In dit interview ontdek je:

  • Hoe Angelo het voor elkaar heeft gekregen om 7 fuckbuddies te regelen.
  • Welke stap je moet nemen om van amateur versierder naar de champions league te gaan.
  • Wat goed worden met vrouwen met je zelfvertrouwen kan doen.
  • En nog veel meer…

(Dit interview is gedaan door mijn assistent)


Hoe zag jouw leven er uit voor dat je Tim en al zijn producten leerde kennen?

Dat is al jaren terug man, moet ik even goed graven, even denken hoor. Kijk het was zo… ik ben eigenlijk altijd wel bezig geweest met chicks. Nooit niet echt dat ik heel slecht ben geweest. Ik heb altijd chicks gehad, alleen ik vroeg me af waarom het bij de ene wel lukte en bij de andere niet. Meestal vonden chicks mij al leuk, en dan is het makkelijker. En die chicks die ik dan wilde, ja de ene keer lukte het en de andere keer niet.

Kijk, vrouwen die jou leuk vinden is makkelijker toch… dan hoef je niet heel veel te doen en dan lukt het vaak wel.

En ik wilde juist dan eigenlijk elke vrouw die ik leuk vond kunnen versieren.

Zodat je niet afhankelijk bent van de vrouw zelf, totdat zij jou leuk vindt, maar dat je eigenlijk vanaf het begin al in controle bent. Bijvoorbeeld ik noem maar wat, je hebt een collega, je vindt haar leuk en dat je haar gewoon kan fixen… dat is het. Gewoon zonder dat zij jou ook leuk zou vinden of heel veel tekenen gaat geven van ‘ik vind je ook leuk’ snap je?

Ik wou dus alles eromheen weten om dat te regelen.

En net als ik zeg het lukte regelmatig, maar er waren ook momenten dat het niet lukte, heel veel momenten. Dus ik dacht ja hoe werkt zoiets en ja je bent 18, 19 dan wil je nog meer, meer en zodoende ben ik dan voor meer tips, meer adviezen gaan zoeken.

Wat was er dan beter aan Tim ze adviezen en producten in vergelijking met de rest? Waarom sprong hij eruit?

Het is zo lang geleden, maar de andere versiercoach die ik eerst tegen kwam had van die vage adviezen. Bijvoorbeeld dat je eerst zoveel uren moest daten voordat je met iemand naar bed kon gaan. En dat je een glas bijvoorbeeld net zo moest houden alsof je aan een bar zit of zo, of een gekke houding. Het waren in vergelijking wat vagere adviezen. In het boek lijkt het wel heel ideaal en je denkt je ziet er goed uit… maar in de praktijk ja is het toch wel wat anders.

Alright, je besluit dan om Tim’s cursussen te gaan volgen, wat gebeurt er dan? Wat verandert er?

Nou kijk je bent op dat moment een amateur en dan op een gegeven moment wil je wel prof worden toch.

Je moet er dan tijd in steken. In boeken lezen en in dit soort cursussen. Je wil natuurlijk controle hebben over bepaalde situaties. En het niet zomaar af laten hangen van het lot. En ja het gaat nu specifiek om vrouwen, maar het is heel breed. Ik vind dat jullie het ook veel breder aanpakken. Ook qua psychologie weet je het zijn gewoon dingen die je ook in het dagelijks leven kan gebruiken. Niet alleen met stappen, zo van ik fix een chick en daar ga ik mee naar bed… ook vooral de psychologie daarachter, dat is ook een belangrijk punt.

Ik zal je een recent voorbeeld geven. We gingen op mijn werk met collega’s even naar buiten om te roken. Er was ook een groep andere collega’s bij waar ik ook mee gewerkt had, maar het ging om deze chick. Echt een leuke chick. Ze zei op een gegeven moment: “Bij mij is het ook uit weet je, na zoveel jaren.” En waar iedereen bij was, zei ik: “Oh laten we dan daten dan”.

Zij lachen en zo.

Dat gebeurde en daarna stuurden we elkaar berichtjes en een paar dagen later zaten we op de motor richting Amsterdam. Maar wat er daarvoor gebeurde is nog grappiger… dit is een chick die mijn ex ook goed kende. Dus mijn ex kent haar ook heel goed. We hadden het eerder ook daarover, het is echt een leuke meid en dit en dat. Wat gebeurd er, voordat we gingen daten stuurde mijn ex haar een berichtje van, “weet je waar je aan begint met Angelo, ik mag je heel erg en daarom stuur ik je dit berichtje”.

En ik had het gelezen. Ik vond het voor mezelf niet erg, maar ik vond het gewoon voor dat meisje erg weet je. Ze zal wel moeten hebben gedacht, waar ben ik in beland met deze gast… Ik zat dus heel erg te twijfelen zou ik haar nu iets sturen, want we hadden al een date afgesproken, en een datum voor de date.

En ik dacht zou ik haar nu een berichtje sturen om te zeggen dat het niet de bedoeling was of wat dan ook. Maar ik heb het niet gedaan.

We gingen gewoon en zij begon er zelf over, zij vond het wel grappig. Want m’n ex was gewoon jaloers. En zij vond het grappig, dus zodoende hebben we één keer gedatet en de tweede keer hebben we gewoon seks gehad. En toen dacht ik, soms is het zo goed dat je je mond houdt en dat je niet dingen gaat zeggen ook al is het goed bedoeld. Gewoon afwachten op de situatie. Ik dacht het was een probleem, maar eigenlijk achteraf was helemaal geen probleem.

Wat was het moment waarop jij besefte dat je het vrouwen versieren onder controle had?

Toen ik zes, zeven chicks tegelijk had. Ja man, ik had een periode dat was net vlak voordat ik een relatie had. Ik had overal waar ik ging, ook waar ik uitging chicks. Op gegeven moment lukte alles man, alles lukte.

Op gegeven moment keek ik terug, ik denk wat gebeurt er weet je, hoe kan dat… Je hebt soms van die periodes dat alles mislukt, dan mislukt ook alles. Maar dit was dat alles gewoon lukte. En het is ook dat ik die chicks op zo’n moment heel erg vrij laat, maar ondanks dat dat ze toch bij je willen zijn man. En dat ze ook weten dat ze niet de enige zijn, maar ondanks dat ze toch met je willen zijn, dat verbaasde me. Ik denk hoe kan dat weet je. Ze weten dat ik ook andere chicks date maar als ik ze bel dan komen ze ook meteen. En als er eentje niet komt dan denk ik oké dan bel ik de volgende en de volgende komt zeker wel. Dat was het topniveau ja.

En je zelfvertrouwen is dat veranderd nadat je adviezen heb gevolgd bij ons?

Ja zeker man. Het is niet per se omdat ik dan de cursus heb gevolgd en denk ‘oké nu ineens heb ik veel zelfvertrouwen’, dat is het niet. Het is meer van, ‘oké ik volg het, ik zie de theoretische kant van jullie en dan uiteindelijk moet ik het zelf in praktijk brengen. Nou als je de theorie goed onder de knie hebt, dan ga je het in de praktijk brengen. En dat lukt wel en dan denk je, goed man… en dan de volgende keer weer, dat gaat goed en na een paar keer groeit je zelfvertrouwen natuurlijk. Want je hebt er opeens controle over.

En ook bijvoorbeeld als je in een bepaalde situatie, of een bepaald gesprek zit en je denkt: ‘oh shit wat moet ik hier zeggen?’ Ook dan hebben jullie van die kant en klare zinnetjes die mij bij zijn gebleven en dat gebruik ik dan wel.

Ik ben nu 27, maar als ik mezelf nu vergelijk met vijf jaar geleden toen ik 22 was qua zelfvertrouwen…

Ik sta er nu meer nuchter in. Als iemand iets zegt dat mij destijds heel erg zou hebben gekwetst, dan raakt het mij niet meer.

Ook omdat ik nu meer kennis heb. Dat je er meer over weet en dat is een belangrijk punt. Dat je weet waarom je iets doet, waarom iets of waarom iemand op een bepaald moment zo reageert.

Daar kan je dan op inspelen. Dan kan je het ook meer begrijpen snap je? Stel je voor als een persoon of chick ineens heel bot reageert of wat dan ook, dat je weet dat je dat niet altijd op jezelf moet betrekken. Dat je niet altijd denkt ik ben het, het is mijn schuld of wat dan ook… het is namelijk niet zo, niet altijd in ieder geval.

Ook al heb je zelfvertrouwen, dat zegt niet dat je over sommige dingen niet onzeker bent, iedereen heeft zijn onzekerheden alleen daar leer je beter mee om gaan. Je wordt er chiller in, je wordt er relaxter in.

Had je ook twijfels voordat je besloot om Tim te gaan volgen en cursus te kopen? Was je ergens een keer sceptisch?

Twijfels, nou ja weet je, ik heb nooit echt getwijfeld zo van oké zou dit product goed zijn of slecht zijn. Ik volgde Tim regelmatig dus ik wist wat voor informatie hij geeft. En hij maakt natuurlijk eerst de introductie en hij stuurt ook mails met verhalen. Dus die lees ik en dat is denk ik ook een beetje zijn verkoop manier dat je van te voren een beetje informatie krijgt, niet zomaar bij een product zeggen ‘oké koop het maar’, maar hij bereidt je eerst voor. En ik heb er eigenlijk nog nooit over getwijfeld of dat een product niet goed zou zijn of wat dan ook.

Ik heb destijds ook de Droomvrouw Formule gekocht, ja die vind ik heel geweldig man. Het zijn gewoon echt nuttige tips die ik ook heel veel heb gebruikt tijdens m’n relatie. Is wel mis gegaan maar ik maak ook fouten. Maar ik heb wel heel veel baat gehad en nooit echt getwijfeld van slechte producten of zo. Achteraf ook niet hoor, want hij geeft echt nuttige informatie daarover.

Zou je andere mannen aanraden om de Versiercoach cursussen te volgen? Zo ja, waarom?

Het hangt er vanaf. Kijk, als die gast gedreven is dan wel.

Je moet het eerst willen. Je moet er eerst gewoon mee bezig zijn, dat je vrouwen in je leven wilt, meer vrouwen, je wilt de vrouwenpsychologie een beetje kennen. En als je het pas wil dan zijn er altijd opties.

Kijk ik zeg niet dat ze alleen jullie cursussen moeten volgen, jullie zijn er onderdeel van. Want je wil er eerst achter komen wat je wil. Wat wil je?

Wil je gewoon vrouwen in je leven, wil je mooie vrouwen in je leven, slimme vrouwen in je leven?

Maar je kan niet van een vrouw iets verwachten wat jezelf niet hebt bijvoorbeeld.

Als jij zelf dik en lelijk bent, kan je niet verwachten dat je een super lekkere chick hebt weet je. Misschien heb je dat wel, maar dan is het geluk of ben je zo goed geworden dat je gewoon die chick gewoon kan versieren. Oké dat heb je op orde.

Nou dan moet je wel een paar cursussen van jullie kopen en je daar in verdiepen.

Als je gezond bent, de rest komt wel, als er maar wil is. Ja en je hebt altijd periodes in je leven, je hebt moeilijke periodes, je hebt relaxte periodes, je hebt periodes dat je het heel leuk hebt. Maar alles komt en gaat, ook goeie momenten komen en gaan, en slechte momenten ook, dus ja.

Ik werk veel met zieke mensen, mensen gaan dood, zie ik dagelijks. Op gegeven moment valt het je ook niet op hoor als je in die sector werkt, maar het leven is zo kort. En ik ben ook bewust met sommige patiënten die nog bewust zijn en heel oud zijn bijvoorbeeld. Die 95 zijn en nog steeds getrouwd zijn, 60 jaar getrouwd zijn. Dan vraag ik wat is jullie geheim weet je, daar ben ik altijd benieuwd naar.

Als iemand zegt ik ben 95, 60 jaar getrouwd, dan vraag ik wat is jullie geheim weet je, daar ben ik altijd benieuwd naar.

Maar er zijn ook mensen die heel vroeg dood gaan op jongere leeftijd, dan denk ik oké morgen kan je dood gaan.

We leven alsof we nooit dood gaan weet je, op een gegeven moment vergeet je dat je ooit dood zal gaan.

Maar er hoeft maar iets kleins te gebeuren en dan ben je weg. Maar wat laat je achter? Wat wil je achterlaten?