Donderdag artikel tijd!

Deze korte video hebben we gemaakt in Praag na een realisatie die ik had OVER DE BLOGS maken zelf.. Als je vrouwen wil versieren is het soms beter om een ergens genoegen mee te nemen in plaats van je op te vreten om het perfect te doen..

Laten we de video bekijken.

Vrouwen Versieren en Perfectionisme

Vaak heb je het dat wanneer je vrouwen gaat versieren je haar perfect wil aanspreken.. Je verzint een GEWELDIGE openingszin waarmee je haar gaat versieren.. Je verzint uit waarvandaan je haar gaat aanspreken.. allemaal omdat je haar perfect wil versieren.

Wanneer je haar dan hebt aangesproken kom je erachter dat je alles ZO GOED wil doen dat het in het in het honderd loopt.. je openingszin komt er niet goed uit.. het aanspreken gaat fout en uiteindelijk versier je haar niet.

Wat gaat er hier fout met versieren?

Je moet je realiseren dat een perfecte 10 versierpoging niet bestaat.. een 7 of een 8 is vaak ook al goed genoeg om vrouwen te versieren. Je openingszin hoeft niet een vocabulair kunstje te zijn.. je hoeft haar niet aan te spreken op het perfecte moment in de club als net al haar vriendinnen naar de wc zijn en zij bij de bar staat. Je hoeft geen andere mannen weg te jagen of te baas te zijn om haar te versieren.

Als dit perfectionistisch gedrag zorgt ervoor dat ten eerste uit gaat stellen om een vrouw aan te spreken.. In plaats van een man te zijn en direct op haar af te stappen en haar te versieren wacht je af als een mietje om haar op een zwak moment aan te spreken!

Het ALLERBELANGRIJKSTE is nog wel dat je nerveus wordt! Je gaat nadenken.. plannen in je hoofd smeden om haar te versieren waardoor je niet meer relaxed en ontspannen overkomt als je haar gaat aanspreken.

Hoe versier je haar dan wel?

Je doet het goed als je haar meteen aanspreekt wanneer je haar ziet en gewoon jezelf bent. Dat is wat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is belangrijk dat je je dan kwetsbaar opstelt en niet het stoere mannetje probeert uit te hangen. Iemand anders proberen te zijn dan je bent is ook perfectionistisch, omdat jijzelf gewoon goed genoeg bent.

Het is belangrijk je te realiseren dat je jezelf niet beter voor hoeft te doen dan je bent. Zorg dat je dit gedrag herkent bij jezelf en doe er METEEN wat aan als je het herkent. Laatst hebben we nog een video gemaakt over Fuck Ego Fuck Bitches  waar we je ook uitleggen hoe je dat doet.

Wanneer je dus de volgende keer een vrouw wil aanspreken,maar wacht omdat je haar perfect wil versieren, denk dan even GOED na. Heb door dat jouw hersenen een trucje met jouw uithalen om het uit te stellen, en dat het juiste moment om haar te versieren, NU is.

Ik zie jullie volgende week.

PS: Tim heeft over aanspreken, motivatie en doorzettingsvermogen een AWESOME programma gemaakt, de van Bitch naar Baas audiocourse. Zorg dat je hem niet mist, want deze zaterdag gaat de Pre-Release Live en volgende week vrijdag de echte release.