Mannen sturen mij constant vragen over hoe ze een player kunnen worden. Op de een of andere bizarre manier denken ze dat dit het heel moeilijk is.

Het ding is dat een player of alfa man worden makkelijker is dan je denkt.

Als je de juiste dingen doet, heb je binnen no time meerdere vrouwen per week in je bed.

Daarom heb ik hier de 6 belangrijkste stappen om zo’n ‘player’ of ‘alfa man’ te worden voor je opgeschreven (en als je een vrouw bent die dit leest, ga nu weg, dit willen we graag geheim houden).

Dit is wat je gaat leren:

 • Het grootste misverstand over wat een player is (hint: het is geen typisch alfa mannetje en al helemaal niet wat je in films ziet).
 • Waarom iedereen een player kan worden, zelfs als je nu nog geen enkele vrouw in bed krijgt.
 • Wat de domste vrouw is die ik ooit heb gedate.
 • Een gegarandeerde manier om binnen één jaar 5 vriendinnen te krijgen.
 • De grootste fout die de wat meer gevorderde mannen maken met vrouwen.
 • Het definitieve antwoord op de vraag: “hoe word ik een player?”

Kijk daarvoor eerst de video hieronder en lees dan het artikel verder:

 Wat een player zijn betekent – en wat het vooral niet is

Veel mensen denken dat een player zijn betekent dat je een stereotype moet zijn.

Het type dat op elke vrouw afstapt, elke vrouw probeert te vleien met een compliment, of zich belachelijk flamboyant of net kleed.

Zoals Barney Stinson uit How I Met Your Mother. Ja, het lijkt cool om zo’n ‘alfa man’ te zijn, maar in de echte wereld werkt het (helaas) niet zo.

een player zijn

Waarom alfa man zijn bullsh*t is

Vrouwen aantrekken is een heel complex proces. De manier hoe een player te werk gaat in films en series, is vaak heel eendimensionaal.

Of een man krijgt vrouwen omdat hij een enorme klootzak is, of hij krijgt vrouwen omdat hij een pak aanheeft, of omdat hij gladde praatjes heeft.

Dan is er nog het fenomeen van alfa mannen. Sommige mannen proberen zoveel mogelijk kenmerken, eigenschappen en gedrag van alpha mannen over te nemen in de hoop dat ze zelf een alfa man worden.

Hoewel dat werkt, is het niet de enige oplossing voor hoe je een alfa man wordt of hoe je een player wordt.

Deze 8 stappen zijn namelijk essentieel:

Een player worden in 8 stappen

Stap 1: Ijskoud zelfvertrouwen

Wat de meeste mannen denken dat zelfvertrouwen is, is compleet het tegenovergestelde van hoe het echt werkt. Zelfvertrouwen met vrouwen hebben betekent niet dat je de ballen hebt om haar aan te spreken – of om 30 vrouwen op een avond aan te spreken.

Hoe je ijskoud zelfvertrouwen krijgt

Rustig zijn is de eigenschap die elke player heeft. Ze zijn relaxed, ontspannen en halen hun schouders op als ze worden afgewezen. Dat is compleet anders dan de uitslover die nog harder z’n best gaat doen wanneer een vrouw hem afwijst.

Wanneer een echte player met een vrouw praat, doet hij niet extra stoer en schept hij niet op. Hij blijft gewoon rustig en ontspannen. Dat is iets wat vrouwen héél aantrekkelijk vinden.

Ijskoud.

Het is niet iets wat in een dag gaat. Het is iets wat maanden duurt en waarvoor je veel oefening nodig hebt. Zodat je relaxed kan blijven, wat de omgeving ook op je af gooit.

Als je wilt leren hoe je dat ijskoud zelfvertrouwen krijgt, lees dan dit artikel waarin je het stap voor stap uitgelegd krijgt.

Stap 2: Fake it till you make it

Zelfvertrouwen krijgen of een player worden, is niet iets wat je in 1x lukt. ‘Jezelf zijn’ is heel leuk advies (wat veel ‘datingcoaches’ ook geven), maar het werkt niet als je een 30 jarige gamer bent die world of warcraft in de kelder van z’n moeder speelt.

 • Gedraag je alsof je elke avond een nieuwe vrouw in je bed heb.
 • Heb een houding alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat vrouwen jou aanspreken.
 • Gedraag je alsof het je niet uitmaakt of ze je wel of niet leuk vindt – er is zo toch een andere vrouw.

Wanneer je lang genoeg doet alsof, worden de gedragingen langzamerhand natuurlijk. Dan wordt je een player.

Stap 3: Laat je versieren

Er zijn 3 groepen mannen die vrouwen aanspreken in een kroeg.

1. De mannen die met een biertje bij de muur staan en niks doen.

Dit is verreweg de grootste groep. Ze weten nog niet wat ze moeten doen en hebben ook geen motivatie om op een vrouw af te stappen.

2. De mannen die net begonnen zijn met ‘versieren’.

Ze stappen op elke vrouw af. Proberen elke vrouw mee naar huis te krijgen en vinden het niet gek om 30x op een avond afgewezen te worden. Dit zijn de mannen die 500 vrouwen per maand aanspreken maar er net eentje in bed krijgen.

Hier heeft Tim een keer een podcast over gemaakt, hieronder kan je hem checken:

Ok, verder met de volgende groep:

3. De echte players

Dit zijn de mannen waarvan je het niet doorhebt dat ze een player zijn. Ze zijn heel rustig, stappen niet op elke vrouw af. Maar op de een of andere manier als je met ze uit bent – ben je ze altijd kwijt na een paar uur omdat ze met een vrouw mee naar huis zijn.

Als ze met vrouwen praten ziet het eruit alsof zij versiert worden, in plaats van andersom.

Als jij nu in deze fase zit, is het belangrijk om het volgende te doen.

 • Let meer op sociale signalen. Kijk welke vrouwen meer open zijn voor contact.
 • Wat een player doet is juist niet iedereen aanspreken. Stel voor jezelf de regel dat je max 10 vrouwen per avond aanspreekt. Zo moet je selectiever zijn.
 • Ga minder om met mannen die zelf niks kunnen versieren. Het is beter voor je ontwikkeling om je te omringen met andere succesvolle mannen.

Stap 4: Durf haar aan te raken

Dit is nog een standaard ding wat veel mannen fout doen (maar groep 2 van hierboven doet het weer te veel).

In ieder geval, wat je moet begrijpen is dat vrouwen aanraken ervoor zorgt dat ze meer aangetrokken tot je is (hier staat het wetenschappelijk onderzoek over aanraken uitgelegd).

Als je vrouwen aanraakt, wordt je:

 • Slimmer
 • Langer
 • Aantrekkelijker
 • Dominanter
 • Betrouwbaarder

.. ingeschat dan wanneer je haar niet aanraakt.

Hoe je een vrouw aanraakt en versiert

Ik kan je vertellen hoe je een vrouw versiert met aanrakingen, maar ik kan het je ook laten zien.

Check deze video (vanaf 6:15). Daar krijg je verborgen camera beelden te zien hoe je haar moet aanraken en hoe je haar daardoor makkelijker kan versieren:

Stap 5: Hoe je SNEL een alfa man wordt

Wat een alfa man en wat een player gemeen hebben, is dat ze veel geoefend hebben. Het is niet iets waar ze mee geboren zijn, maar iets wat ze geleerd hebben door te oefenen.

Neem nou je rijbewijs halen. Je bent zeker een jaar bezig met theorielessen nemen, boeken lezen en praktijk les.

Als je net zo snel goed wil worden met vrouwen,  ga je tenminste 3-4 dagen per week uit. Niet genoeg tijd om uit te gaan? Gebruik Tinderspreekt vrouwen overdag aan of doe aan online dating.

Dit is de snelste manier om beter met vrouwen te worden en snel een player te worden.

Spreek 2000 vrouwen aan

2000 vrouwen is ongeveer het aantal vrouwen wat je wil aanspreken. Als je dat eenmaal hebt gedaan, heb je zoveel oefening gehad dat je in ieder geval normaal kan praten met vrouwen.

Er komt dan een punt op weg naar die 2000 vrouwen, dat je emotioneel afgevlakt wordt. Dat het je niet meer zoveel doet en dat je daardoor dus veel meer ontspannen wordt.

Stap 6: Durf afstand te nemen

hoe je geen player bent

Doe dit alsjeblieft nooit

Wanneer een vrouw je leuk vindt, is er weer een volgende val waar je in kan vallen. En hier vallen zelfs de zogenaamde alfa mannetjes voor. Wanneer ze een vrouw tegenkomen die ze leuk vinden, willen ze opeens een relatie met haar. Ze zetten alle slimme principes en versiertechnieken aan de kant en worden opeens veel te lief voor haar.

Denk aan deze symptomen:

 • Meer dan 1 berichtjes achter elkaar naar haar sturen
 • Het ‘langzaam aan’ willen doen in plaats van haar zo snel mogelijk in bed te krijgen
 • Te vaak met haar willen afspreken

Dit zijn allemaal onaantrekkelijke kenmerken van wanhopige mannen. Het tegenovergestelde van de definitie van een player of een alfa man.

Als je zelf in zo’n situatie zit dat je een vrouw leuk vindt, neem dan afstand. Reageer niet altijd op haar berichtjes. Spreek minder met haar af dan ze eigenlijk wil – en maak haar niet specialer dan ze is.

Nu we het daar toch over hebben, laten we doorgaan naar de volgende stap:

Stap 7: Date meerdere vrouwen

Meerdere vrouwen daten is iets wat elke zichzelf respecterende player doet.

stereotypesAls mannen me vragen hoe je een player kan zijn of worden, is dit het belangrijkste ding. Wanneer je maar 1 vrouw in je telefoon hebt staan die je op kan bellen om een ‘filmpje mee te kijken’, ben je verloren.

Wanneer je meerdere vrouwen date, verandert er namelijk wat in je gedrag. Je wordt meer ontspannen, gedraagt je altijd relaxed en je komt nooit wanhopig over.

Alles wat je dus nodig hebt wat betreft zelfvertrouwen en mindset, krijg je dus automatisch als je meerdere scharrels of fuckbuddies hebt.

Als je hier nog wat tips voor wil, lees dit artikel over scharrels en fuckbuddies.

Stap 8: Wees discreet

Dit is nog een typisch iets wat normaal is voor een player of echte man. Ze zijn discreet wanneer het over vrouwen gaat.

Kijk, bedenk je dit goed. Als een vrouw met veel mannen naar bed gaat, is dat slecht voor haar reputatie. Als jij met veel vrouwen naar bed gaat, is het goed voor je reputatie.

Waarom opscheppen je kansen met vrouwen verpestwees discreet scharrel

Opscheppen dat je een player bent daarentegen, verpest je kansen met vrouwen. Vrouwen moeten altijd voorzichtig zijn met wie ze naar bed gaan. Stel je voor dat hij het aan iedereen door vertelt? Voor haar reputatie is dat verschrikkelijk.

Daarom willen vrouwen NOOIT naar bed met een man die z’n mond niet dicht kan houden.

Hou dus altijd je mond over je veroveringen.

Daarnaast profiteer je van een van de geweldige eigenschappen van vrouwen, namelijk dat ze geen geheimen kunnen bewaren. Grote kans dus dat ze het alsnog vertelt aan een paar vriendinnen en dat het verhaal zo rondgaat.

En als je het dan nog blijft ontkennen, is het alleen maar beter voor jouw reputatie.

Je staat dan bekend als iemand die populair is bij vrouwen én als een betrouwbaar persoon.

Dan is er nu nog 1 laatste stap over..

7 Hacks Om Aantrekkelijk Te Worden Voor Vrouwen

Als bonus bij dit artikel heb ik een spiekbriefje voor je gemaakt. Het zijn 7 simpele hacks die je snel kan toepassen om vrouwen WILD te laten worden voor je.

Kleine aanpassingen, die amper tijd kosten, maar je veel betere reacties van vrouwen opleveren.

Hieronder kan je hem gratis downloaden:

Bonus Download: 7 Hacks Om Aantrekkelijker Te Worden Voor Vrouwen – Zonder Dat Ze Het Zelf Doorhebben. (Klik hier om nu gratis te downloaden).