Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen die je direct kan gebruiken als je niet meer weet wat je moet zeggen. (Klik hier om nu te downloaden).

Vrouwen versieren op Tinder

In deze blog ga je leren:

 • Wat het voordeel van Tinder is ten opzichte van ‘normaal’ daten – en hoe je misbruik van dit voordeel kan maken.
 • Wat de perfecte combinatie is van profielfoto’s waardoor je meer matches krijgt met hete en leuke chicks.
 • Wat voor soort profieltekst op Tinder vrouwen hun ‘nieuwsgierigheids-trigger’ op hol laat slaan – hierdoor onderscheid jij je meteen van alle andere mannen met deze Tinder tips.
 • Hoe je ervoor zorgt dat een vrouw je steeds leuker en leuker gaat vinden zonder ook maar één woord te reppen over jezelf.

Online dating is booming. Onlangs vroegen ze 19000 mensen die gingen trouwen hoe ze elkaar hadden ontmoet. Wat bleek? 35% gaf aan dat ze elkaar via online dating ontmoet hebben. Dit onderzoek werd gedaan tussen 2005 en 2012. Dit was voordat Tinder uberhaupt echt groot was.

Dus je kan je voorstellen dat dit percentage gaat stijgen in de toekomst. Vooral met het gemak van de smartphones tegenwoordig.

Voordelen Tinder & Online dating

Aan online daten, zoals Tinder, kleven genoeg voordelen:

 • Je kan mensen ontmoeten die niet bij je om de hoek wonen
 • Je kan met mensen praten waar je normaal gesproken niet snel mee zou praten
 • Iedereen op Tinder of een dating site is single. Afwijzing kan niet echt dus.
 • Het is een manier voor verlegen mensen om mensen te ontmoeten

Je kan hier over Sander zijn Tinder ervaringen lezen. In deze Tinder blog gaan we wat dieper op je Tinder profiel in. Welke foto’s en profieltekst het beste zijn. Daarnaast krijg je een cool geheim om meer matches om te zetten in dates.

Hier zijn mijn simpele tinder tips voor mannen:

De grote dating site OKCupid deed onderzoek naar online dating. Ze waren benieuwd welke foto’s het beste scoren. Ze analyseerden 7000 foto’s. Wat bleken de beste foto’s ? Het antwoord verrast je misschien.

Lachen op foto is niet nodig

Voor mannen is het resultaat wat anders dan vrouwen. Bij vrouwen vinden we wij mannen twee dingen leuk.

 • Als ze een ‘flirterig’ gezicht laten zien, moeten ze in de camera kijken.
 • Als ze glimlachen moeten ze niet naar de camera kijken

Over het algemeen waarderen mannen dat vrouwen in de camera kijken. Waarschijnlijk willen mannen weten hoe mooi een vrouw is. Daarom willen we dat ze in de camera kijkt. Geen artistieke hoeken of wat voor andere onzin.

Bij mannen is het anders. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man NIET in de camera kijkt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met mysterieus zijn. De man blijft een mysterie voor ze. Ze willen meer weten.

Tinder profiel tips

 

Activiteiten op je foto leiden tot een gesprek

Het hebben van een match en het hebben van een daadwerkelijk gesprek zijn twee verschillende dingen. Je zal hebben gemerkt dat je soms matches hebt die nooit wat zeggen. Zijn er foto’s waardoor je meer kans hebt op gesprekken? Ja.

Tinder

Het doen van interessante dingen, reis foto’s en foto’s met dieren doen het goed. Niet zo heel vreemd als je er overna denkt. Het zijn dingen waar je makkelijk over kan praten. Bijzondere hobby’s zijn gespreksstof. Bijzondere locaties voor een foto zijn prikkelend.

Tip #1: Goede Tinder profielfoto’s

Op basis van wat ik net beschreef krijg je dit (klik op de foto):

Tinder Profiel

Dit zijn mijn foto’s op het moment van het schrijven van deze blog. In de video zijn ze anders. Er zaten wat maanden tussen.

Alle fotos zijn of activiteiten of reisfoto’s. Ik kijk zelden echt in de camera behalve mijn 4e foto. Ik heb gemerkt dat je gezicht niet goed laten zien in je nadeel werkt. Vrouwen vinden mysterie leuk maar ze willen wel weten wie ze gaan daten. Dus er moet minimaal één duidelijke foto tussen zitten.

Je merkt misschien ook wel dat mijn foto’s er licht zijn. Het blijkt dat lichtere foto’s beter bevallen. Het heeft een soort oranje gloed eroverheen. Op mijn skydive foto na. Dit is om de zogenaamde ‘golden hour‘ na te bootsen. Dit is het uur wat plaats vindt bij zonsopkomt en -ondergang. De lucht wordt rood/oranje.

Foto’s die rond dit tijdstip zijn gemaakt vinden mensen mooi. Met Instagram kan je filters gebruiken om dit na te bootsen. Op de foto eronder kan je twee blauwen pieken zien. Eén bij zonsopkomst en één bij zonsondergang.

Goede tinder foto's

Tip #2: Prikkelende profieltekst

Online dating is marketing. Je moet jezelf verkopen in een oververzadigde markt. Dat kan maar door één manier: jezelf onderscheiden en mensen prikkelen om de ‘aankoop’ te doen.

We hebben op versiercoach uitgebreid behandeld wat een goede online dating profiel tekst is. Het probleem bij Tinder is de hoeveelheid tekst die je mag hebben. Ze limiteren je profieltekst tot 500 tekens.

Hierdoor kan je niet de volledige tekst uit de blog van versiercoach gebruiken. Dus wat dan wel? Je gaat passen en meten. Of je pakt het anders aan. Je gaat een verhaal schrijven wat mensen op hun emoties raakt. Wat een tipje van de sluier geeft van hoe je bent. Je profieltekst hoeft niet perfect te zijn.

De meeste mannen hebben niet eens iets staan. En de dingen die er staan, zijn om te lachen. “Studeer rechten, hou van voetbal. Ben 1.77” kwam ik regelmatig tegen. Niet iets waar je echt warm van wordt als vrouw. Dus wat is een goede Tinder profiel tekst? Dit heb ik:

“Verzamel mooie herinneringen, geen mooie spullen. Hou van avontuur, sushi en overmatig gebruik van het woord awesome. Workaholic. Glas is op z’n minst half vol. Heb geen tijd voor pessimisten.

Wereldkampioen knuffelen en professioneel leiding nemer. Passie voor lezen en reizen.

“In the end we only regret the chances we didn’t take

P.S: swipe rechts. Ik ben lief, mooi en reageer altijd:)”

Alles wat er staat onderscheid me van alle andere mannen.

Mijn eerst zin is puur emotie. Het straalt positiviteit uit. Het blijkt dat wij mensen helemaal geen logische belissingen maken. Al helemaal niet wanneer het komt op het doen van aankopen. Iets moet je prikkelen en goed laten voelen om het te ‘kopen’. Ook met online dating.

“People don’t buy for logical reasons. They buy for emotional reasons” -Zig Ziglar

Mijn tweede zin is dualiteit.

Man-vrouw. Zwart-wit. Sterk-zwak. Bitch-baas.

Alles in het leven heeft twee kanten. Dat maakt het juist zo mooi. Ook voor vrouwen. Ze willen een man met twee kanten.

Geen vrouw wil een man die alleen maar lief is. Ze willen ook niet een man die alleen maar dominant en leiding neemt. Ze willen een combi van de twee. Dus geef ik in mijn profieltekst twee extremen. Enerzijds ben ik een knuffelaar en anderzijds wil ik altijd de leiding nemen.

Precies het mengsel waar vrouwen van dromen.

Daarnaast klinkt het altijd goed als je een passie voor reizen hebt (je bent een coole reiziger) en dat je leest (je bent ook slim).

Mijn derde zin is een one-liner. Als mensen houden we van one-liners. Het is makkelijk te onderhouden en makkelijk te delen. “I’ll be back” of “Why so serious?” Of “These are not the droids you are looking for” zijn allemaal one-liners. En Je herkent ze vast alle drie.

Mijn one liner benadrukt het niet nemen van risico. Ik plant in hun hoofd dat ze spijt gaan krijgen als ze niet naar rechts swipen.

Mijn laatste zin is een ‘call-to-action‘. Ik geef ze een bevel om naar rechts te swipen. En ik geef ze drie redenen om dat te doen: Ik ben lief, mooi en reageer altijd.

Tip #3: Kwalificeer haar

Wat doen de meeste mannen fout tijdens het Tinderen?

Ze proberen zichzelf te verkopen aan een vrouw. Dit is fout. Heel fout.

Want als man wil je juist dat jij de koper bent. Zij moet jou onder de indruk krijgen, niet andersom.

Maar hoe doe je dit nou op een effectieve manier? Hoe zorg je ervoor dat een vrouw zich aan jou gaat verkopen?


Bonus: met dit hulpmiddel vallen je gesprekken nooit stil

Door de bovenstaande tips zul je meer matches krijgen. Sommige matches zullen je het hemd van je lijf vragen. Andere zijn wat stiller en verwachten dat jij vooral aan het woord zal zijn. Om te voorkomen dat het gesprek stil valt, heb ik iets leuks voor je. Hieronder vind je 36 voorbeeldzinnen die je kan gebruiken in je gesprekken met vrouwen. Hierdoor heb je altijd wat leuks tegen vrouwen te zeggen waardoor jij je meteen kan onderscheiden van al haar saaie gesprekken met mannen.

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen die je direct kan gebruiken als je niet meer weet wat je moet zeggen. (Klik hier om nu te downloaden).

Door haar te kwalificeren.

Hoe meer ze over zichzelf praat, hoe leuker jij wordt

Hierdoor gaat ze steeds meer en meer over zichzelf praten. We zijn geneigd om degene met wie we praten leuker te vinden als we veel over onszelf hebben gepraat.

Dus doe je dat ook op Tinder. Je laat de dame zoveel mogelijk over zichzelf praten. Je laat haar zichzelf aan jou verkopen.

Hoe doe je dit? Simpel.

 • Je vraagt haar wat ze met haar leven doet en waarom
  • “Wat studeer je?” en “Wat was de reden voor om dit te kiezen?”
 • Je maakt statements over wat je denkt dat ze met haar leven doet
  • “Je ziet eruit als het type dat [vul studie in] studeert”
  • “Je komt op me over als het type wat soms moeite heeft met het beschrijven van haar emoties”
 • Je praat nooit over jezelf, tenzij je specifiek iets wordt gevraagd
 • Je antwoorden over jezelf zijn kort en bondig
  • “Ik ben goed met computer (ICTer)”
  • “Ik zorg ervoor dat mensen een dak boven hun hoofd hebben (timmerman)”
  • “Ik red mensen hun leven (arts)”

Wat hier hierdoor veroorzaakt zijn twee dingen:

1. Het gesprek zal voornamelijk over haar gaan.

Ze gaat steeds meer en meer investeren in het gesprek. Als mensen vinden we iets veel leuker/mooier/beter als we er veel energie in hebben gestoken. We willen immers niet dat al die moeite voor niks is geweest. Dus gaan we het in ons hoofd goed praten.

We verzinnen allerlei redenen waarom het een goed idee was om zoveel moeite te steken in een persoon op Tinder. En dus gaat een vrouw zichzelf onbewust wijsmaken dat jij een super coole man bent. Want je ongetwijfeld ook bent ;-).

 2. Je blijft mysterieus

Doordat je niks over jezelf vertelt weet ze niet wie je bent. Op een gegeven moment zal ze je vragen wat jij doet en waarom. Ze wil namelijk niet dat de energie die ze in jullie gesprek steekt voor niks is geweest.

Doordat ze iets over je wil weten, gaat ze interesse tonen. En deze extra interesse is goed. Het is namelijk extra investering in jou.

Omdat ze constant jou dingen moeten vragen om je beter te leren kennen, zal het in haar hoofd als volgt gaan:

“Ik ben hem bewust dingen aan het vragen. Dat doe ik alleen als ik interesse in iemand heb. Dus moet ik wel interesse in hem hebben. Hij is immers zo mysterieus”

Waardoor je dus nog leuker in haar ogen gaat lijken.

Hoe ziet zo’n gesprek er een beetje uit? Hieronder een voorbeeld (klik op afbeelding):

300-tekst

Ze vraagt me wat ik hier in Boedapest doe. Ik zeg “een zoektocht naar geluk en rijkdom”. Ik had ook net zo goed “werk” kunnen zeggen. Alles over mij is kort en simpel. Wil ze echt iets weten? Dan mag ze daar voor werken.

Alles over haar is uitgebreid en emotioneel. Wie, wat waarom vragen stel je constant. Daarnaast wissel je het af met plagerige statements. Hierdoor voorkom je dat het een interview wordt.

Dit is de beste manier om vrouwen op Tinder te versieren.

Je laat het gesprek namelijk er om haar draaien. Alles wat ze in het gesprek investeert, zorgt er allemaal maar voor dat ze jou leuker gaat vinden.

Zonder dat ze het zelf door heeft.

Voorkom dat ze denkt dat je saai bent

Vrouwen zijn in hun vraagstelling overigens helemaal niet zo gevarieerd als je zou denken. Ze stellen je altijd dezelfde saaie vragen.

En ze verwachten eigenlijk altijd dezelfde saai antwoorden op die vragen.

Liefde,

Ali

PS: Wat zijn jouw technieken voor Tinder? Laat hieronder een reactie achter.

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen die je direct kan gebruiken als je niet meer weet wat je moet zeggen. (Klik hier om nu te downloaden).