Bonus Download: De 10 Knip-En-Plak Appjes Die Altijd Werken: Klik hier om ze nu gratis te downloaden 

Afgelopen zomer heb ik in het grootste geheim een experiment gedaan met datingsites. Al jaren vragen cliënten of ik ze tips kan geven over internetdating. Nooit kon ik dat.

Datingsites (laat staan datingapps zoals Tinder) leken me niks voor mij. Teveel gedoe. Toch knaagde het aan me dat ik als ‘meneer de datingcoach’ niks van internetdating wist. Laat staan hoe je een simpel leuke dating profiel tekst schreef.

Dus ik besloot een datingprofiel te gaan schrijven

Niet zomaar een leuke, maar een geweldige. Een datingprofiel met een tekst die niet alleen interesse wekt, maar ook iedere vrouw aantrekt en het vooral doodsimpel maakt.

Een absurde reis door internetdatingland volgde. Een reis met duizenden berichten, nachten doorhalen en volle agenda’s.

Wat ik leerde? Dat lees je in deze blog.

Dit krijg je als je het doorleest:

  • Het (tot nu toe) geheime datingprofiel (in zijn geheel) dat ik gebruikte om op Relatieplanet in 30 dagen 34 dates te krijgen.
  • Hoe jij zo’n datingprofiel tekst kunt schrijven en precies hetzelfde kunt doen.
  • 10 Voorbeeld berichtjes die je kunt sturen nadat je een telefoonnummer hebt geregeld.

Datingprofiel berichtjes


Hoe je de tips hieronder vandaag de dag gebruikt om te scoren

Onderstaand artikel is in 2014 geschreven. Sindsdien zijn sites zoals Relatieplanet, Lexa en Pepper iets minder mainstream (lees kleiner) geworden en zijn apps zoals Tinder of Happn de ‘casual’ markt gaan domineren.

Als je ideeën wilt voor je Tinder/Happn/Bumble profiel of bio, lees dan dit artikel met talloze voorbeelden.

Belangrijk is dat:

  1. Je minder woorden hebt voor je profieltekst (vaak maar 500 tekens).
  2. Het dus lastiger is om een goede profieltekst te schrijven.
  3. Daarom is het belangrijk dat je de onderstaande tips goed doorneemt, en juist de meest essentiële ervan overneemt.
  4. Belangrijk trucje: Sommige delen van je oude profieltekst wil je nu gebruiken als tekstberichtjes die je verstuurd. Bijvoorbeeld wanneer je over jezelf vertelt tijdens het chatten. Die kan je dus lekker jatten nu;)
  5. Check daarnaast ook de Van Chat Naar Bed cursus als je dit artikel hebt uitgelezen. Daar vind je een heel stappenplan om hiermee vrouwen te regelen.

Het meest gekopieerde datingprofiel uit Nederland

Nog een leuk weetje:

Dat je dit datingprofiel kan kopiëren betekent niet dat je er direct resultaat mee gaat krijgen;)

Screen Shot 2017-01-24 at 14.12.43

Laten we beginnen:


Onderzoeksfase 1: Online Dating Tips Van Vijftigjarige Singlecoaches

Dating profiel tekst tips google

Ik begon mijn zoektocht op dezelfde plek waar alle andere zoektochten beginnen: Google.

Honderden sites staan vol met tips en adviezen voor een leuke dating profiel tekst.

Meestal komen deze tips van door datingsites ingehuurde psychologen of zogenaamde singlecoaches. Vaak zijn dit mannen en vrouwen van in de 50. Nu vraag ik me af of een vrouw van 50 mij kan vertellen hoe ik mijn datingprofiel moet schrijven, maar je weet het nooit.

Hun internet dating tips vielen wat tegen…

Maar na een uur de adviezen van deze zogenaamde experts te hebben lezen, zag ik dat het allemaal hetzelfde was. Adviezen in de categorie: ‘schrijf iets dat bij je past’, ‘wees eerlijk’, ‘maak je tekst uitnodigend’, ‘schrijf over je dromen/ambities’ enzovoort.

Deze ‘coaches’ blonken vooral uit in het vertellen wat ik niet moest doen. Ik moest niet over mijn ex praten, niet te lollig of serieus zijn, geen opsommingen gebruiken, geen clichés gebruiken en ga zo maar door…

Testfase 1: Ik ging de dating adviezen van deze ‘experts’ testen

Denise Janmaat dating coach

Toch besloot ik de adviezen van de Relatieplanet dame op te volgen. Ik maakte een keurig serieus profiel over mijn dromen en ambities en stuurde daarna honderden berichtjes eruit. Het resultaat? Niks. Grappig genoeg zei weer een andere ‘singlecoach’ dat je er vaak wel 10 berichtjes uit moest sturen voordat ik een reactie zou krijgen.

Ze zei dat het ‘onrealistisch’ was om meer reacties te verwachten.

Duidelijk. Die vijftigers hebben geen flauw idee wat werkt.

Er was geen verschil tussen een lange tekst met hun adviezen. Want als ik op mijn profiel zette: “Hoi, ik ben Tim en ik ben op zoek naar de vrouw van mijn dromen,” kreeg ik hetzelfde resultaat.

Dit zijn hun datingtips (met mijn commentaar)

“Schrijf een goed lopende datingprofieltekst, geen lijstjes of opsommingen”
Dit advies kwam van de Denise Janmaat (Relatieplanet). Gek genoeg verhogen opsommingen de leesbaarheid van een tekst en maken ze een onderbreking in iets wat anders een grote lap tekst lijkt te zijn. Uit mijn testen blijkt dat lijstjes juist het aantal reacties verhogen.

“Haal je tekst door de spellingchecker”
Ok, dat is een goede. Spelfouten zijn niet heel sexy inderdaad.

“Wees eerlijk op je profiel, probeer je niet leuker of anders voor te doen dan je bent”
Uit iedere date, die ik gehad heb, blijkt dat niemand dit advies opvolgt. Elke vrouw had een datingprofiel waarop het leek alsof ze alleen maar super leuk en sociaal was. Een leugentje voor bestwil kan geen kwaad.

“Kies een leuke foto”
Wow:) Dat is wel een heel goed advies. Gelukkig dat ‘de experts’ dit weten. Zelf was ik hier natuurlijk nooit opgekomen. Als je wil weten hoe je een leuke foto maakt, check dan dit artikel met daarin tips voor een goede profielfoto. 

“Schrijf over je dromen en ambities”
Dit advies wordt ook weer gegeven door iedere willekeurige expert. Waarom je hier over moet schrijven is mij een raadsel. Er zit GEEN logica achter. Toch zie je het advies overal terugkomen. Typisch zo’n geval waarin één het een zegt, en de rest het napraat alsof het de waarheid is. Waarschijnlijk hebben ze niet eens de moeite genomen om het te testen.

De waarheid is: Een vrouw die je profiel leest is geïnteresseerd in het gevoel dat jij haar kan geven. Het is logischer om de tekst daarop te focussen.

“Wees to the point en schrijf korte daadkrachtige teksten”
Mee eens, en niet mee eens. Korte zinnen (minder dan 10 woorden per zin) verhogen de leesbaarheid. Verder is het mij volslagen onduidelijk wat ze hier mee bedoelen. Een lange profieltekst werkt namelijk beter dan een kortere. Mits hij vermakelijk is en de aandacht vasthoudt.


Onderzoeksfase 2: Geen gokwerk van 50-ers, maar een profieltekst gebaseerd op wetenschap

zondertoestemmingtesten


1.  Waar ik mijn informatie vandaan haalde

Een profieltekst voor een datingsite is net een advertentie. Een advertentie wordt honderden malen getest op kleine groepen mensen totdat men zeker weet dat het maximale resultaat bereikt wordt. Pas dan wordt de advertentie massaal gebruikt.

Dan heb je gegarandeerd resultaat.

Waarom zou je dat niet doen voor de profieltekst van je datingprofiel?

Verkooptrucjes voor online dating

Daarom gebruikte ik de technieken van de beste copywriters te wereld om de dames – die mij natuurlijk allemaal dolgraag willen – uit te lokken om meer reacties te sturen.

Aan de hand van copywritinghandboeken en de elementen van aantrekkingskracht maakte ik een nieuw profiel. Ieder verkooptrucje werd uit de kast gehaald. Ik experimenteerde zelfs met het gebruik van NLP en conversationele hypnose op mijn datingprofiel.

Mijn favoriet is het boek ‘Scientific Advertising’.


2. Dubbel scherm setup

voorbeeld voor dating profiel tekst

Omdat ik duizenden berichten stuurde, is het gebruik van de knip en plak knop redelijk praktisch. Op mijn eerste scherm stond de datingsite. Op mijn tweede scherm een Word bestand met kant-en-klare tekst en een Excel sheet.


3. Test, test & verbeter

Eerste berichtje voor een goed datingprofiel

Doordat Relatieplanet laat zien of berichten gelezen zijn, kan je heel precies meten hoeveel vrouwen, die je bericht lezen, ook daadwerkelijk reageren.

Ik verwijderde alinea’s, herschreef ze of voegde extra tekst toe. Na iedere wijziging testte ik opnieuw hoeveel reacties ik kreeg. Mijn woonplaats had ik aangepast naar Amsterdam. Zo kon ik op zoveel mogelijk vrijgezellen testen.

Iedere keer testte ik maar één wijziging tegelijk. Het eerste bericht dat ik er uit stuurde was altijd hetzelfde. Zo wist ik precies wat wel en niet werkte, omdat het enige dat veranderde de datingprofieltekst was.


3 Mannen, 3 datingsitess en 1 ultieme profieltekst

Hier testten we de dating profiel tekst

Ik gaf Sander het voorbeeld van het datingprofiel en hij besloot dezelfde profieltekst te gaan gebruiken op Tinder. Toen een andere vriend van ons erachter kwam dat we bezig waren met een ‘redelijk goed datingprofiel’ (ahum) vertaalde hij hem naar het Engels en ging er mee aan de slag op OkCupid.

Dus nu waren er drie mannen aan de slag met exact hetzelfde datingprofiel op 3 verschillende datingsites.

Het profiel dat je straks gaat lezen is het resultaat van 92 revisies. Dat zijn dus 92 testjes met verbeteringen.


Na 92 testjes steeg het aantal reacties met 540%

540% meer reacties met deze profieltekst

Met mijn ‘standaard’ datingprofiel was een reactie van 5% op al mijn berichten gebruikelijk. Met mijn nieuwe geoptimaliseerde profieltekst voor de datingsites kreeg ik al van 32% van de vrouwen, die mijn berichtje lazen, een reactie. Jup, dat is een stijging van 540% :).

Maar niet alleen het aantal reacties steeg..

Wat ook erg leuk was dat ik veel leukere reacties kreeg. Het profiel zette blijkbaar de toon voor mensen om nu ook hun best te gaan doen op een reactie.

Maar nu genoeg inleiding. Laten we (zoals de singlecoaches het noemen) to-the-point blijven.


Dit is het datingprofiel

Ik ben niet de Slimste, Knapste, Rijkste of Mooiste man op aarde. Er is een hoop mis met mij.

Toen ik vorige week een vriendin moest helpen verhuizen. Zat iedereen aan tafel met elkaar te overleggen – hoe pak je een verhuizing zo gestructureerd mogelijk aan?

Terwijl ze dat deden, was ik al de trap op en neer aan het rennen met spullen….Spullen, die ik in dozen had gestopt (zonder er op te schrijven wat er in zat natuurlijk).

Die gewoon-doen houding heeft er voor gezorgd dat ik 3 weken terug bijna ruzie kreeg met Emile Ratelband, een tatoeage liet zetten in Letland met een wildvreemde…en in Praag 110 euro betaalde voor een taxirit die maar vijf minuten bleek te zijn.

Mijn omgeving vindt het soms irritant…die “doe waar je zin in hebt zonder na te denken” houding. Toch geniet je meer van het moment en verpest je minder tijd aan planning (je-weet-wel, die planning die in de praktijk altijd anders uitpakt).

Natuurlijk kan ik je wel vertellen “hoe awesome-semi-nonchalant ik ben” (want dat ben ik) maar het zou volstrekt zinloos zijn.

Na een gefaald experiment met internetdating opgezet door mijn buurvrouw weet ik hoe makkelijk het is om jezelf beter te presenteren.

Als je die profielen moet geloven loopt het over van de spontane, belezen en sociale mensen die van gezelligheid houden (wie niet). De foto’s zijn allemaal flatteus – zeg maar gerust…misleidend –

MIJN MANKEMENTEN:
– Wat andere mensen van mij vinden is belangrijk. Wie wil er nou niet aardig gevonden worden?
– Voor ik na bed ga zet ik eerst het nachtlampje aan voordat het grote licht uitgaat. Ben geen held in het donker.
– Afspraken zijn voor mij heilig. Wat er ook gebeurt ik doe wat ik zeg en andersom.
– Ik kan niet (echt niet) dansen – maar doe het toch – het is te leuk.
– Ik heb veel vrouwelijke vriendinnen – gewoon vriendinnen – Als je daar onzeker of jaloers van wordt. Reageer dan met de nodige terughoudendheid.

IK KAN:
Praten – Het is mijn werk
Met vijf ballen jongleren
Seks

HOBBIES:
– Lezen… Ik ben een dikke nerd en een boekenverslaafde, verzamel James Bond boeken (jup, daar zijn boeken van). Verder vooral non-fictie over sociale psychologie, communicatie en filosofie…
– Hardlopen… Een meditatieve bezigheid waar ik blij van word.
– Koken, alhoewel… je dat lastig een hobby kan noemen zonder eten ga je dood… Maar ik vind het leuk.
– Verder is mijn werk mijn grootste hobbie en passie. Ik hou van hard werken en ben belachelijk ambitieus. Hoe meer ik kan bijdragen hoe beter.

WAT IK ZOEK IN EEN VROUW:
Vriendschap hoef ik niet, vrienden heb ik wel. Seks ook trouwens…

Ik zoek dat moment waarop je iemand ontmoet en je adem even stopt…Dat je je tegelijkertijd op je sterkst en kwetsbaarst voelt. Je voelt een connectie die echt is en onvermijdelijk.

Wat ik zoek is liefde. Niet op de manier zoals liefde vaak wordt geïnterpreteerd en die met hetzelfde gemak wordt uitgesproken als goedemorgen. Niet de liefde waarvan de gever en nemer het zien als een recht en plicht om deze te geven…

Maar liefde in de vorm van waardering voor de schoonheid van een moment. Dat moment waar je niets van iemand wil en tegelijkertijd alles.

En daarvoor hoef je niet perfect te zijn… De kans is groot dat je kleine mankementjes juist zijn wat jou zo bijzonder maakt. Die kleine gekke gewoontes zijn juist charmant.

Dus doe alsjeblieft niet je best om ze voor me te verbergen…ik vind ze leuk…
Echte mensen zijn leuker dan perfecte…dus wat is er mis met jou?

PS. stuur een berichtje, ik ben aardig en reageer.


Waarom deze datingprofieltekst WERKT.

echtfantastisch


#1 Wees niet te eerlijk

Tinder bericht

In het profiel staat dat ik ‘soms rook’.

Afgelopen zomer (toen ik hiermee bezig was) rookte ik een pakje per dag. Ook heb ik zo’n vermoeden dat mijn alcoholconsumptie boven het landelijk gemiddelde ligt.

Toen ik het profiel opzette was ik 24, maar ik besloot er een jaartje bij te smokkelen. Omdat ik meekeek met een aantal vriendinnen die op een datingsite zaten, viel het me op dat ze bij het gebruiken van de zoekfunctie zochten op de categorie 20 t/m 25 of 25 t/m 30. Ik wilde in beide zoekacties in de resultaten verschijnen.

Na een gefaald experiment met internetdating opgezet door mijn buurvrouw weet ik hoe makkelijk het is om jezelf beter te presenteren.

Het datingexperiment met mijn buurvrouw heeft nooit bestaan. Heb geen buurvrouw. Althans niet een waar ik bevriend mee was.

Zelfs als vrouwen er achteraf achter komen dat het onzin is, moeten ze er om lachen. Vrouwen zijn zelf vaak ook niet 100% eerlijk over dat soort dingen en ze vergeven het je wel. Sommigen bewonderen zelfs je doortrapte aard.

ik lieg op relatieplanet


waarhebjeeentattoolatenzetten

#2 Laat cruciale informatie weg

Vertel niet wat voor werk je doet, wat je naam is, of je hebt gestudeerd en dat soort dingen. Schrap al die dingen uit je profieltekst.

Toen ik vorige week een vriendin moest helpen verhuizen. Zat iedereen aan tafel met elkaar te overleggen – hoe pak je een verhuizing zo gestructureerd mogelijk aan?

Terwijl ze dat deden, was ik al de trap op en neer aan het rennen met spullen….Spullen, die ik in dozen had gestopt (zonder er op te schrijven wat er in zat natuurlijk).

Ik begin met het vertellen van een verhaal over een verhuizing. Richard Bandler (grondlegger NLP) noemt dit een ‘open loop’, tv makers noemen het cliffhangers.

Hoe je het ook noemt, het werkt.

Simpelweg omdat mensen sneller meegezogen worden in een verhaal. Dan maak je het verhaal niet af, maar begin je een andere verhaallijn. Het is de strategie van elke populaire tv serie. Denk aan hoe bij Goede Tijden Slechte Tijden allerlei verhaallijnen worden opgestart en iedere scene weer met een open einde eindigt.

Die gewoon-doen houding heeft er voor gezorgd dat ik 3 weken terug bijna ruzie kreeg met Emile Ratelband, een tatoeage liet zetten in Letland met een wildvreemde… en in Praag 110 euro betaalde voor een taxirit die maar vijf minuten bleek te zijn.

Door een verhaal op te starten, maar niet af te maken, hou je de aandacht erbij. Emile Ratelband, taxi en tattoo zijn puur bedoeld om nieuwsgierigheid te wekken. Het hele verhaal wordt niet verteld.


hoiechtgenoot

#3 Gebruik sociale bewijslast

Toen ik vorige week een vriendin moest helpen verhuizen.

Preselectie (evolutionaire psychologie) of Sociale Bewijslast (marketing) werken nu eenmaal mega goed op vrouwen.

Vrouwen willen het liefst een man die gewild is. Hoe meer concurrentie er lijkt te zijn, hoe beter. Zeker omdat je op een datingsite staat kan dit een wereld van verschil maken.

– Ik heb veel vrouwelijke vriendinnen – gewoon vriendinnen – Als je daar onzeker of jaloers van wordt. Reageer dan met de nodige terughoudendheid.

Vriendschap hoef ik niet, vrienden heb ik wel. Seks ook trouwens…


Verkooptrucs bij online daten

#4 Bouw contrast

Ik ben niet de Slimste, Knapste, Rijkste of Mooiste man op aarde. Er is een hoop mis met mij.

Wees geen verkoper in je profiel. Verkopers maken er een sport van om zoveel mogelijk functionaliteiten en positieve dingen over een product te zeggen. Dat is wat er mis is met die profielteksten van de ‘singlecoaches’.

Doe alsof je slechte eigenschappen hebt

Op je profiel wil je niet over komen als een verkoper. Het wekt namelijk wantrouwen op als je alleen maar positieve dingen vertelt. Dat schrikt mensen af.

De truc is om het contrast te bouwen. Je zegt eerst iets negatiefs over jezelf om vervolgens iets positiefs te zeggen. Hierdoor komt het positieve geloofwaardig over.

Oh ja, en om dit psychologisch trucje nog meer uit te melken kan je de negatieve dingen aanpassen (in bijvoorbeeld goede eigenschappen). Kijk maar:

MIJN MANKEMENTEN:
– Wat andere mensen van mij vinden is belangrijk. Wie wil er nou niet aardig gevonden worden?
– Voor ik na bed ga zet ik eerst het nachtlampje aan voordat het grote licht uitgaat. Ben geen held in het donker.
– Afspraken zijn voor mij heilig. Wat er ook gebeurt ik doe wat ik zeg en andersom.

Ik zet onder mijn lijstje mankementen ‘dat afspraken heilig zijn’. Ik doe alsof het een slechte eigenschap is dat ik mijn afspraken nakom.

Door het in te leiden als iets negatiefs, zal ze juist denken: “Goh, dat vind ik niet zo erg.” Daarnaast heb je wel weer het voordeel van de extra geloofwaardigheid wanneer je later iets positiefs zegt.


Jouw datingsite profieltekst is awesome

#5 Gebruik commando’s en een oproep tot actie

Hypnotiseurs gebruiken deze truc constant. Ze geven constant commando’s om de lezer of luisteraar meer afhankelijk te maken. De truc is om op strategische plekken in je profiel een commando te geven. Op die manier kan je de lezer aansporen om iets te doen.

Je weet natuurlijk dat vrouwen vaak vet lang wikken en wegen over of er ‘wel toekomst’ in een man zit en of hij geschikt is om mee te daten. Daarom geef ik haar in mijn profieltekst de opdracht om dit niet te doen.

Mijn omgeving vindt het soms irritant ..die “doe waar je zin in hebt zonder na te denken” houding. Toch geniet je meer van het moment en verpest je minder tijd aan planning (je-weet-wel, die planning die in de praktijk altijd anders uitpakt).

Verborgen commando’s

Zoals je ziet zijn de commando’s hier subtiel verwerkt in de tekst. “Embedded commands” noem je ze ook wel.

Het allerbelangrijkste is je laatste zin. Stop daar altijd een ‘command’ in. Het is een bewezen formule in de marketing. Een oproep tot actie is het moment waarop je verteld wat de andere persoon moet doen in de gebiedende wijs. In je laatste zin wil je altijd de opdracht geven om te reageren.

Ik gebruik deze:

PS. stuur een berichtje, ik ben aardig en reageer.

Ik zet hem in de PS. Dat komt omdat deze altijd wordt gelezen. Het is de beste plek om je oproep tot actie neer te zetten. Mensen lezen maar zelden een tekst van begin tot eind. Maar zelfs als ze vluchtig scannen, dan leest 79% de PS.

Het eerste gedeelte is een rechtstreeks commando voor haar om te doen wat ik wil (een reactie sturen). De tweede helft is iets subtieler. Zoals je ziet is het laatste woordje een verborgen commando en koppel ik reageren aan aardig zijn. Oftewel, ik laat het lijken alsof aardige mensen reageren.


Hongaarse vrouwen versieren#6 Schrijf emotioneel in plaats van rationeel

Het is aanlokkelijk om gewoon een verzameling feitjes over jezelf op te sommen. Het nadeel is dat besluiten niet rationeel genomen worden. Zowel in de advertentiewereld als internetdatingwereld geldt dezelfde regel: Het zijn de emoties die verkopen.

Ik zoek dat moment waarop je iemand ontmoet en je adem even stopt.. Dat je je tegelijkertijd op je sterkst en kwetsbaarst voelt. Je voelt een connectie die echt is en onvermijdelijk.

Wat je dus wil is haar een emotie laten voelen terwijl ze de tekst leest. Daarom schakel je ook subtiel over in de ‘je’ vorm. Je voelt dit, je voelt dat, enzovoort.


Versiercoach tim datingprofiel

#7 Kies de juiste foto’s

Ik ga niet proberen om een lang verhaal te schrijven over profielfoto’s.

Alles wat je wil weten over de juiste profielfoto kan je vinden op deze okcupid blog of op Sander’s artikel over Tinder.

Omdat halfnaakte foto’s en foto’s met dieren of baby’s goed werken koos ik als tweede foto een halfnaakte foto met een baby (twee-in-een).

De andere foto’s zijn allemaal gericht op sociale bewijslast.

Zo heb ik een foto van een lezing, foto’s met vrienden en vriendinnen en als hoogtepunt, een foto waarin ik intiem zit met een stripper die ik in Warschau had opgepikt met als bijschrift “mijn beste vriendinnetje”.


#8 Kies een opvallende nickname

goede profieltekst

Bij sommige websites (Relatieplanet bijvoorbeeld) krijg je een e-mail met de melding dat iemand een mail heeft ontvangen. In de onderwerpregel van de mail staat de gebruikersnaam.

Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mails geopend worden (open-rate, in marketing terminologie) koos ik voor een naam die de aandacht trok.

Ik koos voor de nickname geenweirdossvp, jup, ik snap die ironie;)

Kies dus ALTIJD een opvallende naam, anders heeft je goede profieltekst weinig zin.


3 Tips voor meer succes met internetdating

Ze hebben niks te maken met je profieltekst, maar geven je wel meer succes.


1. Wissel nooit e-mail adressen uit.

Ga direct en zo snel mogelijk voor het telefoonnummer. Gebruik daarna De 10 Appjes Die Altijd Werken.

Wanneer je e-mailadressen uitwisselt, dan krijg je ellenlange mailuitwisselingen die vaak nergens op uitdraaien.


2. Kies een date uit die leidt tot alcoholconsumptie

Dit heeft zich keer op keer bewezen en het is suf om het niet te doen. Wanneer jij en je date drinken loopt de date makkelijker uit op seks.

Zorg daarom altijd dat jullie ergens een drankje gaan drinken en plan de date bij voorkeur ’s avonds. Oh ja, als ze toch tegenvalt, dan drink je een borrel extra. Ik zweer het je, na een paar borrels wordt ze knapper;)

Lees ook:

  • 10 Slimme eerste date tips voor mannen
  • Het ‘Altijd seks op de eerste date’ hoofdstuk uit Manslut.

3. Probeer niet creatief te zijn

buurvrouw

Knippen en plakken is het devies. Als een berichtje werkt, gebruik hem constant. Recycle grapjes, berichten, koosnaampjes of andere onzin.

Als je iedere keer probeert iets origineels te verzinnen dan gebruik je de helft van de tijd berichten die niet werken en kost het veel meer tijd.


tandenpoetsen

Tot Slot

Mijn vooroordeel dat er op datingsites alleen maar wanhopige dertigers zaten bleek volledig onterecht. Het verbaasde me hoeveel leuke vrouwen er op datingsites zaten. 

Ik kan je dus aanraden om het ook een keer te proberen. Gewoon omdat het een geweldige manier kan zijn om leuke vrouwen te ontmoeten. Niet omdat je in het echte leven geen vrouwen aan durft te spreken natuurlijk. Als je dat wilt leren, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (onder deze blog) en lees Manslut.

Ach en als je zo’n berichtje krijgt:

Denk dan even aan mij;)

Boks,
Tim

PS: Wat je hier gelezen hebt is een soort crash cursus om vrouwen wat betreft een goede profieltekst voor een datingsite.

Als je echt wil leren hoe je een vrouw van A-Z in bed krijgt via een datingsite, dan moet je ook weten wat je hierna moet sturen.

Check daarvoor mijn “10 Appjes Die Altijd Werken”.

Je kan ze hieronder downloaden.

Bonus Download: De 10 Knip-En-Plak Appjes Die Altijd Werken: Klik hier om ze nu gratis te downloaden