In dit interview:

  • Vertelt Stefan openhartig over de weg die hij heeft afgelegd om één van de grootste players van Utrecht te worden.
  • Hoe het kan dat hij meerdere malen 3 verschillende vrouwen op dezelfde dag heeft gedaan.
  • Zijn #1 methode om te dealen met afwijzingen.
  • En nog veel meer…

(Dit interview is gedaan door mijn assistent)


Het eerste waar ik benieuwd naar ben, is hoe zag jouw leven eruit voordat je achter Tim’s bestaan kwam?

Ja, dat is een leuke vraag om mee te beginnen. Dat is een leuke vraag.

Dat ik er echt mee bezig ben, ik denk dat dat een jaartje of twee is. Ik ben nu vierentwintig. Ja, nee ik denk ergens op m’n eenentwintigste ben ik er mee begonnen. En daarvoor heb ik ook veel achter de bar gestaan.

Echt, maar echt bijzonder weinig gewoon, dat sloeg helemaal nergens op. Eigenlijk gewoon triest. En ergens wou ik dat wel, wat wel logisch is, dat wil iedereen denk ik. En, ja het was dus eigenlijk constant dat, dat je wel die complimentjes kreeg, en die aandacht kreeg, maar eigenlijk wist ik helemaal niet wat ik ermee moest doen.

Waar ik tegenaan liep was het niet kunnen omgaan met die angst die je voelt, nog steeds weleens voelt als je ergens op af wilt gaan. Het hield me wel tegen, en misschien had ik ook wel niet eens door dat het me tegenhield. Ik denk dat dat wel één van de belangrijkste dingen is die ik ben gaan inzien.

Want wat voor angst is dat?

Als jij een vrouw wilt aan spreken, zeker in het begin, dan voelde ik wel echt even die drempel.

Ik denk ook niet dat je het echt van me af kon lezen destijds. Maar het blokkeerde wel gewoon het feit dat ik er überhaupt heenging zeg maar. Dat werd gewoon niks eigenlijk. En als het dan, als ik dan wel gesprekken had, dan miste ik gewoon heel erg ook die intenties die je toont van ik vind je gewoon leuk en zo, in plaats van praten over allesbehalve intenties zeg maar die je hebt. Zo zag het er denk ik een beetje uit, beetje saai, beetje kut, beetje knullig.

Ik denk dat het voordat ik er echt mee bezig ging, dus laten we zeggen, nou, laten we gewoon twee jaar geleden zeggen.

Voordat ik er echt mee bezig ging, ik denk dat er daarvoor ook nog wel een periode was van twee jaar, waarin je dan denkt van, ik ga er mee bezig en nou ja, eigenlijk ook niet. Dus meer dat het gewoon in je hoofd zit van, ik moet daarmee bezig zijn, weet je wel.

En ik kan me ook nog wel vaag herinneren dat ik, voordat ik op de cursus van Tim kwam, dat ik volgens mij nog een andere cursus ergens gevolgd heb van een andere datingcoach, geen idee meer hoe, wie dat was of zo. Maar ik weet wel dat ik er laatst een boek van zag wat ik destijds al uitgeprint had, ik was het thuis een keer aan het doorbladeren, toen dacht ik, wat een bullshit staat hier allemaal in, weet je wel. Wat is dit?

En toen ging er denk ik nog anderhalf jaar overheen. Totdat ik echt een punt bereikte waarvan ik dacht, ja, nu is het wel echt klaar weet je wel. Nu moet ik wel even hard zijn weer, te lang aangekloot.

Nou ik moet zeggen, als je het zeg maar zou vergelijken met de gemiddelde man, of tenminste wat we daarvan zouden weten hoeveel die in een leven neuken, dan alsnog deed ik het wel iets beter dan dat zij deden. Een stuk beter. Als je zeg maar één keer in de drie maanden een nieuwe chick fikst, dan ben je eigenlijk gewoon al veel beter dan de gemiddelde man toch, zo ongeveer?

Ja.

Dat was destijds denk ik een beetje het geval, gewoon drie, vier in een jaar of zo, weet je wel. En voor de rest, dus eigenlijk gewoon dat. En dat is gewoon weinig.

Nu je de cursussen hebt gevolgd: Hoe gaat het nu met de vrouwen? Fix je nog steeds één keer in de drie maanden?

Nee, zeker niet. Nee, dat zeker niet.

Ja ik weet dat ik een keer, heel ziek, gewoon zeventien in een maand heb gehad, wat echt helemaal gestoord was. En ja, het is wel een paar keer gebeurd dat ik drie verschillende chicks op een dag heb gedaan, weet je wel. Dat is wel drie, vier keer gebeurd of zo. Helemaal gestoord.

Ik vind het gewoon chill dat als ik nu gewoon in een situatie kom, en dit is waar ik echt de meeste waarde aan hecht, als je gewoon in een situatie komt en je spreekt een leuke vrouw, dat ik wel gewoon redelijk weet wat ik zou moeten doen. En dat geeft me ook gewoon veel rust in mijn hoofd.

En een jaar geleden was het echt, die resultaten waren dan zeg maar wel bepalend voor hoe ik me dan voelde, of weet ik veel wat. Nu merk ik dat ik wel gewoon vaak genoeg weet wat ik zou moeten doen, denk ik, en dat is voor mij op dit moment gewoon voldoende, en super chill gewoon.

Voor de mannen die op dit moment vastlopen, en niet de resultaten hebben die ze graag zouden willen hebben: Of dat nou is die drie vrouwen op één dag of een leuke vriendin krijgen, of überhaupt gewoon meer vrouwen in hun leven. Wat heb jij specifiek gedaan om van jouw beginpositie, waar we het net over hadden, te gaan naar hoe je je nu voelt en hoe het nu gaat?

Ik woon nu gewoon lekker in de stad weet je, ik rol naar de club toe als ik wil, dat zijn drie of vier minuutjes lopen. En dat is gewoon ideaal.

In het begin had ik die luxe niet.

Toen ik begon was ik gewoon afhankelijk van bussen, en weet ik veel wat, middenin de nacht, en daar kwamen ook allemaal dingen die me op dat moment niet tegenhielden. Voor mij was het wel echt prioriteit nummer één, ik ging gewoon lekker in mijn eentje uit, vond ik gewoon het chillste om te doen. Ik ging gewoon twee keer per week uit, ik hield me er gewoon aan.

Dat heb ik een maand of acht/negen lang gedaan. Verschillende steden, in mijn eentje ook gewoon vrouwen aanspreken, zelf ook gewoon lekker alles bijhouden, maar vooral de, gewoon de consistentie die ik in het begin had, dat was gewoon wat voor mij ook wel een game changer was.

En ik denk wat voor veel mannen misschien wel een beetje hoop zou geven, dat zeg maar, je hoeft niet… en ik heb hier best wel lang mee gezeten… je hoeft niet de allerbeste te zijn weet je wel.

Ik denk dat veel mannen als ze hier mee beginnen, ik had dat zeker ook, ik denk dat veel gasten wel dat idee een beetje in hun hoofd hebben. En als jij zeg maar denkt ik ga de rest van mijn leven twee keer per week uit, dan kan dat best wel demotiverend zijn. Maar zou je nu besluiten van, ik ga een half jaartje gewoon twee keer per week uit, daarna kijken we wel verder, dan heb je wel gewoon in dat halve jaar echt veel geleerd waar je gewoon de rest van je leven al op kunt teren.

Dus een beetje consistent zijn, maar maak het ook allemaal niet te groot voor jezelf weet je wel. En ga het wel gewoon doen. Maak jezelf een beetje gek gewoon van ik moet dit gewoon kunnen. Voor mij was het gewoon, ik maakte mezelf knettergek gewoon. Was niet ideaal, maar het heeft wel een beetje gewerkt.

Hoe ben jij omgegaan met alle afwijzingen? En hoe ga jij daar nu mee om?

Ik moet heel even zeggen dat zeker op dit moment, zijn er echt weinig dingen die me echt minder kunnen boeien, echt. Ik word daar echt niet warm of koud meer van. Maar zeker ook als ik uitga, en ik ben gewoon een beetje aan het kloten, ik ben aan het lachen en zo en als jij gewoon, ja, niet lekker vrolijk meedoet, dan is het gewoon zeg maar jouw probleem weet je wel. Ik ga gewoon lekker door.

Het boeit me gewoon oprecht niet.

En ik weet dat het in het begin boeide het me wel heel veel. Ik vond het in het begin heel kut, echt heel kut. En elke keer was het gewoon, dan maakte ik het een beetje persoonlijk, ook al wist ik dat ik dat niet moest doen, toch deed je dat.

Maar ik haalde er ook motivatie uit. Ik hield mezelf eigenlijk altijd voor dat ik wist dat het mogelijk was. En dat zinnetje of beeld had ik altijd in mijn hoofd. En dat is voor mij altijd wel een houvast geweest, zeker in het begin.

Nu als je een kut maand hebt, dan kun je wel gewoon even terugdenken van, in je eigen leven, van wat ik heb meegemaakt, en dan kun je gewoon dit beseffen van, het is mogelijk.

Maar als jij nog nooit echt iets behaald hebt, dan kun je niet bij je eigen ervaring gaan terugdenken en denken van, het is mogelijk. Dus dan moet je het zelf een beetje voor jezelf creëren, en ik overtuigde mezelf gewoon van in mijn hoofd dat het mogelijk was, en dat deed ik gewoon altijd als het kut ging. En de afwijzing waren destijds gewoon motivatie, dat kut gevoel zeg maar…

En op een gegeven moment, het werd gewoon ja, boeiend… Ik denk dat ik nu op een punt zit dat, I don’t freaking know, als je met me mee naar huis gaat en dan ga je ineens zeggen van ik wil geen seks, ja sure weet je, dan is echt, sure. Boeit me niet heel veel meer eigenlijk. En dat is, ja, ergens wel mooi. Het is chill voor jezelf.

Zou jij drie specifieke voordelen kunnen noemen die je uit de Manslut Meesterschap cursus hebt gehaald?

Wat ik gewoon tof vond, ik had vaak hier in Utrecht bij een kroeg achter de bar gestaan. En als ik uitga ga ik daar nog weleens heen, en ik was daar denk ik twee weken geleden of zo, en gewoon als ik eraan denk, ik vind het echt mooi man:

Ik wou om een uurtje of twee naar huis lopen maar ik dacht ah, ik ga daar nog wel even heen weet je wel.

Ik heb het ook wel bij andere plekken waar ik uitga, op een gegeven moment leer je ook mensen kennen en zo weet je wel, ken je de barmensen, ken je de mensen die daar vaak komen, weet ik veel wat, dus dan zit je ook wel gelijk in een andere vibe. Dan is dit gewoon wat jouw comfortzone geworden is, gewoon ergens heel mooi.

En dat je dan binnen loopt en dan, dat er echt zes chicks rondlopen die ik gewoon ken weet je wel.

Dat de eerste even met me komt lullen, en dat ik gewoon even doorloop, en dan de tweede daar en die pakt me gewoon op m’n bek, en dan kijk ik achterom en dan zie ik de andere kijken zo van joh, ik dacht dat wij wat hadden weet je wel.

En het allermooiste gewoon, dat er dan op een gegeven moment gewoon gasten naar me toekwamen van joh, wat ben je aan het doen weet je wel? En ik had gewoon, ik was gewoon best naar de klote gewoon, ik had gekreukeld overhemd shirtje aan, m’n haar zat helemaal door de war en zo, en ik zat daar gewoon van ja, biertje in m’n hand, ja ik weet het ook niet, en gewoon.

Zulke dingen gewoon, eigenlijk een soort van waardering voor het werk dat je erin hebt gestopt. Ik vond dat wel echt een mooi moment, dat ik toen ook daar even zat en besefte van, ik weet wel waarvoor ik het gedaan heb.

En dit zijn verre van normale avonden zeg maar, dit gaat niet elke avond gebeuren of zo, maar dit zijn wel gewoon af en toe die momentjes die gewoon echt, wat echt tof is man. Dat je gewoon echt een soort van waardering ook krijgt voor de effort die je erin hebt gestopt.

En ja, ergens dan als ik er zo aan denk, van ja, je kunt vaker die avonden hebben, dan moet je er natuurlijk wel meer moeite instoppen. Het is het echt wel waard, het is echt waard. Als je nu een gast bent die er mee begint, en je hebt gewoon wat tijd over en, ja man, ga er gewoon mee beginnen, echt waar. En op een gegeven moment ga je gewoon denken, het was het echt wel waard.

Dus dat één.

Ik denk een tweede voordeel is, voor mij heel erg wel, ja gewoon een stukje rust in m’n hoofd. Weet je, ook een van die dingen die Tim volgens mij in zijn Van Bitch naar Baas boek heeft, en wat eigenlijk gewoon heel logisch is, zijn een paar dingen die je in je leven gewoon gefikst wilt hebben. Weet je wel, je financiën, je lichaam, je affectie en je sociale omgeving. Dat geeft mij heel veel rust in m’n hoofd. En dat is ook echt wel een voordeel vind ik.

Zijn er nog dingen die je kwijt zou willen aan de heren die nu dit interview lezen?

Het verbaast me echt wat er mogelijk is. Waar ik echt het allermeest respect voor heb, dat is echt heel ziek, gewoon die gasten die er gewoon, hoe zeg je dat, ik kan het helaas niet niet netjes zeggen, maar gewoon die gasten die echt gewoon fakking lelijk zijn en gewoon echt zulke lekkere chicks fixen gewoon.

Dat is echt vet.

Ik heb nog best vaak gewoon een gelukje gehad dat er gewoon chicks even met mij kwamen praten weet je wel, en dat hielp voor mij altijd wel gewoon lekker, maar dat… ik verbaas me er echt altijd over man, en dat vind ik echt mooi, dus echt voor gasten, er is alles mogelijk, dat is insane. Kijk, ik heb het laagste van het laagste het beste zien halen. Als ze dat gaan beseffen dan komt het denk ik wel goed hoor.

Cool. Dus voor alle mannen die niet gezegend zijn met Brad Pitt genen: Het kan;)

Ja, sowieso!

Belangrijkste les die je hebt geleerd van Tim?

Belangrijkste les die ik heb geleerd. Ja. Dat je je, echt waar, dat je jezelf echt ervan gaat overtuigen dat je het succes waard bent.

En niet van: “hee, zij is echt superlekker, misschien is dit wel too much for me”.

Ik merk dat ik dat ook niet altijd helemaal onder controle heb, dat ik wel merk van dat het af en toe nog in m’n hoofd komt en dat ik dan even zeg van hee, doe even normaal. Nee maar echt dat, voel je echt goed genoeg voor dat succes. Praat dat er ook gewoon langzaam in door de maanden of jaren heen, maar dat is echt, dat is hem echt geweest wel, ja.