Er is nogal een verschil tussen verliefdheid en seksuele aantrekkingskracht.

Laten we wel wezen.

Er zijn ongetwijfeld enorm veel mensen waar je niet verliefd op bent, maar waar je maar al te graag een keertje mee van bil wilt.

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Hollandse man met 70% van de vrouwen die hij op een dag tegenkomt wel naar bed zou willen.

En ik ga er vanuit dat jij (als je een man bent) niet verliefd wordt op 70% van alle vrouwen die je op een dag tegenkomt.

Dus wat is hier aan de hand?

En wat is verliefdheid dan?

“Verliefdheid is een psychische stoornis.”

Althans, zo denken veel wetenschappers, filosofen en oude Grieken erover.

Sterker nog:

Tot het begin van de vorige eeuw was dit zo’n beetje de consensus.

Nog niet zo lang geleden werden vrouwen uitgehuwelijkt. Er bestond geen vrije partnerkeuze. Als je verliefd werd op elkaar, had je geluk.

Maar verliefdheid voor een ander, kan er ook voor zorgen dat je huwelijk kapot gaat. In die tijd was dat een stukje lastiger dan nu.

Wat gebeurt er als je verliefd bent?

 • Bepaalde hormoonspiegels schieten omhoog. Dit is niet per se praktisch. Je wordt er over het algemeen vrouwelijker, knuffeliger en softer van.
 • Je wilt continu bij de ander zijn door deze verschuivingen in hormonen. Als dat niet lukt wordt je onrustig. Deze toestand is vergelijkbaar met die van verslaafden als ze niet krijgen wat ze willen.
 • Je raakt gestresst en geobsedeerd met het object van je liefde.

Al met al zijn dit omstandigheden die jouw EIGEN aantrekkingskracht niet bepaald ten goede komen.

Verliefdheid bij mannen is iets waar vooral vrouwen baat bij hebben.

Het zorgt ervoor dat mannen minder kritisch worden en bereid zijn om bovengemiddelde hoeveelheden tijd en aandacht te investeren.

In de oertijd was dit handig wanneer een vrouw zwanger werd.

Ze heeft dan behoefte aan een man die voor haar zorgt als ze op het punt staat om een kind te krijgen.

Waarom verliefdheid je kansen op een relatie kan verpesten

In deze tijden van voorbehoedsmiddelen en de pil werkt verliefdheid soms tegen je. De tijd voordat je een kindje krijgt in een relatie, is nu namelijk een stuk langer.

Een vrouw zal niet zo snel zwanger worden wanneer je haar ontmoet en dus niet per se behoefte hebben aan de zorgzame man die – overrompelt door zijn eigen gevoelens –  alles voor haar doet.


Wat maakt mannen seksueel aangetrokken?

Mannen zijn visuele wezens. Seksuele opwinding wordt vooral geprikkeld door beelden.

Zien we een mooie vrouw dan zijn we:

“ready to go.”

Maar wat is dan een mooie vrouw?

 • Een symmetrisch gezicht. Onderzoek toont aan dat dit een belangrijke eigenschap is.
 • Lang haar. Geen kortpittig kapsel.
 • Een egale huid. (anders duidt op ziekte)
 • Kleiner in lengte dan de man.
 • Vrouwelijke rondingen. Uit onderzoek blijkt dat mannen vallen op gemiddelde borst- en bilomvang. Dus geen plank, maar ook geen godzilla.
 • Vrouwelijke kleding. Laten we wel wezen: hoe meer blote huid hoe beter.
 • Vrouwelijk gedrag. Als ze zich als een manwijf gedraagt levert ze punten in. Toch?

Daarbij werkt onze seksualiteit als een aan- en uitknop.

We voelen het wel, en we voelen het niet.

En als laatste zijn we gevoelig voor hoe een vrouw ons behandelt. Hoe vrouwelijker zij zich gedraagt en kleedt, hoe sneller wij haar aantrekkelijk zullen vinden.

En als dat eenmaal het geval is kan ze het alleen maar verpesten door haar haar af te scheren, twintig kilo aan te komen en scheten in ons gezicht te laten net nadat we wakker zijn geworden.

Lees hiervoor ook Tim’s artikelen op zijn site voor vrouwen, Mannengeheim:


Wat maakt vrouwen seksueel aangetrokken?

Vrouwen voelen zich vooral aangetrokken tot een man die erg sterk is.

Er zijn wat meer details, en daar kom ik zometeen op.

Want is het genoeg om alleen een sterke man te zijn?

Nee.

Een vrouw is kwetsbaar, en ze weet het. Ze is altijd zwakker dan de gemiddelde man.

Met als gevolg dat deze haar wat aan zou kunnen doen als hij dat zou willen.

Daarom zijn vrouwen altijd bezig hun seksuele aantrekkingskracht te temperen tenzij ze zich veilig voelen.

Ze hebben emotionele aantrekkingskracht nodig om hun seksuele aantrekkingskracht in balans te kunnen houden.

Hun emotionele instincten voorkomen dat ze zich inlaten met een man die gevaarlijk is.

Want vrouwen voelen zich in beginsel seksueel aangetrokken tot brute kracht. De sterkste man die ze kan krijgen, die wil ze hebben.

Maar omdat dit gevaarlijk is, moeten ze eerst weten of deze man ook te vertrouwen is.

Of hij dus ook een aardige kant heeft en zorgzaam voor haar en hun eventuele nageslacht kan zijn.


Hoe krijg je seksuele aantrekkingskracht als man?

Simpel.

Door de bovenstaande les uit te werken en alle punten op te pakken die daar van invloed op zijn.

Zo zijn er kenmerken aan jezelf die je kunt veranderen.

En er zijn manieren van met haar omgaan die haar het signaal geven dat jij een goede partij bent om mee in bed te kruipen.

Die laatste bespreek ik hieronder.

Maar eerst geef ik een overzicht van hoe je aan je aantrekkingskracht kan werken.

Laten we beginnen met uiterlijke signalen:

 • Gezondheid. Een goede gezondheid is essentieel. Als je genetische afwijkingen hebt (zoals een hazenlip, een vlek op je gezicht of in een rolstoel zit) is je eerste missie om dit zoveel mogelijk te camoufleren (door bijvoorbeeld plastische chirurgie). Als je in een rolstoel zit valt het niet te camoufleren, dus zal je het met de rest van je uiterlijk moeten compenseren.
 • Goede hygiene. Een slechte hygiëne is een indicatie van geestesziekte en laag zelfvertrouwen. (lees meer over wat vrouwen belangrijk vinden qua uiterlijk). Zorg er daarom voor dat je zo schoon mogelijk bent.
 • Beharing. Laat een baardje staan en toon borsthaar als je het hebt. Het laat je er ouder en mannelijker uitzien.
 • Fysieke kracht. Ga naar de sportschool. Zorg ervoor dat zij kan zien dat je sterk bent. Bekijk dan de Tim Veninga Show over hoe je er goed uit kan zien zonder als een monnik te leven.
 • Goede kleding. Als je kleding draagt die erg afwijkt van de norm of die niet goed past, zal ze concluderen dat je niet sociaal intelligent bent. Zorg er in de eerste plaats voor dat je kleding goed past, in de tweede plaats dat het aansluit bij wat andere mensen dragen en in de derde plaats er luxueus uitziet. Die laatste is absoluut geen must: ik loop zelf in t-shirts van 5 euro. (maar het kan helpen)
 • Goed verzorgd uiterlijk. Zijn je nagels geknipt? (essentieel als je een chick vingert). Zien je haren er niet uit als in boter gekookte spinazie: vettig en groen? Ook hieraan beoordeelt ze hoe mentaal en sociaal gezond je bent.
 • Heb een gezonde lichaamsgeur. Vrouwen pikken onbewust signalen op over je vruchtbaarheid, genetische kwaliteiten en je immuunsysteem in je lichaamsgeur. De eerste stap is om gezond te eten. De tweede om veel te sporten. De derde om een lichte, niet al te veel verbloemende deodorant te gebruiken. Check bij je kameraden of je stinkt als je het niet zeker weet.

Dat is wat je qua uiterlijk kan doen.

Maar wat misschien nog veel belangrijker is:

“Heb een cool leven.”

Als jij de hele dag niets anders doen dan achter de Playstation hangen, zullen vrouwen al snel concluderen dat je saai bent.

Je wilt in de rest van je leven de aantrekkelijke eigenschappen communiceren waar vrouwen naar op zoek zijn. In eerste instantie is dit niet zo belangrijk als een vrouw je net ontmoet.

Ze bepaalt haar aantrekkingskracht vooral aan de hand van je gedrag.

Maar onderstaande dingen worden vanaf de eerste date (en niet tijdens de one night stand) ineens een stuk belangrijker om de aantrekkingskracht vast te houden.

Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in:

 • Geld. Mannen met geld kunnen vrouwen een beter leven bieden. Het is de sociaal intelligente versie van brute kracht. Je ziet bijvoorbeeld dat wanneer een man ontslagen wordt of financiële problemen heeft, dat de kans VEEL hoger is dat zijn vrouw hem verlaat.
 • Vrienden. Een sociaal sterke man (en een man die schaars is omdat veel vrouwen hem willen hebben) weet hoe hij vrienden moet maken en aardig gevonden kan worden. Hij heeft geleerd hoe hij andere mensen een goed gevoel over henzelf kan geven. Hierdoor heeft hij genoeg mensen die hem om aandacht vragen.
 • Gezondheid. Als je in goede gezondheid verkeert heeft een vrouw veel meer aan je. Spreek vooral af met een vrouw als je genoeg energie voor haar hebt en laat het anders gaan. (noem andere verplichtingen als de oorzaak)Ze wil niet op date met je
 • Aandacht van andere vrouwen. Als een vrouw met je op een eerste date gaat en het gevoel krijgt dat je wanhopig bent, kan je het wel vergeten. Het is lastig om wanhopig te zijn als je meerdere vrouwen in je leven hebt. Mik er dus altijd op om meerdere scharrels te hebben.
 • Ambitie. Als je op dit moment geen vrouwen, vrienden en geld hebt kan je dit compenseren door hier aan te werken en daar geen geheim van te maken (hoewel je met het stukje over andere vrouwen voorzichtig moet zijn). Als jij open bent over wat je wilt bereiken en er alles aan doet om het te laten slagen, toont dit karakter. Iets wat de meeste ‘ondoden’ overduidelijk missen.

Dit zijn manieren om je leven zo in te richten dat je de kans vergroot dat vrouwen je geweldig vinden.

Dat is slechts de helft van het verhaal.

Het is net zo belangrijk, zo niet belangrijker, hoe je een vrouw versiert.

Als je haar op de juiste manier behandelt, zal dit haar verlangen naar jou aanwakkeren. Weet je niet hoe je met haar moet praten zal ze je een sukkel vinden. Zo simpel is het.

Hoe je seksuele aantrekkingskracht opwekt

Stel:

 • Je bent gezegend met perfecte genen;
 • Je hebt het hoofd van een mannelijk model;
 • En ook het afgetrainde lichaam.

Just like brad pittJe kleding wordt gesponsord door de merken waarvoor je werkt, en je ziet er daardoor tip-top uit.

Dat niet alleen: het modellenwerk heeft je geen windeieren gelegd.

Je hebt veel geld, een hoop vrienden en een hoop vrouwelijke bewonderaars.

Ik ken dit soort jongens.

Ja, ze bangen af en toe chicks die ze in de modellenwereld tegenkomen.

Maar nee, ze komen niet in de buurt van ons.

Bij lange na niet zelfs.

Zelfs als je al het bovenstaande mee hebt heb je versiervaardigheden nodig.

En het komt me vaak genoeg voor dat ik zo’n gast die er heel goed uit ziet en geld heeft op coaching krijgt.

Zelfs:

 • Dokters;
 • Advocaten;
 • Modellen;
 • En professionele topsporters.

Simpelweg omdat zij niet weten hoe ze met vrouwen moeten praten en in bed moeten krijgen.

En dat doe je allemaal door seksuele aantrekkingskracht bij haar op te wekken.

Ze hebben zich constant vol op hun carrière gegooid. Het succes met vrouwen was oké omdat ze de andere vlakken op orde hadden.

Het zou wat te ver gaan om de honderden artikelen over dit onderwerp op deze site in een paar honderd woorden samen te vatten.

Maar hier zijn een aantal belangrijke voorbeelden:

 • Sta rechtop. Trek je schouders naar achteren. Laat zien dat je langer, breder en sterker bent dan haar.
 • Maak oogcontact. Voordat je haar bangt in de slaapkamer bang je haar in haar ogen. Met je oogcontact communiceer je seksuele interesse.
 • Glimlach. Herinner je dat je vrouwen gerust moet stellen voordat ze met je naar bed gaat. Mijn motto: serieverkrachters en moordenaars lachen niet veel.
 • Neem initiatief. Lees mijn artikel over hoe je vrouwen aanspreekt zonder afgewezen te worden. Haar aanspreken is jouw taak.
 • Geef niet op. Een man die niet bereid is om door te zetten is niets voor een vrouw.
 • Doe rustigWees kalm. Een vrouw is van zichzelf emotioneel. En er is niets wat haar geilheid sneller doet afnemen dan een man die meegaat in die wervelwind van emoties. Beweeg kalm, praat kalm en wacht voordat je reageert op wat ze zegt.
 • Praat langzaam. Hierdoor wordt je stem automatisch dieper. Een ander teken van mannelijkheid.
 • Stel je grenzen op een koude manier. Dit noem ik ijskoud zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je wilt en je pikt geen bs. Je wordt niet agressief, maar je laat simpelweg weten dat je niet met je laat sollen door het te zeggen en het verder niet op te blazen.

Nogmaals: dit is een fractie van de manieren waarop je seksuele aantrekkingskracht kan opwekken.

Wil je meer weten? Lees dan deze artikelen:

Het is veel minder belangrijk hoe verliefd jij op hen bent dan dat je kan demonstreren dat jij een echte alpha man bent.

Ironisch genoeg is het handiger om een player te zijn en op die manier vrouwen te ontmoeten dan het op een andere manier aan te pakken.

Doordat je er veel tegenkomt zal je er vroeg of laat een of meerdere tegenkomen waarmee je een relatie wil aangaan. En dat is het punt waar je ook je zachte kant kan laten zien.

En dit zal alleen lukken als de vrouw EERST zelf verliefd wordt en er op aandringt dat jullie een koppel worden.


Hoe je kan zien of zij zich seksueel aangetrokken voelt

Naarmate je meer vrouwen versiert, hoe sneller je zal zien of ze zich aangetrokken voelt of niet.

Maar ik wil je vooral aanraden niet al te veel aandacht te besteden aan of ze je leuk vindt of niet.

Ik weet dat mannen dit graag doen om te vermijden dat ze worden afgewezen.

Maar dat is zonde van je tijd.

Een vrouw die heel opgewonden is of je heel leuk vindt zal lang niet altijd signalen vertonen. Dat is simpelweg niet hoe het werkt.

Als jij dan op zoek gaat naar die signalen en van alles probeert om ze uit te lokken, verspil jij je tijd.

De kans is groot dat je de aantrekkingskracht verliest.

Laat me je een recent voorbeeld geven:

Wat veel handiger is, is om te letten op signalen dat ze je niet leuk vindt.

Wanneer je bijvoorbeeld een vrouw in de kroeg versiert en je ziet duidelijk dat ze:

 • Een stap naar achteren zet;I don't like you
 • Zich van je afkeert;
 • Haar gezicht verkreukelt;
 • Je verbaal duidelijk maakt dat je moet oprotten.

Dan weet je dat ze je niet aantrekkelijk vindt.

Voordat je de harde afwijzing krijgt zul je namelijk veel “softe” afwijzingen krijgen.

Op dat moment is het goed om een stap naar achteren te zetten en rustig aan te doen. Als je dat doet is de kans aanwezig dat je het nog kan draaien.

Zoals je merkt is het vooral je doel om zoveel mogelijk voor haar te gaan zonder dat je zo snel gaat dat ze je afwijst.

Maar hoe zie je nou of ze je leuk vindt?

Als je meer ervaring krijgt zul je achteraf inzien dat ze:

 • Een knikje maakte met de nek.
 • Haar hand voor haar mond deed om te giechelen.
 • Speels oogcontact maakte.
 • Een beetje ronddraaide.

Nogmaals, niet elke vrouw vertoont deze signalen als ze je leuk vindt.

Wil je weten waar je nog meer op moet letten, lees dan mijn artikel + video over signalen dat ze je leuk vindt.

Waarom seksuele aantrekkingskracht verdwijnt in relaties

Als je partner geen aantrekkingskracht voelt naar jou, dan zullen er veel anderen op de wereld zijn waar ze wel aantrekkingskracht voor voelt.

Hoe komt het dan, die verminderde aantrekkingskracht?

Ook dit is een bijzonder groot onderwerp.

Het belangrijkste wat je moet onthouden is:

 • Wees zowel lief als sterk. Laat niet over je heen lopen, maar wees ook empathisch en attent.
 • Breng niet te veel tijd met elkaar door. Als de sleur er in is gesprongen is het beter om elkaar een tijdje niet te zien zodat ze je gaat missen en je de kleren van het lijf wil scheuren.
 • Blijf je focussen op de andere aspecten van je leven. Boerenwijsheid is om meer tijd aan een chick te geven die je niet wil neuken. Jij doet het tegenovergestelde omdat je weet dat vrouwen ambitie en kracht aantrekkelijk vinden. Maak haar duidelijk dat als ze zin heeft om te bangen ze bij je terug kan komen.
 • Date andere vrouwen. Laat de vervulling van je seksuele behoeften niet bij één vrouw. Dit is een recept voor ongelukkig zijn. Één vrouw kan dit nooit invullen. Lees daar meer over bij het Coolidge effect.

Al met al is er weinig verschil in het opwekken van seksuele aantrekkingskracht bij een vrouw waarmee je tien jaar getrouwd bent als die je net ontmoet.

Je kent elkaar alleen beter, dus je zal nog meer “on-point” moeten zijn.

Bij een nieuwe vrouw kent ze je zwakheden niet, dus hoef je dat niet te compenseren met awesomeheid.

Maar als ze weet dat je af en toe moet huilen bij bambi of Alladin, dan zorg je er liever voor dat je 80% van de tijd gewoon die stoere vent bent waar ze opgewonden van wordt.

Zeg dit om haar aangetrokken te maken

Luister, mijn homie.

Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Maar je moet er wel voor werken.

Aantrekkingskracht komt niet uit de lucht vallen.

Zoals je kan zien vallen vrouwen niet op slappe zakken, en verlangen ze naar sterke mannen.

Wil je meer weten over wat je kan doen om een vrouw op je te laten vallen?

Fan heb ik nog een leuke bonus voor je.

Je download hem hieronder:

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen om haar gek op je te maken (Klik hier om nu te downloaden).

Succes met alles.

Cheers,

Sander

PS: Heb je vragen? Stel ze hieronder in een reactie.