Heb je video 1 & 2 over aanspreken & lichaamstaal al bekeken? Ja? Kijk dan nu de video hieronder.

Manslut Meesterschap is nu gesloten. Meld je nu aan voor de interesselijst hieronder:

http://manslutmeesterschap.nl

 

Veelgestelde vragen

1. Als ik mezelf  inschrijf voor Manslut Meesterschap, ben ik 1 van de 50 die de volgende video’s van manslut meesterschap gaat ontvangen?

Ja, dat klopt. Morgen om 15:00 gaat het programma officieel open. Maar als je op deze interesselijst staat, krijg je een uur eerder (om 14:00) toegang.

2. Nu hoor ik je zeggen dat je met de klas aan de slag gaat dus krijg je dan persoonlijke coaching via Skype?

Bij het programma kan je me altijd alles vragen (check de pagina morgen). Als je extra persoonlijke coaching wil, kan je dat aanvragen nadat je Manslut Meesterschap hebt aangeschaft.

3. Hoe zit Manslut Meesterschap precies in elkaar?

Je krijgt in 5 weken mijn hele systeem om vrouwen zo gek op je te maken dat je je helemaal sufneukt. Je krijgt elke week meerdere video’s met opdrachten die je die week uit kan voeren. Daarnaast krijg je checklists, voorbeeldvideo’s met een van mijn vriendinnetjes, verborgen camera beelden en webinars.

Op deze manier krijg je niet te veel informatie in één keer, maar kan je het rustig opbouwen. Dit is omdat je het op deze manier beter leert.

4. Kan ik dit ook gebruiken om een vriendin te krijgen?

Yes. Veel van mijn klanten die dit systeem gebruiken hebben er een vriendin mee gekregen… maar het bekendste voorbeeld is misschien Sander, die dankzij dit systeem nu al een jaar een geweldige vriendin heeft. Vraag het maar aan hem.

5. Is er ook iets van een mastermind, faceboekgroep of meetup?

Ja… en zelfs meer dan je verwacht. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat het niet alleen de beste online cursus over versieren ooit wordt, maar ook dat je offline een paar leuke dingen krijgt.

Als je je op de interesselijst aanmeld, krijg je het allemaal te horen wanneer we weer open gaan.