In 2019 was het 5 jaar geleden dat Tim’s bestseller Manslut is uitgekomen. Het is het meest verkochte Nederlandse self-published boek en al meer dan 20.000 mannen (en ook wat verdwaalde vrouwen) hebben het gelezen met veel plezier.

Inmiddels is er een hoop veranderd.

Tim is uitgegroeid tot DE expert in Nederland als het aankomt op daten en relaties. Heeft 100+ podcasts achter de rug, heeft 6 cursussen uitgebracht en is inmiddels ook vrouwen gaan coachen.

Tim is ook 5 jaar ouder geworden (en heeft van die 5 jaar ten minste de helft van de nachten doorgebracht in clubs). In die 5 jaar is wat hij doet, hoe hij het doet en hoe snel hij het doet, ook geëvolueerd.

Daarom begint hij nu met een serie video’s waarin hij het Manslut boek hoofdstuk voor hoofdstuk behandelt. Hij vertelt je achtergrond informatie, details en wat hij nog wel/niet doet.

Hier is de eerste van die podcasts:


De hardcover versie van Manslut

Omdat het boek 5 jaar geleden is gepubliceerd hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan een hardcover versie.

Er zitten minder spelfouten in, het boek heeft een mooie harde cover en we hebben de hoofdstukken hier en daar wat geupdated.

Je kan hem krijgen op manslut.nl of direct via dit bol.com linkje.

(Let op dat je als verkoper bij bol.com ‘VC Coaching B.V.’ selecteert. Dan krijg je hem direct van ons. Dan heb je de laagste prijs en gratis verzending.

Boks,
Sander