Een Arabier, Chinees en een Nederlander lopen een club in…

Een dame komt bij hem in de buurt: hij tikt haar arm aan en roept, in een bijna niet te verstaan volume, het woord “Hey”. De grijns op zijn kop doet zelfs de grootste chagrijn lachen. Het gebeurt ook. De dame begint naar hem te glimlachen en neemt zijn uitgestoken hand aan en ze schud hem vriendelijk. “I’m from Amsterdam” zegt hij.

Op zich is hier niks mis mee maar de manier waarop hij het zegt en de manier waarop hij kijkt wijzen erop dat hij het gevoel heeft dat deze one liner ervoor gaat zorgen dat de chick ineens op haar knieën gaat en aan zijn riem gaat zitten. Daarna komt hij met “My name is Paul”.

Grappig genoeg is hij een Aziaat en zijn naam komt in de verste verte niet bij ‘Paul’ in de buurt. Ik moet er om lachen en hij elke keer ook. Een paar one liners verder dooft de vlam in de chick haar ogen uit en gaat ze weg bij hem.

Same old, same old

Dan zie ik hem dezelfde routine weer doen. Een chick loopt langs hem, hij tikt haar aan, zegt dat hij uit Amsterdam komt, zegt dat hij Paul heet, gooit er nog 2-3 one liners uit en wederom dooft het gesprek uit. De 13 tips om een gesprek gaande te houden zonder dat het gesprek stil valt van Sander zouden hier goed van pas zijn gekomen.

Af en toe varieert hij zijn manier om de chick ‘aan te spreken’ door haar aan te tikken op haar schouders en zijn hand uit te steken, waarna ze vaak zijn hand grijpen met een glimlach. Het ging vervolgens, je raadt het al, snel bergafwaarts.

Dit speelde zich onlangs allemaal in Zweden af. Het was een tent met alleen maar lekkere vrouwen die eigenlijk allemaal open stonden voor een gesprek. De entree van de desbetreffende club was 20 euro en na 7 dagen stappen waren we zo goed als blut. Maar het was het waard, de chicks waren lekker en de andere mannen deden niks.

Mijn ‘aha’ moment

Het was ook waar ik, naast hele leuke contactgegevens, een paar ‘aha’ momenten kreeg.

Ik realiseerde me toen dat zowel ‘Paul’ als ik rond dezelfde periode het ‘vrouwen versieren’ online hadden gevonden. We kwamen in contact met elkaar op fora over vrouwen versieren en aangezien we allebei in Groningen woonden, werden we snel vrienden en stapmaatjes.

Zowel ‘Paul’ als ik hebben onze eerste jaar heel veel uren gestoken in het vrouwen versieren. We kwamen uit eenzelfde strenge achtergrond qua opvoeden en hadden veel terrein goed te maken voor al de jaren dat we geen contact hadden met vrouwen.

We hadden beide onze studie bijna verneukt en onze dagen draaiden alleen maar om het beter worden met vrouwen. Nu ik er over na denk, het zou nog best wel eens zo kunnen zijn dat ‘Paul’ veel meer uren in het vrouwen versieren heeft gestoken dan ik.

In minder dan twee jaar ben ik van een sociaal geïsoleerde bitch naar een versiercoach gegaan.  Hoewel het zijn van een ‘versiercoach’ niet de maatstaf is voor succes met vrouwen, zegt het wel deels over wat je kan met vrouwen. Ik blijf graag bescheiden dus het volgende is puur voor illustratieve doeleinden:

Ik ben in de afgelopen twee jaar door verschillende mensen benaderd omdat ze iets kwijt moesten bij me. Er zaten mannen bij die graag met mij wilden stappen. Mannen die mij inspirerend vonden. Sommige vertelden mij dat ik hun rolmodel was. Ik wist niet zo goed hoe ik hierop moest reageren en eerlijk gezegd weet ik dat nog steeds niet.Beginnersfouten versieren vrouwen

Wat ik je probeer duidelijk te maken is dat je best snel goed kan worden met vrouwen, mits je weet wat je goed en vooral fout doet. Mits je de fouten van een beginner leert herkennen en vermijden.

Er was best veel verschil in ons niveau

‘Paul’ daarentegen begint nu het topje van de ijsberg een beetje te zien. Hoe komt dat het verschil zo groot is tussen ons?

Dit is iets wat ik me vaak bij mannen afvraag die lang met ‘vrouwen versieren’ bezig zijn. Wat onderscheidt de mannen die slecht blijven met vrouwen en de mannen die ECHT goed worden. Los van het feit dat de meeste mannen, die zeggen dat ze vrouwen aanspreken, dat vaak eigenlijk niet doen, spelen er andere factoren een rol. Binnenkort release ik een blog hierover.

Paul zit er ook nog eens fucking goed uit, dus dat ik ‘mooier’ ben is ook geen argument. Is uiterlijk belangrijk voor vrouwen? Tim heeft hier niet lang geleden een toffe blog over geschreven.

De afgelopen twee jaar heb ik verschillende mannen gecoacht en ben ik met heel veel mannen op stap geweest. Ik heb een lijstje bijgehouden met de dingen die mannen fout doen.

Het zijn beginnersfouten.

Als je beginnersfouten niet snel door hebt, en weg werkt, zal je altijd het resultaat krijgen van een beginner. Het zal je niet lukken om vrouwen te versieren en een grote kans dat die ‘eerste keer’ er niet binnenkort aankomt.

Als je ze kan vermijden, kan je heel makkelijk vrouwen versieren.

De 10 beginnersfouten van het vrouwen versieren


1. Te laag stemvolume

Er is niks zo vervelend voor een vrouw, maar vooral voor jezelf, als een te zachte stem in een club. Je stapt op een vrouw af, je zegt wat tegen haar en het eerste wat je terug krijgt is “wat?”. Dit is echt het meeste irritante moment dat je mee kan maken op stap. Misschien is een dikke vriendin die de lekkere probeert weg te trekken irritanter maar daar hebben we het wel over in een andere blog;).

Wanneer een vrouw niet hoort wat je zegt, moet je jezelf soms meerdere malen herhalen. Uit mijn ervaringen wordt het hier vaak niet beter van. Niet alleen is een sterke stem te verstaan in clubs of drukke omgevingen, het geeft ook een vertegenwoordiging aan van hoe jij jezelf ziet binnen de dominantie ladder in een sociale setting blijkt uit onderzoek.Tips om makkelijker vrouwen te versieren

“As for men, a group of scientists recently discovered they unconsciously adjust the pitch of their voices higher or lower in accordance with their assessment of where they stand on the dominance hierarchy with respect to possible competitors.” – Leonard Mlodinow

Oftewel: hoe harder je stem, des te hoger je staat op de ladder in de setting waarin je bent. Mijn stem heb ik getrained om belachelijk hard te zijn. Presentaties die op mijn studie gegeven moest worden deed ik altijd zonder microfoon, omdat anders de oren van mensen ging bloeden. Fluisteren gaat moeizaam.

Soms probeer ik met mijn stapmaat in Groningen te fluisteren als we in de bibliotheek zijn maar dat lukt ons niet. Wanneer we fluisteren zitten we op hetzelfde volume als normale mensen wanneer ze een gesprek voeren.

Schreeuw jezelf  bij vrouwen in bed

Mijn stapmaatje vertelde me het volgende verhaal, het is een goede illustratie van hoe aantrekkelijk een luide stem is. Hij had op een forum een heel merkwaardig verhaal gelezen. Er was een gast die heel veel chicks scoorde en er bekend om stond een luide stem te hebben. Zo luid dat de meeste mensen bang van hem werden.

De schrijver van het verhaal was benieuwd naar deze überalfa man en ging hem opzoeken. Hij kwam een café binnen en kon hem vanaf de andere kant van de tent horen. Hoe dichterbij hij kwam, hoe luider het werd. De schrijver van dit verhaal voelde zich steeds meer geïntimideerd naarmate hij dichterbij kwam. Ze raakten aan de praat en de gast met de luide stem bleek heel aardig te zijn. Toen de schrijver hem vroeg naar zijn stem, kreeg hij het volgende te horen.

Als kind had de gast met de luide stem een oorontsteking opgelopen, hierdoor is hij heel slecht horend geworden. Als je praat wil je jezelf altijd horen, dus hij doet dat door heel hard te praten. De reden dat hij hard praat is niet zozeer omdat hij een alfaman is maar omdat hij heel slecht horend is. Anderen mensen (en vooral vrouwen) interpreteerden het als een signaal van een hele zelfverzekerde man.

Hoe kan je elke keer dat je op stap bent ervoor zorgen dat je een stem hebt die overal doorheen snijd? Omdat het moeilijk is om het op papier uit te leggen heb ik speciaal voor deze blog een video gemaakt over de oefening die ik doe om ervoor te zorgen dat ik een luide en duidelijke stem heb.

Verder lezen: Hier is een artikel met 17 kenmerken van een alfaman.


2. Te stroef bewegen of te snel bewegen


Wanneer je net begint met vrouwen versieren, ben je vaak heel nerveus als je op een vrouw afstapt. Als je nerveus bent, betekent het dat je iets doet buiten je comfort zone: dit is per definitie een goede zaak.

“If everything seems under control, you’re just not going fast enough.” – Mario Andretti

Wanneer je alles onder controle hebt, ga je niet hard of snel genoeg. Maar wat nou als je wel hard en snel gaat?

Dan zal er, vooral als beginner, veel adrenaline en cortisol door je lichaam gaan. Je bent in een constante fight or flight reactie. Hoewel dit heel vermoeiend is voor je lichaam, is dat niet het voornaamste probleem. Je lichaam associeert de aanwezigheid van adrenaline en cortisol met een noodzaak naar beweging.

Als er een leeuw voor je springt zal er veel adrenaline en cortisol door je lichaam gieren, je moet vechten of vluchten. In beide gevallen moet je veel bewegen en dat vertaalt zich in een club ook tot onnatuurlijke bewegingen of een ‘freeze’ doordat er kortsluiting ontstaat in je hoofd door de overvloed aan hormonen.

Losser, aantrekkelijker en fysieker worden met één simpel trucje

Dit kan zich vertalen in te stroeve bewegingen (robotachtig) of juist te snelle bewegingen (snelle hand bewegingen of waggelen). In beide gevallen duidt het op een gebrek aan zelfvertrouwen. Het enige dat je hier tegen kan doen, is niks doen. Wat ik daarmee probeer te zeggen is dat je jezelf moet forceren om niet te bewegen. Als je van jezelf weet dat je vage bewegingen maakt met vrouwen, kan je beter je handen over elkaar heen doen of een drankje in je hand nemen.

Hierdoor heb je veel minder de neiging om te bewegen. Met handen over elkaar tegen een chick praten is niet ideaal maar het maken van onnatuurlijke bewegingen is nog minder ideaal. Het is pappen en nathouden totdat je meer zelfvertrouwen krijgt met vrouwen.

Er is een manier om al die overtollige adrenaline en cortisol te verbranden. Check de videoblog hierboven om daar achter te komen.

 


3. Te serieus zijn


Soms zie ik gasten die met een vrouw praten alsof ze voor het internationale tribunaal staan in Den Haag. Je weet van afstand niet of het een ondervraging is voor een dubbele liquidatie of een versierpoging die nergens heen zal gaan.

Voor mannen is het moeilijk te begrijpen maar vrouwen gaan op stap voor maar één ding: plezier hebben. Natuurlijk zal er een vrouw tussen zitten die lang geen seks heeft gehad en voordat ze de deur uitging zichzelf heeft verteld dat ze vandaag iemand gaat neuken. Het overgrote deel van de vrouwen gaat uit om zich goed te voelen en als er iets gebeurt, dan laten ze dat gebeuren.

Mensen die geen plezier hebben in het versieren van vrouwen nemen zichzelf veel te serieus. Ze willen zichzelf niet voor schut zetten en/of proberen een ander persoon te zijn omdat ze geen vertrouwen hebben in hun echte ‘ik’. Ik zal hier bij punt 9 en 10 dieper op in gaan.

Geef haar een rollercoaster van emoties

Om een vrouw te versieren moet je haar het volledige spectrum geven van emoties: spanning, blijdschap, onderzekerheid, verlangen, woede etc. Je neemt haar mee op een rollercoaster waarbij ze niet weet wat ze gaat voelen op willekeurig moment in de interactie. Dit is wat elke vrouw wil.

Wanneer je te serieus bent, kan je de vrouw helemaal niet blootstellen aan een spectrum van verschillende emoties. Je blijft altijd als eten zonder peper en zout. Je smaakt flauw en ze kakken in door je. Hierdoor duren de gesprekken dan ook niet zo lang.

Wees niet bang om jezelf voor schut te zetten. Laatst vroeg een chick uit Helsinki hoe ik hier was gekomen. Ik zei: “With my flying carpet” en deed de bovenste knopen van mijn overhemd open zodat ze mijn behaarde borst kon zien. Ik zei vervolgens: “Meet my flying carpet”. Ze lag dubbel van het lachen. We hadden goede seks.

Versier een chick door een mongool te zijn…letterlijk

Hoe minder serieus jij de interactie neemt, hoe beter het vrouwen versieren je af zal gaan. In het boek manslut van Tim kan je lezen hoe Sander een chick versierde door te doen alsof hij mentaal gehandicapt was.

Natuurlijk ligt er een grens tussen te serieus zijn en een clown zijn. Wees de gast die op zichzelf al een feestje is. Iedereen wil bij het feestje in de club horen. Met mijn stapmaatje hebben we een regel: wanneer iedereen te serieus is in de club, nemen wij de dansvloer over en gaan we vanuit daar over op het overnemen van de vrouwen.

Toen we dit in Helsinki samen deden kwamen gasten en vrouwen ons aanspreken. Iedereen wou ineens bij ons feestje horen. Een half uur later liep mijn stapmaatje met een chick de club uit.

 


4. Teveel nadenken over de volgende stap


Het is grappig om te zien hoe mannen en vrouwen situaties anders interpreteren. Als een man met een vrouw praat en het gevoel krijgt dat hij straks niet meer weet wat hij moet zeggen, gaat hij nadenken over het gesprek. Hij gaat in zijn ‘hoofd zitten’ om met iets te komen waardoor hij interessant blijft. Een vrouw voelt deze afwezigheid aan en vertaalt dat op haar beurt dat ze niet interessant genoeg is om de aandacht van de man vast te kunnen houden.

De man gaat dus in zijn hoofd omdat hij denkt dat wat hij te zeggen heeft niet’ interessant  genoeg is, terwijl de vrouw daardoor denkt dat zij juist  niet  interessant  genoeg is.

 

Door in je hoofd te zitten ga jij jezelf filteren

Het is heel verleidelijk om in je hoofd te gaan zitten en te gaan verzinnen wat je als volgt gaat zeggen of doen. Alleen komt het de interactie vaak niet ten goede. Als je zenuwachtig bent ga je jezelf heel erg filteren waardoor je steeds minder hebt om over te praten.

Om over dit heen te komen moet je vooral veel vrouwen aanspreken op een avond. Je zal merken dat naarmate je meer vrouwen hebt aangesproken, je steeds vrijer wordt in de dingen die je zegt. Soms zal je zelf verbaasd zijn van de dingen die je zegt. Je zal jezelf afvragen “waar kwam dit vandaan?”.

 

Een goede oefening om nooit uitgepraat te zijn is het volgende: zeg een willekeurige zin hard op, pak vervolgens ergens uit die zin een woord waar je de volgende zin mee gaat maken. Ga zo oneindig door.

De voorwaarde is dat je niet de eerste of laatste woord van de zin pakt die je hebt gemaakt en je moet het doen zonder stil te vallen. Het is moeilijker dan je denkt. Heb je er geen moeite mee? Gefeliciteerd, je zit minder in je hoofd dan de gemiddelde bitch.


5. Geen leiding nemen in het gesprek


Sommige mannen zijn zo graag opzoek naar de aandacht van een vrouw dat, als ze in gesprek met een vrouw komen, ze bereid zijn over alles te praten. De man is dan blij dat er een vrouw überhaupt interesse in hem heeft. Daarnaast hoeft hij geen andere vrouwen op dat moment aan te spreken waardoor het een dubbele opluchting is.

Op zich kan je best gesprekken over een chick haar paard voeren. Hoewel het niet mijn favoriete gespreksonderwerp is kan ik er zo tien grappen of verhaallijnen van maken waardoor het gesprek met de vrouw veel grappiger, spannender en onverwachter wordt. Als je meer tips wil check dan hier meer tips over vrouwen versieren.

Kies een richting voor je gesprek

Het maakt niet uit wat het gespreksonderwerp op een gegeven moment is. Wat wel belangrijk is, is dat je weet waar je het gesprek naar toe wil laten gaan. Wil je echt een half uur praten over het dilemma wat ze had in de dierenwinkel omdat ze niet wist wat voor voer ze moest kopen voor haar paard? Of begin je liever een romantisch ‘wij’ bubbel waarbij je haar vertelt dat je samen met haar op het paard op het strand gaat rijden en zodra je een lekkere chick zit haar van je paard afgooit om die lekkere chick op het strand te versieren? Ik heb mijn keuze snel gemaakt.

Als je weet dat je die avond een chick niet kan meenemen naar huis, kan je meer connectie opbouwen met haar in de club zodat je meer zekerheid hebt om haar op een date te krijgen. Kan je haar die avond mee naar huis nemen, dan zou je kunnen kiezen voor minder connectie en meer opwinding in het gesprek. Dit kan alleen als je weet waar je het gesprek naartoe laat gaan.

Als je niet de leiding neemt in het gesprek kunnen er meerdere problemen ontstaan. Check de bovenstaande video om te kijken wat die zijn.

 


6. Te ver van haar af staan


Vraagje: hoe kan je als man met een vrouw naar bed gaan als je niet dichtbij haar in de buurt bent geweest?

Antwoord: In je dromen of op Tinder omdat ze geil en waarschijnlijk borderline heeft.

Soms denk ik dat mannen uitgaan puur om hun zelfbeeld te verbeteren. Ze praten met vrouwen vanaf een afstandje, krijgen ze aan het lachen en gaan vervolgens zichzelf vertellen ‘dat ze toch wel toffe gasten zijn’. Om vervolgens alleen naar huis te gaan en te gaan masturberen op hun collectie porno. Hoe ben je van plan intiem te worden met een vrouw aan het eind van de avond als je niet op z’n minst in haar personal space aanwezig was?

Fouten voorkomen bij vrouwen versieren

 

Ben je als man niet in haar social space en probeer je haar te versieren, dan kan je beter meteen jezelf ophangen. Zit je in haar personal space, dan gaat het al een stuk beter. Dit is een afstand van ongeveer een 0,5 meter tot 1,2 meter. Het beste is om in haar intimate space te zitten. Voor zowel een man als vrouw kan dit best intimiderend zijn als je het te snel doet. Er is een simpel trucje om heel dicht op een vrouw te komen zonder dat ze het eigenlijk bewust door heeft:

 

 

Hier heb je de complete blog van Tim met 17 tips om vrouwen te versieren door aanraken.  Als je nu nog een reden hebt om vrouwen niet aan te raken, zoek ik je persoonlijk op.

 

7. De situatie niet escaleren


Om even verder te borduren op het vorige punt: hoe ben je van plan om seks te hebben met een vrouw als je haar niet aanraakt? Ervan uitgaande dat je op een afstand bent dat het überhaupt mogelijk is.

Laatst was ik op stap in Groningen met een vriend die net echt actief vrouwen ging versieren. Zijn gesprekken gaan fantastisch, hij doet alles volgens het Versiercoach.nl boekje. Na een paar gesprekken was het duidelijk: hij was bang om vrouwen aan te raken voordat hij ‘zeker wist’ dat het kon, anders kon ze hem wellicht afwijzen. Iets wat een goede vriend van mij heeft omgedoopt tot ‘conversation land’.

Een mysterieus land waar men alleen met elkaar praat en waar aanrakingen uit den boze zijn. Opmerkingen als “hij zit veel te lang in conversation land” passeerden regelmatig de revue die avond.

Kalibreer nadat je iets doet

De grap is dat een vrouw kan aanvoelen of je onzeker bent wanneer je haar aanraakt. Dus als je gelooft dat het niet gaat werken, dan gaat het waarschijnlijk ook niet werken. Geloof je dat een vrouw aanraken de normaalste zaak van de wereld is, dan zal zij dat ook denken. Daarnaast ben je een bitch als je wacht tot een vrouw je signalen geeft om haar aan te raken. Kalibreer je actie nadat je iets hebt gedaan, niet voordat je het hebt gedaan.

Er zijn verschillende manieren om fysiek te worden met een vrouw zonder dat het over de top is. Check de video om een paar voorbeelden te zien.

Lees meer over fysiek en seksueel escaleren in deze blog over escaleren.

 


8. Niet expressief zijn in je lichaamstaal


Er is voor een vrouw niks aantrekkelijker dan een man die de juiste expressies met zijn lichaam en gezicht kan maken bij de woorden die uit zijn mond komen. Het duidt op een vorm van sociale intelligentie en zelfvertrouwen aan. Als je weet wat de juiste gezichtsexpressie of lichaamsexpressie is bij een bepaald verhaal of moment, zal de dame dit  bewust of onbewust oppikken. Er  zal in haar hoofd het volgende bruggetje plaatsvinden:

“Als ik de volgende keer een bepaalde emotie voel die ik niet verbaal maar alleen fysiek kan uiten, zal hij het kunnen lezen, begrijpen en voor mij de juiste verwoording voor die emotie kunnen bedenken.” – Elke vrouw op aarde

Daarnaast duidt het ook op een flinke dosis zelfvertrouwen als je expressief bent. Je geeft geen fuck om wat mensen om je heen van je vinden, doet waar je lekker zin in heb en neemt ruimte in beslag. Eigenschappen die vrouwen het signaal geven dat jij een alfa mannetje bent.

Dit heet ‘perceived social dominance’ en Tim heeft het in zijn blog ‘of  uiterlijk belangrijk voor vrouwen is‘ hier over gehad. Hier onder kan je een aantal voorbeelden vinden van hoe je expressief kan zijn met vrouwen:

 


9. Niet jezelf zijn


Wanneer je begint met vrouwen versieren, kom je vaak in ’the game’ met de overtuiging dat je niet goed genoeg bent voor (mooie) vrouwen. Nu we het over ’the game’ hebben; Tim en Sander hebben onlangs een blog gemaakt over 6 Pick-up Artist (PUA) Trucs Die Je In Nederland Niet Moet Gebruiken. Onder andere worden trucs uit het boek The Game behandeld. Nu weer terug naar het punt dat ik wil maken.

Omdat veel mannen niet denken dat ze genoeg zijn voor een vrouw gaan we één van twee personages spelen:

  • Ze vinden zichzelf introvert waardoor ze een hele extroverte clown gaan spelen
  • Ze vinden zichzelf niet cool genoeg waardoor ze een mislukte James Bond gaan spelen

Daarnaast zijn er ook mensen die zich slimmer voor gaan doen dan dat ze zijn omdat ze misschien een lage opleiding doen.

In alle gevallen komt het neer op het volgende: mensen proberen iets te zijn dat het tegenovergestelde is van het beeld dat ze op dat moment van zichzelf hebben.

Avatars horen in films, niet in een club

Het ergste wat je kan overkomen als je goed wil worden met vrouwen, is dat je positieve reacties krijgt wanneer je zo’n zogenaamde ‘avatar’ van jezelf speelt. Dit bevestigd namelijk voor je brein dat wanneer je die ‘avatar’ speelt, je beter zal zijn met vrouwen. Een avatar is zo’n karakter die je speelt.

Hierdoor ga je steeds meer een personage spelen in plaats van je echt zijn. Vrouwen prikken op den duur door je spelletjes heen waardoor je weer terug bij af bent. Check de video om erachter te komen hoe jij als beginner aantrekkelijk kan zijn voor vrouwen zonder een personage te spelen:

 


10. Niet flexibel zijn in je stijl


Dit punt is het belangrijkste van ze allemaal naar mijn ervaring. Al het andere is met een goede coaching snel uit je systeem te halen. Het zijn tweaks die je resultaten heel erg snel kunnen vergroten. Dit punt verbeteren kan echter je resultaten doen exploderen.

Wat bedoel ik met ‘flexibel zijn in je stijl’?

Identificeer je niet met een stijl

Hoe vaak heb je van mensen gehoord dat dit ‘niet hun stijl is’ of ‘zo ben ik niet’. Ergens hebben deze mensen zichzelf wijs gemaakt dat wat ze zijn iets is wat niet meer kan veranderen. Ze zijn vastgeroest in hun patronen en bouwen daar een personage om heen. Ik was niet al te lang geleden geen haar beter.

Toen ik begon met vrouwen versieren, maakte ik mezelf wijs dat ik niet ‘extrovert’ was en daardoor niet ‘gemaakt’ was om vrouwen op stap te versieren. Hierdoor ging ik onbewust extra introvert zijn, ik ging alleen maar slechte dingen zien in vrouwen op stap versieren. Daygame was het beste op aarde wat mij betrof. Waarom vertelde ik mezelf dat ik niet extrovert genoeg was?

Ik bleef onbewust in mijn comfortzone

Ik had toen al een redelijk goede babbel. Als je een goede babbel hebt, is daygame een goudmijn. Omdat daygame mij toen makkelijk afging, besloot ik onbewust om niet meer de uitdaging uit te gaan in het nachtleven. Daar kan een te goede babbel juist in je nadeel werken. Mijn comfortzone werd daygame en ik ging bijna nooit meer op stap, als het één keer per maand was had ik geluk.

Ik had mezelf onbewust wijsgemaakt dat vrouwen versieren op stap niet gemaakt is voor mij. Dit allemaal omdat het niet in mijn comfortzone lag.

Ik durf te wedden dat wanneer jij tegen jezelf zegt ‘dit ben ik niet’ of ‘zo ben ik niet’, dat je dat zegt omdat de activiteit die je beoogt te doen (ver) buiten je comfortzone ligt.

We zijn allemaal gemaakt van dezelfde bouwstenen

Denk eens goed na. Waarom zou je ‘iets’ niet zijn? We zijn allemaal gebouwd uit dezelfde moleculen. We hebben allemaal dezelfde prikkels die ons drijven in het leven: het vermijden van pijn en het vergaren van genot. Al het menselijk gedrag is hier naar toe te leiden. Het vermijden van pijn en het vergaren van genot heeft als functie om je evolutionaire doel in het leven in stand te houden: voortplanten en overleven.

Alles, maar dan ook alles wat je in het leven doet en gaat doen zal hier naartoe te herleiden zijn.

Wanneer je niet flexibel bent in je stijl, mis je heel veel mogelijkheden in het versieren van vrouwen. Soms moet je de stille luisteraar zijn en soms moet je de fysieke player zijn. Ga jezelf niet wijsmaken dat je iets wel of niet bent. Je bent alles wat je wil zijn.

Bruce lee zei ooit:

“You must be shapeless, formless, like water. When you pour water in a cup, it becomes the cup. When you pour water in a bottle, it becomes the bottle. When you pour water in a teapot, it becomes the teapot. Water can drip and it can crash. Become like water my friend.”– Bruce Lee, The Lost Interview (1971)

Zoals Bruce Lee zei, wees als water. Het is goed om alle stijlen van vrouwen versieren te kennen en kunnen. Het beste is om vervolgens alle stijlen los te laten en geen stijl te zijn. Herbert Spencer bedacht de beroemde uitspraak ‘survival of the fittest’, die later door Charles Darwin als vervanger werd gekozen voor zijn term ‘natuurlijke selectie’. De vertaling van ‘survival of the fittest’ is niet wat de meeste mensen denken dat het is. Veel mensen denken dat degene die het sterkste is de grootste kans heeft van overleven maar dit is fout.

Survival of the fittest betekent eigenlijk dat degene die het meest aangepast is aan de omgeving de grootste kans heeft van overleven. Hoe overleeft hij? Door zich voor te planten.

“It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.” – Charles Darwin

 

Dus wat gebeurt er als jij niet een bepaalde stijl aanneemt maar constant aan de omgeving aanpast? Je verhoogt je kans op voorplanting drastisch.

Be like water

Met aanpassen bedoel ik niet dat jij je moet aanpassen aan de sociale norm in de club of op straat. Want als je dat doet, zal je de hele avond met een biertje in je hand niks doen net als de gemiddelde man dat doet. Op straat zal je dan alleen naar vrouwen kijken en vervolgens dromen ‘hoe zou het zijn als….’. Met aanpassen bedoel ik dat je moet kalibreren.

Je moet de situatie lezen en vervolgens, wat je hier op Versiercoach.nl leert, doen wat je op dat moment het meeste resultaat op zal leveren.

De sleutel tot goede communicatie, en dus tot succes met vrouwen, is flexibiliteit in je communicatie. Zowel in het verzenden als ontvangen van communicatie moet je flexibel zijn. Be like water my friend.


 

Soms ben ik best lief

Soms ben ik lief. Ben je te lief voor vrouwen als man? Dan moet je de blog van Sander lezen, hij heeft de oplossing.

De ochtend na de desbetreffende stapavond vroeg ik Paul of hij bewust was van het feit dat hij constant hetzelfde deed. Hij zei dat hij niet echt weet wat hij anders moet doen. Hij doet gewoon hetzelfde elke avond en wacht tot er een visje hapt. Daarnaast praat hij het liefst niet omdat hij daar zich niet comfortabel bij voelt. Het liefst gaat hij de dansvloer op en wordt meteen fysiek met een meid; niet praten en meteen escaleren is zijn favoriete strategie.

Ik legde Paul uit dat wat hij doet ook prima werkt. Hij en vele andere hebben met die stijl van vrouwen versieren chicks gescoord. Het probleem alleen is dat je altijd veel chicks af moet gaan op een avond totdat je een chick tegen komt die op hetzelfde energieniveau als jou zit. Ze wil aangeraakt worden en is waarschijnlijk al geil van alle opwinding die avond: ze wacht op iemand om haar mee naar huis te nemen. Je speelt een zogenaamde ‘numbers game’.

Numbers game zorgt niet voor consistentie

Je gaat dame voor dame af totdat één hapt. Wanneer je flexibel bent kan je ervoor zorgen dat een dame, die op dat moment helemaal niet opgewonden is, juist opgewonden van je raakt. Vervolgens kan je heel fysiek met haar worden. Hierdoor zorg je voor consistentie in je skills. Dat zal er voor zorgen dat je elke avond succes hebt.

Wat ging Paul met mijn adviezen doen? Geen idee. De avond na de desbetreffende stapavond had ik een date met een Zweedse chick in haar bed en toen ik de jongens weer op kwam zoeken waren de clubs dicht. Tijd zal leren of Paul net als water zal worden of cement zal blijven.

 

Liefde,

 

Ali

 

P.S: Wil jij net als ons van versiercoach een echte manslut worden? Check dan het nieuwe boek van Tim op www.manslut.nl