Heb je de eerste video & de tweede video al bekeken? Ja? Kijk dan nu de video hieronder.

De Daygame Academie is NU geopend!

Ga naar http://daygameacademie.nl/ en meld je aan.

– Ali

PS: Maandag 4 Mei gaat de prijs van de Daygame Academie met 100% omhoog.

Veelgestelde vragen

1. Als ik mezelf  inschrijf voor de Daygame Academie, krijg ik dan voorrang op meer dan 8000 mannen om toegang te krijgen tot het programma?

Ja, dat klopt. Maandag gaat het programma officieel open. Maar als je op deze interesselijst staat, krijg je een uur eerder toegang.

2. Hoe zit de Daygame Academie precies in elkaar?

Je krijg gedurende  weken mijn daygame systeem om vrouwen overdag te versieren en verleiden. Je krijgt wekelijks verschillende video’s en opdrachten die je die week kan toepassen. Daarnaast zal ik je verschillende checklists, voorbeeldvideo’s, verborgen camera beelden met analyse en webinars.

Op deze manier overspoel ik je niet met informatie, maar krijg je wekelijks hapklare brokken om toe te passen. Op deze manier leer je sneller en beter vrouwen versieren.

3. Is dit een goede manier om een vriendin te krijgen?

Jazeker. Veel van de mensen die ik heb gecoacht hebben dit systeem gebruikt om er een vriendin mee te krijgen. Je krijgt met dit systeem vrouwen in je leven in welke vorm dan ook. Punt.

4. Is er ook iets van een mastermind, faceboekgroep of meetup?

Yep. En meer dan je zou verwachten.

Ja… en zelfs meer dan je verwacht. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat het niet alleen de beste online cursus over versieren ooit wordt, maar dat je daarnaast op verschillende manier nog meer exclusieve tips en tricks krijgt.

Als je je op de interesselijst aanmeld, krijg je het allemaal te horen wanneer we open gaan.

Wil je een voorproefje van de Daygame Academie?

Check dan deze daygame blog waar je 10 tips krijgt om meteen te beginnen op straat.