67 mooiere-vrouwen-versierenIn dit artikel leer je:

 • Waarom de meeste mannen nooit hete chicks zullen doen. Hoe jij ervoor zorgt dat mooie vrouwen voortaan wel de weg naar je bed weten te vinden.
 • Hoe de manier waarop mooie mensen worden behandeld in jouw voordeel kan werken – maar ook in je nadeel, als je niet oplet.
 • Wat de prijs is die je hoort te betalen als je een mooie vrouw wil (of het nu gaat om daten, een onenightstand of een relatie).
 • Hoe je voorkomt dat je afgewezen wordt voordat het versiergesprek goed en wel is begonnen.
 • …en nog veel meer.

Maar voordat je verder leest, bekijk onderstaande Tim Veninga Show:Zijn mooie vrouwen moeilijker?

"Man man man" gif Rob GeusMan, man, man.

Waarom doen gasten altijd van die vreemde aannames?

Van die dingen die heel goed klinken, maar waar 0,0 bewijs voor is?

Bijvoorbeeld dat hele mooie vrouwen “lastiger” zouden zijn om te versieren. Waar het vandaan komt, weet ik niet.

Misschien heeft het iets te maken met de datingmarkt zien als een markt van vraag en aanbod. Zoals ook bijvoorbeeld op de financiële markt het geval is.

Of dit een analogie is, bespreek ik zometeen.

Voor nu is het belangrijk dat je goed oplet. En we samen eens even gaan checken wat je kan doen als je een echt mooie chick in je bed wil.

En als je niet alleen een mooie vrouw wilt versieren, maar bijvoorbeeld:

Check dan de specifieke artikelen waarnaar ik hierboven heb gelinkt.

Waarom je vooral niet moet settelen voor een iets te dikke chick op sportschoenen

Als gasten beginnen met het leren van vrouwen versieren, dan vinden ze het prachtig.

Ze doen een paar chicks. Voelen zich de koning van de wereld. En daarna krijgen ze plotsklaps een relatie met 1 of andere tuthola waar ze een paar keer hun zak in hebben geleegd.

In plaats van dat ze het rustig aan doen en eerst 50 chicks doen, gaan ze gelijk in overdrive:

Voordat je het weet woon je samen, heb je drie kinderen en zit je opgescheept met een vrouw die minder leuk is dan je dacht. En oh ja: die nog lelijk is ook.

Zowel lelijke als knappe vrouwen hebben hersens

SchokkendEen shocker, ik weet het.

Mooie vrouwen hebben hersenen en zintuigen. Net zo veel als lelijke vrouwen.

Dat betekent dat wanneer je met een mooie vrouw praat, zij op dezelfde manier naar jou luistert als een lelijke vrouw. Je komt niet per se anders over op haar.

Dus alle dingen die ik je over versieren leer, zijn net zo hard toepasbaar op een mooie vrouw als een lelijke vrouw.

Dat wil niet zeggen dat het zomaar uit de lucht komt vallen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een mooie vrouw versiert.

Welke dat zijn? Dat lees je hieronder.


Dit is niet hoe je een vrouw meid aanspreektTip 1: Besef dat haar knapheid haar zelfbeeld positief heeft beïnvloed

Er zijn een aantal wetenschappelijke feiten bekend over knappe mensen.

Tijdens hun levensloop:

 • Krijgen ze veel meer complimenten dan lelijke mensen.
 • Worden ze vriendelijker benaderd.
 • Verdienen ze meer geld en worden ze guller ingeschat.
 • Mensen veronderstellen dat mooie mensen slimmer en intelligenter zijn – ook als dit helemaal niet zo is. Zelfs als ze alleen een foto zien.

Dit zijn dingen die gelden voor zowel mannen als vrouwen die in de top zitten qua uiterlijk. Maar voor vrouwen is er nog iets anders aan de hand.

Mooie vrouwen komen met veel meer weg

Omdat de maatschappij hen positief beoordeeld, is de kans veel groter dat er “loopholes” ontstaan waarin de mooie vrouw geen verantwoording hoeft te dragen voor haar eigen gedrag.

Denk aan gunsten die ze van ander mensen krijgt. Van een liftdeur die wat langer open wordt gehouden tot een politieagent die haar boete kwijtscheldt omdat ze er goed uitziet.

Knapheid van mooie mensen beïnvloedt ons enorm.

Mensen zijn bereid om meer voor een mooie vrouw te doen dan voor een lelijke. Met als gevolg dat sommige vrouwen hier gebruik van maken om te krijgen wat ze willen (en wie neemt hen het kwalijk).

Hoe knappe mensen in een opwaartse spiraal voor hun eigenwaarde belanden

Emotionele opwaartse spiraal eigenwaardeKnappe mensen hebben op veel vlakken een streepje voor ten opzichte van de rest:

Ze krijgen bonussen en extraatjes die niet voor ons gewone stervelingen zijn inbegrepen.

Daarnaast worden ze voortdurend positiever behandeld dan andere mensen.

Hun eigenwaarde neemt daardoor toe. Daardoor gaan ze zich zelfverzekerder gedragen. Waardoor mensen hen nog positiever gaan behandelen (en de eigenwaarde nog meer toeneemt). Ze komen dus in een opwaartse spiraal.

En dat heeft zo zijn effecten op hoe je een knappe vrouw dient te versieren.


Tip 2: Meer eigenwaarde leidt tot hogere standaarden

Doordat ze zelfverzekerder is dan andere vrouwen, puur omdat ze beter behandeld wordt, zal ze het minder snel pikken als je iets doet wat over haar schreef gaat.

Ga maar na:

Als iedereen drank voor je koopt en jij dat ineens niet doet, dan spring je uit de toon.

In het begin van de interactie is dat niet per se erg, maar als je langer samen met haar bent zal ze het opvatten als een teken van dat je goedkoop bent. Ze zal zich niet realiseren dat het niet normaal is dat er altijd gratis drank voor haar wordt geregeld.

Je komt met minder weg bij een mooie vrouw

Doordat haar standaarden hoger liggen, moet je ervoor zorgen dat je gewicht in de schaal legt.

Wanneer je haar slechter behandelt dan haar omgeving, dan zal dit in het begin haar aandacht trekken – maar na verloop van tijd zal ze er op uitgekeken raken.

Als ze veel alternatieven heeft, waarom zou ze dan in een situatie blijven hangen waarin ze minder krijgt dan op die andere plekken?


Tip 3: Waarom je gewoon op mooie vrouwen af moet stappen

Angst bang zijnIk merk dat als ik mannen coach, ze het ineens een stuk lastiger krijgen als ze een vrouw heel knap vinden.

Dit “knap vinden” is enorm subjectief:

Wat ik een enorm lekker ding vind, hoeft niet voor jou te gelden. Bovendien verandert je smaak – althans, de mijne. Wat ik op mijn 18de lekkere chicks vond, kan ik nu niet meer uitstaan. En de vrouwen waar ik nu voor ga, lijken in de verste verte niet op waar ik op mijn 18de naar verlangde.

Sommige mannen hebben selectieve aanspreekangst. Dit is een mooie naam voor een situatie waarin de dunne door hun broek loopt als ze een mooie vrouw moeten aanspreken.

Een lelijke, dikke chick vinden ze geen probleem. Maar zodra een vrouw knap wordt gevonden, krijgen ze het ineens zwaar.

Tip: Ben je verlegen? Check hier wat je moet doen om vrouwen te versieren.

Maar er zijn een aantal redenen waarom het juist z’n voordelen heeft om mooie vrouwen aan te spreken. Hier zijn ze:

Reden 1: Je moet de chicks proberen te versieren die je daadwerkelijk wil hebben

Er is niets mis mee om af en toe een middelmatige chick te trakteren op een proteine-shake. Maar als je daarbij niet achter chicks aangaat die je wel heet vindt, dan schiet je het doel volledig voorbij.

Ik raad mannen aan om lelijke chicks te versieren om hun skills te oefenen en om comfortabeler te worden in de omgang met vrouwen. Niet als afleiding om de chicks te vermijden die hij daadwerkelijk wil hebben.

Veel gasten gaan de mooie vrouwen uit de weg.

Hover-Hand-te-lief-voor-vrouwenZe denken onbewust dat ze het niet waard zijn. Maar het gevolg is dat ze bij mij klagen dat ze geen mooie vrouwen krijgen, en alleen maar middelmatige basisschooljuffen met een pondje te veel.

Je kan het niet alle twee hebben, broer.

 • Of je begint met het aanspreken van chicks die je echt heet vindt, en je doet het vandaag nog.
 • Of je legt je bij de situatie neer, en vuurt je vruchtbare katapult voortaan alleen nog in de middelmatige chicks af waar je nu mee chilt.

Reden 2: De allermooiste vrouw in de bar is niet de vrouw die het meest wordt aangesproken

Ik weet wat mannen denken als ze een hele mooie vrouw zien.

“Iedereen wil haar hebben. Ik maak geen schijn van kans.”

Vergetende dat dit precies is waarom ze juist wel een kans maken.

Want iedereen wil die vrouw hebben, maar vrijwel geen enkele man gaat er op af. Ze zijn bang afgewezen te worden. En vertellen zichzelf allerlei verhaaltjes waarom het een slecht idee is.

Maar de realiteit is dat heel knappe vrouwen maar met moeite goede dates kunnen vinden. En dat je, als je mijn versiertips goed opvolgt, je heel snel naar het niveau kan komen waarop je het bed deelt met heel knappe chicks.

Reden 3: Wat wetenschappelijk onderzoek zegt over partnerkeuze

Doe het gewoonUit alle onderzoeken op dit vlak blijkt dat mannen kiezen voor beschikbaarheid boven kwaliteit.

Maar dat niet alleen. Mannen (en vrouwen ook trouwens) willen iemand die op ze lijkt. Hun spiegelbeeld, als het ware.

En wanneer een vrouw te knap is, dan wijkt ze te veel af van het plaatje. Waardoor het hoofd van die mannen haar automatisch afwijst.

Dat is kneiterzonde.

Wie weet beginnen jullie met elkaar te praten, en gaat alles in 1 keer goed. En ook al gaat het niet goed – misschien besluit ze vanuit de goedheid van haar hart (=een dronken bui) alsnog met je mee naar huis te gaan. Hoe het ook zij:

Je kan het beter proberen dan aan de kant zitten huilen dat het allemaal niet lukt.

En om je daar een handje bij te helpen, vind je aan het einde van dit artikel 36 voorbeeldzinnen om haar aangetrokken tot je te maken. Helemaal gratis.


Tip 4: Besef dat mooie vrouwen zeldzaam zijn

Mooie vrouwen moeten minder intimiderend zijnMannen voelen zich geïntimideerd door vrouwelijke schoonheid. Niet alleen omdat elke man die chicks wil bangen, maar ook omdat de meeste mannen wel wat ervaring hebben met middelmatige chicks.

Statistisch gezien zijn er minder heel mooie vrouwen.

Wanneer jij dus een stuk of dertig semi-aantrekkelijke chicks doet, kan je onbedoeld tot de conclusie komen dat mooie vrouwen je niet zien staan. Dat heeft weinig te maken met de realiteit, maar eerder met een gebrek aan ervaring.

Ik weet dat het lastig is om je over jezelf heen te zetten, maar als je mooie vrouwen wilt zul je moeten leren dat de aanname dat ze je niet willen verkeerd is.

Je kan genoeg stappen zetten om deze vrouwen te veroveren, en daar is uiterlijk niet eens heel belangrijk voor. IJskoud zelfvertrouwen is dat wel.

En wat nog mee? Dat lees je in latere tips.


Tip 5: Besef je dat smaken verschillen

wat-is-jouw-smaakIk heb het net al even genoemd. Wat ik een supermooie vrouw vind, hoeft bij jou niet in de smaak te vallen. Het is geen exacte wetenschap.

Dat is goed om je te realiseren:

Stel voor dat jij met een vrouw praat die je supermooi vindt. Realiseer je dan dat er een heleboel mannen zijn die haar lelijk of gewoon niet interessant vinden.

Ik maakte dit zelf mee toen ik nog niet goed was in vrouwen versieren…

Ik raakte bevriend met een leuke chick die heel erg knap was. Maar ik voelde er gewoon niets bij. Ze had een mooi gezicht, was heel sociaal en deed wat met haar leven. Maar ik vond haar gewoon niet opwindend.

Als we uitgingen kreeg ze voortdurend drank aangereikt. Mannelijke aandacht? Daar had ze genoeg van. Al met al kwam ze niets te kort.

Dat ik haar niet hoefde wilde niet zeggen dat andere mannen daar niet anders over denken. Realiseer je dat dus, de volgende keer dat je met zo’n knappe vrouw spreekt.


Tip 6: Pas niet je gedrag aan omdat ze mooier is dan de rest

Niemand spreekt een extreem mooie vrouw aanHet laatste wat je moet doen bij een mooie vrouw, is haar anders behandelen dan andere vrouwen.

Als je geoefend bent in het versieren, kan je niets slechters doen dan haar op een voetstuk plaatsen. Maar ook haar juist slecht behandelen omdat je haar heel knap vindt gaat niet werken.

Hou het gewoon bij de technieken die ik je geleerd heb, en pas deze consequent toe.

Veel gasten praten niet met een mooie vrouw, maar gaan er een beetje awkward omheen dansen. Ze staan op apegapen in de hoop dat zij hem aanspreekt, of hun ogen elkaar automatisch ontmoeten en er 1 of ander lame romantisch momentje ontstaat.

Bij Versiercoach doen we niet aan hopen.

We doen aan chicks bangen. En als je blijft staan waar je staan en haar voor je neus laat dansen zonder wat tegen haar te zeggen, gaat dat er nooit van komen.

Tip: Check hier hoe je vrouwen versiert met lichaamstaal en met humor.

Besef dat je fouten mag maken

Als je haar niet aanspreekt, kan ze je ook niet afwijzen. Maar afgewezen worden is niet voor sukkels.

Als je om haar heen gaat staan en je ogen over haar lichaam laat glijden zonder haar te groeten, dan is dat creepy. Natuurlijk loopt ze dan bij je weg. Ze voelt zich ongemakkelijk.

Maar het is geen afwijzing zolang je haar niet hebt aangesproken. Je hebt haar immers helemaal niet voor de keus gesteld om een gerichte beslissing te nemen.


Mooie vrouwen zijn vaak onzekerTip 7: Besef dat hun zegen een vloek is

Ik heb een sloot hete chicks gedaan.

En weet je wat me opvalt?

Hoe knap iemand is, zegt weinig over haar binnenwereld

Ik heb lekkere chicks gedaan die:

 • Kneiter onzeker waren.
 • Zich door elke man lieten doen die ook maar een beetje aardig was.
 • Zich ontzettend vijandig konden opstellen naar iedereen, behalve naar de man waar ze die week avontuurtjes mee had.
 • Die een eetstoornis hadden, of een andere ziekte waardoor ze niet zelfverzekerd over haar uiterlijk was.
 • Die vaak gedumpt waren na een eerste date.

Mannen vinden het prima om een hete vrouw die ze niet aardig vinden een paar keer te doen. Gewoon omdat het kan. Maar als ze haar niet aardig vinden, dan houdt daarna het verhaal op.

Dat is voor een vrouw een ontzettende beuk voor haar eigenwaarde.

Hoewel mooie mensen bevoorrecht zijn…

…en dit het versierproces kan beïnvloeden op een lastige manier…

…hoeft dit dus niet altijd het geval te zijn.

Soms heb je een hete chick met een compleet verziekt zelfbeeld.

Dus doe geen aannames over wat een chick denkt of voelt. Loop er op af en kijk daarna hoe je verder gaat.


Tip 8: Ga er niet vanuit dat ze meer waarde heeft op de datingmarkt dan jij

marktwaardeWanneer je doet alsof ze beter is dan jij, kan je het wel vergeten.

Ik vind het compleet zinloos om naar de “marktwaarde” van anderen te kijken. In plaats daarvan focus ik me liever op mijn eigen marktwaarde. Hoe ik dat doe lees je in de volgende tip.

Voor nu is het belangrijk om te weten dat wanneer je vindt dat haar waarde op de datingmarkt hoger ligt dan die van jou, dit je kansen negatief beïnvloedt.

Het maakt je kwetsbaar voor alle mogelijke fluctuaties die je kan krijgen tijdens het versieren.

Het kan beter zijn om maar gewoon aan de slag te gaan, en het uit te vinden, zover als het kan. Dit is de snelste manier om het versieren van hele mooie vrouwen te leren.


Tip 9: Zorg dat je waarde gelijk komt met die van haar

Weet je waar ik een ontzettende hekel aan heb?

En weet je wat ik prachtig vind?

Respectievelijk levenshouding 1 en levenshouding 2.

Man worden ballen krijgenLevenshouding 1: “De bitch.”

Je bent dik, lelijk en hebt zweetvoeten. Alsof dat niet erg genoeg is, is het enige wat je doet met je leven het uitspelen van World of Warcraft.

Uitgebouwde Doritos liggen bezaaid over je Primark-sweater, en de laatste keer dat jij je kleine vriendje hebt gezien is toen je vijf was. Nu zit er zo’n buik in de weg dat je die op moet tillen wil je opstaan van je plek.

Je stuurt mij een huilmailtje om drie uur ’s nachts. Dat je graag een model wilt bangen. En hoe je dat het beste kan aanpakken.

Mijn reactie?

Krijg eerst maar eens levenshouding 2.

Levenshouding 2: “De baas.”

De baas pakt het wat beter aan.

Hij was op zijn twintigste 25 kilo te zwaar, maar een jaar later is dat er allemaal af. Hij werkt hard aan iets waar hij in gelooft.

ex terug methodeEn bovenal beseft hij dat als hij een sexy, ambitieuze chick wil daten, hij zelf ook moeite zal doen om er goed uit te zien en wat uit het leven te halen.

Nee, het is niet nodig om plastische chirurgie te nemen of om een multimiljonair te worden. Wat wel belangrijk is, is dat jij je best doet. Dat je verantwoordelijkheid neemt voor wie je bent. En dat als je een lekkere chick wil daten, jij haar spiegelbeeld wordt.

Alleen dan verschuif je van “hopen” naar “actie ondernemen.” En dat is een absolute vereiste als je het wilt maken met vrouwen.


De mooiste vrouwen versieren: zo doe je het dus

Zo. Mijn 9 tips om hete vrouwen op een goede manier in bed te krijgen. No-nonsense, en zeggend waar het op staat.

Heb je vragen? Drop ze dan hieronder bij de reacties.

P.S.: 36 Voorbeeldzinnen om haar aangetrokken en verliefd te maken

Alsjeblieft, helemaal gratis. Dan moet dat helemaal goed komen, met die mooie vrouw.

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen die je direct kan gebruiken als je niet meer weet wat je moet zeggen. (Klik hier om nu te downloaden).