Het is 2019 en dus 5 jaar geleden dat Tim’s bestseller Manslut is uitgekomen. Het is het meest verkochte Nederlandse self-published boek en al meer dan 17.000 mannen (en ook wat verdwaalde vrouwen) hebben het gelezen.

Inmiddels is er een hoop veranderd.

Tim is uitgegroeid tot DE expert in Nederland als het aankomt op daten en relaties. Heeft 100+ podcasts achter de rug, heeft 6 cursussen uitgebracht en is inmiddels ook vrouwen gaan coachen.

Tim is ook 5 jaar ouder geworden (en heeft van die 5 jaar ten minste de helft van de nachten doorgebracht in clubs). In die 5 jaar is wat hij doet, hoe hij het doet en hoe snel hij het doet, ook geëvolueerd.

Daarom begint hij nu met een serie video’s waarin hij het Manslut boek hoofdstuk voor hoofdstuk behandelt. Hij vertelt je achtergrond informatie, details en wat hij nog wel/niet doet.

Hier is de eerste van die podcasts:


De hardcover versie van Manslut

Omdat het boek 5 jaar geleden is gepubliceerd hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een hardcover versie.

Er zitten minder spelfouten in, het boek heeft een mooie harde cover en we hebben de hoofdstukken hier en daar wat geupdated.

Je kan hem krijgen op manslut.nl of direct via dit bol.com linkje.

(Let op dat je als verkoper bij bol.com ‘VC Coaching B.V.’ selecteert. Dan krijg je hem direct van ons. Dan heb je de laagste prijs en gratis verzending.

Boks,

Sander

PS: Hieronder staat nog de oude post die Manslut aankondigt uit 2014.  Ook de video met de inhoudsopgave en de hoofdstukken staat er nog bij.

 


 

Hey guys, Tim hier.

Komende zaterdag (12 Juli) is het zo ver. Manslut komt uit. Ik zal het boek officieel presenteren tijdens een workshop waar ik keynote spreker ben. Als je zaterdag tijd hebt, kom dan naar Eindhoven. Ik neem ook een paar boeken mee, zodat je hem daar direct van me kunt krijgen – met een handtekening zoals sommigen al gevraagd hebben :)

Nieuw: De Inhoudsopgave van Manslut

Een paar dagen geleden heb je het eerste voorbeeldhoofdstuk van Manslut kunnen lezen . Als je het nog niet gedaan hebt, lees ‘m nu.

Nu (tussen de wedstrijden van het WK door), is het tijd voor de volledige inhoudsopgave van Manslut.

In de video hieronder zie je de inhoudsopgave van het boek. Ik vertel kort over de hoofdstukken in het boek en wat je precies gaat leren. Check de video hieronder en laat me weten wat je ervan vindt.
Manslut Boek Hoofdstukken

 

Boks,

Tim

PS: Het boek is vanaf 12 juli beschikbaar op bol.com. Door de post krijg je het dan pas maandag/dinsdag binnen.

Als je het boek als eerste wil hebben, én meteen een seminar van mij wil, is er een andere optie. Kom naar de workshop waar ik keynote spreker ben. Dan kan je dus niet alleen je boek krijgen, je krijgt er ook een hele dag speeches bij!