In dit interview leer je:

  • Hoe het kan dat vrouwen het vliegtuig nemen om Rolf even te zien.
  • Een slimme tip om sneller resultaat met vrouwen te krijgen.
  • Waarom zijn vrienden versteld staan als hij met een mooie vrouw is.
  • En nog veel meer…

(Dit interview is gedaan door mijn assistent)

Hoe zag je leven er uit voordat je Versiercoach tegenkwam?

Hoe zag mijn leven eruit? Ik ging werken. Ik werkte toen. Ik studeerde nog wel. Ik deed nog wel iets aan studie. Maar ja, voor de rest zat ik alleen maar een beetje in de kroeg te zuipen en zo. Af en toe ging ik eens naar concerten of een festivalletje, maar qua vrouwen was het allemaal vijf keer niks. Ik denk dat ik, voordat ik met de Versiercoach begon, misschien al vier of vijf jaar geen relatie meer had gehad.

Wat zijn dan de problemen waar je tegenaan loopt in zo’n situatie? Wat zijn de uitdagingen?

Nou ja, de uitdagingen… “hoe verbeter je je leven?” is het meer. Kijk, het is niet alleen een verbetering met vrouwen. Daar komt natuurlijk ook veel meer bij kijken, weet je wel? Je gaat sporten, je gaat boeken lezen, je gaat een beetje meer op reis. Allemaal dat soort zaken. En die hebben gewoon een heel groot effect op je leven en hoe dat je zelf in je vel zit. En als dat allemaal goed is en je weet daarnaast ook nog hoe dat je met vrouwen om moet gaan… Ja, dat is een beetje een sneeuwbaleffect.

Wat was dan het punt dat je bedacht voor jezelf van: “Hé, ik wil, ik moét mijn leven beteren?”

Poeh. Volgens mij was dat toen ik dronken was, tussen Kerst en Oud&Nieuw. Dus dat is echt zo’n donkere, depressieve periode waarin je echt, ja, waarin ik alleen was en zo. En ik had al best lang geen vriendin meer gehad. En toen, volgens mij, toen heb ik een keer op Google of zo gezocht van: “Hoe versier ik vrouwen?” Ja, zo ben ik eigenlijk bij Tim terechtgekomen.

Ja, dan ontdek je wel wat. Dan gaat er wel een wereld voor je open.

Ik begon me er een beetje in te verdiepen. Tim had in die tijd natuurlijk ook al best veel gratis dingen op YouTube staan en zijn eigen website waar je gewoon op kon lezen. En ik begon me er wel steeds meer in te verdiepen en een beetje proberen in de praktijk toe te passen.

Ik had het boek natuurlijk gelezen, uiteindelijk. Ik geloof dat ik zo bij Tim terechtkwam, omdat hij net op dat moment een beetje met dat boek aan het adverteren was.

En uiteindelijk kwam Tim ook met z’n Manslut Meesterschap programma. Toen heb ik besloten om dat aan te schaffen ja.

Had je twijfels voordat je besloot om de cursus te kopen?

Ja, tuurlijk heb je daar twijfels over. Ik bedoel, ja, het is geen goedkope cursus of zo. Het is niet iets van vijfentwintig euro. Het is echt wel een behoorlijk bedrag. Dus ik had daar wel twijfels over. Maar ik heb het toch gedaan, weet je wel.

Tim heeft natuurlijk ook gewoon een honderd procent niet-goed-geld-terug garantie, dus ja, dat schepte wel een beetje vertrouwen. En ja, toen heb ik dus die cursus aangeschaft.

Kan je ons meenemen in wat er dan gebeurt voor jou? Hoe verandert je leven?

Je hebt meer houvast, zal ik maar zeggen. Kijk, ik ben iets ouder. Ik ben nu richting einde dertig. Manslut Meesterschap is iets van vijf jaar, zes jaar geleden of zo uitgebracht. Dus toen was ik begin dertig. Maar ja, ook toen was ik natuurlijk al ietsjes ouder, maar het geeft je wel een bepaalde houvast. Je hebt een bepaald stappenplan waar je op kunt teruggrijpen.

Kijk en als je dat weet en je hebt dat stappenplan ja dan, dat scheelt al heel veel. En ook toen in Boedapest heb ik een aantal mensen ontmoet zoals Mark, die je natuurlijk ook wel goed kent. Nou ja, daar kom je dan mee in contact. Daar ga je dan mee op stap, waardoor je ook weer andere mensen leert kennen.

Ja, dat is zo ontzettend waardevol. Je kan nooit zoveel bereiken in je eentje als met één, twee goeie vrienden die bereid zijn je te helpen.

Ja, precies. Inderdaad. Ja.

Kijk, die mensen zijn ook op hun manier mee bezig met het helemaal op hun manier hun eigen leven te verbeteren door boeken te lezen, door te reizen. Kijk, dus je hebt op zo’n moment heb je al best veel gemeenschappelijke dingen. Dus en ja, dat grijpt dan ook alleen maar op elkaar in.

Wat is er allemaal verbeterd in jouw leven na het traject wat je hebt afgelegd?

Nou ik heb een paar keer een vriendin gehad. En niet het eerste het beste wat ik tegenkwam of zo. Zoals dat vroeger ging. Nee, echt heel doelbewust, echt mooie vrouwen. Vrouwen die met een carrière bezig waren, met hun gezondheid bezig waren, die er goed uit zagen.

Ja, ik heb dan nieuwe vrienden leren kennen. Ik ben veel meer gaan reizen, veel meer gaan lezen. Ik ben nou ook weer bezig met een nieuwe baan zoeken, waardoor ik daar ook weer progressie in maak. Terwijl ik vroeger zoiets had, weet je, ik ga ergens naartoe, ik doe mijn dingetje acht uur lang en dan ben ik weer weg. Terwijl dat nou ook allemaal wel verbeterd is.

Wat vrouwen betreft heb ik het nou op een iets lager pitje staan. Ik ben de laatste tijd veel meer met mezelf bezig geweest. Ja, door bepaalde dingen die je leert hoef je op zich eigenlijk op een gegeven moment ook niet veel meer op stap te gaan of zo. Weet je? Dan, juist door dat soort dingen die je geleerd hebt, trek je ook veel meer vrouwen aan uit je sociale cirkel.

Ik heb bijvoorbeeld een kroegje, daar kom ik niet om vrouwen te versieren. Die kroeg, dat is gewoon een kroegje van een maat van mij en ja, daar wordt een beetje rockmuziek gedraaid en daar wordt gebiljart en biertjes gedronken en daar komen meer oude mensen dan jonge mensen. Maar het feit is wel dat als daar een jongere vrouw binnenloopt, dat ik haar negen van de tien keer wel versierd krijg.

Dat zijn allemaal dingen die ik vroeger nooit had kunnen vermoeden.

Even kijken, begin oktober ben ik twee weken naar Brazilië geweest. Helemaal in mijn eentje ben ik daar geweest. Ik zou vroeger echt de grootste moeite hebben gehad om vrouwen te versieren daar. En nou had ik zoiets van ja… op een gegeven moment, ik pak eens even een of twee daagjes rust. Ik wil even, weet je, in mijn eentje slapen of zo.

Dat zijn wel allemaal dingen die nou gebeuren, waar ik eigenlijk helemaal niet veel meer moeite voor hoef te doen, omdat het allemaal automatismes zijn. Omdat je weet hoe vrouwen werken, omdat je dat al honderden keren meegemaakt hebt bij wijze van. Weet je wat je wel moet doen, weet je wat je niet moet doen. Ja, dat helpt daar enorm in.

Wat zou je mannen willen adviseren die nog helemaal in het begin van hun proces zijn? Stel, ze zijn net op Versiercoach terechtgekomen. Ze hebben net ontdekt dat er zoiets bestaat als goed worden met vrouwen. Dat dat kan. Wat zou jij aan zulke mannen mee willen geven?

Wat zou ik aan zulke mannen mee willen geven? Allereerst begin bij het begin. Doe gewoon wat Tim zegt. Zorg ervoor dat als je op stap gaat, dat je een of twee ervaren mensen regelmatig bij je hebt die je op bepaalde zaken kunnen wijzen, of die je bij wijze van een trap onder je kont kunnen geven als het gewoon even niet lukt.

Maar focus je niet alleen maar op vrouwen versieren.

Ik weet hoe makkelijk het is als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont, dan kun je makkelijk vijf dagen in de week op stap gaan om vrouwen te ontmoeten. Zo erg dat gewoon je normale leven en je baan eronder lijden. Doe dat niet. Doe het gewoon een of twee avonden in de week. Zorg dat je ook tijd spendeert met andere vrienden. Met je familie.

Zorg dat je als je geen hobby’s hebt, dat je hobby’s krijgt.

Ga sporten, ga reizen, ga lezen.

Dat zijn dingen, ja, die gaan op elkaar ingrijpen. Misschien in het begin, kun je nog wel onenightstands scoren en zo. Maar na de honderdste vrouw, wordt een onenightstand ook saai.

Op een gegeven moment word je een keer verliefd op een vrouw of je ziet een keer een vrouw waarvan je denkt: “Wow, mooie vrouw, alles erop en eraan.” Maar zo’n vrouw gaat nooit in jou geïnteresseerd zijn als jij vijf dagen in de week op stap gaat en voor de rest geen hobby’s hebt. Dan zegt zo’n vrouw ook: “Ja weet je, rot even op.”

Kijk en wil je dan nog een niveau hoger, dus wil je nou echt de mooie vrouwen die je langdurig kunt aantrekken, enerzijds als vriendin of als fuckbuddy of weet ik veel wat, dan zul je haar ook iets anders moeten kunnen bieden. Dan zul je ook gewoon normale, diepzinnige gesprekken met haar moeten kunnen voeren over allerlei zaken. Dan zul je ook moeten laten zien dat jij aan je leven werkt. En dan weet ik zeker, als jij dat doet met de hulp van Tim en de jongens in de groep, dan herken je je eigen leven in vijf jaar niet meer terug.

Als jij zo terugkijkt op wat je allemaal hebt bereikt, wat zijn dan de specifieke dingen waar je nu trots op bent?

Het feit dat ik nou een keuze kan maken als ik iets met een vrouw krijg. Dus ik kan een stap terug zetten en ik kan heel rationeel gaan denken van: “Oké, is dit wel de vrouw die ik in mijn leven wil?” En zo ja: “Hoe wil ik haar in mijn leven hebben?” Dus: “Wil ik daar een relatie mee of wil ik haar alleen als fuckbuddy of als vriend of wil ik haar nooit meer zien of wat dan ook?” Of iets wat daar allemaal tussenin ligt.

Dat is wel iets waar ik trots op ben.

Ik hoef niet meer voor de eerste de beste te gaan.

En gewoon gekke dingen, weet je. Ik bedoel, ik heb vrouwen gehad die het vliegtuig pakten uit Brazilië alleen om twee weken in een stadje als Giethoorn bij mij te komen logeren. Ja, en niet één keer. Ik bedoel, ik heb zo iemand zitten in Barcelona. Ik heb zo iemand zitten in Malta. Ik heb 3 keer meegemaakt dat een vrouw waar ik in Brazilië een onenightstand mee gehad heb zei van: “Vind je het erg als ik twee weken op vakantie kom naar Nederland en bij jou blijf logeren?” Ja: “Nee joh, kom langs joh.”

Ja, dat soort zaken, weet je. De eerste keer dat je echt met een bloedmooie vrouw bij je niet-Versiercoachvrienden aankomt, dat ze zeggen van: “What the fack, hoe heb je dat gedaan?” Weet je. Ja, dat geeft een bepaald stukje trots.

Wat doet het met je zelfvertrouwen?

Ja, dat is gigantisch op zo’n moment. Als jij een vrouw kunt versieren die gewoon bloedmooi is, die slim is en die keuzes genoeg heeft. Weet je, ik lees ook wel eens tekstberichten van die vrouwen die ze met mannen hebben. Ja, ze zitten wel naast mij op de bank. En ze wordt ’s ochtends wel naast mij wakker. En niet naast die andere kerels. Ja, dat is gigantisch voor je zelfvertrouwen natuurlijk.

Wat was jouw favoriete onderdeel van de Versiercoach ervaring?

De meet-ups. Die waren echt altijd wel super.

Ik zal een voorbeeld noemen: jij was bij de meet-up in Barcelona. Wat is dat? Twee jaar geleden alweer?

Daar heb ik dus ook die meid leren kennen waar ik nou nog regelmatig contact mee heb. Die ik nou nog steeds twee, drie keer per jaar zie. Ik ga aan het einde van het jaar een weekje naar Barcelona om haar te zien. En zij komt volgend jaar weer een keertje naar mij. Het is zelfs zo dat als ik haar nou een berichtje stuur en zeg: “Schat, ik ben geil, stuur me eens een foto van je tieten.” Nou, dan stuurt ze me gewoon een foto van haar tieten. Dat boeit haar helemaal niks, weet je. Ja, dat vindt ze gewoon nog leuk ook nog.

Ja, zo’n meet-up, hoe gaat dat dan? Je ontmoet elkaar. Daar zitten heel veel nieuwe mensen. En die allerlei soorten ervaringen hebben, die spiksplinternieuw zijn. Of mensen die heel ervaren zijn.

Kijk en ik merk nou dat ik, nu ik zelf ook een beetje meer ervaren ben, dat ik ook vooral die jonge mensen een beetje kan helpen, weet je wel? Net zoals jij, Tim, Sander, Ali en de rest. Hoe die dat allemaal doen. Ik ben misschien niet zo ervaren als jullie allemaal. Maar er zijn gewoon wel zaken waar ik bij kan helpen.

Bijvoorbeeld toen in Barcelona gingen wij op zaterdag stappen. En ik versier daar dus een meid. Het is gewoon even een simpel voorbeeld. Ik neem haar mee naar mijn appartement. Daar was een tweepersoonsbank. En ik had mijn koffer op die bank liggen, wel opengeklapt, maar een beetje alles netjes opgevouwen en zo. Dat zij op die tweepersoonsbank nog net kon zitten. Terwijl, ja, voor de rest was er alleen nog een bed. Toen heeft het me dus een half uur gekost om haar van bank naar het bed te krijgen. Gewoon alleen dat ze al naast mij op het bed ging zitten.

Nou ja, de dag erna, had ik dus een date met haar. En toen zij in het appartement aankwam, lag die hele bank vol met rommel.

Ik had gewoon mijn koffer op de kop op die bank neergeflikkerd, zodat ze helemaal nergens kon gaan zitten en wel op het bed moest gaan zitten. Snap je?

En dat is een stukje ervaring.

En zo’n stukje ervaring geef je dan aan andere mensen door, zodat ook zij daar hun voordeel mee kunnen doen. Dat is gewoon puur een stukje logistiek waar je vroeger helemaal nooit over nagedacht, en nou is het me een keer overkomen. Dat gebeurt me nooit meer, weet je wel?

Er is een reden dat vrouwen de oceaan overvliegen om jou te zien. En de reden is waarschijnlijk dat ze het echt leuk hebben met jou. Merk je dat ook dat vrouwen het veel meer naar hun zin hebben nu je weet wat je moet doen?

Ja, tuurlijk. Vrouwen zijn altijd op zoek naar een bepaald iets. Ik bedoel, ze zijn altijd op zoek naar die dominante kerel die weet wanneer die niet dominant moet zijn. Mensen, zeker als ze net beginnen, die leren: “Oh, een kerel moet dominant zijn.” Dus je gaat altijd dominant zijn. Maar dat hoeft helemaal niet.

Je moet alleen dominant zijn op de goede momenten, weet je. En als jij op de goeie momenten dominant bent, en de rest, voor de rest laat jij je niet van de wijs brengen door wat er ook gebeurt om je heen… Zo’n vrouw gaat daar dan in mee. Zo’n vrouw gaat die gevoelens die jij hebt overnemen.

Dus als jij heel rustig bent, wordt zo’n vrouw vanzelf ook heel rustig. En dat is een gevoel dat ze leuk vindt. En als jij haar daar maar mee kan nemen, en je hebt ook nog goede seks met haar, waarbij je niet te egoïstisch bent waar je een paar uur vol kunt houden en waarin ze meerdere orgasmes heeft, nou ja, dat is gewoon, dan heb jij gewoon een gouden recept in handen om vrouwen aan je te binden. En om ervoor te zorgen dat ze gewoon echt letterlijk de oceaan overvliegen voor je.

Je moet een vrouw fun kunnen bieden. Dat is waar ze naar op zoek is. Kijk, een vrouw kan zo makkelijk seks krijgen. Ik bedoel, ze zet een foto op Tinder en ze heeft honderd matches en dan kan ze de rest van de maand vooruit. Bij wijze van. Ja, daar is een vrouw niet naar op zoek. Tenminste 99% van de vrouwen niet.

Jij wilt juist die ene vrouw die de moeite waard is. En dat kan alleen als jij gewoon zorgt dat je haar gewoon een geweldige tijd geeft omdat je haar mentaal en fysiek kunt stimuleren daarin. En dan blijft ze ook gewoon terugkomen.

Voor zover ik weet heb jij geen magische krachten. Je bent een normale dude. En toch is het je gelukt om vrouwen jou zo leuk te laten vinden, dat ze met plezier het vliegtuig pakken om je op te zoeken. Is er tot slot nog iets dat je mee zou willen geven aan de mannen die dit lezen, en op dit moment nog twijfelen of het voor hen ook mogelijk is?

Haha nee ik heb geen magische krachten. Anders was ik niet bij Tim uitgekomen. Ja, wat ik nog wil zeggen is dit, het allerbelangrijkste is: have fun. Ik bedoel, als jij met een vrouw staat te praten en dat maakt niet uit of dat buiten op straat is of in de kroeg of met een huisfeestje of wat dan ook. Als jij geen plezier hebt in dat gesprek, pikt zo’n vrouw dat eruit en gaat ze je gelijk afwijzen. Want zij heeft zoiets van: “Ja, als hij er zelf al geen plezier in heeft, hoe moet ik er dan plezier in gaan krijgen?”

En dat is het allerbelangrijkste.

En in het begin heb je daar gewoon geen plezier aan, dat begrijp ik wel. Dat is even een drempel waar je overheen moet. Maar hoe meer dat je het gaat doen, hoe automatischer het wordt. En in het begin weet je niet wat je tegen een vrouw moet zeggen.

Op den duur weet je dat wel en dan ga je daar ook plezier in hebben. Dan ga je ook gewoon vrouwen daarmee plagen en een beetje mee flirten.

Het is zaterdagavond. Je bent uit om plezier te hebben. Dat moet die eerste insteek zijn. En als jij uit bent om plezier te hebben, zien vrouwen dat. Vrouwen pikken dat op. En als je dan een vrouw gaat aanspreken, dan heb je ook veel meer succes dan wanneer je in een hoekje staat te wachten als een of andere predator of zo. En dan: “Oh een mooie vrouw!” Je vliegt daar op af en je hebt saaie gesprekken.

Dan ga je nooit een stap verder komen. Nooit.

Maar onthoud: het wordt beter. En soms, weet je, ik ben er, ik doe het nou een paar jaar. Ik heb daar soms ook nog wel moeite mee. Als ik niet lekker in mijn vel zit of ik heb een rotdag gehad. Nou, dan heb ik er soms ook nog moeite mee om vrouwen aan te spreken. En ik denk niet dat dat iets is dat weggaat. En dat hoeft ook helemaal niet.

Het kan juist ook een voordeel zijn, omdat je dan elke keer over die drempel heen moet. Alleen die drempel wordt wel lager en lager. In het begin is die drempel misschien twee meter hoog. En nou is hij misschien nog maar tien centimeter hoog. Maar je moet er wel weer overheen de hele tijd. Dat is misschien ook goed, zodat je jezelf wel een beetje blijft pushen.