Neem Een Stap In Het Diepe En Omring Jezelf Met Verleiders Die Jou Stap Voor Stap De Geheimen Leren Hoe Je De Mooiste Vrouwen Kan Verleiden.

 • De gewoontes van een keiharde player lifestyle tot in je botten overgenomen.
 • De kleine nuances, die het versieren zo natuurlijk maken als ademen.
 • Kom terug als een ACTIENEMER met controle over zijn leven.
 • Krijg de denkpatronen van een meesterverleider en neemt ze over.
 • Maak een diepe onomkeerbare transformatie tot manslut

Sander

Dit is wat ‘Leren van de Beste’ inhoudt

AFZENDER: Sander Het was 4, 3 uur ’s ochtends in het koude Polen. Ik nam weer een meid mee van de club, waar Tim nog was. De tweede deze vakantie. Maar het was anders. Niet zoals hiervoor. Dit ging veel natuurlijker, smoother, eenvoudiger.

Ik keek haar aan en zie bijna m’n eigen weerspiegeling, zo groot waren dr stralende puppie-ogen. Ze genoot van elk moment. Ik zag het. Absolute glorie. Wat is er anders deze keer? Hoe is dit gebeurd?

Nu ik terug kijk naar dat moment is het kristalhelder: Het was niet dat ik een nieuwe ‘supertechniek’ geleerd had of een theorie begreep. No way. Het was dat ik elk klein fucking detail gemodelleerd had van Tim, als een kameleon, die niet beter wist. En het werkte… Het werkte briljant.


Ik ben niet anders dan jij.

Fast-foward iets minder dan een jaar en dit is waar ik ben. Ik heb meer succes met vrouwen dan ik ooit gedacht dat ik zou hebben. En in m’n eentje was het ook nooit gelukt. Een paar maanden terug heb ik Tim overgehaald om het zelfde te doen voor de klanten. In eerste instantie wilde hij niet; hij wilde gewoon non-stop partyen als een rockster, met GEDREVEN, GEMOTIVEERDE wings.

“Dit is juist wat gasten nodig hebben”

Maar ik zette het door. “Tim, Juist dát is wat mannen nodig hebben. Iemand die het meeste uit je naar boven kan halen juist omdát er keihard actie wordt ondernomen.”

“Ik WEET dat ze in dezelfde situatie zitten als ik twee jaar terug. Waarbij ze niet weten hoe ze dat topniveau moeten bereiken, met de manier waarop ze het nu doen. Ik weet dat ze een REEKS van emotionele ervaringen moeten krijgen. Zo vallen ze steeds een laag dieper in het playerdom.”

Want weet je, als je dit leest moet je één ding gewoon beseffen. Jij bent niet anders dan ik. Ik ben niet anders dan jij. Ik had de juiste coach, vriend, leermeester op een gestoorde vakantie van 7 dagen.


  Hoe Gaat Een Week Met Ons Jouw Resultaten Verbeteren?

Transformatie Training Review Versiercoach Niels

Vernietig Je Plafond Met De Kracht Van Momentum

Elke keer wanneer ik samen met Tim op vakantie ging was dat een van de waardevolste ervaringen ooit. Behalve dat je de kans hebt om iemand modelleren (alle kleine details in gedrag overnemen die je anders nooit zouden opvallen), heb je een unieke leeromgeving omdat je elk uur van de dag vrouwen om je heen hebt.

De eerste dag was wennen en de eerste avond namen we niet altijd een vrouw mee naar huis (wij hebben ook wel eens een mindere avond). Maar de dagen DAARNA werd het plotseling alleen maar beter! Je bouwt de volgende dag weer verder op de avond daarvoor, waardoor je alsmaar meer resultaten behaalde. Aan het eind van de week voelde je dan letterlijk ‘on top of the world’.

Juist in de weken en maanden na deze intensieve vakanties kreeg ik de meeste vooruitgang, omdat ik die nieuwe opgedane kennis mee terug naar huis nam, waar ik het direct gebruikte om steeds meer (en mooiere) vrouwen te versieren.


Leer Hoe Je Moeiteloos Bloedmooie Vrouwen Versiert.

Vergeet die Nederlandse manwijven. In de plaatsen die wij gaan bezoeken heb je de leukste, vriendelijkste en aller aller mooiste vrouwen. Laten we eerlijk zijn. Je moet er wel het appartement voor uit, maar veel verder dan je voordeur hoef je niet te gaan.

Mooie vrouwen zijn IN OVERVLOED. Behalve dat je die  gaat versieren, zit hier nog een ander GROTER voordeel aan vast. Wanneer je terugkomt in Nederland, na je training, heb je geen moeite meer zijn om hetzelfde kaliber vrouwen in Nederland aan te trekken.

Omdat je na die lange blootstelling aan knappe vrouwen gewend bent dit soort vrouwen te versieren, is het thuis een stuk makkelijker en hoef je niet meer genoegen te nemen met de 5jes en 6jes. Na deze training ga je MOOIERE vrouwen aantrekken.Transformatie Training Review Tom


Review Daniel Transformatie Training

Hoe Zou Het Zijn Om NAAST Een Club Te Wonen?

Op onze laatste vakantie in Praag kwamen we erachter wat ervoor zorgde dat iedereen 3x zoveel vrouwen mee naar huis nam die week dan andere vakanties.. Vanaf de dansvloer naar ons bed was letterlijk 60 seconden lopen.

Wat vaak een probleem is wanneer je zelf uit gaat, is dat je ver weg woont. Als je dan een vrouw mee naar huis wil nemen lukt het niet omdat er een logistiek probleem is.. Omdat wij hier zelf net als jij een HEKEL aan hebben, gaan we nu gewoon naast een club wonen.

Je wil dat je een vrouw mee naar huis kan nemen wanneer jij het wilt, dus daar zorgen we voor. Als je dan klaar bent kan je gewoon terug naar de club gaan voor de volgende! Een van de mannen die al geweest is had op z’n tweede avond met ons zijn allereerste one night stand – en dan et bedenken dat hij hiervoor 12 workshops bij iemand anders gedaan had zonder resultaat!


Wordt Onze Persoonlijke Wingman, En Krijg  Pure 1 op 1 Coaching – 24/7

Kijk, als je een week met ons mee komt, willen we er ook voor zorgen dat we alles eruit halen wat er in zit. Wij willen jouw tijd optimaal benutten en jou in de kortst mogelijke tijd op ons niveau krijgen.

We hadden deze training helemaal vol kunnen gooien met mannen, maar de enige manier om te garanderen dat jij de beste ervaring ooit krijgt, is door ALLEEN door ons gecoacht te worden. Net zoals dat ik eerst alleen met Tim op vakantie ging, doen we nu hetzelfde met jou.

Je krijgt dus geen coaches waar je nog nooit van gehoord hebt. Alleen ons (Tim, Ali en Sander) en niemand anders. Het allerbelangrijkste is dat er maar twee mannen mee kunnen. 1 voor elk van ons. Dit is voor jou het fijnst omdat het de meest ideale verhouding is waardoor jij gegarandeerd op jouw tempo kan leren.


De 4 Training Modules

Module 1: Versier ’s Nachts

Europa’s indrukwekkendste clubs. Bloedmooie, dunne, en spontane vrouwen. Concurrentie van andere mannen is niks vergeleken met Nederland. Voor een tientje de hele avond feesten als een miljonair. In minder dan 5 minuten van de dansvloer naar je kamer.

Moet ik nog meer zeggen? Even snel dan. Je leert de kleine dingen die je moet doen om met mooie vrouwen makkelijk One Night Stands te krijgen. Geen hocus pocus. Je leert de versiermethode die wij zelf gebruiken om vrouwen mee naar huis nemen. En trouwens, wij zij er zo zeker van dat die werkt, dat wij weigeren een vrouw mee naar huis te nemen, voordat jij zelf met een vrouw naar huis bent gegaan.


Transformatie Training Review Maarten

Module 2: Versier Vrouwen Overdag

Je gaat je verbazen hoeveel knappe vrouwen je op straat ziet lopen waar we naar toe gaan. Elke keer weer, kijken we onze ogen uit dat we die vrouwen mogen gaan versieren.

Oost-Europa is de perfecte plaats om te leren versieren. Vrouwen in hoge hakken en jurkjes die maar al te graag hun nummer geven als je ze een complimentje geeft. Je leert van ons bij welke vrouwen je op wat voor manier het meest succes hebt, wat je precies moet doen om haar nummer te scoren, en hoe je haar direct mee op date krijgt.

En hoe zou het zijn om een vrouw dezelfde dag dat je haar ontmoet in je bed te krijgen? Je leert daar de technieken voor en hoe je thuis precies hetzelfde trucje kan uithalen! Na deze training spreek je mooiere vrouwen aan in elke situatie.


Module 3:Wordt Haar Beste Date Ooit

Je hebt een nummer van zo’n schitterende blonde vrouw. Wat nu? Je hebt nu vast het probleem dat je meestal niet met al je telefoon nummers daadwerkelijk op date gaat. Daarom leer je van ons hoe je ze met smsjes makkelijk op date krijgt (hint: geen ellenlange gesprekken)

Wanneer die date is afgesproken, bereid je samen met ons de perfecte date voor, zodat je nooit meer ongemakkelijk om een zoentje hoeft te vragen als je voor haar deur staat. Daarna leer je een paar slimme aanpassingen tijdens dates, waardoor je makkelijker en consistenter vrouwen je bed in krijgt dan met wat voor andere methode.

Je leert hoe je makkelijk op de eerste date vrouwen mee naar huis neemt. Geen ellenlange hofmakerij wat je honderden euro’s kost en waardoor ze uiteindelijk alleen maar vrienden wil zijn.


Transformatie Training Review Luuk

Module 4: Krijg Ijzersterk Zelfvertrouwen.

Durf je niet op een vrouw af te stappen? Vind je dat je te weinig zelfvertrouwen hebt? Ben je gespannen als je met vrouwen praat? Op de training krijg je het zelfvertrouwen waarmee je voortaan gehakt maakt van de obstakels die op je af komen. Vrouwen zien dat jij van binnen rock solid bent.

Geen zweverige hippie BS, maar de instelling van een BAAS die doorzet no matter what. Hoe doen we dat? We leren je de technieken die wij gebruiken om op zwakke momenten toch succes te behalen, en vooral hoe je zo’n krachtige mindset krijgt dat NIKS je te hoog gegrepen is.

Omdat we hier 24/7 aan werken kan je aan het aan het eind van de week bijna niet anders denken. Na de training stap je makkelijker af op vrouwen, voel je je meer op je gemak bij vrouwen en gebruik je jouw nieuwe doorzettingsvermogen op alle vlakken van jouw leven.


Hoe Ziet Zo’n Dag Er Uit?

Omdat je precies wilt weten wat je wanneer gaat doen op een dag heb ik hier voor jou een dag schema. Er is natuurlijk ruimte in het schema zodat het precies aansluit bij jouw benodigdheden.

 • 11:00 – 13:00 Opstaan & ontbijt met de coaches.
 • 13:00-17:00 Vrouwen versieren op straat. Wij doen je eerst voor hoe je op straat nummers scoort en vrouwen meteen mee op date neemt. Daarna ga je zelf aan de slag. Wij staan je de hele tijd bij om je 1 op 1 te coachen.
 • 17:00 – 19:00 Hardcore sporten met de coaches. We maken een beest van je. Elke dag.
 • 19:00 – 20:00 Ontspannen diner met iedereen bij elkaar.
 • 20:00 – 21:00 Je leert hoe je ’s nachts vrouwen versiert. Theorie waarbij je denkt: ‘Waarom heb ik daar zelf nooit aan gedacht?!’
 • 21:00 – 24:00 Vrije tijd voor nóg meer dates, op pub crawl of relaxen in een bar.
 • 00:00 – 05:00 1 op 1 infield coaching in de mooiste clubs van Oost-Europa.

Hoe Werkt De Transformatie Training?

Zoals je weet kan er maar 1 persoon mee, omdat we alleen deze kans willen geven aan mannen echt gemotiveerd zijn om hun problemen op te lossen en  een transformatie naar een meesterversierder te maken. Degene die meegaat, wordt geselecteerd op basis van intake gesprekken een om elkaar te leren kennen en zo voorbereid de training in te gaan.

Zodra je bij ons aankomt in het appartement, begint de training direct. Tijdens de training krijg je alles wat op deze pagina staat beschreven. Er is genoeg ruimte voor speciale wensen, wat dat ook mag zijn. Op de dag van vertrek neem je met ons ook weer het vliegtuig terug, en land je veilig in Nederland. Je krijgt een uitgebreide debrief en onze gedetailleerde notities betreft jouw sterkere kanten en verbeterpunten.


Hoeveel kost het?

Zie deze training als een soort intensieve rijles van 1 week.

Je krijgt 10 uur per dag training in het veld. 7 dagen achter elkaar. Dat is 70 uur.

Omdat we meer coachingsaanvragen binnenkrijgen dan we aankunnen, is de prijs voor een 1 op 1 transformatie training nu:

€10,000

Daarin zitten verblijf & eten inbegrepen. Je krijgt die week als enige coaching van ons (dus niet samen met een andere student).


Waar Schrijf Ik Me In?

We hebben niet veel tijd om deze training te geven, omdat we ook een leven hebben. We zullen maar een paar keer per jaar een transformatie training geven om jou te coachen, dus maak gebruik van de gelegenheid wanneer dat kan.

Kijk of je dit wil, vul je details hieronder in en we nemen contact met je op.

Omdat we je dus ook persoonlijk willen leren kennen, (en e-mail niet zo persoonlijk vinden) nemen we van te voren met Skype contact met je op. We leren elkaar dan kennen en je kan ons alle vragen stellen die je maar wil. Maar vergeet dit niet. Om van dit programma een 10 uit 10 te maken, moet je gemotiveerd zijn en echt willen veranderen.

Om je aan te melden, neem je op deze pagina contact met ons op. Stuur ons daarna een persoonlijke email met daarin:

Naam
Leeftijd
Grootste probleem dat je wil oplossen
Ervaring met vrouwen
Ervaring met versiercoaching
En of je financieel gezond genoeg bent om de coachingsprijs van 10,000€ te betalen.