In dit artikel lees je:

  • Hoe Alexander zijn jongensdroom om goed te worden met vrouwen uit heeft laten komen.
  • De weg die hij heeft afgelegd om zijn droomvrouw te ontmoeten.
  • Waarom een periode van ‘sletten’ goed kan zijn voor je liefdesleven.
  • En nog veel meer…

(Dit interview is gedaan door mijn assistent.)


Wat dacht je ervan om te beginnen met een before picture? Dus hoe zag Alexander z’n leven eruit voordat hij Tim en ze producten tegen kwam, voordat hij de hele game tegen kwam. Hoe ging het toen met je, en hoe ging het toen met de vrouwen?

Ik zal vertellen waar het allemaal begon. Ik heb nooit gedurende mijn middelbare school veel vriendennetjes gehad. Mijn vrienden die kregen allemaal vriendinnetjes. En ik had heel mijn school tijd geen vriendinnetjes, soms voelde ik me daar ook wel ongemakkelijk bij, vooral als je vragen kreeg zoals heb je wel eens gezoend en dat soort dingen daar was ik heel erg een laatbloeier in. De eerste zoen was pas op m’n zeventiende.

Maar ja op een gegeven moment had ik zo wel eens een succesje gehad, maar dat was eigenlijk meer stom geluk dan dat je er echt per se mee bezig was.

Hoe ben je dan op Versiercoach gestuit?

Ik weet nog dat het boek Manslut werd geïntroduceerd. Die heb ik toen gelijk gekocht en er naar gehandeld. Want ik had die stoute jongens droom.

Rap video’s enzo vond ik allemaal te gek, dus al die beelden die over je heen kwamen daarvan dacht ik ja dat wil ik ook. Omdat ik in mijn jeugd denk ik nooit echt een relatie heb gehad en anderen wel dacht ik van, ik ga inhalen wat ik niet heb gehad.

Misschien ben ik psycholoog voor mezelf maar ergens denk ik wel dat het zo aanvoelt.

Heb je een idee hoe het zou zijn gelopen als je niet had geleerd hoe je vrouwen kan versieren?

Dan was het gewoon hetzelfde gebleven, daarmee bedoel ik dan, dan was ik hoogstwaarschijnlijk nog steeds uitgegaan, dan had ik daar wellicht meer gedronken of met het uitgangspunt gaan stappen van ik ga uit om te drinken. Misschien dat mijn uitgaansessies wel gezelliger waren, want soms waren het echt missies, die vrouwenjacht…  maar dan was ik sowieso die vent die in een cirkel stond te dansen met z’n biertje in z’n hand en dan een beetje ongemakkelijk oogcontact zoeken en hopen op een wonder. Ja echt efficiënt zou ik het niet noemen, uiteindelijk heb je dan alleen maar blauwtjes opgelopen en ga je alleen naar huis.

Maar zo is het niet gelopen. Hoe is het wel gelopen? Wat is er wel gebeurd?

Nou ja, om maar te gaan naar de eindfase dus waar ik nu in zit: En dat is het huisje, boompje, beestje. En ik kan zeggen dat wens ik iedereen toe. Ik vind het zelf heel erg leuk. Het geeft me een gevoel dat ik me kan focussen op wat belangrijk is. En dat is toch de familie en een carrière ook. Ik probeer meer carrière voor mezelf te maken, voor het gezin in feite. In plaats van te sletten en geld te hebben om meer te kunnen sletten…

Rondsletten is dus niet alles?;)

Nou, ik ben wel van mening dat je het absoluut moet doen…

En het is ook fijn om zelfverzekerdheid te hebben met vrouwen. Plus ik had ook het gevoel van ik iets moest inhalen. Nou dat heb ik allemaal kunnen doen en daarom heb ik nu ook wel een soort van rust. Ik snap heel goed dat als je maar twee vrouwen hebt gehad of zoiets, dat je dan je heel onzeker voelt, of dat je denk van ”nou ja al die andere mensen die zoveel vrouwen hadden zijn zoveel beter dan ik”. Al is dat natuurlijk niet helemaal waar, maar zo kan het wel voelen.

Maar goed hoe is het gegaan.

Dus ik had Rosanne ontmoet. Wij vonden elkaar heel leuk en wij zagen elkaar heel vaak en de seks was uiteraard fantastisch. Als je ergens in wil investeren dan is het wel in dat. Dat maakt al je vervolg relaties en interacties wel veel fijner. Jullie hebben daar genoeg linkjes voor om je te helpen met het vinden van goede producten die je kunnen helpen met beter seks te hebben.

Uiteraard: meesterminnaar.nl/premium/

Dus wij hadden wat en wij gingen zo samen verder. En Rosanne die is ouder dan ik, en die wilde al een gezin hebben, en die wilde een man hebben, en die wilde echt zo aan haar toekomst gaan werken. En ik was daar nog absoluut niet, maar we hadden het heel gezellig samen. Ik zei ook tegen haar van ja ik ben daar nog helemaal niet en ik wil ook nog veel rondsletten. En ik vind dat jij dat ook moet doen. Want ik vond het ergens oneerlijk dat ik met meerdere vrouwen bezig was en zij dan niet met meerdere mannen.

En ik was ook van mening van kijk jij bent al ouder, straks investeer je heel veel tijd in één persoon en dan blijkt het niet te zijn. En je wordt er niet jonger op, dat is gewoon vervelend.

Dat vind ik net als van die mensen die in relatie zitten die er inrollen en die zitten er dan vijf jaar in en dan staan ze opeens op hun 32ste weer op de markt. En hebben ze geen idee wat ze moeten doen en denken ze van nou ik zal wel weer iemand tegen komen en weer vijf jaar in iemand investeren.

Ik denk fuck off ga gewoon rondshoppen, net wanneer als je solliciteert, ga je ook meerdere vacatures af, ga je ook kijken wat je interessant vindt, wat je leuk vindt. En bij mij heeft het heel erg geholpen, kwantiteit heeft bij mij heel erg geholpen om te laten zien waar nou die kwaliteit in zat. En toen ik dus met Rosanne was en wij samen heel veel met anderen bezig waren (ik dus met vrouwen en zij met mannen), toen hebben we op een gegeven moment ook tegen elkaar gezegd van ja, van iedereen vind ik jou gewoon het leukst. Ik voel me gewoon het prettigst bij jou, ik heb het hartstikke leuk bij jou.

Was dat ook het moment waarop je beseft dat je het playen een beetje had uitgespeeld? Dat je er echt klaar voor was om voor een relatie te gaan?

Ja ik was er klaar mee. Ik zou niet zeggen dat je het ooit heb uitgespeeld, ondanks dat je een relatie hebt of een familie of iets. Je komt ook weer in je professionele leven ook altijd weer mensen tegen en afgezien van iemand versieren is een ding, maar wat je wel leert is gewoon interacties. En daarin moet je sterk zijn wat dat heb je nodig in je sociale leven. Dus zelfs in je werk en met je collega’s en dergelijke kan het je ook helpen om betere relaties op te bouwen.

Het versieren blijft iets wat je gebruikt.

Ik bedoel vrouwen gebruiken het in hun werk voor promoties, iedereen gebruikt het op een of andere manier om toch aantrekkingskracht te gebruiken, om aardiger gevonden te worden. Nou als je weet hoe dat moet, dat werkt alleen maar met je mee. Maar als je het dan echt alleen over het playen hebt, ja daar was ik wel klaar mee.

Je besluit om volledig voor haar te gaan. Wat gebeurt er dan?

Ik was gewoon heel erg verliefd op Rosanne. Ik was daar heel erg gelukkig mee, ben daar heel erg gelukkig mee. Dus toen ben ik terug gegaan naar Nederland. Ik ben gelijk bij haar in gaan wonen. Dat vond zij heel spannend, dus ze zei van we noemen het logeren, maar eigenlijk woonde ik gewoon bij haar. En nou ja ook omdat ze ouder is, en we wilden een gezin, ik wist dat we er niet te lang mee konden wachten. Dus dat er een gezin aan zou komen, wist ik. Binnen de kortste keren waren we zwanger, dat ging echt heel hard. Maar dat was heel wenselijk.

Ik weet nog dat we van een feestje kwamen, zij voelde zich niet goed dus ze zei: “Kan jij een zwangerschapstest halen?”

Dat had ik toen gedaan. Ik had er zelfs twee gekocht, want je weet het nooit zeker. En toen zei ik ook voordat ze ging kijken, het maakt niet uit wat het resultaat is, als we zwanger zijn is het heel erg welkom, en als we niet zwanger zijn dan is dat ook goed want dan gaan we gewoon door met hoe we door dingen. En toen bleken we zwanger te zijn, dus dat was gewoon echt heel bijzonder.

Wat zijn de leuke dingen aan vader zijn? En een gezin hebben met de vrouw van je dromen?

Het is echt super bijzonder. Bijvoorbeeld het moment dat je vader wordt, dat je daar bij je kind bent… dat is… alleen vaders kunnen dat navertellen weet je wel. Alleen ze hebben pech want het gebeurt niet vaak. Maar het is op dat moment echt super bijzonder. En misschien dat hondeneigenaren die herkennen, dat als je thuis komt, je hond komt je altijd groeten. Die is altijd blij om jou te zien. En je kindje is ook altijd blij om jou te zien. En dat is nou gewoon super leuk en dat is voor mij altijd weer het besef van kijk hier doe je het voor.

Net zoals op het werk en dergelijke, ik probeer toch mezelf beter te profileren en als je een kut dag hebt hoef alleen maar op je mobiel te kijken, dan zie ik haar op mijn achtergrond en dan heb je weer motivatie en dan voel je je weer goed. Het is heel veel werk maar je ontvangt veel terug. En André Hazes heeft wel zo’n liedje over de glimlach van een kind, nou dat is helemaal waar.

Ik weet nog wel aan het begin, als je net een pasgeboren baby hebt. Dan is het alleen maar werk, dan is het heel bijzonder maar is het alleen maar werk. Maar zodra je kindje wat ouder wordt en het feedback geeft, dan is het echt super leuk.

Het is niet sexy dat zeker niet.

Het is wel heel anders dan je leven daarvoor was. Ik lig nu ’s avonds om tien uur in bed en in het weekend heb ik niet de druk dat ik uit moet gaan. En ik vind het heerlijk om bij mijn gezin te zijn.

Het is ook een soort van innerlijke rust die je dan hebt. Van dat je niet constant op zoek bent naar andere prikkels. En ik ben er echt heel gelukkig mee. Alleen nou in het weekend, zaterdag gaan we dan bijvoorbeeld wandelen. Of zondag gaan we vaak dan lunchen ergens. Dan kleden we de baby leuk aan en dan gaan we paraderen met de stroller door de stad. Nou dat vind ik fantastisch.

Als je me twee jaar terug had verteld had ik gezegd what the fak wat is dit nou voor een lame ass shit, maar ik vind het het nu echt fantastisch.

Je bent met je kind. En de positieve energie die je ook van anderen om je heen krijgt. Iedereen vindt het ook super leuk om je kindje te zien en zo. En wat ik zelf erg leuk vind zijn de interacties van mijn ouders met m’n dochter.

Je klinkt echt heel gelukkig, nice. Wat zou jij mannen die deze blog nu lezen, willen meegeven als ze op dit moment niet hebben wat ze willen? Dat kan dan zijn het gezin maar het kan ook zijn meer vrouwen?

Ja het is echt doorgaan en zoek op hoe je het moet doen.

Bijvoorbeeld ja als je dik bent dan moet je maar gewoon gaan sporten. En als je dan steeds ziet dat je er beter uitziet en je krijgt die feedback ook, uiteindelijk moet je daar op doorgaan en word je daar ook gelukkiger van. Als je de vrouw niet hebt die je wil of je zit al in een ongelukkige relatie dan ga je of werken aan die relatie, of je zoekt een ander.

Zou je andere gasten aanraden om Tim’s cursussen te volgen? En zo ja, waarom?

Ja al is het maar alleen maar zodat je in ieder geval gereedschap hebt. Zodat je weet wat je moet doen. En ook omdat je niet met een één of andere bullshit komt. Het is zo laagdrempelig in feite. Want je hoeft je niet speciaal aan te kleden, je hoeft je niet speciaal te gedragen, je bent in feite een nobody… maar het lukt je wel.

Dus ja, je springt er niet uit en ondertussen lukt het je toch om vrouwen te versieren, dus het is niet alsof je je echt heel anders moet gedragen. Het enige wat je hoef te doen is… ja je moet het maar gaan doen.

Ik zou het nu ook tegen mannen kunnen zeggen van spreek haar maar aan en ga het maar doen. Maar dan slaan ze helemaal dicht want ze hebben geen idee wat ze moeten doen. Maar als je wel weet wat je moet doen, en als je ziet dat het dan ook werkt, die feedback terug van vrouwen zal je heel erg versterken. Ik zou zeggen ga zeker de Manslut Meesterschap cursus doen en ga er zeker mee aan de slag. Want het stomste is er niks mee doen.

Ik ben echt van mening dat je als man er echt achteraan moet gaan. Zeg maar waar ik een hekel aan heb zijn die mensen die in een relatie rollen. Die elkaar gewoon zo hup ergens hebben ontmoet, het klikte wel, je hebt eigenlijk net dat ene dikkere vriendinnetje want dat was de enige die je aandacht gaf. En daarmee ben je dan in een relatie gestapt. Sommigen zijn ook echt heel gelukkig daarmee, als je dat bent heb ik er niks op tegen. Maar waar ik niet tegen kan zijn eigenlijk die mensen die niet de moeite nemen om de juiste vriendin of partner te krijgen. Want ja ik zou zeggen ik vind dat ik zelf echt kan zeggen ik Rosanne heb gekozen. Ik heb veel geproefd en ik heb gezegd van ja, van jou, van alles wat ik heb geproefd vind ik jou het leukst.

Dus ik kies jou.

En zij koos gelukkig ook mij.

The end.