BBQ-workshops tot aan een goede tantra massage. En kan je eenmaal een beetje masseren? Doe dan dit:

64. Geef haar een massage waarbij je gebruik maakt van al haar zintuigen. Bereid een bordje voor met verschillende soorten fruit die je haar tijdens de massage voert. Maak een goede playlist en gebruik olie met verschillende geuren.verassing voor haar

65. Vertel haar dat jullie op vakantie gaan, maar nog niet waarheen. Vlieg met haar naar een vreemde stad. Het hoeft niet altijd een vakantie van 2 weken te zijn. Een paar dagen samenzijn in een vreemd land zal jullie band al flink versterken.

66. Neem een vliegles. Misschien niet het meest romantische uitje samen, maar samen in een zweefvliegtuigje zorgt voor spanning en spanning zorgt voor meer vlinders.

67. Overnacht in een kasteel, boomhut, vliegtuig of tipi. Zoek de meest bijzondere en romantische plek uit om een nacht, weekend of langer te verblijven en plan wat leuke activiteiten om door de dag heen te doen.

68. Vind uit wat ze altijd nog eens had willen doen. Bereid dit goed voor en doe het met haar. Vrouwen gaan er gek op als ze merken dat je ergens veel moeite in hebt gestopt. Het laat immers zien dat je haar gelukkig wilt maken.


Maak het gewone ongewoon

De gewone dagelijkse activiteiten samen met je vriendin doen kan je stukken leuker maken. Er zijn genoeg dingen die je samen kunt doen op een manier die ze leuk maakt. Gewone activiteiten kan je samen met een beetje fantasie en geklier zo leuk maken dat jullie het samen nog leuker hebben.

Een date in een duur restaurant69. Doe bizarre boodschappen. Koop dingen die je anders nooit zou kopen. Selecteer belachelijke gerechten die je anders nooit zou maken en ga aan de slag.

70. Ga naar de meubelboulevard en test 100 bedden uit. Kijken welke de lekkerste zijn. Wellicht koop je er eentje. Een goed bed zorgt voor een goede nachtrust, en een goede nachtrust voor een uitgeslapen en gelukkig leven.

71. Zoek het meest awesome object in de Ikea. Moet je naar de Ikea? Spreek dan eens af dat jullie er een wedstrijdje van maken wie het meest te gekke product kan vinden voor thuis.

72. Gourmetten. Ga samen boodschappen doen en gourmetten in plaats van normaal te koken. Waarom zou je dit alleen op feestdagen doen?

Thuis bioscoop doos date73. Bouw jullie eigen thuisbioscoop. Zorg voor een grote doos (nee, niet je vriendin flauwerik), snij een vierkant ter grote van een telefoon- of tabletscherm in de bodem, twee gaten voor jullie nek en bouw een mooi comfortabel en knus hoekje met kussens. Een keer wat anders dan die verdomde tv. Check het hier.

74. Studeert ze op de universiteit? Ga een dagje bij haar in college zitten en andersom.

75. Doe mee met haar hobby of sport. Dan weet je wat haar bezig houdt.

76. Doe vrijwilligerswerk. Bijvoorbeeld in het asiel. Vrouwen kicken erop om omringt te zijn door schattige diertjes. Laat ook vooral merken hoe schattig je ze vindt.

77. Laat samen alle honden uit de buurt uit. Zo hebben jullie meteen een goede inruk gemaakt op de buurt (incl. hun honden) en het is ontzettend leuk om verschillende honden uit te laten.

78. Ga samen op bezoek bij het oude omaatje wat in je straat woont en waar nooit bezoek komt. Voor bonuspunten doe je eens boodschappen voor haar. Geloof me, het voelt goed.


Heb je zo genoeg dingen om te doen met je chica vrouw?

78 stuks. Alsjeblieft.

Heb jij nog goede ideeën of vragen? Laat ze achter in de reacties.

Boks, Sander