Vrouwen versieren in de club of kroeg is iets wat veel mannen zouden willen kunnen, maar wat helaas maar weinigen echt goed kunnen. Maar als je een vriendin wilt krijgen – of gewoon veel vrouwen in je bed, dan is vrouwen fixen tijdens het uitgaan de heilige graal.

Want als je een vrouw binnen een paar uur kan aanspreken en in bed kan krijgen, dan kan je dat met je ogen dicht op dates en overdag.

Dus.. hoe doe je het?

Laat me allereerst even vertellen hoe het niet werkt:

Wat losers denken over versieren

Op Google kwam ik dit prachtige stukje Incel onzin tegen (Zou het door AI zijn geschreven… wie weet) waarin staat dat als je niet knap of gespierd bent, je het maar niet moet proberen.

Dit is wat mannen zeggen die zelf geen enkele vrouw kunnen aanspreken en versieren in de club of kroeg.

Ik hoop voor jou dat zoveel mogelijk andere mannen dit lezen en gewoon lekker thuisblijven op vrijdagavond, want het is complete onzin. In de 15 jaar dan Tim en ik dit werk al doen, hebben we kleine, dikke, lelijke en dunne mannen dit allemaal zien doen én geleerd.

Ok.

Ben je er nog?

De hoop niet opgegeven?

Knap.

Dan ga ik je leren hoe het echt moet:

Vrouwen versieren in een discotheek of club. Hoe doe je het?

Check nadat je dit praktische artikel hebt gelezen, ook dit artikel voor gevorderde mannen over hoe je een gesprek begint.

Tips voor het aanspreken:

#1 Eis haar aandacht op

Ik begrijp sommige mannen niet.

Ze willen vrouwen aanspreken als ze uit zijn in de disco of club. Ze willen dus een gesprek met ze aanknopen. Om een gesprek te voeren moet je iemand zijn aandacht hebben. Het verbaast me soms hoe mannen vrouwen aanspreken.

Ze komen naast haar staan. Gooien hun openingszin eruit. De dame hoort deze niet. Zijn vervolgens verbaast dat hun poging op niks uitloopt.

Dit zijn beginnersfouten. Er zijn op Versiercoach.nl genoeg tips om vrouwen te versieren.

De aandacht eisen van een vrouw is de eerste stap. Daarna kan je haar aanspreken. Maar hoe eis je haar aandacht op? Zo moeilijk is dat niet. Hier heb je een aantal voorbeelden:

 • Wijs naar haar en lach;
 • Wijs naar haar en geef haar de ‘volgens mij ken ik jou’ blik;
 • Tik haar op haar schouders aan en maak een ‘kom hier’ beweging;
 • Leg je hand op haar schouder en draai haar lichtelijk naar je toe.

Een zelfverzekerde man praat alleen als hij de aandacht van mensen heeft. Praat niet met mensen als je hun aandacht niet hebt. Als je zelfvertrouwen met vrouwen hebt eis je dus eerst hun aandacht op.

Tip: Check deze awesome video met een compleet stappenplan om een vrouw aan te spreken:


#2 Verklein je afstand met haar

tips om vrouwen te versieren club

Het maakt niet uit of je haar in een club, discotheek, kroeg, bar, café of overdag aanspreekt. Het is belangrijk dat je dichtbij haar komt. Waarom? Er zijn meerdere redenen:

 • Je maakt jezelf meer verstaanbaar;
 • Je geeft aan dat je comfortabel bent met haar aanwezigheid;
 • Je laat zien dat je geen moeite hebt om in haar ‘personal space’ te zitten.

Sommige mannen zijn nou eenmaal nerveus. Ze compenseren dit door een flinke afstand te nemen van de vrouw. Het is één van de meeste voorkomende beginnersfouten. Hoe ‘praten’ ze dan met een vrouw?

Ze beginnen voorover te leunen als ze iets zeggen. Van een afstand zit dit er best grappig uit. Doet me altijd denken aan zo’n speeltje. Die vogel die steeds met zijn bek in een kop met water gaat zitten.


#3 Zorg voor oogcontact

“The eye is the window of the soul, the mouth the door. The intellect, the will, are seen in the eye; the emotions, sensibilities, and affections, in the mouth. The animals look for man’s intentions right into his eyes. Even a rat, when you hunt him and bring him to bay, looks you in the eye.” -Hiram Powers

De ogen worden beschouwd als de toegang tot je ziel. In de ogen van mensen kan je vaak veel ‘lezen’. Ik heb veel mannen ontmoet tijdens mijn vrouwen versier avonturen. Sommige zeiden tegen me: “Ik wist dat je goed ging worden. Het was de blik in je ogen.”

Je ogen zeggen alles. Of je zelfverzekerd bent of onzeker. Leuk of saai. Door in mensen hun ogen te kijken laat jij je ware aard zien. Je laat zien dat je niks te verbergen hebt. Uit onderzoek blijkt dat mensen je minder geloven wanneer je géén oogcontact kan houden. Om meer vertrouwen te kweken, moet je dus oogcontact met haar maken.

Te lang oogcontact?

Tegelijkertijd is het houden van te lang oogcontact ook niet goed. Voorbeeld: de FBI meet tijdens ondervragingen hoe lang je oogcontact houdt. Te kort oogcontact? Dan lieg je waarschijnlijk. Te lang oogcontact? Je speelt dat je onschuldig bent.

Kijk dus niet te kort, want dan lijk je onzeker. Maar kijk ook niet te lang. Dan lijkt het alsof je haar in stukjes gaat snijden. ;-)

Je voelt grappig genoeg wanneer het oogcontact ongemakkelijk begint te worden. Kijk niet weg op het meest ongemakkelijke punt. Hou het altijd nog even 2-3 seconden vast.

De dame in kwestie voelt het vaak zelf ook. Ze kijkt zelf wel weg. Je lijkt hierdoor erg zelfverzekerd. Het enige wat je deed was tot drie tellen;).

Hierdoor leer jij jezelf goed oogcontact houden. Je leert je comfort zone op te rekken.

Oogcontact maakt geil

Oogcontact brengt veel spanning met zich mee. Als een dame nuchter is zal ze vaker weg kijken. Met een drankje op wordt het pas echt leuk. De nerveuze spanning veranderd in seksuele spanning. Wat je zal merken is dat sommige vrouwen helemaal niet weg willen kijken.

Het houden van sterke oogcontact geilt ze namelijk op. Een vrouw opgeilen door in hun ogen te kijken. Wisten de meeste mannen dat maar eerder ;-)


#4 Houd je openingszin simpel

Hou je meer van belegen kaas of boterham worst? Wat is je favoriete Pokémon? Hou je van salade? Ik heb echt heel veel ‘originele’ openingszinnen gehoord.

Bijzondere openingszinnen hebben voor- en nadelen. De voordelen zijn:

 • Je hebt meteen haar aandacht;
 • Je onderscheidt je van andere mannen;
 • Je laat haar (vaak) lachen;
 • Als het een bijzondere vraag is, moet ze investeren met een bijzonder antwoord.

Klinkt goed right? En al het bovenstaande is ook right. Alleen zijn er ook nadelen. Die wegen denk ik zwaarder mee. Er zijn twee nadelen. Twee hele belangrijke nadelen:

 • Je komt try-hard over;
 • Het kan verwarring creëren.

Een grappige openingszin kan bij de juiste dame de juiste snaar raken. Het kan ook bij dezelfde dame een ander gevoel creëren. Na de initiële lach gaat ze denken: “Deze gast is grappig, maar wil het te graag.” Een vrouw wil onbewust een man die het juist niet te graag wil. Hard to get spelen werkt.

“Challenge, not desire, is the key to seduction” – Baudrillard

Daarnaast kan een creatieve openingszin verwarring creëren. Omdat hij zo bijzonder is, gaat ze twijfelen of ze het goed hoorde: “Vroeg hij me nou wat mijn favoriete Pokémon is? Nee dat zal vast niet.”

Je zal dan waarschijnlijk een “Wat zeg je?” horen. Vooral bij de opening wil je duidelijk zijn. Daarnaast kan ze ook Pokémon gewoon niet kennen. Onvoorstelbaar I know. Ga je dan lopen uitleggen wat Pokémon zijn?

One shot openingszinnen

Je kan daarnaast zo’n creatieve openingszin maar één keer gebruiken. Eerst vragen wat haar favorietePokémon is, is leuk. Vervolgens vragen wat haar favoriete kaassoort is, is niet meer leuk.

Met deze methode heb je maar één kogel. Je moet raken. Anders vang je niks die avond.

Houd daarom je openingszinnen simpel.vrouwen versieren discotheek club

Mijn openingszinnen?

Hoi. Wie ben jij. Leuke glimlach. Jij ziet er exotisch uit, I like it.

Voor de duidelijkheid. Dit zijn 4 verschillende openingszinnen.

Keep it simple stupid.

Tip: Check ook deze 12 openingszinnen voor bij het uitgaan.


#5 Verwacht geen reactie

Laatst vroeg iemand mijn mening: “Waarom denk je dat zoveel mannen gefrustreerd worden van vrouwen aanspreken?”

Mijn antwoord was simpel. “Ze verwachten een reactie. Ze verwachten dat elke chick ze leuk gaat vinden.”

Hoe absurd is dit!? Vindt jij elke chick leuk/lekker? Nee. Dus waarom verwacht je het andersom wel? Omdat je denkt dat je een pimp bent. Ongetwijfeld ben je dit ook.

Helaas kan zelfs een pimp niet elke vrouw altijd versieren. Onder de juiste omstandigheden is elke vrouw te versieren. Ook al is ze getrouwd of in een relatie. Ik kan je genoeg voorbeelden geven.

Verwacht geen reactie als je met een vrouw praat. Wees niet blij, als zij blij is als je haar aanspreekt. Wees niet boos, als ze geïrriteerd reageert als je haar aanspreekt.

Het enige wat je moet verwachten is dat het gesprek ongemakkelijk zal zijn. Vooral de eerste 10 minuten.

Jij kent haar niet.

Zij kent jou niet.

Geef haar tijd om aan je te wennen.


#6 Spreek haar 4 keer aan

Het was mijn laatste dag in Helsinki. 6 dagen lang zowel overdag en ’s nachts vrouwen versieren. Ik zag haar staan in de club. Ik was on fire. Haar zou ik niet voorbij laten gaan.

Ik spreek haar aan. Ze was best verlegen. Als je de foto’s bekijkt zal je het misschien niet geloven. We praten een kwartier. Daarna wil haar vriendin dansen. Ik zei tegen mezelf: “Ik moet haar hebben”.

vrouwen aanspreken club discotheek

Dus een half uurtje later spreek ik haar weer aan. Weer praten we een tijdje. Daarna trekt een andere vriendin haar weg.

Mij kan het allemaal niet veel schelen. Ik moest haar hebben. Een kwartier later spreek ik haar weer aan. Ik heb nog nooit een dame zo blij gezien. Ik sprak haar aan en ze sprong meteen in mijn armen. Die avond was ze van mij.

Dus wat is de les? Geef niet op na de eerste keer. Vrouwen zijn soms ook verlegen of nerveus. Ze zijn bang om domme dingen te zeggen als je ze aanspreekt. Uit nerveusheid lopen ze dan weg bij je. Jij vertaalt dit naar “Ik ben niet aantrekkelijk genoeg”. Onzin.

Sommige vrouwen wijzen mannen gewoon altijd af. Vooral als ze lekker is. Ze filtert de bitches weg. Door haar meerdere keren aan te spreken laat je twee dingen zien: ik wil jou en ik geef niet op.

In manslut zegt Tim zelfs: 10 keer “nee” is nee


Tips voor het versieren tijdens uitgaan:

 #7 Glimlach

Glimlachen is evolutionair gezien belangrijk geweest. Het was een vorm om andere te laten zien wat je emotionele toestand was. Of je een bedreiging was of niet. Het is letterlijk van levensbelang.

Niet elke caveman had dezelfde taal. Niet iedereen heeft tegenwoordig dezelfde taal.

Toch is glimlachen een universele taal.

vrouwen versieren in een club

Er is in het verleden een grappig onderzoek gedaan. Onderzoekers keken naar de glimlachen op Amerikaanse honkbalkaarten. Ze verdeelden de glimlachen in drie categorieën:

 • Geen glimlach;versieren in de discotheek
 • Halve Duchenne glimlach;
 • Duchenne glimlach.

Wat bleek uit het onderzoek?

Gemiddeld werden de spelers met een Duchenne glimlach 80 jaar. De spelers met een halve Duchenne glimlach werden gemiddeld 75 jaar. Geen glimlach? Dan wordt je gemiddeld 73 jaarWederom: glimlachen is van levensbelang.

Glimlach bij het aanspreken van een dame. Dit werkt ontwapenend. Daarnaast zullen spiegelneuronen ervoor zorgen dat zij spontaan gaat glimlachen. Het geeft aan dat je blij bent. Je hebt een goede tijd. Dit kom je samen met haar delen.

Geen vrouw wil een man met een chagrijnige kop. Vrouwen gaan stappen omdat ze een goede tijd willen hebben.


#8 Beweeg langzaam

Onderzoek naar ‘perceived social dominance‘ heeft tot leuke dingen geleid. Zo blijkt dat mensen je aantrekkelijker en dominanter inschatten wanneer je langzaam beweegt.vrouwen aanspreken op de dansvloer

Het geeft aan dat je comfortabel bent met je omgeving. Jij dicteert het ritme. Je laat je niet dicteren. Zo moet je het vrouwen versieren in een discotheek of club ook zien.

Jij dicteert het ritme. Je moet ervoor zorgen dat zij volgt.

Als je een vrouw aanspreekt, is ze soms gespannen. Ze weet ook niet wat ze moet zeggen. Ze weet niet hoe ze zich moet gedragen.

Dit gebeurt vooral wanneer ze je aantrekkelijk vindt.

Vaak vertaalt dat zich door druk gedrag van vrouwen. Ze kijkt contant nerveus om zich heen. Ze kan niet stil staan op beide benen. De nervositeit zorgt voor deze bewegingen. Als je zelf ook veel gaat bewegen blijft ze nerveus. Of ze wordt nog nerveuzer.

Door langzaam te bewegen kan je ervoor zorgen dat ze kalmeert. Haar spiegelneuronen zullen je gedrag registeren. Ze zullen dan zien dat je een alfaman bent. Hierdoor gaat ze zich hetzelfde gedragen als jij. Vrouwen laten zich graag leiden door een alfaman.


#9 Raak haar aan bij elke zin

Aanrakingen zijn super belangrijk. Stel je bent in een klaslokaal. Jij en je medestudenten maken een toets. De leraar loopt door het klaslokaal.

Af en toe blijft hij bij een tafeltje staan en kijkt hij met je mee. Bij andere gaat hij bij hun tafeltje staan en legt zijn hand op hun schouder tijdens het meekijken.

Wat blijkt? Studenten die aangeraakt werden, gaven hem een betere beoordeling. Hij wordt gezien als een betere leraar.

Mensen houden van iemand die ze aanraakt. Ik knuffel op een avond Tim en Sander vaker dan de chicks soms. Aanrakingen zorgen ervoor dat je ontspant. Je geeft aan dat je verder van ‘vrienden’ wil gaan.

Daarnaast zorgen aanrakingen ervoor dat je vrouwen opwindt. Dit zijn 17 trucs om vrouwen te versieren met aanraken.

Het is vrij lastig om seks te hebben met een vrouw als je haar niet hebt aangeraakt. Er moet een ladder in het proces zitten. Een ladder van opwinding.

Dit noem je ook wel seksueel escaleren.

Wat je moet doen?

Raak vooral vrouwen in het begin niet overal aan. Vermijd de love handles en haar onderrug. Vrouwen zijn vaak onzeker over hun lichaam. Als een vreemde dan ineens aan deze plekken gaat zitten, kan het ze nog onzekerder maken.

Raak vrouwen in het begin op hun arm of schouder aan. Bouw de gebieden die je aanraakt langzaam op. Denk aan:

 • Haar hoofd/nek vastpakken als je iets tegen haar wil zeggen;
 • Je hand langzaam af laten glijden in haar hand;
 • Lichaam tegen lichaam;
 • Pak haar bij haar lovehandels;
 • Hand in haar achterzak.

#10 Geef complimenten

Hoe vaak geef jij op stap complimenten aan vrouwen?

Vaak lees je dat je vrouwen vooral GEEN complimenten moet geven. Plaag ze. Maak ze een beetje belachelijk. Dit werkt ook heel goed.

Het mes snijdt echter aan twee kanten.

Kan jij je iemand herinneren die je een compliment gaf?

Hoe voelde jij je toen?

Goed waarschijnlijk :-)

Iedereen voelt zich goed door complimenten. Mensen willen bij die persoon zijn.

Jij geeft ze een goed gevoel over zichzelf. De complimenten hoeven niet eens te kloppen. Mensen willen ook bullshit complimenten geloven. Als het maar positief is.

Complimenten geven is één van de 5 tips om vrouwen verliefd te maken.

Hoe mijn avond op stap eruit ziet? Ik geef ze misschien vijf complimenten. Daarna plaag ik ze een paar keer. Ik geef meer complimenten dan dat ik plaag. Ik wil haar versieren…niet wegjagen. Ik wil dat ze zich goed voelt…niet als een boksbal.


#11 Geef haar tijd om te praten

Wat is de hoofdstad van Servië?

Het antwoord is Belgrado. Hoelang duurde het voordat je op het antwoord kwam? Dat zal van mens tot mens verschillen. Als je niet binnen 3 seconden antwoord gaf, ben je dan dom?

Tuurlijk niet. Je weet het antwoord wel. Je moet alleen dieper graven. Zo is het ook met vrouwen.

Soms stel je ze vragen of maak je een opmerking. Je krijgt niet meteen antwoord. Wat veel mannen doen is de stilte opvangen met NOG een vraag. Maar hierdoor geef je haar nooit de ruimte om echt antwoord te geven.

Ooit erover nagedacht dat ze je misschien ECHT leuk vindt?

Vrouwen zijn bang om dom over te komen. Zeker als ze je leuk vindt.

Stel jij spreekt een dame aan die echt lekker is. Ga je dan niet stiekem oppassen op wat je zegt?

Je wil een goede indruk achterlaten. Dit probleem hebben vrouwen ook. Het zijn net mensen ;)

Weet je niet hoe lang je moet wachten voordat je weer iets moet zeggen? Tel gewoon tot 10. Daarna is het prima om weer wat te zeggen als ze nog steeds stil is.


#12 Laat haar opwarmen

mannen en vrouwen verschil

 

 

Men benadrukt graag het verschil tussen de geslachten. Mannen zijn dit. Vrouwen zijn dat. Er zijn ook verschillen.

Gelukkig zijn er ook overeenkomsten.

 

 

Vraagje. Heb jij nu zin seks? Elke man zegt volmondig “Ja!”. Maar laten we eerlijk zijn. Heb je nu ECHT zin in seks? Meestal niet.

Ik lees geen blogs als ik ECHT zin in heb in seks. Maar ik zou het ook niet erg vinden als een dame nu aan zou kloppen.

Ook jij als man moet zin hebben. Ook jij als man moet (enigszins) opgewarmd worden.

Een vrouw daarentegen, moet véél meer opgewarmd worden.

Niet alleen wat seks betreft. Ook in gesprekken. Een vrouw kan je pas leuk vinden nadat ze zich ontspant.

Tot die tijd komt er maar weinig bij haar binnen. Ze is te gespannen.

Met veel energie een vrouw aanspreken kan teveel voor haar zijn. Rustig aan beginnen en het opbouwen is beter.

Als je met een hoge energie binnenkomt, kan je maar één kant op. De energie kan alleen maar dalen. Je kan het niet de hele avond volhouden. Je gaat moe worden.

Het is beter om rustig te beginnen en het samen op te bouwen. Zo krijgt zij ook het gevoel dat ze iets heeft bijgedragen.

Hier heb je ze. Alle 12 tips om makkelijker vrouwen te versieren en aan te spreken in een discotheek of club, bar of kroeg.

Er is nog één extra bonustip:

36 Voorbeeldzinnen voor het gesprek

Wat je moet zeggen tegen haar is altijd belangrijk.

Daarom heb ik speciaal bij deze blog, een spiekbriefje met 36 voorbeeldzinnen voor je gemaakt.

Je kan ze letterlijk van me jatten en zelf gebruiken.

Hieronder kan je ze gratis downloaden.

Bonus Download: 36 GRATIS Voorbeeldzinnen om haar gek op je te maken (Klik hier om nu te downloaden).

Liefde,

Ali

P.S: Wil jij meer tips om vrouwen te versieren in een discotheek of club ? Check dan het nieuwe boek van Tim op www.manslut.nl.

PPS: Hoe versier jij nu vrouwen in de kroeg of discotheek? Wat is jouw speciale truc? Laat het me weten hieronder, laat een reactie achter.